Bak söyledin şimdi benimde canım çekti şimdi sana iki kere kızmam lazım akşam ekmek yok 30 dk yürüyüş yazdım sanakızlar şu an itibari ile arkadaşın getirdiği 2 dilim baklavayı yutymuş bulunmaktayımabooo
akşama ekmek yemesem yırtarmıyım ki?
bu arada sabah 15dk plates yaptım
Secilcim merhaba canim..cocuklara soz geciyor da buyukler yasaklar konusunda cok zor demi...yasak olan cazip geliyor cunku...normalde seker hastasi olmasa o kurabiyelerin 3unu birden yemeyecek belki ama yememesi lazim ya iste seytan durtuyor..insallah duzene girer de seni zorlamaz canim cok..gecmis olsun...
Ben de hafta sonu temizlik kosturmaca mevlut derken yorulmusum..1 saat dinleneyim aksam icin yemek yapip ise gidicem..arada camasirlarla ugrasicam...
Sen samsunlu musun gorev geregi mi ordasin canim...
Benim de esim samsunlu..cok severim samsunlulari:)
İzmirde hava cok guzel de aksamlari hala serin oluyor...kisliklari kaldirdim..cocugunkileri hala halledemiyorum bir yazlik bir kislik giydirmekten...
Ben daha kahvalti edemedim canim hic canim istemiyor..
Allah tez zamanda nasip etsin canim..
nasılsınız kızlar ne var ne yok
nesli iyi eğlenmişsin canım sigarayı azaltmışsındır inşallah
SEÇİL çok geçmiş olsun canım eşine sabırlı ol dikkat et
DEVRİM inşallah kısa zamanda bi bebeğin olur canım
GÜLCAN artık dinlenirsin canım işler bittiyse
İLKNUR sen nasılsın canım
allah yardımcınız olsun canım şeker hastalığıda zor ya mutfak kapısını yada bi dolaba kilit al orayı kilitle canım o dikkat etmiyor sen dikkat et bazen çocuk gibi olabilir ama yapacak bişey yok alışana kadar böyle devam edersin..Günaydın kızlar bu haftaya sağlam bir başlangıç yapmak istiyorum en az kaçamakla ve bol sporla bu hafta en azından artılarımı atmayı planlıyorum. Bi kaç gündür eşimin şekeri yüksekti yüksek olunca sinirli oluyo bende onun için hafta sonu giremedim bugün daha iyiydi.yediklerine dikkat etmiyo hiç. Bende beb es k gibi sürekli onun peşinden kosamiyorum.gecen gün oğlum için kurabiye yapmıştım.esim dün mutfağa girmiş 3 tane yemiş bide gelmiş bana söylüyo bi güzel kızdım yapsam olmuyo yapmasam olmuyo.bide bana sen fit fit geziyosun diyo bi kahve içip hemen doyuyosun diyo.nerem fit dedim bende.yeme sende niye yiyosun dedim.ona sinirlendim kalan 3 kurabiyeyi de ben yedim olan bana tabi.simdi sürekli takipteyim mutfağın kapısını kitlicem artık başka çıkar yol bırakmadı bana.neyse bugün topladı kendini yediklerine dikkat eder inşallah işe gitti şimdi gelince evde sıkı yönetim var artık. Bende Kağan ı okula bırakıp sonrada spor salonuna inicem biraz koşu bandı birazda bisiklet calisicam en az 1 saat diye düşünüyorum.sizde ne var ne yok kızlar nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti
hahaha benim eşimde ben başlayınca dieti oda başlamıştı inan erkekler bizden çabuk veriyorlar kiloyu kasları daha fazla ondan.. samsun merkezdemisiniz canımAhhh canım seni çok iyi anlıyorum benimde babam şeker hastası aynı sorunlar bizim evdede oluyodu. Benim eşimde ben zayıflıyorum diye hırs yaptı şimdi oda benimle birlikte başladı diyete o çok önem verir kilosuna.buarada samsunda hava okadar kapalı ki içime fenalık bastı resmen sabah yarım simitle çok az peynir yedim öğlen ne yicem hiç bilmiyorum canım iki gündür hiç bişey istemiyo,buaralar simirlerim çok bozuk ondan heralde yemem gerektiğini biliyorum ama yiyemiyorum.
boşver canım sen bunları şimdi düşünme hayırlısıyla evladını kucağına al sonra gelir burada tekrar kilo vermeye başlarrsın hatta belki kendiliğnden bile gider iki tane bebek olacaklar hayırlısı sizler sağlıklı olunda gerisi öemli değil..nasıl gidior kızlar cumya az kaldıben sizi takip ediorum suanda sizle yarışmak vardı :) spor yapmak için :) diyet için bakalım cumanın azimlisi kim :)
iyiyim ham dolsun canım sen nasılsın?nasılsınız kızlar ne var ne yok
nesli iyi eğlenmişsin canım sigarayı azaltmışsındır inşallah
SEÇİL çok geçmiş olsun canım eşine sabırlı ol dikkat et
DEVRİM inşallah kısa zamanda bi bebeğin olur canım
GÜLCAN artık dinlenirsin canım işler bittiyse
İLKNUR sen nasılsın canım
canım bence sen akşam salata ye o yediğin baklava yarına kadar anca erir salalata ve yoğurt yemeni tavsiye ediyorum sans..kızlar şu an itibari ile arkadaşın getirdiği 2 dilim baklavayı yutymuş bulunmaktayımabooo
allah yardımcınız olsun canım şeker hastalığıda zor ya mutfak kapısını yada bi dolaba kilit al orayı kilitle canım o dikkat etmiyor sen dikkat et bazen çocuk gibi olabilir ama yapacak bişey yok alışana kadar böyle devam edersin..
hahaha benim eşimde ben başlayınca dieti oda başlamıştı inan erkekler bizden çabuk veriyorlar kiloyu kasları daha fazla ondan.. samsun merkezdemisiniz canım
boşver canım sen bunları şimdi düşünme hayırlısıyla evladını kucağına al sonra gelir burada tekrar kilo vermeye başlarrsın hatta belki kendiliğnden bile gider iki tane bebek olacaklar hayırlısı sizler sağlıklı olunda gerisi öemli değil..
iyiyim ham dolsun canım sen nasılsın?
canım bence sen akşam salata ye o yediğin baklava yarına kadar anca erir salalata ve yoğurt yemeni tavsiye ediyorum sans..
allah yardımcınız olsun canım şeker hastalığıda zor ya mutfak kapısını yada bi dolaba kilit al orayı kilitle canım o dikkat etmiyor sen dikkat et bazen çocuk gibi olabilir ama yapacak bişey yok alışana kadar böyle devam edersin..
hahaha benim eşimde ben başlayınca dieti oda başlamıştı inan erkekler bizden çabuk veriyorlar kiloyu kasları daha fazla ondan.. samsun merkezdemisiniz canım
boşver canım sen bunları şimdi düşünme hayırlısıyla evladını kucağına al sonra gelir burada tekrar kilo vermeye başlarrsın hatta belki kendiliğnden bile gider iki tane bebek olacaklar hayırlısı sizler sağlıklı olunda gerisi öemli değil..
iyiyim ham dolsun canım sen nasılsın?
canım bence sen akşam salata ye o yediğin baklava yarına kadar anca erir salalata ve yoğurt yemeni tavsiye ediyorum sans..
Aynen canım samsun canik meşe tesislerinin oryım.erkekler bizden çabuk veriyolar kiloyu sinir oluyorum.
Öyle canım kilitlicem kapıları başka çözüm yok dün gece yarısı mısır patlatsana diyo bende bu saatte abca su icebilirsin dedim
:)))) aynen öyle canım bu hafta burasıda çok yağmurlu yürüyüşe gidemedim ama dışarıda olduğum için sürekli yürüyüşümü yapmış sayılıyorum ben şimdi çıkayımda akşam çayda görşürüz..İnan benim eşimde öyle benden kat kat fazla yiyo ama kilo veriyo adam onlardaki metabolizma bizde olsa eririz biz vallaha
canım gel hem motive olmuş olursun insan yazdıkca konuştukca daha bi motive oluyor ve bırakmıyor yalnız olunduğu zaman zorlaşıyor hemde bir haftadan sonra bırakanları çok gördüm..
akşama yoğurt yiyorsun sadece neslicim hafta başı ne kaçamağı böyle cıııssssskızlar şu an itibari ile arkadaşın getirdiği 2 dilim baklavayı yutymuş bulunmaktayımabooo
Saol canım benim nasıl oldun toparlandin mı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?