• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Sigaraya :((( devam
Eda hosgeldin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nesli hakketen inanamıyorum senin gibi birinin sigara içmesine bu kafar sağlığına düşkün birinin yazık etme kendine bak bide astım hastalığı atlatmışsın

Hastanede astım hastası gördüm spor yapabiliyomusun dedim

Bırak sporu merdiven çıkamıyorum dedi gençti yaşı

Onun için içmemeye gayret et sağlığın elindeyken yitirme canım

Kizlar liste cikmadimi benmi bulamadim ne durumdasiniz ilknur nerelerde. Ona bi yardimci atayalim :)

Çok sağol canım napiyim işte al al ver uğraşıyorum işte olan sağlığıma oluyo

Sen nasılsın kv napiyo gidiyomusun

Didem eda kv. Derdi kalmadi ise basladi dert bitti. Kilolarda gitti oh masallah . Sen cok takilma didem artik sona geldin ondan az az veriyorsun.

Kv derdi devam canım.Her hafta sonu ordayız.Gectigimiz hafta tartıştık.Dedim yeter artık ben buraya gelmek istemiyorum.Calışınca ütü hafta sonu oluyor,ee biz kv den gelene kadar 9 oluyor ben her pazar 01:00 de yatıyorum.Pazartesi zaten cok yogun oluyor...Dert devam yani.Huylu huyundan vazgecer mi hic :( ben bagırıp cagırınca eşim 1 ay gitmicez dedi.2 hafta arkadaslarıma gitcem zaten...

Geldim canım geldim sabah yazamadım bi türlü kosturup duruyorum
Geçen hafta:72.5
Bu hafta:73
Gelen:500 gr.
Neden artıdayim bilmiyorum kızlar yediklerimede dikkat ettim bu aralar bisiklet çalışıyorum ondan mı acaba ödem yapmış olabilir belki:26:
Secil hadi dunu birak yeni haftaya plan yap canim
Nesli hakketen inanamıyorum senin gibi birinin sigara içmesine bu kafar sağlığına düşkün birinin yazık etme kendine bak bide astım hastalığı atlatmışsın

Hastanede astım hastası gördüm spor yapabiliyomusun dedim

Bırak sporu merdiven çıkamıyorum dedi gençti yaşı

Onun için içmemeye gayret et sağlığın elindeyken yitirme canım

Bende kendime inanamiyom sagligi kaf dagindan bulup getiren ben zikima kole oldum. Offff.zaten elerjimide tetikleyen bu oldu tam bahar ayinda basladim. Du az kaldi birakacam

Kv derdi devam canım.Her hafta sonu ordayız.Gectigimiz hafta tartıştık.Dedim yeter artık ben buraya gelmek istemiyorum.Calışınca ütü hafta sonu oluyor,ee biz kv den gelene kadar 9 oluyor ben her pazar 01:00 de yatıyorum.Pazartesi zaten cok yogun oluyor...Dert devam yani.Huylu huyundan vazgecer mi hic :( ben bagırıp cagırınca eşim 1 ay gitmicez dedi.2 hafta arkadaslarıma gitcem zaten...

:)))))(( ay senin kv den bahsedisine hastayim cok tatlisin ya . Ay bu kadin yedi kizin omrunu :))))) allah bildigi gibi yapsin

Kiz bende kv olcam oglum var benim gelinde bole topiklerde beni cekistirirmi. Kv den takti kafayi sagliga aman oglum ondan yesin bunu yap yesin derim ben yani derim onca zahmetim bosami gitsin :))

:mad::mad: haklisin ama olmuyor tatli geliyor cift kisilikli oldum zaten dertliyim bu konuda

Secil hadi dunu birak yeni haftaya plan yap canim

Bende kendime inanamiyom sagligi kaf dagindan bulup getiren ben zikima kole oldum. Offff.zaten elerjimide tetikleyen bu oldu tam bahar ayinda basladim. Du az kaldi birakacam

Canım benim daha öncede söyledim bilinç altına ne yüklediysen,kafanda kurdugun beynini kurcalayan ne varsa seni sıkan sigarayla gecirmeye calışma!!!Her sigara,arkasından gelen yeni bir sigaradır.Dumanı,külü gibi keske düşündüklerinde gitse ama öylece seni.mesgul etmeye devam etmiyor mu???Kendini teslim etme lütfen.Sinirlenince içiyorsan mesela onun yerine al bir kagıt sayfalarca yazzzz.İçini dök sevincinide,üzüntünüde......

Menum
Sabah 1 simit haslama yumurta 1/4 avakado yesillik bi dlm peynir 8 zeytin :)
Ara yogurt
Ogle patlican musakka iki t.b ekmegi
Ara . Amasyadan kiraz geldi bi koli :) valla 1 tabak yedim
Aksam taze fasulye kavurmasi iki ekmek
Ara cekirdek ve kiraz :) misafirle gitti valla

Canım benim daha öncede söyledim bilinç altına ne yüklediysen,kafanda kurdugun beynini kurcalayan ne varsa seni sıkan sigarayla gecirmeye calışma!!!Her sigara,arkasından gelen yeni bir sigaradır.Dumanı,külü gibi keske düşündüklerinde gitse ama öylece seni.mesgul etmeye devam etmiyor mu???Kendini teslim etme lütfen.Sinirlenince içiyorsan mesela onun yerine al bir kagıt sayfalarca yazzzz.İçini dök sevincinide,üzüntünüde......

Ok canim kulagima kupe aldim isallah verecem hayirli haber yakinda

:)))))(( ay senin kv den bahsedisine hastayim cok tatlisin ya . Ay bu kadin yedi kizin omrunu :))))) allah bildigi gibi yapsin

Yedi valla beni yedi :))) psikopat olmazsan gelin seni cekiştirmez canım.Bizim ki ayrı bir türrr.Bir insan yaptırıp yaptırıp bozdurur mu ?Amann benim kaynana derdim hic bitmezzz.Eşim dün dedi ki allah sana peygamber sabrı vermiş.Ben senin yerinde olsam anneme dayanamazdım.!!!Oglu bile bunu dedi düşünün siz gerisini.

Yedi valla beni yedi :))) psikopat olmazsan gelin seni cekiştirmez canım.Bizim ki ayrı bir türrr.Bir insan yaptırıp yaptırıp bozdurur mu ?Amann benim kaynana derdim hic bitmezzz.Eşim dün dedi ki allah sana peygamber sabrı vermiş.Ben senin yerinde olsam anneme dayanamazdım.!!!Oglu bile bunu dedi düşünün siz gerisini.

:) :) :) :) :)
Sabir eda napcan ölünce anca kurtulursun bu dertten. Aman evlerden uzak olmesinde kadin

Güller bende yatiyorum yarin is var malum hadi ii aksamlar optum eda didem devrus byyyy

Güller bende yatiyorum yarin is var malum hadi ii aksamlar optum eda didem devrus byyyy

İyi geceler canım
Kizlar liste cikmadimi benmi bulamadim ne durumdasiniz ilknur nerelerde. Ona bi yardimci atayalim :)

Liste çıktı canım çıkmazmı se n ikinci oldun sanırım
Guzel kilo vermissin tebrikler

Didem sende ne var yok becerdinmi spreyi cekmeyi

Çok sağol canım evet becerdim bugün spreyi tadı çok acı ağzımda kalıyoda

kızlar 30.05.2014 tarihli yani bu ayın son bildirimine geldik..

ikitane birincimiz var
1. ddem89 60,6/1 kilo ---- ilknur84 69,500/1 kilo :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

2. neslihank4 84,7/700 :46::46:

3. gulcan32 56,9/500 :46:

kilo alanlar
anetam 76,700/+1100
secilsecil 73/+500

kızlar hepinizi çok çok tebrik ediyorum kilo veremeyenlerde üzülmesinler haftaya kadar daha çok dikkat edip daha güzel kilolar verirler..

hadi yeni gelenlere bi güzellik yapim listede değilsiniz ama yeni gelen sıralaması yapıcam sizlere..

yeni gelenler

devruşum 70,900/-1,600
rchell 103/-2,800
gizemyst 69,800/-2 kilo

kızlar sizleedi ayrı ayrı tebrik ediyorum vede şunları tekrarlamak isityorum katılımınızı bekliyorum menülerinizi hergn burada paylaşın sohbetlere katılın vede akşamları 9:45 çayınada bekliyoruz sizleri.

Neslihancım işte liste 2. Oldun çok tebrik ediyorum :46::46:devamını bekliyoruz :23:

İyi geceler kizlar..kayinvalidemdeydik..simdi geldim..ilk defa bu kadar cok sayfa birikmis:) gecmisi okuyayim yazacagim menumu

tebrikler canım eksildin sonunda:46::46:

tebrik ederim gülcancım süper gidiyorsun ama bence 55te bırak:42:

tartı günü öncesi fazla yemek hiç iyi olmuyor canım sonuç hüsran ama olsun moral bozmak yok zaten şişliktir o kilo değildir haftaya verirsin:34:

wawwwwwwwwww 21 kilo süpersinnn

üzülme sakın ben kurtuldum darısı senin başına

tebrikler şeker.....

evet devrus sen bildirim yap listeye girmesende okey
evet canım malesef perşembeleri yememek lazım ma işte misafir olunca her şey değişiyor:( sinir oldum zaten..ümidim gitti bir anda..ama şimdi topiği okuyunca yine rahatladım..

Geldim canım geldim sabah yazamadım bi türlü kosturup duruyorum
Geçen hafta:72.5
Bu hafta:73
Gelen:500 gr.
Neden artıdayim bilmiyorum kızlar yediklerimede dikkat ettim bu aralar bisiklet çalışıyorum ondan mı acaba ödem yapmış olabilir belki:26:

ödemdir canım bozma moralini..hem sıkılaşıyorsundur kızların dediği gibi..

Kızlar 72.500 le başladım pazartesi bugünki kilom 70.900 :)))

geçen hafta 105.8
bu hafta 103
zamanım uzun ya sabrımda bol olur inşallah :(
süpersiniz kızlar haftaya listeyi sallayacaksınız gibi gözüküyor:)

Menüm
Kahvaltı
2dilim ekmek peynirli omlet 5tane zeytin 1dilim helva az reçel çay
Ara
3diyet bisküvi 1elma
Öğle
3yk bulgur pilavı 3yk nohut turşu 2yk yoğurt
Ara
2 bardak çay 1çb leblebi
Akşam
1 galeta peynirli salata 2bardak ayran

Spor yok su 2 litre

Akşamada bişeyler atıştırırım kahve yada meyve falan işte
menü güzel canım...senin liste çok iyi zaten hep..

Menüm
Simit beyaz peynir çok az
Ara: orta şekerli kahve
Öğlen ;bi çay b süt be mısır gevreği
Ara iki yemek kaşığı makarna
Akşam:haşlanmış bir parça but ve 4 adet sarma yiycem 2 lt suyumu bitirdim yatana kadarda 1 lt daha içerim
afiyet olsun menü güzel...

evet kızlar bende bildirim yapim

geçen hafta 70,500

bu hafta 69,500

giden 1 kilo

evet canım sabah ki kilomuz aç ve giysi olmadan..

fıstıklar buda benim menüü

sabah
beyaz peynirli salamlı ekmek
birde çikolatalı ekmek

ara felan yok mezuniyet törenindeydik

akşam kızım pilav istedi ona yaptım bende yedim
tabak mısırlı pilav

su litre yatana kadar iki olur

bu ay yeşilçay felan içmicem limonlu su içicem oda ödem attırıyor..
tebrikler canımm..
menü güzel..kep töreni nasıl geçti..
sen çok ödem attıracak şeyler içme bence bebek düşündüğün için..
bir de ben hep giysilerimle tartıldım ya..

Menum
Sabah
2d ekmek,1d peynir,2zeytin
ARA
20kadar soslu misir gevregi,2susamli cubuk
Ogle
1.5pisi 2d peynir,1tk recel,4zeytin,domates.salatalik,yesilik
Aksam
3yk pilav,8yk kabak kavurma,1lokma pisi,1kase cacik
2lt su spor yok :

menü güzel canım...pişi sever misin...bizde pesmet derler pişiye..gözmenim ben..senle damak zevklerimiz aynı galiba:)

evet canım malesef perşembeleri yememek lazım ma işte misafir olunca her şey değişiyor:( sinir oldum zaten..ümidim gitti bir anda..ama şimdi topiği okuyunca yine rahatladım..

ödemdir canım bozma moralini..hem sıkılaşıyorsundur kızların dediği gibi..

süpersiniz kızlar haftaya listeyi sallayacaksınız gibi gözüküyor:)

menü güzel canım...senin liste çok iyi zaten hep..

afiyet olsun menü güzel...

tebrikler canımm..
menü güzel..kep töreni nasıl geçti..
sen çok ödem attıracak şeyler içme bence bebek düşündüğün için..
bir de ben hep giysilerimle tartıldım ya..

menü güzel canım...pişi sever misin...bizde pesmet derler pişiye..gözmenim ben..senle damak zevklerimiz aynı galiba:)

Evet canım misafir olunca misafirliğe gidince mecbur yeniliyor neyse olsun
Hemen bozma moralini arada olacak mecbur bak bana 59olmuşken geri 61e çıktım
Aman benim gibi yapmada:1:sen iyi gidiyorsun maşallah:nazar:

Bende kıyafetlerimle tartılıyorum hep aynı kıyafet oluncabişey olmaz

Günaydın kızlar mutlu haftasonları haftasonu annemlere gidiyoruz ve ben hep bu yüzden diyeti bozuyorum gelsin kilolar:43::43::43::43:

Neyse dikkat etmeye çalışıcam siz benim gibi olmayın fıstıklar:16::16:

GÜNAYDINLAR ÖZELLİKLE BEBEK BÜYÜTEN KIZLAR SİZE SESLENİYORUM
TÜM ANNELER KİŞİSEL BOYKOT HAKKINIZI KULLANABİLİRSİNİZ MİLUPA FİRMASININ GDO LU MAMALARI İÇİN LİNKİ BU
https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu
BOYKOT EDİN YORUM YAZIN SESİMİZİ DUYACAKLAR ÇOK FAZLA YANKI VAR

AYRICA GDO TEHLİKESİ VE ÇIKAN YASAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA SAĞLIK VE GIDA GÜVENLİĞİ HAREKETİ BAŞKANI
KEMAL ÖZERDEN GELDİ LİNKİ BU: http://kemalozer.com/turkiye-gdo-yu-neden-resmen-serbest-birakti-450h.html İZLEYİN DİNLEYİN

Back