- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
kızlar 30.05.2014 tarihli yani bu ayın son bildirimine geldik..
Ikitane birincimiz var
1. Ddem89 60,6/1 kilo ---- ilknur84 69,500/1 kilo
2. Neslihank4 84,7/700
3. Gulcan32 56,9/500
Kilo alanlar
anetam 76,700/+1100
secilsecil 73/+500
kızlar hepinizi çok çok tebrik ediyorum kilo veremeyenlerde üzülmesinler haftaya kadar daha çok dikkat edip daha güzel kilolar verirler..
hadi yeni gelenlere bi güzellik yapim listede değilsiniz ama yeni gelen sıralaması yapıcam sizlere..
Yeni gelenler
devruşum 70,900/-1,600
rchell 103/-2,800
gizemyst 69,800/-2 kilo
kızlar sizleedi ayrı ayrı tebrik ediyorum vede şunları tekrarlamak isityorum katılımınızı bekliyorum menülerinizi hergn burada paylaşın sohbetlere katılın vede akşamları 9:45 çayınada bekliyoruz sizleri.
Evet canım misafir olunca misafirliğe gidince mecbur yeniliyor neyse olsun
Hemen bozma moralini arada olacak mecbur bak bana 59olmuşken geri 61e çıktım
Aman benim gibi yapmadasen iyi gidiyorsun maşallah
Bende kıyafetlerimle tartılıyorum hep aynı kıyafet oluncabişey olmaz
Günaydın kızlar mutlu haftasonları haftasonu annemlere gidiyoruz ve ben hep bu yüzden diyeti bozuyorum gelsin kilolar
Neyse dikkat etmeye çalışıcam siz benim gibi olmayın fıstıklar
Canim iyi gidiyordum ama dediginiz gibi dunku odemdi galiba..bugun 500 grami gitti cunku..Hanife dondurma yedinmi yine :131:menü yazmamışsın uyudun kaldın heralde canım
Silkelenecegiz canim..bomba gibi gelcem.bu hafta:)akşam listeyi bulamadım telden oh 2. Oldum gene adam yokluğunda :)))) 700 gr la
Seçil ve hanife hadi sirkelenin bu hafta
Fıstıklarrrrrr nasılsınızzzzz????Takip ediyorum fırsat buldukca,ama yazamıyorumHolter ve ekg,eforuda ben yapıyorum artık cokkkk yogunuz.Eşim sabah arıyor,aksam dönüş saglayabiliyorum.Şu huyumu hic sevmiyorum zaten.İş disiplini ve işkolik olmak. .....Sizler neler yapıyorsunuz?Ben gecmişe yolculuga döneyim.
hoşgeldin canım iyim hamd olsun sen nasılsın gene kayınvalideyle takışmalar var bu kadın hiç vaz geçmicek canım sizin imtihanınız kkayınvalideyle allah yardımcın olsun inşallah bir an önce bu kadın normale döner..Tabi tatlım dikkat etmez miyim?Yürüyüşler eliptik devam 63.5 kg yum.Diyetisyene ölçümleri yaptırdım.Vücudumda fazlalık yag hic kalmadı....O kadar eziyet cektim,bırakır mıyım hic.Pantolonlarımı dügme acmadan cıkarıyorum :))) kemersiz giyemiyorum.Şimdi aynaya bakınca ben neymişim diyorum gülcan.Eski-yeni :))))
Sende fıstık olmuşsun.Ne zaman işe baslıyorsun sende?
bababbababababaaaaaaaaaaaaaa bulamamış yardımcı tutacakmış liste çoktan yapıldı hanimefendiKizlar liste cikmadimi benmi bulamadim ne durumdasiniz ilknur nerelerde. Ona bi yardimci atayalim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çooookk güzel geçti canım yorucuydu bıraz sınıf anası olunca dahada yorgun olyor insan ama deydi bi güzel oynadılar ama çok yoruldular terlediler klimalar bozuktu çalışmıyordu çocuklar hepimiz piştik diploma aldılar kep attılar çok güzeldi..evet canım malesef perşembeleri yememek lazım ma işte misafir olunca her şey değişiyorsinir oldum zaten..ümidim gitti bir anda..ama şimdi topiği okuyunca yine rahatladım..
ödemdir canım bozma moralini..hem sıkılaşıyorsundur kızların dediği gibi..
süpersiniz kızlar haftaya listeyi sallayacaksınız gibi gözüküyor:)
menü güzel canım...senin liste çok iyi zaten hep..
afiyet olsun menü güzel...
tebrikler canımm..
menü güzel..kep töreni nasıl geçti..
sen çok ödem attıracak şeyler içme bence bebek düşündüğün için..
bir de ben hep giysilerimle tartıldım ya..
menü güzel canım...pişi sever misin...bizde pesmet derler pişiye..gözmenim ben..senle damak zevklerimiz aynı galiba:)
eveeet ikinci oldun hadi bakalım bu hafta sıkı tut haftaya birinci ol oldumuakşam listeyi bulamadım telden oh 2. Oldum gene adam yokluğunda :)))) 700 gr la
Seçil ve hanife hadi sirkelenin bu hafta
hoşgeldin canım iyim hamd olsun sen nasılsın gene kayınvalideyle takışmalar var bu kadın hiç vaz geçmicek canım sizin imtihanınız kkayınvalideyle allah yardımcın olsun inşallah bir an önce bu kadın normale döner..
bababbababababaaaaaaaaaaaaaa bulamamış yardımcı tutacakmış liste çoktan yapıldı hanimefendiBana yardımcıya gerek yok ama sana olabilir belki seni gidi gidi
:18::18:
çooookk güzel geçti canım yorucuydu bıraz sınıf anası olunca dahada yorgun olyor insan ama deydi bi güzel oynadılar ama çok yoruldular terlediler klimalar bozuktu çalışmıyordu çocuklar hepimiz piştik diploma aldılar kep attılar çok güzeldi..
Canım haftaya giysiler olmadan tartıl çünki giysilerde 500-1 kilo arası ağırlık yapıyor..
oh eğlenmene sevindim şekerim
eveeet ikinci oldun hadi bakalım bu hafta sıkı tut haftaya birinci ol oldumu
hoşgeldin canım iyim hamd olsun sen nasılsın gene kayınvalideyle takışmalar var bu kadın hiç vaz geçmicek canım sizin imtihanınız kkayınvalideyle allah yardımcın olsun inşallah bir an önce bu kadın normale döner..
bababbababababaaaaaaaaaaaaaa bulamamış yardımcı tutacakmış liste çoktan yapıldı hanimefendiBana yardımcıya gerek yok ama sana olabilir belki seni gidi gidi
çooookk güzel geçti canım yorucuydu bıraz sınıf anası olunca dahada yorgun olyor insan ama deydi bi güzel oynadılar ama çok yoruldular terlediler klimalar bozuktu çalışmıyordu çocuklar hepimiz piştik diploma aldılar kep attılar çok güzeldi..
Canım haftaya giysiler olmadan tartıl çünki giysilerde 500-1 kilo arası ağırlık yapıyor..
oh eğlenmene sevindim şekerim
bababbababababaaaaaaaaaaaaaa bulamamış yardımcı tutacakmış liste çoktan yapıldı hanimefendibana yardımcıya gerek yok ama sana olabilir belki seni gidi gidi
canım haftaya giysiler olmadan tartıl çünki giysilerde 500-1 kilo arası ağırlık yapıyor..
:18::18:
Işallah maşallah
diyetisyen listesini verdi bu sefer şu yeşilmercimek salatam vardı ya onu börülceyle 2 akşam üst üste yap dedi toplam 2 hafta
yani 1. Hafta ikigün 2. Hafta iki gün arka arkaya beraber yapalımmı kızlar haber edem sizede
Cok sevindim canim Allah universite mezuniyetlerini de gostersin insallah
Cankm cumaya kiyafetsiz tartilacagim dedigin.gibi...bir de bugun.500 gram eksildim odem vardi galiba
Ben de ayni :) ve 1 haftada 2kilo vermisim. :) cok mutluyum
zaman buldukça girebiliyorum..elimden geldiğince yazcam arkadaşım :)) insan yalnız olmayınca mutlu oluyo :)herkese teşekkürler :))
gram bile düşse mutlu oluyo insan :) ikili rakamları görsek bi hiç fena olmıycak...
Menu guzel canimm..İyi akşamlar kızlar menüm
Sabah
2dilim ekmek 2dilim peynir5zeytin helva az
Ara
3diyet bisküvi 1 elma
Öğle
2dilim ekmek 1 tabak etli kuru fasulye
Ara
3diyet bisküvi 1 elma 3 kaşık mantı
Akşam
1dilim ekmek1tabak çorba
Akşam kendimi tutmam gerek
İyi eglenceler canimmKizlar alanya festivali gulben konserindeyim egelencede araniza katilamadim ozur menuyu yarin yazarim okey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ugrayamadm bugun aksama kadar evle ugrastim,yemekte sarimsakvardi tansiyonum dustugaliba acayip basim donuyor gecmise yarin donucem iyi geceler simdilik
Menum
Sabah
2d ekmek,1d peynir,2zeyt4n,1ck recel,az yumurta
Ogle
2d ekmek,1tabak karisik sebze kavurma,yogurt
Ara
2kayisi,3erik,6hosbes(yedikce yiyesim geldi
Aksam
2d ekmek,1tbak fasulye ici yemegi,sarimsakli cacik,salata
1susamli kraker,1.5lt su
Kizlar ugrayamadm bugun aksama kadar evle ugrastim,yemekte sarimsakvardi tansiyonum dustugaliba acayip basim donuyor gecmise yarin donucem iyi geceler simdilik
Menum
Sabah
2d ekmek,1d peynir,2zeyt4n,1ck recel,az yumurta
Ogle
2d ekmek,1tabak karisik sebze kavurma,yogurt
Ara
2kayisi,3erik,6hosbes(yedikce yiyesim geldi
Aksam
2d ekmek,1tbak fasulye ici yemegi,sarimsakli cacik,salata
1susamli kraker,1.5lt su
menüler güzel kızlar afiyet olsunİyi geceler kizlar..annem yarin babam icin mevlut okutacak..gunduz temizlik yaptik..aksam yemekten sonra da esimle foruma gittik..yemegi erittim yani 8den 11e kadar yuruduk ikeada falan...
Menum..
Sabah..uc lokma pogaca ve 3 lokma kurabiye...temizlik yuzunden kahvalti hazirlayip yiyemedim...
Ara..bir turk kahvesi...
Ara..2 kasik yogurt..1 erik..
Ara..3 dilim karpuz...
Aksam..bugun 6da yedim..bir kase tarhana corbasi..bir gozleme domatesli kasarli...3 zeytin..2 lokma sucuk...
İkeada bir dondurma yedim ama o az biliyorsunuz...
Bol su...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?