• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ay canım ya çok sevindim bende gormelisin ne kadar rahatladım 2 günü geçti valla ama rahatladım bundan sonra gider kilocuklarim inşallah. Olsun canım sen baya iyi takip ediyosun bu aralar herkes bi kacista

evet kızlar menüleri paylaşmıyor nedense yazmayanlar kilo almaya davetiye çıkardı sanırım..

inşallah canım sendeki azimle 1. bile olursun artık regelde geldi sıkı bir şekilde devam bu azimle 65i görmen yakındır.. bakalım cumaya kaç çıkıcaz bende ilk üçte olmak istiyorum..
Valla sen beni solladın geçtin benim seni yakalamam lazım ama sen 69lari gördün bense:26: neyse yakalayamasamda yaklaşmaya çalışırım sana.bende ilk 3 belki birincilik istiyorum bu hafta tabi diğer kızlar yada sen atak yapmazsan.sen baya yaklaştın 65 e.bak benim esimde dikkat ediyo senin eşin gibi yediklerine herkes zayifliyo yaw:9:

Valla sen beni solladın geçtin benim seni yakalamam lazım ama sen 69lari gördün bense:26: neyse yakalayamasamda yaklaşmaya çalışırım sana.bende ilk 3 belki birincilik istiyorum bu hafta tabi diğer kızlar yada sen atak yapmazsan.sen baya yaklaştın 65 e.bak benim esimde dikkat ediyo senin eşin gibi yediklerine herkes zayifliyo yaw:9:
canım senin şu şişkinliğin gitsin bak dünden bugüne baya bi gitmiş maşallah artık bu hafta o şişkinliklerin gider iki üç haftaya kalmaz sende 6lı rakamlara merhaba dersin bu ay çok sıkı gitmeliyiz tatillere kadar en az 5 kilo vermek istiyorum ama tabi verebilirsem yaval-ş veriyorum ama kalıcı oluyor sanırım.. evet yaa bizlerin inceldiğini gördükce onlarda hevese geldiler eşim sadece akşam abur cuburu kesti 2 yakın bir zamanda 4 kilo verdi yavşda olsa verdi göbek inmeye başladı 2-3 kilo daha versem yeter diyor iyi oldu böyle..
Menü paylasmayinca kaçamaklar artıyo kaçamak artincada hop gelsin kilolar

aynen öyle....

Günaydınlar fıstıklarrrr....
Kilo alanlar abur cuburu kesiyorsunuz bu hafta.Kızlar yaza cok az kaldı.Siz millete bakmayın düzenli besleninn,bedeninizi sevin.
Kilo verenleride tebrik ediyorum.Neslihan tebrikler canım gecen hafta işe yaradı desene 1.koltuguna -100 gr la oturdun.Hadi iyisin sekerim,bu hafta aynen devam.Kızlar kg verme sürecinde devam edenler lütfen menülerinizi paylasın ve burda olun.Ben pek katılamıyorum hedefi gördüm artık,fırsat buldukca giriyorum......
Sizler hemen pes etmeyin.Destina allah sabır versin canım....Görüşmemek en güzeli.
İlknur ellerine saglık....
.......Durdum durdum kızlar kg gitmeye basladı artık.65 hedef.Daha fazla vermek istemem.
eda cım bizi arada yoklamayı elindeki maşayı göstermeyi unutma :34:

Günaydın kıızlar iyi haftasonları mutlu günler
Biz annemlere gidiyoruz pazartesinden itibaren son gaz devam sporve diyete kaldığım yerden inşallah bugün ne kadarda sıksam tutamıyorum kendimi

Sizler çok güzel gidiyorsunuz
didem bu hafta tam gaz tam performans pilatese devam canım :34: :34:

Günaydın canım seni kos kocamaaaaaaaaannn tebrik ediyorum hedefe ulaştın darısı bizlerin başına.. Geçmiş olsun dileğin içinde çok teşekkürler...
Evet kilo alan fısrkların bencede artık hizaya gelmesi gerekiyor yaz geldi kapıya bizim fındıklar kaçamakoardalar menüler yok iyi saldılar kendilerini...
ilknur meşaleyi sen devral eda nın maşasınıda devral canım uyar bize her türlü.topik başı yeni patronnnn :52: :52:

Günaydın kızlar. Dünkü menümü yazamadım şimdi yazıyorum
Sabah:1 muz
Öğle:2-3 kaşık patates püresi ve yoğurt
Ara:1 sütlü nescafe ve bir paket form bisküvi
Akşam:3 kaşık yoğurt 2 kaşık kabak oturtma ve bir dilim ekmek
6 kmden fazla yürüdüm
seçil akşama kadar yememişsin akşam yemişsin ben dengeli bulmadım geçerli sebebin yoksa olmamış cancazım :47: :47:

Menümde salatalık ve 2 çilek vardı yazmayı unutmuşum.
Listeyi sen yap istersen canım senin için uygunsa eğer ben senin yapmanı isterim diğer kızlardan da ses çıkmadı çünkü.
Regl oldum ben:32:
Bu sabah dünkü odemin bir kiloya yakını gitmiş :52:
sonunda gelmiş hoşgelmiş gözlerin aydın olsun. bende gıcık oluyorum tam tartı günü geçiyor hooop regli 2 gün 1 gün önce gelsene demi ama

geçmişe takıldım selam vermeden kızlar
ee nabersiniz
ben sabah kahvaltısını 10 da yapınca simit+bal kaymak+yağda 2 yumurta yedim abarttım da abarttım öğlene denge kurmam gerek ama ne güzel yedim :16: :16:
dün spor yoktu ama gene danslı manslı temizlik yaptık çocuklarla koptuk valla. 10 güne kadar da yazlığa temelli geçme kararı aldık ben orda komşularla işi abartmam işallah çok korkuyorum hop bi akşam biri çay börek hoop bi akşam biri derken kilolar gelmese bari . bi disiplin geliştirmem lazım ama nasıl. bu gün yarım çalışıyorum ya çıkışta sıkı bi ter atmam lazım. bidaha artı görmek istemiyorum daha 80 altına bile inemeden.

canım dün vaktin nasıl geçtiğini anlamadım halamla konuşuyorduk baktım vakitte ge olunca açlığımda yoktu yemekten vazgeçtim..

Iyi yapmışsın bende bi ara acikir gibi oldum ama yemedim sonra baktım vakit iyice geçmiş yat uyu eedim kendime frenledim yojsq gitmicek bu kilolar

eda cım bizi arada yoklamayı elindeki maşayı göstermeyi unutma :34:

didem bu hafta tam gaz tam performans pilatese devam canım :34: :34:

ilknur meşaleyi sen devral eda nın maşasınıda devral canım uyar bize her türlü.topik başı yeni patronnnn :52: :52:

seçil akşama kadar yememişsin akşam yemişsin ben dengeli bulmadım geçerli sebebin yoksa olmamış cancazım :47: :47:

sonunda gelmiş hoşgelmiş gözlerin aydın olsun. bende gıcık oluyorum tam tartı günü geçiyor hooop regli 2 gün 1 gün önce gelsene demi ama
uyarımı yaparım canım ama unutmayınki ben ne kadar uyarsamda ipler szin elinizde azimle devam edin..
geçmişe takıldım selam vermeden kızlar
ee nabersiniz
ben sabah kahvaltısını 10 da yapınca simit+bal kaymak+yağda 2 yumurta yedim abarttım da abarttım öğlene denge kurmam gerek ama ne güzel yedim :16: :16:
dün spor yoktu ama gene danslı manslı temizlik yaptık çocuklarla koptuk valla. 10 güne kadar da yazlığa temelli geçme kararı aldık ben orda komşularla işi abartmam işallah çok korkuyorum hop bi akşam biri çay börek hoop bi akşam biri derken kilolar gelmese bari . bi disiplin geliştirmem lazım ama nasıl. bu gün yarım çalışıyorum ya çıkışta sıkı bi ter atmam lazım. bidaha artı görmek istemiyorum daha 80 altına bile inemeden.

canım yazlığa geçtiğiniz zaman dikkat et hatta oradaki bayanlarıda diete sok hep birlikte sağlıklı diet yemekleri yapıp yersiniz sen onlara uyma sen onları kendine uydur olurmu..

ilknur hadi sende katıl derya ile iddamıza.senin kilo kaçtı sende 65 hedeflesen çokmu olur :34: mayıs son güne kadar
canım bende girmek isterdim o iddaya ama ben artık gram veriyorum şu aralar böyle önceki gibi değil kenime zaman ayırdım okulların tatil olmasına kadar 65 hedef tabi altıda olursa benim için daha iyi.. siz devam edin bu ayın sonuna 7li rakamları görürsünüz inşallah..
Iyi yapmışsın bende bi ara acikir gibi oldum ama yemedim sonra baktım vakit iyice geçmiş yat uyu eedim kendime frenledim yojsq gitmicek bu kilolar

aynen canım yaz tatiline kadar 65 olmalıyız zaten fıstık gibi kızlarız dahada fıstık olmalıyız topiğin fıstıkları..

uyarımı yaparım canım ama unutmayınki ben ne kadar uyarsamda ipler szin elinizde azimle devam edin..

canım yazlığa geçtiğiniz zaman dikkat et hatta oradaki bayanlarıda diete sok hep birlikte sağlıklı diet yemekleri yapıp yersiniz sen onlara uyma sen onları kendine uydur olurmu..

çok güzel fikir harikasın akşam oturup çekirdek çitleme satini kaldırıp, sitede atıl duran kimsenin kullanmadığı fitnes salonu partisine ikna etmeliyim. vallahi bundan iyisi olurmu olmaz herkes oyalanmış olur en azından yememiş oluruz deneyeceğim.
aslında yavaş kilo vermek en güzeli biliyormusun ben 5 -6 ayda 15 kilo verdim bir vakit ama 3 senede fazlasıyla aldım sonra biraz ve biraz al halim harab.
şimdi yapmaya çalıştığım şey bi kere kaçamakları dengelemek ama her daim birde evde komple yeme düzeni değiştirdim. mesela pilavı 0,5 litrelik en küçük tencerede yapıyorum. yemeği 1 kilo sebzeden değil 0,5 & 0,75 kg dan yapıyorum duruma göre. sofraya sadece 1 kez servis yapıyorum herkesin tabagına herşeyini koyuyorum, ekmeğide sayılı koyuyorum sofradan kalkmadan yemek yemek çok keyifli. öle kalabalık ta olmuyor masa. bunu daim ettireceğim işallah bundan sonra almam kolay kolay

Kızlar merhaba iyi hafta sonları

ILKNUR ellerine sağlık liste için bence de sen yapsan daha iyi onceden de demiştim sen sıkı talip ediyorsun Ilknur Berra şimdi nasıl neye alerjisi var onu ne zaman öğreneceksiniz canim

SECİL regl olmana sevindim bu hafta baya bi rahatlarsin

Ben şimdi annemi bekliyorum o gelecek sohbet muhabbet opuldunuz

Kimseler yok kızlar bende çıkıyorum. Hafta sonu kaçamaksız geçirin olurmu.
*ikram yapılan herşeyden tadın ama abartmayın
*yemekleri fazla kaçırmayın vücudunuza eziyet etmeyin, gerekenden fazlası ile yormiyin
* spor yapamasınızda şöyle bi hareket etmeyi unutmayın
böylece fazla kaza yapmadan atlatırız hafta sonunu gibi geliyor bana
öpüldünüz hepiniz
:16: :16: :16:
$1012136_651179361596755_1365623499_n.jpg

çok güzel fikir harikasın akşam oturup çekirdek çitleme satini kaldırıp, sitede atıl duran kimsenin kullanmadığı fitnes salonu partisine ikna etmeliyim. vallahi bundan iyisi olurmu olmaz herkes oyalanmış olur en azından yememiş oluruz deneyeceğim.
aslında yavaş kilo vermek en güzeli biliyormusun ben 5 -6 ayda 15 kilo verdim bir vakit ama 3 senede fazlasıyla aldım sonra biraz ve biraz al halim harab.
şimdi yapmaya çalıştığım şey bi kere kaçamakları dengelemek ama her daim birde evde komple yeme düzeni değiştirdim. mesela pilavı 0,5 litrelik en küçük tencerede yapıyorum. yemeği 1 kilo sebzeden değil 0,5 & 0,75 kg dan yapıyorum duruma göre. sofraya sadece 1 kez servis yapıyorum herkesin tabagına herşeyini koyuyorum, ekmeğide sayılı koyuyorum sofradan kalkmadan yemek yemek çok keyifli. öle kalabalık ta olmuyor masa. bunu daim ettireceğim işallah bundan sonra almam kolay kolay
:46::46::46::46: bak ne güzel olur hemde canım zaten bu kiloyu korumak için bir ömür yediklerimize dikkat etmemiz lazım bizlerin metosu bıraz farklı başkaları gece gündüz yer ama kilo sabit kalır biz gece gündüz yesek hemen ertesi güne kilo olarak yansır bu böyle kilo almamak içinde hep dengeleyerek yemek zorundayız yoksa gene kilo alırız bak ne güzel sofra düzenin değişmiş en doğrusunu yapıyorsun..

ILKNUR ellerine sağlık liste için bence de sen yapsan daha iyi onceden de demiştim sen sıkı talip ediyorsun Ilknur Berra şimdi nasıl neye alerjisi var onu ne zaman öğreneceksiniz canim

tamam canım o zaman bundan sonra liste bende olur haftaya daha erken yaparım listeyi..
berra iyi arada öksürük genelde dışarı çıkınca burun akıntısı öyle ama ilacı vereli atakları azaldı bundan 2-3 gün önce bir atak geçirdi 3 defa kustu diyebilirim bu atak yüzünden randevuyu bu akşam alıcaz hafta içi götürücez boncuğumu.. sen nasılın canım...

Saol canım bende çok sevindim biraz sancılı geçiyo bu ay ama yinede ailecek dışarı çıktık yürüyüş yaptık şimdi eve geldik acikmisiz biseyler yicez.annen gelmiş canım gözün aydın şimdi muhabbet koyu ollur tabi iyi sohbetler:7:

canım bende girmek isterdim o iddaya ama ben artık gram veriyorum şu aralar böyle önceki gibi değil kenime zaman ayırdım okulların tatil olmasına kadar 65 hedef tabi altıda olursa benim için daha iyi.. siz devam edin bu ayın sonuna 7li rakamları görürsünüz inşallah..

aynen canım yaz tatiline kadar 65 olmalıyız zaten fıstık gibi kızlarız dahada fıstık olmalıyız topiğin fıstıkları..

Evet ya yaza 65 inşallah:31: bakalım nasıl olucaz 70 in altına dusiyim foto koyarım hele 65 düşünemiyorum bile.bu aralar evet canım biraz az gidiyo ama yeterki gitsin az olsun geri gelmesin

Evet ya yaza 65 inşallah:31: bakalım nasıl olucaz 70 in altına dusiyim foto koyarım hele 65 düşünemiyorum bile.bu aralar evet canım biraz az gidiyo ama yeterki gitsin az olsun geri gelmesin

aynen öyle tatlım azda olsa gitmesi hiç gitmemesinden iyidir acelemiz yok zaten değilmi tatillere kadarda 5 er kilo veririz sanırım sonrada ramazan gelir bu yaz güzel olacak sanırım..

Kizlar selamlar herkese..
Yagizim emeklemeye basladi 3 gundur belim kollarim mahvoldu..bir heyecan bir heyecan..hep bir yerlere gidecek ya da ayakta durup yuruyecek...bir de surekli anne anne diyor valla huyu degisti afacan oldu iyice...herseyi okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyor..iki aksamdir da dugun var...dun aksam kusadasina kinaya gittik..2de geldk..sabahtan beri de isteyim...simdi eve gidiyorum ordan dugune...simdi yazmazsam bugun de kalacakti..kacamak falan yok yani merak etmeyin..hatta 2 gundur dogru duzgun birsey yemeye firsatimda olmadi..o yuzden detayli menum yok..toplam yediklerimi yazacagim..
Dun toplamda 4 kucuk pisi..2 dilim kasar peyniri...5 6 zeytin..bir turk kahvesi...bir avuc findik..40 kalorilik de diyabet bitter cikolata yedim...bu kadar...
Bugun de...sabah yarim simit..bir dilim tulum peyniri...
Oglen..yarim tabak enginarli bulgur pilavi..4 kasik barbunya..bir bardak kola...
Ara bir turk kahvesi...
Eve gidince de muhtemelen yemeye firsatim olmayacak...

ana kralice:-)

Back