- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
**************** 11/07/2014 listemiz ****************
üye // 06.06.14 de // 11.07.2014 de // giden
1. anetam 75//
2. devrusum 69,8//
3. gulcan32 56,3//55,3//1,0kg
4. neslihank4 84,5//81,5//3,0kg
5.secilsecil 73,8//
6.ilknur84 ...//
7.didem ... ...//
8.güzelim mezun oldu
hadi kızlar listeyi el birliğiyle yapalım. bunu alıntılayın düzenleyip paylaşın sonuçlara bakalım hadi toplanın bakalım
durmak yok yola devammmmmmmmmmm...........................
Neslihan Hanife hayırlı işler canım sizlere neslihancım inşallah hayırlı bi iş bulursun yada kurarsın cannım
Sekeda hayırlı doğumun olur inşallah canım okadar yazıştık senin adın neydi canım ya inşallah hayırlıca oğlunu alırsın kucağına
Gülcan İlknur Seçil nerelerdesiniz kızlar arada ses verin
Eki Görüntüle 1188457
**************** 11/07/2014 listemiz ****************
üye // 06.06.14 de // 11.07.2014 de // giden
1. anetam 75//
2. devrusum 69,8//
3. gulcan32 56,3//54,8//1,5kg
4. neslihank4 84,5//81,5//3,0kg
5.secilsecil 73,8//
6.ilknur84 ...//
7.didem ... ...//
8.güzelim mezun oldu
hadi kızlar listeyi el birliğiyle yapalım. bunu alıntılayın düzenleyip paylaşın sonuçlara bakalım hadi toplanın bakalım
durmak yok yola devammmmmmmmmmm..............
Neslihan sagolasin canim ,70lere az kalms senin cok iyisin az once iftar oncesi 54.8 geldim:))
Neslihancim nasilsin..benim kilo vermem durdu canim hala ayni kilodayim..cunku duzenli beslenmiyorum..cok duzensiz ve sagliksiz besleniyorum..ekime kadar da kilo vermem lazim..kendime engel olamiyorum..off..
kader canım adım aminnn inşallah 2 ay 3 haftamız kaldı bakalımm hayırlsıyla saglıkla kucama alırım inşallah :)
Alicaksin bide bakmissin buyumus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayir hanife koyvermek su kacirmak yok
Sirkeleniyorsun. Biz diyet yapmiyoruz saglikli beslenmeye uyum adimlari atiyoruz eskiye donmekte ne demek. Bedenimiz çöplük degil sakin hatali beslenme aliskanliklarina donus yapma cok kizdim sana simdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar yoksunuz nerelerdesiniz ramazan bitsin hepiniz toplanın okey
Canim nasilsin..senin mesajini okudum ama yazamadim..inan o gunden beri abur cubur yemiyorum dondurma haric:) o da sayilmaz heralde...ve aksam isten gelince gec saatte de yemiyorum sadece bir dondurma iste..tabi iftar daveti olursa mecbur gec yiyorum..hemen vucudumdaki odem gitti:)
Sen neler yapiyorsun