kızlar nasılsınız ben iyiym allaha şüküeler olsun bel ve kasık agrısı harıcınde bebeğimin gelişimi güzel gidior allaha şüküerler olsun bende 69 70 arası gidip geliorum heralde enfazla 71 olurum diorum çünki çok hareketliyim ve yiyemiyorum fazla sıcaktan bol bol meyva soğuk süt içiorum yoğurt :) sizleri merak ediorum bu ay duraksadınız ben bu gidişle size yetişicem şaka biyana kendineze gelin dikkatt edin salmayın en azındann hadi şimdi iyi geceler benden size bol bol öpücükler olsun hepimiz bir gün incecik olcagız
canım maşallah sana :)
umarım hamilelikteki kilo almama durumunu doğum sonrası da sürdürürsün..
ben hamileliğimi 13 kilo ile tamamlayıp doğum sonrası kilo aldım
kızlar selam,
nihayet 73.5e düştüm..
ama önümüz bayram...ziyaret de çok olacak umarım tatlıyı fazla kaçırmam..
sizler nasılsınız..
valla eski halimizi çok özledim..
merhaba arkadaşlar..sanırım pek kimse yok..
ben ramazan ayı boyunca oruç tuttum..ama evde olmanın verdiği rahatlıkla hergün yürüyüşe de çıktım..1,5 yıldır ilk defa 79,5 u gördüm..aslında çok ama çok mutluyum da dedim beni listeye almazlar artık..
lütfen biraz da siz moral verin de haftaya kadar 77,5 olayım..listeye alın beni
Selam kızlar nasılsınız bakalım? Benim misafirlerim cumartesi günü gittiler.bizde soluğu izmirde aldık. Mis gibi deniz kokusu.bol bol denize girdim yüzdum.cok iyi geldi bana doğrusu bugün de dönüş yaptık evdeyim bi kaç saat önce geldik bir sürü işim var.bayramda diyet falan yapamadım bayramın tadını çıkarttım.ama bugün itibariyle diyete devam.yarin sabah tartilicam bakalım kaç kiloyum.sizler napiyosunuz
Selam kızlar nasılsınız bakalım? Benim misafirlerim cumartesi günü gittiler.bizde soluğu izmirde aldık. Mis gibi deniz kokusu.bol bol denize girdim yüzdum.cok iyi geldi bana doğrusu bugün de dönüş yaptık evdeyim bi kaç saat önce geldik bir sürü işim var.bayramda diyet falan yapamadım bayramın tadını çıkarttım.ama bugün itibariyle diyete devam.yarin sabah tartilicam bakalım kaç kiloyum.sizler napiyosunuz
Canim hosgeldin..
Tatil yapman cok iyi olmus..yorgunlugu baska turlu atamazdin...
Ben de haftasonu ogluma dogum gunu partisi yaptim..70 kisi falandik..cok guzeldi ama uzerimden kamyon gecmis gibi yorgunum..hiv dinlenemeden ise gidiyorum..yarin da istanbuldan universite arkadasim geliyor..bir kac gun kalir..hafta sonu da yine bir dogum gunu ve mevlut var..yani ben òlünce anca dinlenicem galiba..
Hafta sonu partide trlastan dogru duzgun yemek yemedim...1bucuk kilo gitmis..ama kilo vermem yavasladi...cunku siz yoksunuz ve cok dikkat edemiyorum..ama artik yine yazisalim toparlanalim
iyi akşamlar kızlar herkes meşgul işi var bizde bayramdan sonra kaplıcaya gittik tatil yaptık burda ankarada şifalı sudan içtim bol bol belki iyileşirim diye
iyiyim çok şükür bu ramazanda hiç evde kalmadık nerdeyse yada misafir oldu gezdik yedik içtik hiç dikkat edemedim inşallah toparlıcam evde kaldığımda
5-6 kilo vermem lazım
kızlar toparlanalım yine bir araya gelelim zayıflayalım olmuyo böyle ya
kızlar selam,
nihayet 73.5e düştüm..
ama önümüz bayram...ziyaret de çok olacak umarım tatlıyı fazla kaçırmam..
sizler nasılsınız..
valla eski halimizi çok özledim..
Selamlar kızlar bayramınız mübarek olsun.
merhaba arkadaşlar..sanırım pek kimse yok..
ben ramazan ayı boyunca oruç tuttum..ama evde olmanın verdiği rahatlıkla hergün yürüyüşe de çıktım..1,5 yıldır ilk defa 79,5 u gördüm..aslında çok ama çok mutluyum da dedim beni listeye almazlar artık..
lütfen biraz da siz moral verin de haftaya kadar 77,5 olayım..listeye alın beni
ee kızlar ben uğramadım herkes gelmiş.günaydın kızlar kimsecikler yok
ooo kızların sesi çıkmaya başaldı bile hadi toparlanınn size yetişicem bende aynı devam kilo oyanmıyor düzenli ve güzel beslenirum 69 kg ile davam doguma son 2 ay kaldı hatta 58 gün :) size tekrardan katılıp her hafta birinciniz ben olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?