• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

neslihan seni tebrik ederim..hem de kendimi..artık 70 li rakamları gördük..gel el ele verip bir daha 80 lere çıkmayalım..kurban bayramına hedefimiz 75 olsun mu:)ayrıca çokk geçmiş olsun canım..
hanife seni de önce ki verdiklerin için tebrik ederim canım..süpersin..uzun zamandır girmeyince böyle oluyo:)

kızlar burayı bırakmak hiç yaramadı bana ben çok kötü oldum kötü hissediyorum kendimi kilo aldım çok çirkinleştim bıktım kendimden bayrama kadar 3-4 kilo vermeliyim bana yardımcı olun beraber verelim artık toplanalım ya

hayırlı cumalar kızlar bayrama kadar zayıflamam lazım hadi gelin beraber zayıflayalım kıyafetlerim olmuyo 4yeni aldıklarım bile bi anda nasıl böyle oldum anlayamadım moralim çok bozuk bikaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum bugünde spora başlıcam inşallah

kimselerin olmamasıda ne kötüymüş leslie yaptım ilk defa 3 mil bu hafta öyle yapmayı düşünüyorum 3 mil öteki hafta 4 sonraki hafta 5 inşallah bayrama az kaldı

kimselerin olmamasıda ne kötüymüş leslie yaptım ilk defa 3 mil bu hafta öyle yapmayı düşünüyorum 3 mil öteki hafta 4 sonraki hafta 5 inşallah bayrama az kaldı
geldim canım artık mobil giremiyorum..o yüzden her an bakamıyorum..
hadi bakalım verirsin inşallah...

Selam kızlar ne zamandır yazıcam yazıcam yazamadım bi türlü 4-5 gündür hastaydim midem çok kötüydü bide sirtim çok agriyodu.bugun midem düzeldi ama sırt ağrısı devam.toparlicam inşallah. Misafir yogunlugundan giremedim bi türlü. Gelen giden çok oldu bana.artik sirkelenme vakti.hadi kızlar toparlanalim artık yolumuza devam edelim.yarin sabah tartilip kilomu yazarım. Çok kilo almadım 72 lerde geziyorum hala.40 bedene düştüm fiziğim toparlandı biraz.yola devam hedef 65 hala fazlam var çünkü. Beni gören şaşırıyo artık nasıl verdin kilo diye soruyolar.bundan sonra buralarda olmaya calisicam.sizlerde ne var ne yok kızlar

Back