- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
seçil sobbe nasılsın bakam
Iyi canım ya nolsun sende ne var ne yok.gorumce kazığı yedim desmen.misafir çağırdı teyzesini ananesini 3 gün ağırladı o kadar.bende kaldılar kendisi ve kizida dahil.dusun kalabalığı
Wah wah epey kalabalik agirlamissin. Bende sahil kasabasinda yasayinca yaz misafirim cok olur. Dun bi kisim ugurladim pazar kuzenim gelecek bakalim daha kimler gelir belli degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Secil tebrikler tam 10 kilo var aramizda benim ideal kilomdasin18/07/2014 listemiz
üye // 11.07.2014 // 18/07/2014 de // giden
1. anetam 75//
2. devrusum 69,8//
3. gulcan32 55,3// // kg
4. neslihank4 81,5// 81,2// 0,3kg
5.secilsecil 73,8//71.1//2,7 kg
6.ilknur84 ...//
7.didem ... ...//
8.güzelim mezun oldu
iyileştim iyi oluyorum derken yine hastalandım sanırım bu böyle ömür boyu gidecek benle napıcaksam bilmiyorum öksürük hapşırık boğaz ağrısı bitmişim ben mahvolmuşum
Secil tebrikler tam 10 kilo var aramizda benim ideal kilomdasin
iyi olacaksin isallah tatlim yaz gecsin misafir telasi bitsin kendine bakarsin. Ben birkac takviye daha almaya basladim simdi kendimi daha iyi hissediyorum. Direncimde kirildi sanirim hizla verecem kilolari artik isallah. Siz geldiginizde ben baya yol alayim isallah kaplumbaga gibi
iyileştim iyi oluyorum derken yine hastalandım sanırım bu böyle ömür boyu gidecek benle napıcaksam bilmiyorum öksürük hapşırık boğaz ağrısı bitmişim ben mahvolmuşum
Inşallah canım benim kiloma gelirsin.hatta daha da inersin.benim ilk hedefte 68 di bakalım ne zaman görürüm artık çok acele etmiyorum ama kilo vermek insanda alışkanlık yapıyo daha çok kilo vermek istiyosun.benim verdiğim kilo yaklaşık 16.5 falan düşün yani şaka gibi geliyo insana
aynen canım bi zamanlar bi 81 i görsem diyordum şimdi bunu beğenmiyorum :))
didemcim sana bişi söleyeceğim. lütfen hastanaden b-12 ni ve d vitamn değerlerini ölçtür. b-12 devlet yapıyor. d vitaminini devlet yapmıyor özelde 50tl civarına yapıyor zaten 2 hafta sonuç geliyor. bu iki vitamin çok önemli bunları yaptırıp banda bilgi verirmisin. sende eksikliği olabilir diye düşünüyorum ben
hadi kolay gelsin
Secil tebrikler tam 10 kilo var aramizda benim ideal kilomdasin
iyi olacaksin isallah tatlim yaz gecsin misafir telasi bitsin kendine bakarsin. Ben birkac takviye daha almaya basladim simdi kendimi daha iyi hissediyorum. Direncimde kirildi sanirim hizla verecem kilolari artik isallah. Siz geldiginizde ben baya yol alayim isallah kaplumbaga gibi
Geçmiş olsun canım zayıflama sürecide biraz yıpratmış olabilir seni.kendine yediklerine dikkat et vücudu vitaminsiz bırakma
sağolun kızlar hakiki bal getirmiş teyzem ballı süt içiyorum biraz ferahlatıyo
Selam kızlar bayramın ikinci günü misafirlerim gelicek benim.bayram hareketli geçecek gözüküyo bakalım hayırlısı.
Neslihan bayramdan sonra kadro tam olur sanırım ben arada bir gelip bakıyorum fırsat buldukça. Geçmiş olsun dikkat et kendine
Hanife bebisinin yaşı kutlu olsun şimdiden. Kalabalık olacaksınız kısır börek falanda yap canım kalabalikta iyi oluyo.
Ilknur nerelerdesin sen merak ettik seni.bak yine aynı kilolara denk geldik ramazandan sonra yarisalim senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?