• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

buradayım canım sen nerelerdesin bakalım.. deryaa konusundada evet haklısın bende onu düşünüyordum böyle giderse bu hafta listeye almıcam onu bakalım tamam bende iki gün giremedim ama bunu sürekli yapan birisi değilim sonuçta işlerim vardı ve çok yorgun olduğumdan gelemedim yoksa ne olursa olsun sürekli yazmaya çalışıyorum haber veriyorum zaten hepte olmuyor ama derya ya ne oldu gerçekten bilemiyorum ama en azından bitgün olmasada ertesi gün haber verebilir..

evet canım haklısın bestede bi anda kayboldu ayşe haber vermişti girmicem diye destinada öyle bi anda bıraktı kızlar hep bizi

geldim canım dün evde yoktum cumartesi pazarda evde olmuyorum pazar misafirim vardı öyle işte sende ne var ne yok canm nasılsın
Ok kabul edildi
Bende eli masali oldum sayenizde :)
buradayım canım sen nerelerdesin bakalım.. deryaa konusundada evet haklısın bende onu düşünüyordum böyle giderse bu hafta listeye almıcam onu bakalım tamam bende iki gün giremedim ama bunu sürekli yapan birisi değilim sonuçta işlerim vardı ve çok yorgun olduğumdan gelemedim yoksa ne olursa olsun sürekli yazmaya çalışıyorum haber veriyorum zaten hepte olmuyor ama derya ya ne oldu gerçekten bilemiyorum ama en azından bitgün olmasada ertesi gün haber verebilir..
Evet bakariz cumaya

bugün spordan sonra 2 yeşilçay içtim
susuz cacık 1 kase yarım galeta 3 tane erik 1 kiraz yedim

Kiz didem su cenen dustu habire yiyon noldun sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geldim canım dün evde yoktum cumartesi pazarda evde olmuyorum pazar misafirim vardı öyle işte sende ne var ne yok canm nasılsın
Ok kabul edildi
Evet bakariz cumaya

bugün spordan sonra 2 yeşilçay içtim
susuz cacık 1 kase yarım galeta 3 tane erik 1 kiraz yedim

Bende yazam menu
Kalkinca kefir bi bardak
Sabah 2 dlm t.b ekmegine peynirli domatesli tost
4 zeytin
Ara yogurt 1 kasik yulafla
Ogle 2 kase mercimek 2 dlm ekmek
Ara karpuz yogurt
Aksam kiymali patlian 8 kasik 2 dlm ekmek
Komsuda 1 lokum
Spor 35 dk yuru+15 dk egzersiz ve esneme

afiyet olsun menü güzel canım sporda mükemmel
havalar ısndığı için haftasonları herkes dışarda ondan pek yazılmıyor ama bırakmayıp gelenler yazanlar hafta başı burada oluyor veya bir mesajda olsa atıyorlar bilemiyorum böyle napcez...:25:
bişey yapmıcaz canım bizimle olanlarla devam edicez

evet canım haklısın bestede bi anda kayboldu ayşe haber vermişti girmicem diye destinada öyle bi anda bıraktı kızlar hep bizi

canım eğer bu topiğe gelindiğinde ben geldim aranıza alın diyebiliyorsa bir insan giderkende ben gidiyorum gelmicem diyebilir biz sonuçta kimseyi zorla tutmuyoruz burada sanalda olsa insan bıraz saygı göstermeli kaşısındakilere.. ama bu hafta listeye almayı düşünmüyorum sonra cuma bi geliyor hooopp kilo bildirimi yapılıyor ama sürekli burayı takip edenlere karşı haksızlık olmuş oluyor..

havalar ısndığı için haftasonları herkes dışarda ondan pek yazılmıyor ama bırakmayıp gelenler yazanlar hafta başı burada oluyor veya bir mesajda olsa atıyorlar bilemiyorum böyle napcez...:25:

Yeni kizlari alinca katilimlari tam olursa zaten yeteriz
Ilknur kizlara menu kuralini ve 9,45 cayini hatirlat gelen olur belki

afiyet olsun menü güzel canım sporda mükemmel

bişey yapmıcaz canım bizimle olanlarla devam edicez

Yeni kizlarin katili renk katar belki he ama motive etmek lazim onlarida biraz yanliz kaldilar

Ok kabul edildi

Evet bakariz cumaya

menülerimi okumuyomusun canım ben hep yiyorum ara öğün akşam öğünü spordan sonra zaten listemdede var

tamam 2 3 gün dikkat etmedim ama hafta içi genelde dikkat etmeye çalışıyorum:51:

Yeni kizlarin katili renk katar belki he ama motive etmek lazim onlarida biraz yanliz kaldilar

kise alınmasın gücenmesinde canım bence bi selam verip bi kaç gün yazıp ortadan kayboluyolar kaç kişi öyle oldu şimdi
bi saymaya kalksam ooooo

yYENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE AKŞAM SAAT 21:45 ÇAYIMIZ VAR BU SAATDE BULUŞUP İKİ LAFIN BELİNİ KIRIYORUZ KIZLAR SİZLERİDE BU SAATTE BURAYA SOHBETE BEKLİYORUZ KATILIMINIZI BEKLİYORUM..

canım eğer bu topiğe gelindiğinde ben geldim aranıza alın diyebiliyorsa bir insan giderkende ben gidiyorum gelmicem diyebilir biz sonuçta kimseyi zorla tutmuyoruz burada sanalda olsa insan bıraz saygı göstermeli kaşısındakilere.. ama bu hafta listeye almayı düşünmüyorum sonra cuma bi geliyor hooopp kilo bildirimi yapılıyor ama sürekli burayı takip edenlere karşı haksızlık olmuş oluyor..

evet canım haklısın da işte kimse önemsemiyo bi anda kayboluyo ortalıktan

artık bizde ona göre davranırız herkes bi kendine gelsin sürekli katılımcılar belli zaten 1 gün girmese bile merak edilen insanlar

menülerimi okumuyomusun canım ben hep yiyorum ara öğün akşam öğünü spordan sonra zaten listemdede var

tamam 2 3 gün dikkat etmedim ama hafta içi genelde dikkat etmeye çalışıyorum:51:
afiyet olsun sekerim okumazmiyim bi an birlestirmedim öncesinde

kise alınmasın gücenmesinde canım bence bi selam verip bi kaç gün yazıp ortadan kayboluyolar kaç kişi öyle oldu şimdi
bi saymaya kalksam ooooo

bizimle olmak isteğene kapımız açık yoksa biz bize yeteriz fıstıklar..
Kizlar gunduzede bi saat koyun da bi araya gelelim

artık bizde ona göre davranırız herkes bi kendine gelsin sürekli katılımcılar belli zaten 1 gün girmese bile merak edilen insanlar

aynen canım bundan sonra birden ortadan kaybolanlar liste dışı olacaklar..

yYENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE AKŞAM SAAT 21:45 ÇAYIMIZ VAR BU SAATDE BULUŞUP İKİ LAFIN BELİNİ KIRIYORUZ KIZLAR SİZLERİDE BU SAATTE BURAYA SOHBETE BEKLİYORUZ KATILIMINIZI BEKLİYORUM..

Kizlar ben yatayim sabah erkenden kalkicam popom yerse bi sahil yapar sizede yeni foto eklerim buralardan ha ne dersiniz
Haydi hayirli geceler byyy

yani ayarlayabiliriz ama sabah olursa daha iyi olur bence çünki öğlende genelde dışarda oluyorum artık havalar ısındı benim minik park istiyor sabah olursa iyi olur..

canım bi saat belirlemek güzel oluyoda işte herkes müsait olamıyo aynı anda ama
olanlarla buluşmakda güzel oluyo tabiki birimiz olmazsak birimiz oluruz koyalım desem

evde olan günün her saati girebilir gündüz pek bi saat gelmedi aklıma 3 4 gibi olmasında
unutma beniye bakıyorum ne kadar saçma olsada sonrasında yemek yapmam gerekiyo bilemiyorum yani

Back