- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Kizlar gunaydin hepinize..tenefusteyim iki dk yazayim dedim..yarin listeyi yapalim hakikaten..
Bir de neslicim vitamin demir hapi falan almam lazim benim de ama kilo yapar diye kullanmiyorum nr yapayim sence..emzirdigim icin kalsiyum da kalmadi..iki ketedir disime bardak carpsa kiriliyor..saclarim dokulmeye basladi:-(
tatlım vitamin hiç kilo yaparmı,sağlıklı yağlarda asla kilo yapmazlar. vitaminleri sağlıklı yağlarla tüketmezsek zaten yeterince emilemezler. unutma besinlerdeki vitaminler sadece sağlıklı yağlarla tüketilirse kana geçerler değilse kaybolup giderler. öncelikle sağlıklı yağ tüketmeni tavsiye ediyorumki besinle gelen vitaminler sende kalsın. sağlıklı yağdan kastım çok detaylı.karatayın kitabında aslında hepsi anlatılıyor bi okusanız çözeceksiniz herşeyi ama beni dinleyen yok sende okumamışsın belli bak tekrar link atıyorum öğretmenim bu sefer oku dersine çalış okey. e kitap indireceksin işte link:
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
anlatıma devam ediyorum canım. ben bu süreçte sağlık okumaya araştırmaya öğrenmeye devam tabi. karatay ve ahmet aydın hocalarım sayasinde şunu öğrendim: .. bedeninde sağlıklı kolesterolu olmayan, yeterli b12 si olmayan, yeterli d vit. olmayan, yeterli omega 3 olmayan hiçkimse sağlıklı olamaz,zayıflayamaz,bağışıklık hastalıklarıyla boğuşup dururmuş. ben sağlığın modern tıpta değil koruyucu tıpta olduğuna inandığım gibi,kişinin kendisi ve çevresi için bu sorumluluğu alıp koruyucu tıppı öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum. bu rabbimin yolunda boynumuzun borcu.bizi topraktan yaratması demek devamızında toprakta olduğuna işarettir unutmamalıyız. o herşeyi doğada ayaklarımıza sermiş ,bizse okuyup öğrenmek yerine doktor kuyruklarını tercih edip tembelleşiyoruz. modernleşeceğiz sanıp avare merkezlerinde gün geçirip, bide üstüne oralarda kötü beslenip sağlığımızdan oluyoruz.
biz kadınların bi an önce kendine gelmesi lazım.dünya hakkaten kadınların ayakları altından geçiyor.