• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Yok canım yapamadım eşim turnedeydi konserler bitti dün geldi ona güzel yemekler yaptım şimdi 2 gün kalıp gidicek adamı detoksumla sıkmayım dedim:)))

iyi yapmissin
Devrim kizlar gelmemis
Didem bu gun helmedi merak ettim
Bende cok yoruldum kizimin yarinda kermesi bar ogretmene gül böreği sozvermis aksamin bi saatin onla ugrastim menumude yazayim
Sabah has. yumurta 1 dlm peynir 1/4 avakado yesillik iki dlm ekmek
Ara elma
Öğle 2 kase kir.mercimekk corbasi 2 dlm ekmek
Ara 4 musmula 1 elma 2 kasik yogurt
Aksam yarim kir.mercimekk corba 8 kasik kiymali patates yemeğe 2 dlm ekmekle
Ara 1 kase kiraz ve kayisi
Sabah 45dk yürüyüş artı 15 dk egzersiz
Aksam 30 dk yürüyüş 15 dk egzersiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım ben bugün hastanelerden fırsat bulamadım yine yaptırmam gereken tahlillerim vardı onları yaptırdım gecede geç yattım okadar uykusuzum ki kafam kalkmıyorum.çalışamıyorum resmen bugün:(sabah 1 simit le peynir yedim kahve içtim öğlen karışık tost yedim yanındada çay dahada bişey yemedim şuan çok açım yicek bişeyde yok kantinde kızlaarrr bugün biran önce ewe gidip yatmam gerek anlamsız bi halsizim bugün daha gidip yemek yapıcam....

Az şey yemissin ve cokkk sagliksiz devrimcim beslenmene dikkat et bu beden bize daha 40 sene lazim :)
Ara yapmamissin. Tostla ogleyi gecmissin. Yaninda bişiler götürsen olmazmi cantanda kuru meyve felan olsa.......

Polikistikover hastasıyım csnım çocuk için uğraşıyoruz 1 senedir hormon tahlili yumurta çatlatma iğnesi heggün bişey için nerdeyse hastanedeyim buarada detoks için hazırlık yapıyorum kızlar:)

Butun neslimiz ayni dertten muzdarip. Nerdeyse herkes kisirlasti. Yarin size enteresan bisi daha paylaşım ben kisirlikla ilgili hadi bakim kactim kimse yok byyy iyi geceler devrim

kızlar misafir vardı gelemedim...aklım kaldı ama çoğunuz gelmemişsiniz:)
menüm..
sabah: bir dilim peynir..bir kaşık reçel..3 dilim ekmek..patatesli yumurta..
ara: bir nescafe..
öğlen:bir küçük dolma..
ara..bir kase dondurma..8 küçük rulokat:(
ara..bir form çay..
akşam..6 çatal domates soslu patates kızartması..bir dilim ekmek.
ara..bir türk kahvesi..

Hanife nasılsın canım?Bebişin nasıl?Amann beni bosver canım.Kv ve bitmek bilmeyen istekleri.Bu son istegi ve bizi 2 sene bagladı.Faizlerde yüksek zaten biraz daha bekliyorız mecburen.Şu iş olursa benim süper olcak....

Kızlar hadi havalar ısındı hepinizden bu hafta iyi sonuçlar bekliyorum fıstıklar.Neslim aktarlar baskanı gibisin demiştim daha önce.Bilgine ve tecrübene güveniyorum.Rahim yarasına var mı bilgin ve önerin???Secil canım gözünaydın.Annen-baban gelmiş.

iyi gidiyor canım haftasonu kaçamağı dışında senin nasıl gidiyor hayat bebiş nasıl

:) söyle 59 za az kalmış ha gayrett türk kahvesiyle geçiştir :) benim iyi gidior bebeiş de iyi rabbime şükürler olsun :) hadi bakalım cumya 59 la başla ilk sen :)

boşver canım sen bunları şimdi düşünme hayırlısıyla evladını kucağına al sonra gelir burada tekrar kilo vermeye başlarrsın hatta belki kendiliğnden bile gider iki tane bebek olacaklar hayırlısı sizler sağlıklı olunda gerisi öemli değil.. ilknur

tabikide öle ama ben azminize hayranımm bu yolda anılarım var ufaktan ilerisi için güç topluyorum sizleri anlatiorum zayıflamak isteyen arkadaşlarıma hepsi kilo verdi baya kimi hedefini bile tammladı diorumm :) inşallah diyet yapmam gerek kalmdan veririm kim istemezki :54::54::42:

Son düzenleme:
Polikistikover hastasıyım csnım çocuk için uğraşıyoruz 1 senedir hormon tahlili yumurta çatlatma iğnesi heggün bişey için nerdeyse hastanedeyim buarada detoks için hazırlık yapıyorum kızlar:)

canım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim isteğini yerine getirir inşallah bebişin seninle olur.. allah isteğen herkese bizlerede hayırlısıyla versin evlatlarımızı..

günaydın hayırlıs sabahlar fıstıklar nasılsınız kızlar akşamları artık fazla gelemiyorum kızım hemen yanıma geliyor elimden çekiştiriyor bunun için akşam çayına kızım erkenden uyursa gelebileceğim haberiniz olsun..
bu arada kızımı kick boksa yazdırıcam :27:
yarında jimnastık öğretmeniyle konuşucam onada göndermek istiyorum..

canım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim isteğini yerine getirir inşallah bebişin seninle olur.. allah isteğen herkese bizlerede hayırlısıyla versin evlatlarımızı..

iyidilelerin için çok teşekküredderim canımm inşallah allah iisteyen herkkeze nasip etsin:)

amin canım benim nasılsın bugün hastane işlerin varmı..

yok canımm bugünlerde artık her ay olduğu gibii gene beklicez regli olucakmıyım olmucakmıyım diyee:(artık buayda olmazssa zaten temmuzda tüp bebek için izmire gidiyoruz doktorum uğraşmayın artık bu kistlerden biran önce kurtulman gerek buda doğumla olucak dedi bizde artık karar verdik.hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olucaksa olsun allahımm gönlüme göre versin..

yok canımm bugünlerde artık her ay olduğu gibii gene beklicez regli olucakmıyım olmucakmıyım diyee:(artık buayda olmazssa zaten temmuzda tüp bebek için izmire gidiyoruz doktorum uğraşmayın artık bu kistlerden biran önce kurtulman gerek buda doğumla olucak dedi bizde artık karar verdik.hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olucaksa olsun allahımm gönlüme göre versin..

hayırlısı olsun inşallah canım birde öyle deneyin bakalım vakti zamanı vardır elbette inşallah hemencecik daha fazla bekletmeden gelir.. ne zaman adet tarihin..

17 haziranda olmam gerek canım...

hayırlısı az kalmış canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan mutlu haberi alırsın sen canını sıkma bu bebek sürecinde anne babalar çok yıpranıyor artık boşverdiğin bir zamanda bi bakıyorsun hamilesin bu sefer de hamile olduğuna iananamıyorsun.. benim kızımda tam 1 sene sonra hamile kaldım ve o ay artık kafama takmadım boşverdim hatta regel olayım doktora gidicem dedim 13 gün gecikince eşim test alalım yap dedi bi baktım hamileyim çok mutlu olmuştum vakti zamanı gelince oluyor şimdide ikinci bebeği istiyoruz bu ay 8. ayımız hayırlısı bakalım ne zaman kısmet olacak..

Kıyamamm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende bu ay öyleyim boşvermiş bi şekilde yani nAsılsa tüp bebek yaptırıcaz diye takmıyorum inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur...

Back