• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydınn geldim canım:)
dünkü menümü yazayım..
sabah ve öğle bir..yalnız canım istemedi..
tahin helva ve 2 dilim ekmek
ara..
türk kahvesi ve dondurma..
akşam..
bir kase ezogelin çorbası..
2 dilim ekmek..
melemen
ara..
bir avuç patlamış mısır..
cay...

neslihan seni tebrik ederim..hem de kendimi..artık 70 li rakamları gördük..gel el ele verip bir daha 80 lere çıkmayalım..kurban bayramına hedefimiz 75 olsun mu:)ayrıca çokk geçmiş olsun canım..
hanife seni de önce ki verdiklerin için tebrik ederim canım..süpersin..uzun zamandır girmeyince böyle oluyo:)
ben başka bir takımda ve topikte devam ediyorum canım.karatay beslenmeye başladım bana çok yaradı. ömrüm sonuna kadar karataydan vazgeçmicem için kilo almak derdim hiç olmayacak allahaşükür :)

Selam kızlar nasılsınız bakalım?Gecmiş olsun nesli.

nesli çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm dikkat et kendine inşallah kısa zamanda iyileşirsin

iyi değilim ya çok iradesizim ben ömrüm böyle geçecek al ver al vver seni çok tebrik ediyorum azminden dolayı canım

canım gelmiyorsunuz ki..biz neslihanla yazışıyoruz...gelin artık da devam edelim..

nesli nerelerdesin nasıl oldun bi haber ver canım

kimselerin olmamasıda ne kötüymüş leslie yaptım ilk defa 3 mil bu hafta öyle yapmayı düşünüyorum 3 mil öteki hafta 4 sonraki hafta 5 inşallah bayrama az kaldı

geldim canım artık mobil giremiyorum..o yüzden her an bakamıyorum..
hadi bakalım verirsin inşallah...

Selam kızlar ne zamandır yazıcam yazıcam yazamadım bi türlü 4-5 gündür hastaydim midem çok kötüydü bide sirtim çok agriyodu.bugun midem düzeldi ama sırt ağrısı devam.toparlicam inşallah. Misafir yogunlugundan giremedim bi türlü. Gelen giden çok oldu bana.artik sirkelenme vakti.hadi kızlar toparlanalim artık yolumuza devam edelim.yarin sabah tartilip kilomu yazarım. Çok kilo almadım 72 lerde geziyorum hala.40 bedene düştüm fiziğim toparlandı biraz.yola devam hedef 65 hala fazlam var çünkü. Beni gören şaşırıyo artık nasıl verdin kilo diye soruyolar.bundan sonra buralarda olmaya calisicam.sizlerde ne var ne yok kızlar
teşekkürler kızlar ayağım biraz iyi bu hafta spora başladım. geçen ay fazla kilo veremedim sporsuzluktan. ama ay başı itibariyle spora başladım hayırlısıyla
yaaa kimse yokken kendi kendine konuşmak ne kötü demi didem. siz katıldığınız sürece ben zaten burdayım. yksunuz diye uğramadım hepiniz dökülmüşsünüz.
didem kilo almana üzüldüm bunca zahmetten sonra hominigırtlak yedin demekki. sağlığın nasıl oldu ben b12, d vitamini ve omega takviyelerine başladım kışa hazırlık bedenimi koruma altına almak için. takviyelere başladığımda 3 kilo birden verdim ve şeker ilacımı bıraktım artık kullanmıyorum. taş devri karatay beslenmesi bana yaradı.
zaten sağlık konusuna düşkündüm biliyorsunuz artık evde herkes karataycı oldu çocuklar dahi. eşimde 10 kilo verdi. bende durum bu öptüm sizi

08/08/2014 listemiz

üye //

1. anetam

2. devrusum

3. gulcan32

4. neslihank4

5.secilsecil

6.ilknur84 ...//

7.didem ... ...//

8.güzelim mezun oldu

ben böyle bişi yapmıştım bi ara uygunsa katılımcıları düzenleyip devam edelim kızlar

seçil cim gelmiş nasılsın canım
Hosbulduk canım iyiyim çok geçmiş olsun sana ayağın daha iyidir inşallah. Biz okul donemini açtık oğluşum artık 1.sinif.iki gündür okula gidip geliyorum alışma dönemi çok şükür sıkıntı yok.
Bu ara bende motivasyon eksikliği var.kili almamaya çalışmakla beraber vermek için bişey yapmıyorum kilom 72.5.acilen kilo verme psikolojisibe girmem lazım.:KK14:

ozaman kızlar cuma günü tartılıp kilomuzu yazalım bildirim yapalım ve devam edelim cuma günü 10 11de herkes burda olsun
neslihanın yaptığı listeden devam edelim

Hosbulduk canım iyiyim çok geçmiş olsun sana ayağın daha iyidir inşallah. Biz okul donemini açtık oğluşum artık 1.sinif.iki gündür okula gidip geliyorum alışma dönemi çok şükür sıkıntı yok.
Bu ara bende motivasyon eksikliği var.kili almamaya çalışmakla beraber vermek için bişey yapmıyorum kilom 72.5.acilen kilo verme psikolojisibe girmem lazım.:KK14:
hayırlı olsun seçilcim. benim ali'm de 1. sınıf bende onla uğraşıyom 3 gündür. alıştı şükür ama 1-2 saat okulda beklemek zorundayım, çıkınca alıp eve bırakıyorum ablasıyla.
kilo verme işine gelince yazı kötü geçirdiniz hadi devam ozaman. bende dün acip kaçamaklar yaptım.zaten geçen hafta verememiştim bu hafta ne olacak bakalım

Saol canım iyiyim çok şükür kaç kilo aldın canım. Liste yapıp devam edelim başka türlü olmicak

kızlar selamlar,
neslihancım iyi olmana çok sevindim...
seçilcim ben de 72.8de falan kaldım..istersen yarışalım..

günaydın kızlar baya uğrayan olmuş evet devam edelim artık ayrıca neslihan EVET HOMİNİGIRTLAK YEDİM YANİ SAĞOL
hanife liste hazır zaten cuma sabah yayınlarız herkez kendi kilosunu alıntıyla yazar liste kendiliğinden hazır olur kimse uğraşmamış olur böylece. katılımcılar adını ekler. ben şimdi bi katılımcı son durum listesi yapayım herkes güncel kilosunu yazsın sıfırdan devam edelim okey
didem homini gırtlak yemek sadece bizi tatmin eden bişi önemli olan bedeni beslemek. bedene yarar şeyler yemeye dikkat edin. ben kefir içmeye başladım acayip tok tutuyor.
şöyle kefiri kalkınca içseniz kahvaltıyı geciktirip öğlen hafif şeyle geçip akşamda yemek yeseniz hatta ekmeği mümkünse yemeseniz yada azaltsanız herşey yoluna girer.
ayrıca sizi seviyorum ve şiddetle karatay kitabını hatta dr. ahmet aydının taş devri diyeti kitabını okusanız neler öğrenirsiniz neler
sevgiyle kalın sağlıcakla :)

YENİ BAŞLANGIÇ LİSTEMİZ

üye // 10/09/2014 kilosu

1. anetam//

2. neslihank4 // 79,4

3.secilsecil //

4.didem //

5.güzelim mezun oldu

kendisini eklemek isteyen arkadaşlar aşağıdan devam etsin alıntıyla. alıntıda quit leri sileceksiniz bu kadar

DİDEM HOŞGELDİN CANIM HADİ KİLONU EKLE SENDE AYIP DEĞİL YA YAZ BİYERDEN BAŞLAYALIM İPİN UCU KAÇMADAN

KIZLAR
dünki berbat nazarlı menum yazayım
sabah kk kahvaltısı
öğle makarna taze fasulye
akşam börülceli yoğurt çorbası+kabak yemeği
akşamdan sonra 2 kinder bueno+1 kase çekirdek+yarım mısır közleme
spor sabah 3odk akşam 30dk yürüme

şimdi leslie ile 3 mil yaptım yeşilçayımı içiyorum
dünki menüm
az peynir 4 zeytin biraz ekmek 1 dilim az reçel
ara
3 diyet bisküvi 15 üzüm
öğle
1 tabak bamya biraz yoğurt
akşam
yarım tavuk döner ekmeksiz içini yedim sadece2 lokma lahmacun yarım ayran
ara
dondurma en geç 6da herşeyi yemiştim 6dan sonra hiçbişey yemedim yememeye çalışıcam inşallah

şimdi leslie ile 3 mil yaptım yeşilçayımı içiyorum
dünki menüm
az peynir 4 zeytin biraz ekmek 1 dilim az reçel
ara
3 diyet bisküvi 15 üzüm
öğle
1 tabak bamya biraz yoğurt
akşam
yarım tavuk döner ekmeksiz içini yedim sadece2 lokma lahmacun yarım ayran
ara
dondurma en geç 6da herşeyi yemiştim 6dan sonra hiçbişey yemedim yememeye çalışıcam inşallah
menu spor harika canım devam et. yanlız sabahları yumurta ve ceviz ( çiğ badem,çiğ fıstık gibi) ye tokta tutar seni

Back