• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kizlar gunaydin hepinize..tenefusteyim iki dk yazayim dedim..yarin listeyi yapalim hakikaten..
Bir de neslicim vitamin demir hapi falan almam lazim benim de ama kilo yapar diye kullanmiyorum nr yapayim sence..emzirdigim icin kalsiyum da kalmadi..iki ketedir disime bardak carpsa kiriliyor..saclarim dokulmeye basladi:-(

tatlım vitamin hiç kilo yaparmı,sağlıklı yağlarda asla kilo yapmazlar. vitaminleri sağlıklı yağlarla tüketmezsek zaten yeterince emilemezler. unutma besinlerdeki vitaminler sadece sağlıklı yağlarla tüketilirse kana geçerler değilse kaybolup giderler. öncelikle sağlıklı yağ tüketmeni tavsiye ediyorumki besinle gelen vitaminler sende kalsın. sağlıklı yağdan kastım çok detaylı.karatayın kitabında aslında hepsi anlatılıyor bi okusanız çözeceksiniz herşeyi ama beni dinleyen yok sende okumamışsın belli bak tekrar link atıyorum öğretmenim bu sefer oku dersine çalış okey. e kitap indireceksin işte link:
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
anlatıma devam ediyorum canım. ben bu süreçte sağlık okumaya araştırmaya öğrenmeye devam tabi. karatay ve ahmet aydın hocalarım sayasinde şunu öğrendim: .. bedeninde sağlıklı kolesterolu olmayan, yeterli b12 si olmayan, yeterli d vit. olmayan, yeterli omega 3 olmayan hiçkimse sağlıklı olamaz,zayıflayamaz,bağışıklık hastalıklarıyla boğuşup dururmuş. ben sağlığın modern tıpta değil koruyucu tıpta olduğuna inandığım gibi,kişinin kendisi ve çevresi için bu sorumluluğu alıp koruyucu tıppı öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum. bu rabbimin yolunda boynumuzun borcu.bizi topraktan yaratması demek devamızında toprakta olduğuna işarettir unutmamalıyız. o herşeyi doğada ayaklarımıza sermiş ,bizse okuyup öğrenmek yerine doktor kuyruklarını tercih edip tembelleşiyoruz. modernleşeceğiz sanıp avare merkezlerinde gün geçirip, bide üstüne oralarda kötü beslenip sağlığımızdan oluyoruz.
biz kadınların bi an önce kendine gelmesi lazım.dünya hakkaten kadınların ayakları altından geçiyor.

Kizlar gunaydin hepinize..tenefusteyim iki dk yazayim dedim..yarin listeyi yapalim hakikaten..
Bir de neslicim vitamin demir hapi falan almam lazim benim de ama kilo yapar diye kullanmiyorum nr yapayim sence..emzirdigim icin kalsiyum da kalmadi..iki ketedir disime bardak carpsa kiriliyor..saclarim dokulmeye basladi:-(

canım bu arada acilen b12 ve d vitaminini ölçtür istersen bana yaz bi bakalım okey değerlerine

08/08/2014 listemiz
Eki Görüntüle 1211996

üye // 31.07.2014 // 08/08/2014 de // giden

1. anetam 75//

2. devrusum 69,8//

3. gulcan32 55,3// // kg

4. neslihank4 81,5// 79,9//1,1kg

5.secilsecil 73,8//71.1//2,7 kg

6.ilknur84 ...//

7.didem ... ...//

8.güzelim mezun oldu

ben kendiminkini yazdım kızlar hepiniz alıntılayıp kendinizin karşısını doldurun

tatlım vitamin hiç kilo yaparmı,sağlıklı yağlarda asla kilo yapmazlar. vitaminleri sağlıklı yağlarla tüketmezsek zaten yeterince emilemezler. unutma besinlerdeki vitaminler sadece sağlıklı yağlarla tüketilirse kana geçerler değilse kaybolup giderler. öncelikle sağlıklı yağ tüketmeni tavsiye ediyorumki besinle gelen vitaminler sende kalsın. sağlıklı yağdan kastım çok detaylı.karatayın kitabında aslında hepsi anlatılıyor bi okusanız çözeceksiniz herşeyi ama beni dinleyen yok sende okumamışsın belli bak tekrar link atıyorum öğretmenim bu sefer oku dersine çalış okey. e kitap indireceksin işte link:
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
anlatıma devam ediyorum canım. ben bu süreçte sağlık okumaya araştırmaya öğrenmeye devam tabi. karatay ve ahmet aydın hocalarım sayasinde şunu öğrendim: .. bedeninde sağlıklı kolesterolu olmayan, yeterli b12 si olmayan, yeterli d vit. olmayan, yeterli omega 3 olmayan hiçkimse sağlıklı olamaz,zayıflayamaz,bağışıklık hastalıklarıyla boğuşup dururmuş. ben sağlığın modern tıpta değil koruyucu tıpta olduğuna inandığım gibi,kişinin kendisi ve çevresi için bu sorumluluğu alıp koruyucu tıppı öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum. bu rabbimin yolunda boynumuzun borcu.bizi topraktan yaratması demek devamızında toprakta olduğuna işarettir unutmamalıyız. o herşeyi doğada ayaklarımıza sermiş ,bizse okuyup öğrenmek yerine doktor kuyruklarını tercih edip tembelleşiyoruz. modernleşeceğiz sanıp avare merkezlerinde gün geçirip, bide üstüne oralarda kötü beslenip sağlığımızdan oluyoruz.
biz kadınların bi an önce kendine gelmesi lazım.dünya hakkaten kadınların ayakları altından geçiyor.

Neslicim anlattigin her sey cok dogru..ilgilenip mesaj atip aciklamada bulundugun icin tesekkur ederim..
Vitamin kilo yapar mi'dan kastim benim hamileyken kullandigim balik yaglari ve vitaminler bir de demis ilaclari istahimi cok acmisti..o neden kendimi tutamiyordum..simdi de ilac kullanmam lazim ama iste istahim acilir diye korkuyorum...

08/08/2014 listemiz
Eki Görüntüle 1211996

1. anetam 75// 72.9 giden 2.100 gram

2. devrusum 69,8//

3. gulcan32 55,3// // kg

4. neslihank4 81,5// 79,9//1,1kg

6.ilknur84 ...//

7.didem ... ...//

8.güzelim mezun oldu

ben kendiminkini yazdım kızlar hepiniz alıntılayıp kendinizin karşısını doldurun

Bu arada tebrik ederim canim ne guzel kilo veriyorsun..

08/08/2014 listemiz
Eki Görüntüle 1211996

1. anetam 75/72,9/2,1kg :46: :46:

2. devrusum 69,8//

3. gulcan32 55,3// // kg

4. neslihank4 81,5// 79,9//1,1kg :46: :46:

6.ilknur84 ...//

7.didem ... ...//

8.güzelim mezun oldu

seni ekledim kendimide son listeyi yaptım ama alıntılayıp bildirim yapan olmamış
kızlar nerdesiniz acab:47: :47: :47: :47: hadi bu hafta liste çıksın yahu en geç yarın bildirim yapın olurmu

valla süpersin ya sendeki enerji harika..
sana nasıl özeniyorum bilsen...şuan çalışmak zorunda olmasam hemen ikinci çocuğu yapardım:)

:55::55: ben zaten bi çocuk görüorum kendimi :) valla başta pişmalığımı yaşadım çunki çok erkendi :36: ama şimdibebk görürorumm agliorum iyi ki olmuşş diorumm rabbim verior sabrını kolaylıgınıı tabiki çalışan anne için çok zor işi bırakmak zorundasın en az 6 ay ha eger düşünüyosanız biraz daha kilo verdikten sonra bence oluruna bırak :) çoğugun kaç yaşında canım :3::4: benim çeverem bana kimi iyi yaptın kimi aaaa nasıl yaptın nıe aaa çok zor çok diende oldu böyle destek çıkanda ama ben yendim ve gerçeği gördüm inşallah ikisede büyüycek bende onlarla :35::34::54::54::54::54::54::54:

ooooooo süperr canımm tebrikler son 56 gün kaldı :) bakalım beni geçersin sennnn :1::1::nazar::nazar: şaka ben sunda bebğim önceliğim ama ilkindeki gibi şişrmicem kendimi bol su bol sebze yiyerek ve bol bol emzirerek kilolara veda edcegim :) hadi devammmmmm :46::46::46::46::46:

:55::55: ben zaten bi çocuk görüorum kendimi :) valla başta pişmalığımı yaşadım çunki çok erkendi :36: ama şimdibebk görürorumm agliorum iyi ki olmuşş diorumm rabbim verior sabrını kolaylıgınıı tabiki çalışan anne için çok zor işi bırakmak zorundasın en az 6 ay ha eger düşünüyosanız biraz daha kilo verdikten sonra bence oluruna bırak :) çoğugun kaç yaşında canım :3::4: benim çeverem bana kimi iyi yaptın kimi aaaa nasıl yaptın nıe aaa çok zor çok diende oldu böyle destek çıkanda ama ben yendim ve gerçeği gördüm inşallah ikisede büyüycek bende onlarla :35::34::54::54::54::54::54::54:

Canim hic pismanligin olmasin lutfen..insanlar her sekilde soyleyecek bir sey buluyor zaten..2sinde 1 yasina girdi oglum..Allahim dunyanin en guzel seyi evlat:-)

ayyhh çok güzel maşşlahh ama suanda erken eger normal doğum deilse iki sene veya 3 sene iyi bir yaş arası hem annne toparlanmış oluyor hem çocuk büyümüş oluyor :45: hakınızda hayırlısıı bizde eylül 7 sinde yaşımıza girecegiz inşallahh

Son düzenleme:
heyyy kızlar nerelerdesiniz kayıplar. hadi cuma sabah 11 çayına sözleşelim herkes gelsin buluşup konuşup bildirim yapalım olurmu

heyyy kızlar nerelerdesiniz kayıplar. hadi cuma sabah 11 çayına sözleşelim herkes gelsin buluşup konuşup bildirim yapalım olurmu
canımm ya forum değişti ya ben cepten artık giremiyorum hata veriyor sürekli...sitede de mesajlardan buraya tıklayın falan diyor ya hiçbiri aktif değil...valla kaç gündür giremedim o yüzden...
ben 11 çayına gelemem canım çünkü derste oluyorum o saatte..ama gelince bakarım yazışmalarınıza:))

bu arada bu hafta az verdim ben şu an itibariyle 79,6 üm ama eczanede tartıldım yarın kendi tartımla tartılacam bakalım durum ne

:KK37::KK37::KK37: KİLO TAKİP ÇİZELGEMİZ :KK37::KK37::KK37:

üye // 31.07.2014 // 08/08/2014 de /15/8/14 de /

1. anetam 75/72,9/

2. devrusum 69,8//

3. gulcan32 55,3// // kg

4. neslihank4 81,5// 79,9/79,6

6.ilknur84 ...//

7.didem ... ...//

8.güzelim mezun oldu

E Bİ TAKİP ÇİZELGEMİZ OLSUN BARİ DEDİM BUNU YAPTIM ARTIKIN

Back