• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Merhaba kızlar salı günü misafirlerim gitti.feci yorulmuşum ama.dusunun evde 11 kişi:53: yemek hazırla topla evi temizle topla derken baya yoruldum.diyet calan yapamıyorum kızlar niyetliyim.iftar olunca abartmadan yiyorum bu aralar canım çok tatlı istiyor iftar sonrası kilo almadım iftardan once tartilip kilomu yazarım. Beni gören herkes çok zayiflamissin diyo.
Neslihan hanife maşallah topigi birakmadiniz diğer kızlar ramazan telasinda heralde gelen giden.ramazan bitince toparlanalim kızlar ben dahil

Iyi canım ya nolsun sende ne var ne yok.gorumce kazığı yedim desmen.misafir çağırdı teyzesini ananesini 3 gün ağırladı o kadar.bende kaldılar kendisi ve kizida dahil.dusun kalabalığı

Wah wah epey kalabalik agirlamissin. Bende sahil kasabasinda yasayinca yaz misafirim cok olur. Dun bi kisim ugurladim pazar kuzenim gelecek bakalim daha kimler gelir belli degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

18/07/2014 listemiz

üye // 11.07.2014 // 18/07/2014 de // giden

1. anetam 75//

2. devrusum 69,8//

3. gulcan32 55,3// // kg

4. neslihank4 81,5// 81,2// 0,3kg

5.secilsecil 73,8//71.1//2,7 kg

6.ilknur84 ...//

7.didem ... ...//

8.güzelim mezun oldu

Wah wah epey kalabalik agirlamissin. Bende sahil kasabasinda yasayinca yaz misafirim cok olur. Dun bi kisim ugurladim pazar kuzenim gelecek bakalim daha kimler gelir belli degil

Evet canım baya kalabaliktik.bende de misafir çok olur.tatil istiyorum bende biraz rahatlamak için. Bakalım neresi olur bilemiyorum arkadaşlar çağırıyo izmirden.baska arkadaslarda Karadeniz turu diyolar Amasra Sinop olabilir belki

Son düzenleme:
maşallah iyi gidiyosunuz kızlar tebrik ediyorum ben hiç dikkat edemiyorum kaç kilo oldum bilmiyorum teyzemler var yiyip içip geziyoruz sahura kadar hiç yatmıyoruz sahurdan sonra 12ye kadar yatıyoruz iftardan sonra parka çıkıyoruz bi saat kadar yürüyüş spor yapıyoruz bugünde iftara davetliyiz

iyileştim iyi oluyorum derken yine hastalandım sanırım bu böyle ömür boyu gidecek benle napıcaksam bilmiyorum öksürük hapşırık boğaz ağrısı bitmişim ben mahvolmuşum:43:

18/07/2014 listemiz

üye // 11.07.2014 // 18/07/2014 de // giden

1. anetam 75//

2. devrusum 69,8//

3. gulcan32 55,3// // kg

4. neslihank4 81,5// 81,2// 0,3kg

5.secilsecil 73,8//71.1//2,7 kg

6.ilknur84 ...//

7.didem ... ...//

8.güzelim mezun oldu
Secil tebrikler tam 10 kilo var aramizda benim ideal kilomdasin ;)

iyileştim iyi oluyorum derken yine hastalandım sanırım bu böyle ömür boyu gidecek benle napıcaksam bilmiyorum öksürük hapşırık boğaz ağrısı bitmişim ben mahvolmuşum:43:

iyi olacaksin isallah tatlim yaz gecsin misafir telasi bitsin kendine bakarsin. Ben birkac takviye daha almaya basladim simdi kendimi daha iyi hissediyorum. Direncimde kirildi sanirim hizla verecem kilolari artik isallah. Siz geldiginizde ben baya yol alayim isallah kaplumbaga gibi ;) ;)

iyi olacaksin isallah tatlim yaz gecsin misafir telasi bitsin kendine bakarsin. Ben birkac takviye daha almaya basladim simdi kendimi daha iyi hissediyorum. Direncimde kirildi sanirim hizla verecem kilolari artik isallah. Siz geldiginizde ben baya yol alayim isallah kaplumbaga gibi ;) ;)

Inşallah canım benim kiloma gelirsin.hatta daha da inersin.benim ilk hedefte 68 di bakalım ne zaman görürüm artık çok acele etmiyorum ama kilo vermek insanda alışkanlık yapıyo daha çok kilo vermek istiyosun.benim verdiğim kilo yaklaşık 16.5 falan düşün yani şaka gibi geliyo insana

Geçmiş olsun canım zayıflama sürecide biraz yıpratmış olabilir seni.kendine yediklerine dikkat et vücudu vitaminsiz bırakma

Inşallah canım benim kiloma gelirsin.hatta daha da inersin.benim ilk hedefte 68 di bakalım ne zaman görürüm artık çok acele etmiyorum ama kilo vermek insanda alışkanlık yapıyo daha çok kilo vermek istiyosun.benim verdiğim kilo yaklaşık 16.5 falan düşün yani şaka gibi geliyo insana

aynen canım bi zamanlar bi 81 i görsem diyordum şimdi bunu beğenmiyorum :))

didemcim sana bişi söleyeceğim. lütfen hastanaden b-12 ni ve d vitamn değerlerini ölçtür. b-12 devlet yapıyor. d vitaminini devlet yapmıyor özelde 50tl civarına yapıyor zaten 2 hafta sonuç geliyor. bu iki vitamin çok önemli bunları yaptırıp banda bilgi verirmisin. sende eksikliği olabilir diye düşünüyorum ben
hadi kolay gelsin

aynen canım bi zamanlar bi 81 i görsem diyordum şimdi bunu beğenmiyorum :))

didemcim sana bişi söleyeceğim. lütfen hastanaden b-12 ni ve d vitamn değerlerini ölçtür. b-12 devlet yapıyor. d vitaminini devlet yapmıyor özelde 50tl civarına yapıyor zaten 2 hafta sonuç geliyor. bu iki vitamin çok önemli bunları yaptırıp banda bilgi verirmisin. sende eksikliği olabilir diye düşünüyorum ben
hadi kolay gelsin

evet canım haklısın yaptırmalıyım saçlarımda çok dökülüyo oruçtan sonra inşallah

Geçmiş olsun canım zayıflama sürecide biraz yıpratmış olabilir seni.kendine yediklerine dikkat et vücudu vitaminsiz bırakma

sağolun kızlar hakiki bal getirmiş teyzem ballı süt içiyorum biraz ferahlatıyo

Kizlar iyi aksamlar..benim kosusturma devam..kilo vermem drdu..sanirim uykusuzluk da etkiliyor..ayin 2sinde oglum yasina girecek..parti yapmam lazim..cok da kalabaligiz..stres yaptim iyice..menu icin fikirlerinizi alsam iyi olur:)
Bir de ilk dogum gununde ona hatira kalacak birsey almak yada vermek istiyorum..siz neler yapmistiniz

hayırlı geceler kızlar bayadır uğrayamadım ramazan yoğun geçiyor.. yarın memlekte gidiyoruz izinden sonra gene diete devam.. ben arada tartılıyorum 71 felan geliyorum sanırım yarın tartılabilirsem yazarım buraya çok işlerim var ama hiç birşey yapasım yok çok yorgunum..

neslihan maşallah çok iyi gidiyor bırakmak yok bizler gelene kadar 70 li rakamları göreceksin azmin daim olsun canım..

didem canım çok geçmiş olsun neslihanın dediklerine aynen katılıyorum bi tahlillerine baktır inşallah çok daha iyi olursun canım..

anetam ramazan bitince daha iyi diet yaparsın ramazanda olmuyor canım.. bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun daha nice seneler kutlayın inşallah..

seçil senin misafirler baya yoğunmuş canım benim şimdi bıraz olsun ferahlamışsındır ramazanda misafir zor olur ama onlarda evinin bereketini artırmışdır canım misafir berekettir allah razı olsun deseler yeter..

kızlar oh hepiniz gelmişsiniz maşallah bayramdan sonra tam kadro olacaz demi?

ben 10 gündür belimden sıkıntılıyım kızlar spor yok kuzende burda dikkat edemedim dün 2 kıymalı pide yemişim kendime inanamadım yuh dedim
bu haftada kilo verememişimdir. ama elimden geldiğince dikkat ediyom bayram sonrası daha temkinli olacağım
hepinize sevgiler

Selam kızlar bayramın ikinci günü misafirlerim gelicek benim.bayram hareketli geçecek gözüküyo bakalım hayırlısı.
Neslihan bayramdan sonra kadro tam olur sanırım ben arada bir gelip bakıyorum fırsat buldukça. Geçmiş olsun dikkat et kendine
Hanife bebisinin yaşı kutlu olsun şimdiden. Kalabalık olacaksınız kısır börek falanda yap canım kalabalikta iyi oluyo.
Ilknur nerelerdesin sen merak ettik seni.bak yine aynı kilolara denk geldik ramazandan sonra yarisalim senle :34:

Selam kızlar bayramın ikinci günü misafirlerim gelicek benim.bayram hareketli geçecek gözüküyo bakalım hayırlısı.
Neslihan bayramdan sonra kadro tam olur sanırım ben arada bir gelip bakıyorum fırsat buldukça. Geçmiş olsun dikkat et kendine
Hanife bebisinin yaşı kutlu olsun şimdiden. Kalabalık olacaksınız kısır börek falanda yap canım kalabalikta iyi oluyo.
Ilknur nerelerdesin sen merak ettik seni.bak yine aynı kilolara denk geldik ramazandan sonra yarisalim senle :34:

Evet kizlar bayramdan sonrasi yarisiyoruz okeyyyyy

:nazar: kızlar nasılsınız :nazar: ben iyiym allaha şüküeler olsun bel ve kasık agrısı harıcınde :36::36: bebeğimin gelişimi güzel gidior allaha şüküerler olsun bende 69 70 arası gidip geliorum :40: heralde enfazla 71 olurum diorum çünki çok hareketliyim ve yiyemiyorum fazla sıcaktan bol bol meyva soğuk süt içiorum yoğurt :) sizleri merak ediorum bu ay duraksadınız ben bu gidişle size yetişicem :33::33::33::33: şaka biyana kendineze gelin dikkatt edin salmayın en azındann :( hadi şimdi iyi geceler benden size bol bol öpücükler olsun hepimiz bir gün incecik olcagız :34::34::34::34:

Son düzenleme:
Back