"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar şu an itibari ile arkadaşın getirdiği 2 dilim baklavayı yutymuş bulunmaktayım abooo
akşama ekmek yemesem yırtarmıyım ki?
bu arada sabah 15dk plates yaptım

kızlar şu an itibari ile arkadaşın getirdiği 2 dilim baklavayı yutymuş bulunmaktayım abooo
Bak söyledin şimdi benimde canım çekti şimdi sana iki kere kızmam lazım akşam ekmek yok 30 dk yürüyüş yazdım sana

Valla öyle şekeri yükselince daha çok yiyesi geliyo artık hafta sonları falan mutfağı kilitlicem başka türlü olmicak

Saol canım benim nasıl oldun toparlandin mı biraz

allah yardımcınız olsun canım şeker hastalığıda zor ya mutfak kapısını yada bi dolaba kilit al orayı kilitle canım o dikkat etmiyor sen dikkat et bazen çocuk gibi olabilir ama yapacak bişey yok alışana kadar böyle devam edersin..
hahaha benim eşimde ben başlayınca dieti oda başlamıştı inan erkekler bizden çabuk veriyorlar kiloyu kasları daha fazla ondan.. samsun merkezdemisiniz canım
nasıl gidior kızlar cumya az kaldı ben sizi takip ediorum suanda sizle yarışmak vardı :) spor yapmak için :) diyet için bakalım cumanın azimlisi kim :)
boşver canım sen bunları şimdi düşünme hayırlısıyla evladını kucağına al sonra gelir burada tekrar kilo vermeye başlarrsın hatta belki kendiliğnden bile gider iki tane bebek olacaklar hayırlısı sizler sağlıklı olunda gerisi öemli değil..
iyiyim ham dolsun canım sen nasılsın?
canım bence sen akşam salata ye o yediğin baklava yarına kadar anca erir salalata ve yoğurt yemeni tavsiye ediyorum sans..

Aynen canım samsun canik meşe tesislerinin oryım.erkekler bizden çabuk veriyolar kiloyu sinir oluyorum.

fıstıklar sonunda topiğe gelebildim nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz.. ben sabahdan ultrason randevum vardı hastaneye gittim sonra eve geldim kızımın okuluna kek götürdüm dün yapmıştım okulada götürmek istedi benim cimcimem bende sabah fırsat bulamamıştım hastaneden gelince götürdüm çok sevindiler hatta kızıma annen birdaha yapsın çok sevdik demişler helali hoş olsun..

yarın sabah birdaha gitmem gerekiyor doktorum poliklinikte yoktu yarın oradaymış birdaha hastane yolu gözüktü bana neyse hayırlısı..

ben şimdi yemeklik almaya gidicem akşam allahın izniyle 9.45 çayında görüşürüz inşallah..

Öyle canım kilitlicem kapıları başka çözüm yok dün gece yarısı mısır patlatsana diyo bende bu saatte abca su icebilirsin dedim

Aynen canım samsun canik meşe tesislerinin oryım.erkekler bizden çabuk veriyolar kiloyu sinir oluyorum.

caım ben hep eşime ne dedim biliyormusun olmaz sen şimdi kilo verme ben bıraz verim sonra sen başlarsın zaten sen hemen kilo veriyorsun felan filan dedim sonra ona bol kalorili yemekler yaptım hahahhahha 70 düşim sonra sen kilo ver dedim çok komikti şimdi dikkat ediyor hatta 5 kilo verdi

devrimcim o beş kiloyuda yemekten kesmeden verdi yani sadece akşamları çayın yanında yediği abur cuburları kesti öyle verdi düşün artık..

İnan benim eşimde öyle benden kat kat fazla yiyo ama kilo veriyo adam onlardaki metabolizma bizde olsa eririz biz vallaha

bu arada kızlar kızımla gidip saçlarımızı kestirdik kat attırdık.. aynımı olduk anne şimdi diyor cadım benim..

İnan benim eşimde öyle benden kat kat fazla yiyo ama kilo veriyo adam onlardaki metabolizma bizde olsa eririz biz vallaha
:)))) aynen öyle canım bu hafta burasıda çok yağmurlu yürüyüşe gidemedim ama dışarıda olduğum için sürekli yürüyüşümü yapmış sayılıyorum ben şimdi çıkayımda akşam çayda görşürüz..

canım gel hem motive olmuş olursun insan yazdıkca konuştukca daha bi motive oluyor ve bırakmıyor yalnız olunduğu zaman zorlaşıyor hemde bir haftadan sonra bırakanları çok gördüm..

sabahları yürüyüşe gidiyorum kızım 2.5 yaşında olduğu için erken kalkıyorum 7 de yürümeye başlıyorum.bazen şeytan diyor yat sabah sabah ne işin var diye..kalkıp ayakkabılarımı giyip yürümeye başlayınca mutlu oluyorum..biliyorum ki gram dahi olsa gidiyo..eskiden 200 metre yürümek yorardı beni şimdi heralde günlük 8km yürüyorum süper..fırsat buldukça yazsam da sizin azmininiz beni mutlu ediyo..yaza değil de kışa süper girmek gardolabı yenilemek istiyorum :)
bunun motive gücüne bile inanıyorum..bu arada yoğurt kürü bende 5 günde 2.5 kg kayba neden oldu..ayda bi yapmak istiyorum..bilginiz olsun bu kür için

akşama yoğurt yiyorsun sadece neslicim hafta başı ne kaçamağı böyle cııısssss
Saol canım benim nasıl oldun toparlandin mı biraz

sağol canım oğlumla ben öksürükle boğuşuyoruz ama biraz hafifledi eskisi kadar çok değil çok şükür

iyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin biraz pekmez çay
ara
5 tane erik
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurma 2 yk yağlı yoğurt
ara
2 erik 5 kiraz
akşam
1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası

2 litre su spor yapmadım daha birazdan yapıcam kaç dk olursa bisiklet sürcem

tabi aradada bişeyler yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…