"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

akşam listeyi bulamadım telden oh 2. Oldum gene adam yokluğunda :)))) 700 gr la
Seçil ve hanife hadi sirkelenin bu hafta

Günaydın kızlar mutlu haftasonları haftasonu annemlere gidiyoruz ve ben hep bu yüzden diyeti bozuyorum gelsin kilolar

Neyse dikkat etmeye çalışıcam siz benim gibi olmayın fıstıklar

Hanife dondurma yedinmi yine :131:menü yazmamışsın uyudun kaldın heralde canım
Canim iyi gidiyordum ama dediginiz gibi dunku odemdi galiba..bugun 500 grami gitti cunku..
Dondurma yedim valla canim benim cok sevdigimi bildihi icin kayinvalidrm dolabindan eksik etmez:)
Menu yazamadim uyumusum..
Ama 2 dilim borek disinda kacamak yoktu..onu da ogun olarak yiyip butun gun hic ekmek yemedim...kayinvalidem acmis..kiriliyor yemezsem...
Sen de annende dikkat et diyecegim.ama buyukler malesef yemenin saglik oldugunu dusunup israrci oluyorlar..

Silkelenecegiz canim..bomba gibi gelcem.bu hafta:)

hoşgeldin canım iyim hamd olsun sen nasılsın gene kayınvalideyle takışmalar var bu kadın hiç vaz geçmicek canım sizin imtihanınız kkayınvalideyle allah yardımcın olsun inşallah bir an önce bu kadın normale döner..
Kizlar liste cikmadimi benmi bulamadim ne durumdasiniz ilknur nerelerde. Ona bi yardimci atayalim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bababbababababaaaaaaaaaaaaaa bulamamış yardımcı tutacakmış liste çoktan yapıldı hanimefendi bana yardımcıya gerek yok ama sana olabilir belki seni gidi gidi
çooookk güzel geçti canım yorucuydu bıraz sınıf anası olunca dahada yorgun olyor insan ama deydi bi güzel oynadılar ama çok yoruldular terlediler klimalar bozuktu çalışmıyordu çocuklar hepimiz piştik diploma aldılar kep attılar çok güzeldi..
canım haftaya giysiler olmadan tartıl çünki giysilerde 500-1 kilo arası ağırlık yapıyor..

eveeet ikinci oldun hadi bakalım bu hafta sıkı tut haftaya birinci ol oldumu

KIZLAR ÇOK OLDUM AMA NAPAYIM PAYLAŞMADAN EDEMİYORUM SİZE BİR BİLGİ DAHA
KONU: ALINTIDIR:

ÇOCUĞUNU SEVEN ANNE SEVGİSİNİ BESLENME ÇANTAŞINA YANSITMALI

Bunun yanı sıra, çocuklarını sevdiğini söyleyen değil de gerçekten seven anneler, sevgilerini çocuklarının beslenme çantasına yansıtmalıdır. Sevgili anneler! Gördüğünüz gibi, çocuğunuzu emanet ettiğiniz devlet, çocuğunuzun ruh ve beden sağlığı açısından sorunlu ürünlerin hem üretilmesine, hem de satılmasına izin vere geldi. Ama şimdi kısmen yasakladı. O halde çocuğunuzu ne gözünü para bürümüş gıda teröristlerine, ne de devlete emanet etmeden, evlerinizde kendi ellerinizde hazırladığını kek, pasta vs gıdaları çocuklarınızın beslenme çantalarına koymak sizin annelik göreviniz.

ALINTI YAZININ DEVAMI :
http://www.gidahareketi.org/%E2%80%9...62-haberi.aspx

işallah maşallah
diyetisyen listesini verdi bu sefer şu yeşilmercimek salatam vardı ya onu börülceyle 2 akşam üst üste yap dedi toplam 2 hafta
yani 1. Hafta ikigün 2. Hafta iki gün arka arkaya beraber yapalımmı kızlar haber edem sizede

:18::18:

Işallah maşallah
diyetisyen listesini verdi bu sefer şu yeşilmercimek salatam vardı ya onu börülceyle 2 akşam üst üste yap dedi toplam 2 hafta
yani 1. Hafta ikigün 2. Hafta iki gün arka arkaya beraber yapalımmı kızlar haber edem sizede

Cok sevindim canim Allah universite mezuniyetlerini de gostersin insallah
Cankm cumaya kiyafetsiz tartilacagim dedigin.gibi...bir de bugun.500 gram eksildim odem vardi galiba

detoks yapmak isterim ama fark ettim ne zaman erkenden detoks yapıcam desem yapamıyorum bu sefer öyle yapmıcam o gün gelince hazırlıcam yapcam

Cok sevindim canim Allah universite mezuniyetlerini de gostersin insallah
Cankm cumaya kiyafetsiz tartilacagim dedigin.gibi...bir de bugun.500 gram eksildim odem vardi galiba

amin inşallah.. evet canım bişeylerin ödem yaptığı belliydi zaten yarına bişey kalmaz haftaya güzel kilo verirsin..

Son düzenleme:
zaman buldukça girebiliyorum..elimden geldiğince yazcam arkadaşım :)) insan yalnız olmayınca mutlu oluyo :)herkese teşekkürler :))

zaman buldukça girebiliyorum..elimden geldiğince yazcam arkadaşım :)) insan yalnız olmayınca mutlu oluyo :)herkese teşekkürler :))

canım gel hem motive olmuş olursun insan yazdıkca konuştukca daha bi motive oluyor ve bırakmıyor yalnız olunduğu zaman zorlaşıyor hemde bir haftadan sonra bırakanları çok gördüm..

İyi akşamlar kızlar menüm
Sabah
2dilim ekmek 2dilim peynir5zeytin helva az
Ara
3diyet bisküvi 1 elma
Öğle
2dilim ekmek 1 tabak etli kuru fasulye
Ara
3diyet bisküvi 1 elma 3 kaşık mantı
Akşam
1dilim ekmek1tabak çorba

Akşam kendimi tutmam gerek

Kizlar alanya festivali gulben konserindeyim egelencede araniza katilamadim ozur menuyu yarin yazarim okey

Kizlar ugrayamadm bugun aksama kadar evle ugrastim,yemekte sarimsakvardi tansiyonum dustugaliba acayip basim donuyor gecmise yarin donucem iyi geceler simdilik
Menum
Sabah
2d ekmek,1d peynir,2zeyt4n,1ck recel,az yumurta
Ogle
2d ekmek,1tabak karisik sebze kavurma,yogurt
Ara
2kayisi,3erik,6hosbes(yedikce yiyesim geldi
Aksam
2d ekmek,1tbak fasulye ici yemegi,sarimsakli cacik,salata
1susamli kraker,1.5lt su

Menu guzel canimm..

Kizlar alanya festivali gulben konserindeyim egelencede araniza katilamadim ozur menuyu yarin yazarim okey

İyi eglenceler canimm

Kuzum gecmis olsun..yat dinlen bakalim..menu guzel...hosbes oyle yediriyor insana ya:)

İyi geceler kizlar..annem yarin babam icin mevlut okutacak..gunduz temizlik yaptik..aksam yemekten sonra da esimle foruma gittik..yemegi erittim yani 8den 11e kadar yuruduk ikeada falan...

Menum..
Sabah..uc lokma pogaca ve 3 lokma kurabiye...temizlik yuzunden kahvalti hazirlayip yiyemedim...
Ara..bir turk kahvesi...
Ara..2 kasik yogurt..1 erik..
Ara..3 dilim karpuz...
Aksam..bugun 6da yedim..bir kase tarhana corbasi..bir gozleme domatesli kasarli...3 zeytin..2 lokma sucuk...
İkeada bir dondurma yedim ama o az biliyorsunuz...
Bol su...

menüler güzel kızlar afiyet olsun
nesli iyi eglenmissindir aksam aksam

gülcan kolay gelsin canım

Günaydın kızlar mutlu pazarlar kimse girmemiş doğru düzgün

Haftasonu diye hava çok kötü bu aralar kapalı yağmurlu pikniğe gidicektik
Güzel olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…