"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Canim insallah olur dualarimdasin..su kayinvalideni de takma ya hayatini ele gecirmis resmen...en guzel yillariniz sizin..sonra geriye donup baktiginda pisman olacaksin onu bu kadar taktigin icin...yoksaymaya calis bak bakalim nasil tutusuyor o zaman...tabi esinin de arkanda durmasi lazim..seni bu kadar uzdugu icin sinir oluyorum.
Kız hanife ben geldim sen gittin.Kimsecikler yok.Kitabımı okuyup,yatayım artık....

Canim kimse yok diye ciktim valla:) bu saatten sonra kimse gelmez dedim..kizlar erken yatiyor cunku..bir benim kusum Yagizim ayakta o saatte:) bebisim iyi canim...her gecen gun daha da guzellesiyor hayat onunla...

Canim bizim ailede kadin dogumcu cok ve cevredeki doktorlari az cok biliyorum o yuzden...tup bebek ve asilama konusunda Dr. İsrail bey var cok iyi...alsancakta kendi muayenehanesi var ve ayni zamanda kent hastanesinde de gorev yapiyor..

Allah hayirli zamanda versin insallah canim..beklemenin her turlusu zor bir de boyle bir konuda olunca cok yipratici oluyot..

evet canım çok haklısın yığratıcı oluyor her işimizi allaha bırakalım o bizim için en hayırlsını bilir hayırlısı olsun inşallah..

Kıyamamm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende bu ay öyleyim boşvermiş bi şekilde yani nAsılsa tüp bebek yaptırıcaz diye takmıyorum inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur...

amin hayırlsıı olsun inşallah canım benim inşallah gerek kalmaz..

Gunaydin kizlar napiyosunuz bugun ayrancilar kim ,ben eksi 800le uyandim.birazda kacamak yapmistim tabi,bugun dr gostercem kizimi gece cok uyaniyo ne sorunu korkmaya basladm dunde caya ugrayamadm uyumaya calisiyorduk,bugun birde pazagqa ugruycam

canım bu konu bana çok uzak ama bi araştırırım senin için annemde çok bilgilidir onda sorarım akşam. ama eda cım herşeyden önce kaliteli gıdalarla beslenmek her yolun başı. bütün hastalıkların kaynağı malesef piyasadaki kalittesiz besinler. biz ne yersek oyuz. topraktan yaratılmak demek bana göre yüzünü topraga dönük yaşamak demek. eğer topraktan yaratıldıksa topraktan geleni yememiz gerek asla hazır ve katkılı gıda tüketmemek demek. rabbim
bizi topraktan yaratıp ona muhtaç bırakmış ama biz ona ihanet ediyoruz.

canım kız çocuklarının ( elbette erkek çocuklarınında ama) özellikle ergenlikte kötü alışkanlık ve arkadaşlardan korunması için en güzel uğraşı spor. o yaştaki bir çocuğun uğraşısı yoksa fuzili mazaratlıklara kafası kayıyor.sporcu çocukların terbiyesi bi başka oluyor.
sporcuların eğitmenleri onları bi nevi hayata hazırlıyorlar.ben şahsen kızımı hiç boş bırakmadım 1. sınıftan 4. sınıfa kadar alanya sporda basket takımındaydı şimdi ara verdi yüzme de profesyonel olmak istediği için ama yazın başlıyacak baskete. onun arkadaşları akşama kadar sokakta avare geziyor ben hoşlanmıyorum. biliyormusun 1 ay ayaktan rahatsızlandı kızım spora ara vermişti hemen acayip kelimeler ve sorular gelmeye başladı bana. aralarında bunları konuşup birbirlerine bilgi aktarıyorlar :)) yani işin kısası meşgale her zaman iyidir hele spor olunca

BİZİM TOPİĞİN BU KONUYA İHTİYACI VAR DİYE DÜŞÜNDÜM. BUYRUN BU GÜNKİ KONUMUZ DA BU OLSUN
HAYIRLISIYLA BEBEKLERİNİZE KAVUŞMANIZI DİLERİM.

Yumurta Çatlatıcı ve Hamile Kalmayı Kolaylaştırıcı
Kür 1: Kan yapıcı
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve yedi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yedi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir.

2x21U+7A
21 gün uygulama+7gün ara+21 gün uygulama
toplam 42 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı şudur: İki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Dikkat: Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.

http://www.profsaracoglu.com/kuru-incir.xhtm

bunu ben zahidede saraçoğlundan duydum hep bu kürü öneriyor kistler içinde soğan suyunu..

canım benim doktorumda israel bey olucak zaten hayırlısı olur inşallah kent hastanesinde tanıdıklarımız var babam oranınn tüm mobilya işlerini yapmıştıı onlarda israel beyi önermişler herkezden de duyuyorum zaten inşallah iyi olur hersey hakkımızda.

İlknurcum sporla ugrasmasi hem sagligi hem de sosyal gelisimi icin cok iyi olacak...
Gulcancim super gitmis canim ya masallah..yarin birincimiz belli o zaman...valla arkadasimin bebegi de gece cok uyaniyor uyumuyor gecen gun doktora gittiler..tum tahlilleri temiz cikti idrara falan bakmislar..doktor dis cikaracaklari zaman oyle yaparlar demis..sizin azilar cikti mi..
Devrimcim cok sevindim..esimin kuzeninin 9 yildir olmiyordu...dusukleri olmustu cok...en son bu doktora gittiler..simdi prensesimiz kucagimizda cok sukur..darisi basina..

Kizlar dun yazmayi unuttum...yarim saat hic durmadan dans ettik aksam esim ve bebisle:) sonra da yarim saat zumba yaptim..nasil terledim anlatamam..evde oldugumda yapmaya calisacagim..tabi esimin de olmasi lazkm yoksa yagiz durmuyor bacaklarima yapisiyor:)
Ve bu saat ilk defa 74lu rakamlari gordum..bakalim bugun dengeli yemem lazim..

menü güzel canım öğle 2 dolma akşam 1 dolma yeseydinya neyse abartacak bişey yok

frigola ne dondurmamı seni gidi dondurmacı seni:131:

didemcim nerelerdesin merak ettim
senin rahatsızlığını bu yazıyı okuyunca anladım bak ilgini çeker belki

alıntı"" 2) Sık sık kilo alıp vermek organlara en fazla zarar verme şeklidir. Kilo vermeye başlayan insan, öncelikle yağ yakıyor demektir. Kabaca, vücuttaki yağ eriyor demektir. Kişi zayıflamaya başlayınca, yağ dokusunda depolanmış olan zehirli kimyasallar serbest hale geçecektir. Kan dolaşımı üzerinden bütün vücudun organlarına dağılacaktır. Dolayısıyla yağ dokusunda depolanmış ve sakin sakin bekleyen zehirli kimyasallar harekete geçerek bir taraftan kan hücrelerini diğer taraftan da organları olumsuz etkileyerek değişik rahatsızlıkların ortaya çıkmasına neden olacaktır.""
alıntı yazının devamı için link: http://www.profsaracoglu.com/alerjiye-karsi-direnc-kazanmak.xhtm

Gunaydin kizlar napiyosunuz bugun ayrancilar kim ,ben eksi 800le uyandim.birazda kacamak yapmistim tabi,bugun dr gostercem kizimi gece cok uyaniyo ne sorunu korkmaya basladm dunde caya ugrayamadm uyumaya calisiyorduk,bugun birde pazagqa ugruycam

oh oh süpermiş ben bu gün yapacaktım ama vazcaydım. dün köyden kiraz geldi az yemek bol kirazla biraz beden temizliği yapacam hazır kiraz varken.
buda bi nevi detoks sayılır bakalım ben gene yarına çoook ümitsizim

Niye umitsizsin canim detoks yaptin ya bu hafta zaten..siz ayda en fazla iki kez yapilir fazlasi zararli demistiniz..zaten ara ver biraz..

Arkadaşlar face te bir grupla karşılaştım bir sitenin facebook sayfası. Bir iki yazı okudum diyetlerdeki tavsiyelerin sebeplerini açıklamışlar hoşuma gitti. Bazı yerler bilimsel olmuş ama demek ki bir kaynağa dayanıyor. Ayrıca ücretsiz kilo kontrol danışmanlığı yaptıklarını söylemişler dün akşam sitenin iletişim bölümünden yaş, boy, kilo, iş yazıp gönderdim az önce mail göndermişler tavsiyeler, diyetler. Neyse hemen size de tavsiye etmeliyim kesinlikle denemelisiniz. Siteden bir alıntı:

Hızlı ve Sağlıklı Kilo Vermek Mümkün Mü?

Bu yazımda sizlere hem hızlı hem de sağlıklı kilo verme yöntemlerinden bahsedeceğim. Hem hızlı hem sağlıklı kilo vermek mümkün mü? Tabi ki evet. Hızlı kilo verme derken haftada 5 kilo vermekten veya günde 1 kilo vermekten bahsetmiyorum. Zaten bu tip hızlı kilo verme vaatleri sağlık açısından çok çok tehlikelidir ve benim hiç kimsenin sağlığını tehlikeye atma gibi bir hakkım yok! Değerli okurlarım sizin aracılığınızla hiçbir bilimsel kaynağa dayandırmadan ve hayatında hiç kilo verme ile ilgisi olmayan ve o kiloları vermeyi vaat edenlere de iki çift lafım var: Para için insanların hayatını tehlikeye atmayın. Dünyalar sizin olsa ama biri sizin yüzünüzden sağlığını kaybetse bunun vicdan azabıyla nasıl yaşanır, nasıl rahat uyunur değer mi para için? Fazla kilolu olmanın, şişman olmanın ne demek olduğunu bilseniz zaten para için insanların umutlarıyla, hayalleriyle oynamamayı da bilirsiniz. Bu yüzden lütfen umut tacirliği yapmayın!

Sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verilir?

Günü 6 eş parçaya bölüp, vücudunuzun ihtiyacı kadar besin tüketilmeli, küçük ve masum görünen ancak yağ, şeker içeriği çok yüksek yani yükte hafif pahada ağır ikramları nazikçe reddedin.

Vücudun yağ ve kas dengesini sağlamak için düzenli beslenmenin yanında fiziksel etkinlikler de çok önemlidir. Bununla birlikte etkili bir egzersiz programına başlamak ve mümkünse bunu hayatınızın bir parçası haline getirmek gerekmektedir. Eğer bu mümkün değil ise, gün boyu hareketsiz kalınmamalı ve sürekli hareket halinde olunmalıdır. Gün içerisinde hareketli olmanızı sağlayacak kısa yürüyüşler yapın, vasıta kullanmamaya çalışın ve asansör kullanmayın merdivenleri kullanın. Emin olun bu küçük ayrıntılar hem hayatınıza hareket katacak hem size sağlık katacak hem de fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlayacak.

Örneğin masanızda sürekli su bulundurmaktansa, ara sıra kalkın mutfağa gidin ve suyunuzu için. Dikkat edin; eğer su içmeye... Devam et

inşallah canım yarın sabah çocuk doktorundan randevu aldım sağlık raporu için bakalım hem bu yaz sıkılmaz evde okullar tatil olunca başımın etini yer bu fıstık..

oh oh maşallah ne güzel yapmışsınız bir kaç kez yapıp alışınca rutin hale gelir canım hareketlilik iyidir..

hayırlı akşamalar kızlar kaç gündür menülerimi yazamadım akşamları gelemedim şimdi fırsat bulmuşken yazim aslında sabahda yazabilirdim ama neyse birdahakine sabahları yazarım akşam gelmediğim zamanlarda..

sabah
tost kaşar sucuk domatesli

ara
2 tane salatalık

öğlen
yarım sade gözleme
10 sarma

akşam
1 kupa sütlü türk kahvesi

suyu 2.5 litreye tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…