- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Selam kızlar nasılsınız bakalım. Dün iftar öncesi tartildim 70.6 kilo çıktım
tebrikler canım
bende bildirim yapayım hala 82 lerdeyim ama en azından artıdan kurtuldum :)
geçen hafta 83
bu gün: 82,400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anetam hanife canım bebeiş çok hasta kanında milrop var ayda iki defa hasta hep anne sütü yok hamilelikten dolayı bi türlü düşmüyo karnımdakıde iyi allaha şükürler olsun ::::::::) merakla bekliyoruz onu ben 7 ayımdan gidiorum 68 kiloyum arda iki kilo oynuor bebiş hastalndı bianda gitii 2 kg
çok geçmiş olsun canım ne üzücü canının parçasının hasta olması. allah şifasını versin
heyttttt kızlar kaç gündür nerdesiniz. kara batak gibi bi batıp bi çıkıyorsunuz yahuuu.
ayy çok güldüm yaa doğru söylüyorsun valla...ama ben vakit yaratamıyorum..bir sınıf daha aldım..öğlen gelip akşam tekrar gidiyorum..uyku zaten yok..çığlık atacağım artık:))
bende işten ayrılıyorum.daha doğrusu iş değişikliği emlak işine dönecem muhasebeden çok yoruldum yıllardır.
Emlakcilik da zor degil mi..ben cok pimpirikli biriyim valla kapiyi kilitler yuz kere kontrol ederim:)o yuzden iki meslegi de yapamam..takdir ediyorum seni:)
Gunaydin kizlar benim ablam gelmisti koydeydim bikac gun vakit gecirdik,5gundur evdeyim hastaliklar la ugrasiyorum ,koyde kizim hastalandi o toparlandi derken burda ben hastalandim 3gundur su bile zor ictim yatak dosek yatiyordum ,biraz iyi oldum derken bugun sabahta kizim kusmaya basladi simdi onun basindaym cok uzgunum daha kusarsa hastaneye gidecez kiyamam yavruma nezormus onu hasta bitkin gormek
Dun sabah tartilmistim 55.3 olmusum hastaliktan,ben bitkinim her acidan uzgunumm benden boyle haberler
06/06/2014 tarihli listemiz
1. anetam 75/1,700
2. devrusum 69,800/1100
3. gulcan32 56,3/600
4. neslihank4 84,500/200
kilo alan
secilsecil 73,800/+800
tartılamayan
ilknur84
ara veren
didem rahatsız
fıstıklar hepinizi çok tebrik ediyorum özelliklede hanifeyle devrimi çok iyi gidiyorsunuz kızlar tebrikler..