• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

:nazar: kızlar nasılsınız :nazar: ben iyiym allaha şüküeler olsun bel ve kasık agrısı harıcınde :36::36: bebeğimin gelişimi güzel gidior allaha şüküerler olsun bende 69 70 arası gidip geliorum :40: heralde enfazla 71 olurum diorum çünki çok hareketliyim ve yiyemiyorum fazla sıcaktan bol bol meyva soğuk süt içiorum yoğurt :) sizleri merak ediorum bu ay duraksadınız ben bu gidişle size yetişicem :33::33::33::33: şaka biyana kendineze gelin dikkatt edin salmayın en azındann :( hadi şimdi iyi geceler benden size bol bol öpücükler olsun hepimiz bir gün incecik olcagız :34::34::34::34:

canım maşallah sana :)
umarım hamilelikteki kilo almama durumunu doğum sonrası da sürdürürsün..
ben hamileliğimi 13 kilo ile tamamlayıp doğum sonrası kilo aldım:(

kızlar selam,
nihayet 73.5e düştüm..
ama önümüz bayram...ziyaret de çok olacak umarım tatlıyı fazla kaçırmam..

sizler nasılsınız..
valla eski halimizi çok özledim..

canım maşallah sana :)
umarım hamilelikteki kilo almama durumunu doğum sonrası da sürdürürsün..
ben hamileliğimi 13 kilo ile tamamlayıp doğum sonrası kilo aldım:(

:nazar::nazar: malum bebeğim oldundan ve evin işi gücü derken uykusuzluk sıcaklar alamadım sayıyorumm :) :nazar::nazar: kızımda 80 le doğuma girdim 22 kilo aldım hamilegimde doğurdum 7 kilo gitti 73 tüm sonra tekrar aldım süt olsun ye dediler iki ay yemedim şey yoktu :50: olmayınca olmuyo o aralar moral bzoukluguda vardı onun çok etksi vardı sonra 3 aylık oldu kzıım ben azıcık dikt ettim o ay 3 kilo gitti 70 mişle buraya başladım 61 hamile diorum inşalahh böle giderse enfazla 71 faln olurum heralde :) 65 64 le eve dönerimm :) sonra da almam sporumu yaprımm inşallah ama bazen planlandığı gibi olmuyor emziren anne acikior cokk :(((((((((((((((( ben kazınırdım kzıımı emziriken ama bunda süt artırıcı kulanıcam bol su :3: ole yok tatlu pekmez serbet yok aslaaaa:47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
kızlar selam,
nihayet 73.5e düştüm..

sizler nasılsınız..

:nazar::nazar::nazar::nazar: inşalah cumya sonuç görülür bayramda alıp almadığın hanifecim :) :54::54: valla bayram tam bi kalori ama yemeyen yemior benim kız kardeşim var hiç öle seyler yemez yani yerde ogun bir dili yediyse aksama çok hafif çorba maden suyu falan geçiştirir boy bir 70 kilo 40 aşırı zayıf ama o kendıni öle begenior ben 50 olsam allaha şükür derim :1::1::1::1::1::1::1::1::56: okul zamanı bebek doğunca bizde kalıcak bana program hazılıor kilomu not alio her hafta ama artış yok yaşam koçumm oalcakmış 2 ayda istediğim kiloya ulaştırcakmış benii :4: ama epey spor bilgisi var ve saglıklı beslenir ben abur cubur hastasıyımm bakalımm neler olcakk

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..sanırım pek kimse yok..
ben ramazan ayı boyunca oruç tuttum..ama evde olmanın verdiği rahatlıkla hergün yürüyüşe de çıktım..1,5 yıldır ilk defa 79,5 u gördüm..aslında çok ama çok mutluyum da dedim beni listeye almazlar artık..
lütfen biraz da siz moral verin de haftaya kadar 77,5 olayım..listeye alın beni:17::17:

ben ramazan ayı boyunca oruç tuttum..ama evde olmanın verdiği rahatlıkla hergün yürüyüşe de çıktım..1,5 yıldır ilk defa 79,5 u gördüm..aslında çok ama çok mutluyum da dedim beni listeye almazlar artık..
lütfen biraz da siz moral verin de haftaya kadar 77,5 olayım..listeye alın beni:17::17:

byadır herkez saldı ben sıkı takip ediorum e bir yerden biri verip başlamalı sen olmalısın bu listede verdine de göre maşşlah tebrikk azimm azim 1 1 gitcek hepsii:54:

kızlar huhu kimse cuma bildirim yapmamış herkez saldıımı kendini okadar az kalmışkenn birzdaha gayrett vlla ben yetişicem sizi ha bak görüsünüz bir doğirimm :52::52::52::52:

Selam kızlar nasılsınız bakalım? Benim misafirlerim cumartesi günü gittiler.bizde soluğu izmirde aldık. Mis gibi deniz kokusu.bol bol denize girdim yüzdum.cok iyi geldi bana doğrusu bugün de dönüş yaptık evdeyim bi kaç saat önce geldik bir sürü işim var.bayramda diyet falan yapamadım bayramın tadını çıkarttım.ama bugün itibariyle diyete devam.yarin sabah tartilicam bakalım kaç kiloyum.sizler napiyosunuz

Selam kızlar nasılsınız bakalım? Benim misafirlerim cumartesi günü gittiler.bizde soluğu izmirde aldık. Mis gibi deniz kokusu.bol bol denize girdim yüzdum.cok iyi geldi bana doğrusu bugün de dönüş yaptık evdeyim bi kaç saat önce geldik bir sürü işim var.bayramda diyet falan yapamadım bayramın tadını çıkarttım.ama bugün itibariyle diyete devam.yarin sabah tartilicam bakalım kaç kiloyum.sizler napiyosunuz

Canim hosgeldin..
Tatil yapman cok iyi olmus..yorgunlugu baska turlu atamazdin...
Ben de haftasonu ogluma dogum gunu partisi yaptim..70 kisi falandik..cok guzeldi ama uzerimden kamyon gecmis gibi yorgunum..hiv dinlenemeden ise gidiyorum..yarin da istanbuldan universite arkadasim geliyor..bir kac gun kalir..hafta sonu da yine bir dogum gunu ve mevlut var..yani ben òlünce anca dinlenicem galiba..
Hafta sonu partide trlastan dogru duzgun yemek yemedim...1bucuk kilo gitmis..ama kilo vermem yavasladi...cunku siz yoksunuz ve cok dikkat edemiyorum..ama artik yine yazisalim toparlanalim

Canim hosgeldin..
Tatil yapman cok iyi olmus..yorgunlugu baska turlu atamazdin...
Ben de haftasonu ogluma dogum gunu partisi yaptim..70 kisi falandik..cok guzeldi ama uzerimden kamyon gecmis gibi yorgunum..hiv dinlenemeden ise gidiyorum..yarin da istanbuldan universite arkadasim geliyor..bir kac gun kalir..hafta sonu da yine bir dogum gunu ve mevlut var..yani ben òlünce anca dinlenicem galiba..
Hafta sonu partide trlastan dogru duzgun yemek yemedim...1bucuk kilo gitmis..ama kilo vermem yavasladi...cunku siz yoksunuz ve cok dikkat edemiyorum..ama artik yine yazisalim toparlanalim

Evet canım aynen öyle tatil iyi geldi baya gezdik bol bol alışveriş yaptım artık 40 beden pantalonlara girebiliyorum bu benim için büyük mutluluk.begendigim kiyafetleri hemen deniyorum kilo verince uygun fiyatada istediğini bulabiliyosun bu da ayrı bir keyif. Bu aralar bende saldım biraz.misafir tatil derken dikkat edemedim.neyse artık bundan sonra toparlariz biraz.oh ne güzel bak 1,5 kilo vermissin daha da vericeksin.benim eşim bu hafta izinli ama mümkün oldukça takıp edicem burayı. Diğer kızlarda yoğun anlaşılan baksana kimsecikler ugramiyo toparlansak eskisi gibi çok iyi olacak aslında ama artık nasıl olucak bilemiyorum

iyi akşamlar kızlar herkes meşgul işi var bizde bayramdan sonra kaplıcaya gittik tatil yaptık burda ankarada şifalı sudan içtim bol bol belki iyileşirim diye
iyiyim çok şükür bu ramazanda hiç evde kalmadık nerdeyse yada misafir oldu gezdik yedik içtik hiç dikkat edemedim inşallah toparlıcam evde kaldığımda
5-6 kilo vermem lazım
kızlar toparlanalım yine bir araya gelelim zayıflayalım olmuyo böyle ya

iyi akşamlar kızlar herkes meşgul işi var bizde bayramdan sonra kaplıcaya gittik tatil yaptık burda ankarada şifalı sudan içtim bol bol belki iyileşirim diye
iyiyim çok şükür bu ramazanda hiç evde kalmadık nerdeyse yada misafir oldu gezdik yedik içtik hiç dikkat edemedim inşallah toparlıcam evde kaldığımda
5-6 kilo vermem lazım
kızlar toparlanalım yine bir araya gelelim zayıflayalım olmuyo böyle ya

kızlar selam,
nihayet 73.5e düştüm..

sizler nasılsınız..

Selamlar kızlar bayramınız mübarek olsun.

günaydın kızlar kimsecikler yok:34:
ee kızlar ben uğramadım herkes gelmiş.
didem burdaydım ama karşılaşamadık canım
bilim bakalım ben bu gün kaç kiloyum.....................80-80-80-80 seksen seksen küsüratsız inat etti tartı 79,9 göstermedi ama olsun
regl oldum zaten sabah
karatay uygulaması bana çok yaradı ayrıca aldığım takviye ve vitamin iğneleri bomba gibiyim uyuşukluğum mızmızlığım da gitti harikayım kısacası
ee yarınki listeyi hazırlayayım herkes alıntılayıp kendi adının karşısını doldursun yarın eksiksiz yapalımki bu başlangıç olsun haftaya eksileri görelim okey varmısınız el birliğiyle liste yapmaya :34: :34: :34:
e yapıyom şimdi ozaman

18/07/2014 listemiz
Eki Görüntüle 1211996

üye // 11.07.2014 // 18/07/2014 de // giden

1. anetam 75//

2. devrusum 69,8//

3. gulcan32 55,3// // kg

4. neslihank4 81,5// 81,2// 0,3kg

5.secilsecil 73,8//71.1//2,7 kg

6.ilknur84 ...//

7.didem ... ...//

8.güzelim mezun oldu

son liste buymuş bunu düzenleyelim kızlar

Kizlar gunaydin hepinize..tenefusteyim iki dk yazayim dedim..yarin listeyi yapalim hakikaten..
Bir de neslicim vitamin demir hapi falan almam lazim benim de ama kilo yapar diye kullanmiyorum nr yapayim sence..emzirdigim icin kalsiyum da kalmadi..iki ketedir disime bardak carpsa kiriliyor..saclarim dokulmeye basladi:-(

Son düzenleme:
ooo kızların sesi çıkmaya başaldı bile hadi toparlanınn size yetişicem bende aynı devam kilo oyanmıyor düzenli ve güzel beslenirum 69 kg ile davam doguma son 2 ay kaldı hatta 58 gün :) size tekrardan katılıp her hafta birinciniz ben olucam :35::35::35::35::35::35::56:

Son düzenleme:
ooo kızların sesi çıkmaya başaldı bile hadi toparlanınn size yetişicem bende aynı devam kilo oyanmıyor düzenli ve güzel beslenirum 69 kg ile davam doguma son 2 ay kaldı hatta 58 gün :) size tekrardan katılıp her hafta birinciniz ben olucam :35::35::35::35::35::35::56:

valla süpersin ya sendeki enerji harika..
sana nasıl özeniyorum bilsen...şuan çalışmak zorunda olmasam hemen ikinci çocuğu yapardım:)

Back