Kizlar ben yatayim sabah erkenden kalkicam popom yerse bi sahil yapar sizede yeni foto eklerim buralardan ha ne dersiniz
Haydi hayirli geceler byyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bi saat belirlemek güzel oluyoda işte herkes müsait olamıyo aynı anda ama
olanlarla buluşmakda güzel oluyo tabiki birimiz olmazsak birimiz oluruz koyalım desem
evde olan günün her saati girebilir gündüz pek bi saat gelmedi aklıma 3 4 gibi olmasında
unutma beniye bakıyorum ne kadar saçma olsada sonrasında yemek yapmam gerekiyo bilemiyorum yani
evet canım bencede sabah 10 11 müsait zamanlar bende öyle diyecektim
didem tatlım bende çıkıyorum canım hayırlı geceler..
Verirsin canim zaten kilo yapacak seyleri kesmissin..
İzmirin nereseindesin. Ben de izmirdeyim..
Menu guzel canim..
Yaz geldibya simdi kollarim cok gozume batiyor:) butun gun cocuklari tasiyoruz niye kas olmuyor ki:)
Menu guzel canim
niye yalnızsın canım...kafanı dinlemeye çalış sen de...Menu guzel,domatesten zarar gelmez canim yogurtta olur ,napayim tembel tembel oturuyorum yakniz
Menu guzel canim..
Yaz geldibya simdi kollarim cok gozume batiyor:) butun gun cocuklari tasiyoruz niye kas olmuyor ki:)
Menu guzel canim
kollarınızın şekillenmesini istiyorsanız ağırlık çalışın kızlar özelikle pilates çok etkilievet ya ben çok saldım kendimi gülcan napıcaksam sen yine veriyosun maşaallah ben aldım bide
Menu guzel canim..
Menu guzel canim
evet canım aynen öyle havalar ısnınca daha çabuk gidiyor kilolar aslından şimdi tam spor yürüyüş zamanları baya kalori yaktırır..bende bilemiyorum canım aslında yürüyüşler vede mekiik işe yarıyor ama bakalım bu hafta gidemicem ama haftaya allahın izniyle yüüyüşlere başlıcam sende başla canım yoksa toparlanmıyor..
Havalar isininca daha cabuk veririz diye dusunuyorum ,bilemedimki benim baya inceldi ama cok gevsek
menü güzel canım..eski menülerinden daha güzel..Bende yazam menu
Kalkinca kefir bi bardak
Sabah 2 dlm t.b ekmegine peynirli domatesli tost
4 zeytin
Ara yogurt 1 kasik yulafla
Ogle 2 kase mercimek 2 dlm ekmek
Ara karpuz yogurt
Aksam kiymali patlian 8 kasik 2 dlm ekmek
Komsuda 1 lokum
Spor 35 dk yuru+15 dk egzersiz ve esneme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bu konuda size sonuna kadar katılıyorum..çünkü hepiniz bu dönemlerden geçtiniz..çocuğum şuan hep bana yapışık..emekliyor peşindeyim..yürütmemi istiyor faln..yemek yap ev topla..bir de işe gidiyorum..ama yine de her fırsatta sizleyim..bir de aklım kalıyor zaten sizde..canım eğer bu topiğe gelindiğinde ben geldim aranıza alın diyebiliyorsa bir insan giderkende ben gidiyorum gelmicem diyebilir biz sonuçta kimseyi zorla tutmuyoruz burada sanalda olsa insan bıraz saygı göstermeli kaşısındakilere.. ama bu hafta listeye almayı düşünmüyorum sonra cuma bi geliyor hooopp kilo bildirimi yapılıyor ama sürekli burayı takip edenlere karşı haksızlık olmuş oluyor..
canım bi saat belirlemek güzel oluyoda işte herkes müsait olamıyo aynı anda ama
olanlarla buluşmakda güzel oluyo tabiki birimiz olmazsak birimiz oluruz koyalım desem
evde olan günün her saati girebilir gündüz pek bi saat gelmedi aklıma 3 4 gibi olmasında
unutma beniye bakıyorum ne kadar saçma olsada sonrasında yemek yapmam gerekiyo bilemiyorum yani
evet canım bencede sabah 10 11 müsait zamanlar bende öyle diyecektim
evet bu saat çok güzel bakalım öteki kızlar ne dicekler belki bize uyan onlara uymaz yarın ola hayır ola..
Günaydın fıstıklar yürüyüş yapıp geldim 6,50 km
Oyy masallah nazar degmesin..Günaydın fıstıklar yürüyüş yapıp geldim 6,50 km
Gunaydin canim sen ise gec gidiyorsun heralde..kızlar günaydın
ben tesadüfen önerilen saatte gelmişim. bu saat banada uyar sakin oluyor işler hem. bazan dışarda olabiliyom ama mumkun mertebe gelirim bende.
ee neler yapıyorsunuz bu gün
ben sabah sporuma başladım 35 dk yürüyüş ve aletler le birlikte antremanda yaptım oh neşem yerinde kilo versem bari
Gunaydin arkadaslar ,yenice kizimi uyuttum kahvalti hayirladim esimin gelmesi bekliyorum,aksam serra uyandi cikmak zorunda kaldim
HANIFE. Esim isteydi oyuzden yalnizdim canim
ILKNUr.ozaman tam spor zamani dahaa cok veririz insallah,
DIDEM verirsin CANIM onemli olan kararli olmamiz pes etmek yok
bugun de yuruyus yapmayi dusunuyorum eviside var
günaydin kizlar sabah kalktim hastanenin yolunu tuttum
öks7rük geçmedi daha sabaha kadar öksürdüm yine oğlumda hasta
oda öksürüyodu
gittim nefes testi yaptilar film çektiler çok şükür temiz çıktı
ilaç yazdı alerjik olabiliyo bu kadar uzun.öksürükler dedi doktor
oğluma ilaç yazdılar daha kahvaltı yapmadım öğleyle bir olucak yine
akşama spor beni bekliyo yine 40yada50dk
yarinda inşallah detoks yapicam
telden giriyorum eve gitmedm daha
sonra görüşürüz kızlar
Oyy masallah nazar degmesin..
Gunaydin canim sen ise gec gidiyorsun heralde..
Ohh ne guzel.sporlar da yapilmis..
Anladim canim valla hayat cok zor artik..ekmek aslanin.midesinde...
canım 9 da işteyim geç sayılmaz aslında ama ben 6 da kalkıyom ya kızı servise veriyom yazlıga taşındıktan beri sonra 35-40dk spor. yazlığa taşınmadan önce kızla okula yürüyordum hergün aletlerede takılıyordum mecburiyetten.ama yazlıkta servisle gidince özel zaman ayırıyorum o nedenle bazan yatıyordum bazende ev işlerine veriyordum kendimi 2 haftadır aksattım sabah sporunu 2 haftadır kilomda tık yok :) ama dün kızdım kendime bu sabah başladım spora kız çıktı bende çıktım 35dk iyi geldi.havada çok ısınmadı terlemedim kahvaltımı edip çıktım evden arabamda var işe geç kalmıyorum 9 da işteyim.Oyy masallah nazar degmesin..
Gunaydin canim sen ise gec gidiyorsun heralde..
Ohh ne guzel.sporlar da yapilmis..
Anladim canim valla hayat cok zor artik..ekmek aslanin.midesinde...
didemcim cim çok geçmiş olsun canım. bi an önce öksürük illetinden kurtulmanı dilerim canım.günaydin kizlar sabah kalktim hastanenin yolunu tuttum
öks7rük geçmedi daha sabaha kadar öksürdüm yine oğlumda hasta
oda öksürüyodu
gittim nefes testi yaptilar film çektiler çok şükür temiz çıktı
ilaç yazdı alerjik olabiliyo bu kadar uzun.öksürükler dedi doktor
oğluma ilaç yazdılar daha kahvaltı yapmadım öğleyle bir olucak yine
akşama spor beni bekliyo yine 40yada50dk
yarinda inşallah detoks yapicam
telden giriyorum eve gitmedm daha
sonra görüşürüz kızlar
Evet kızlar sabah yürüyüşün üstüne 25 dk dq bisiklet te çalıştım sonra komsuya kahveye gittim eve geldim alelacele mısır gevreği yedim sonra kendimi yollara vurdum oğlumu okuldan almaya gidiyorum midem dolu hızlı yemekten sonra dönüp evi toparlicam belki camları silerim
secilcim sen de nasil bir enerji var masallah..sen yazdikca brn kendimi tembel bulmaya basladim:)
neslihancim valla sabaha enerji dolu baslamissin ne guzel..okullarin kapanmasina az kaldi..sonra sabah vaktin komple sana kalir..
Gulcancim bugun nasil gidiyor krizler...takipteyim seni...
Didemcim gecmis olsun doktora giderek en guzelini yaptin..kafan rahatladi en azindan..pasaya da gecmis olsun..herkes hasta valla...
Ilknurcum nerelerdesin..ise guce daldin heralde..kolay gelsin..
Kizlar bugun kuzenlere ingilizce calistiriyorum..simdi birine..aksam digerine..halamda olacagim..gece girer okurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?