- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Ahhh canım seni çok iyi anlıyorum benimde babam şeker hastası aynı sorunlar bizim evdede oluyodu. Benim eşimde ben zayıflıyorum diye hırs yaptı şimdi oda benimle birlikte başladı diyete o çok önem verir kilosuna.buarada samsunda hava okadar kapalı ki içime fenalık bastı resmen sabah yarım simitle çok az peynir yedim öğlen ne yicem hiç bilmiyorum canım iki gündür hiç bişey istemiyo,buaralar simirlerim çok bozuk ondan heralde yemem gerektiğini biliyorum ama yiyemiyorum.
Amaannnn temmuzda tatile gittiğimde tüp bebek olayına başlıcaz ona stres oluyorum nolucak ne biticek iş için rapor almam gerek müdüre nasıl söylicem onları düşünüyorum işte
Sağol canım kilo vermemde iyi oluyo direk kiloyu soruyo dr. Çünkü bakalım hayırlısı olur inşallah.
Hayır da ilaçlar fln çok kilo aldırdığı için ee bide üstüne hamilelik kiloları binicek diye zaten zayıflamak istiyorum ama 85 ten sonrası zayıflaman gerek diyolar tutunması için bebeğin kilo çok önemliymiş
Hadi yaa çok korkuyorum kilo alıcam diye çevremdeki mekadar zayıf yrmek yemeyi sewmeyen arkadaşlarım bile durduramıyolar kendilerini onları görünce ben nolurum acaba diye korkuyorum valla
Günaydın kızlar bu haftaya sağlam bir başlangıç yapmak istiyorum en az kaçamakla ve bol sporla bu hafta en azından artılarımı atmayı planlıyorum. Bi kaç gündür eşimin şekeri yüksekti yüksek olunca sinirli oluyo bende onun için hafta sonu giremedim bugün daha iyiydi.yediklerine dikkat etmiyo hiç. Bende beb es k gibi sürekli onun peşinden kosamiyorum.gecen gün oğlum için kurabiye yapmıştım.esim dün mutfağa girmiş 3 tane yemiş bide gelmiş bana söylüyo bi güzel kızdım yapsam olmuyo yapmasam olmuyo.bide bana sen fit fit geziyosun diyo bi kahve içip hemen doyuyosun diyo.nerem fit dedim bende.yeme sende niye yiyosun dedim.ona sinirlendim kalan 3 kurabiyeyi de ben yedim olan bana tabi.simdi sürekli takipteyim mutfağın kapısını kitlicem artık başka çıkar yol bırakmadı bana.neyse bugün topladı kendini yediklerine dikkat eder inşallah işe gitti şimdi gelince evde sıkı yönetim var artık. Bende Kağan ı okula bırakıp sonrada spor salonuna inicem biraz koşu bandı birazda bisiklet calisicam en az 1 saat diye düşünüyorum.sizde ne var ne yok kızlar nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti
Secilcim merhaba canim..cocuklara soz geciyor da buyukler yasaklar konusunda cok zor demi...yasak olan cazip geliyor cunku...normalde seker hastasi olmasa o kurabiyelerin 3unu birden yemeyecek belki ama yememesi lazim ya iste seytan durtuyor..insallah duzene girer de seni zorlamaz canim cok..gecmis olsun...Günaydın kızlar bu haftaya sağlam bir başlangıç yapmak istiyorum en az kaçamakla ve bol sporla bu hafta en azından artılarımı atmayı planlıyorum. Bi kaç gündür eşimin şekeri yüksekti yüksek olunca sinirli oluyo bende onun için hafta sonu giremedim bugün daha iyiydi.yediklerine dikkat etmiyo hiç. Bende beb es k gibi sürekli onun peşinden kosamiyorum.gecen gün oğlum için kurabiye yapmıştım.esim dün mutfağa girmiş 3 tane yemiş bide gelmiş bana söylüyo bi güzel kızdım yapsam olmuyo yapmasam olmuyo.bide bana sen fit fit geziyosun diyo bi kahve içip hemen doyuyosun diyo.nerem fit dedim bende.yeme sende niye yiyosun dedim.ona sinirlendim kalan 3 kurabiyeyi de ben yedim olan bana tabi.simdi sürekli takipteyim mutfağın kapısını kitlicem artık başka çıkar yol bırakmadı bana.neyse bugün topladı kendini yediklerine dikkat eder inşallah işe gitti şimdi gelince evde sıkı yönetim var artık. Bende Kağan ı okula bırakıp sonrada spor salonuna inicem biraz koşu bandı birazda bisiklet calisicam en az 1 saat diye düşünüyorum.sizde ne var ne yok kızlar nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti
Sen samsunlu musun gorev geregi mi ordasin canim...Ahhh canım seni çok iyi anlıyorum benimde babam şeker hastası aynı sorunlar bizim evdede oluyodu. Benim eşimde ben zayıflıyorum diye hırs yaptı şimdi oda benimle birlikte başladı diyete o çok önem verir kilosuna.buarada samsunda hava okadar kapalı ki içime fenalık bastı resmen sabah yarım simitle çok az peynir yedim öğlen ne yicem hiç bilmiyorum canım iki gündür hiç bişey istemiyo,buaralar simirlerim çok bozuk ondan heralde yemem gerektiğini biliyorum ama yiyemiyorum.
Amaannnn temmuzda tatile gittiğimde tüp bebek olayına başlıcaz ona stres oluyorum nolucak ne biticek iş için rapor almam gerek müdüre nasıl söylicem onları düşünüyorum işte
Secilcim merhaba canim..cocuklara soz geciyor da buyukler yasaklar konusunda cok zor demi...yasak olan cazip geliyor cunku...normalde seker hastasi olmasa o kurabiyelerin 3unu birden yemeyecek belki ama yememesi lazim ya iste seytan durtuyor..insallah duzene girer de seni zorlamaz canim cok..gecmis olsun...
Ben de hafta sonu temizlik kosturmaca mevlut derken yorulmusum..1 saat dinleneyim aksam icin yemek yapip ise gidicem..arada camasirlarla ugrasicam...
Sen samsunlu musun gorev geregi mi ordasin canim...
Benim de esim samsunlu..cok severim samsunlulari:)
İzmirde hava cok guzel de aksamlari hala serin oluyor...kisliklari kaldirdim..cocugunkileri hala halledemiyorum bir yazlik bir kislik giydirmekten...
Ben daha kahvalti edemedim canim hic canim istemiyor..
Allah tez zamanda nasip etsin canim..
Ben de eşimde izmirliyiz canım eşim devlet sanatçısı mecburi hizmetten dolayı burdayız ama hepte burda kalacak gibiyiz izmir burnumda tütüyo valla yaa biran önce gelmek istiyorum..
nasıl gidior kızlar cumya az kaldıben sizi takip ediorum suanda sizle yarışmak vardı :) spor yapmak için :) diyet için bakalım cumanın azimlisi kim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?