"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

neslihancım deryayla yarışa girişmişsiniz hadi bakalım ayın sonunda kim hedefe ulaşacak çok merak ediyorum ikinizede bol bol eksili bir ay diliyorum..

Girdik canim size yetismek lazim dimi ama daha cok yol var. Ban 1 ayda 5 kilo vrrcem :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:thumbup::thumbup::thumbup:
Ohhhh liste simdi oldu kizlsr kilo alinca bana kaldi 1. Lik yehuuuu

Benimde bi gozum yatakta kizlar gidp yatiyom bende hadi byy

Günaydınlar fıstıklarrrr....
Kilo alanlar abur cuburu kesiyorsunuz bu hafta.Kızlar yaza cok az kaldı.Siz millete bakmayın düzenli besleninn,bedeninizi sevin.
Kilo verenleride tebrik ediyorum.Neslihan tebrikler canım gecen hafta işe yaradı desene 1.koltuguna -100 gr la oturdun.Hadi iyisin sekerim,bu hafta aynen devam.Kızlar kg verme sürecinde devam edenler lütfen menülerinizi paylasın ve burda olun.Ben pek katılamıyorum hedefi gördüm artık,fırsat buldukca giriyorum......
Sizler hemen pes etmeyin.Destina allah sabır versin canım....Görüşmemek en güzeli.
İlknur ellerine saglık....
.......Durdum durdum kızlar kg gitmeye basladı artık.65 hedef.Daha fazla vermek istemem.

Yeni kk görünümüne alışamadım.Yesiller
Kg alan fıstıklar can sıkmak yokkkk.Morali bozup burdan koptunuz mu yemek yemeye ilk adımınızı atarsınız.Secim sizin kızlar!!!Hepinize yeni haftada bol eksili günlerrr....İlknur gecmiş olsun.

Günaydın kıızlar iyi haftasonları mutlu günler
Biz annemlere gidiyoruz pazartesinden itibaren son gaz devam sporve diyete kaldığım yerden inşallah bugün ne kadarda sıksam tutamıyorum kendimi

Sizler çok güzel gidiyorsunuz

Günaydın canım seni kos kocamaaaaaaaaannn tebrik ediyorum hedefe ulaştın darısı bizlerin başına.. Geçmiş olsun dileğin içinde çok teşekkürler...
Evet kilo alan fısrkların bencede artık hizaya gelmesi gerekiyor yaz geldi kapıya bizim fındıklar kaçamakoardalar menüler yok iyi saldılar kendilerini...

Günaydın kızlar. Dünkü menümü yazamadım şimdi yazıyorum
Sabah:1 muz
Öğle:2-3 kaşık patates püresi ve yoğurt
Ara:1 sütlü nescafe ve bir paket form bisküvi
Akşam:3 kaşık yoğurt 2 kaşık kabak oturtma ve bir dilim ekmek
6 kmden fazla yürüdüm

günaydın canım sen genede abartma sonra dahada üsütne alırsın vermen zorlaşır yediklerine dikkat et akşam yemeğinden sonra bişeyler yememeye çalış..

günaydın canım menün gayet güzel..

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım.. kızlar bir önerim var her hafta biriiz listeyi yapsın olurmu sonuçta kimseyi seçemedik her hafta sırayla birimiz liste yapsın sizler nedersiniz????

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım.. kızlar bir önerim var her hafta biriiz listeyi yapsın olurmu sonuçta kimseyi seçemedik her hafta sırayla birimiz liste yapsın sizler nedersiniz????

Menümde salatalık ve 2 çilek vardı yazmayı unutmuşum.
Listeyi sen yap istersen canım senin için uygunsa eğer ben senin yapmanı isterim diğer kızlardan da ses çıkmadı çünkü.
Regl oldum ben
Bu sabah dünkü odemin bir kiloya yakını gitmiş

Valla azmine hayranım canım darısı başıma bende bu ara baya azimlendim seni görünce bak ne güzel hedefe yaklaştın benim hedefimde 65 ama ben ne zaman 65 olurum bilemiyorum daha benim yolum var

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bak gördünmü ne güzel oldu gitsin ödemler çok iyi oldu bu eee haftaya bomba gibi geliyorsun o zaman hadi bakalım senin adına sevindim ne biçim bir ilaçmış o yahuu 3 hafta geçti değilmi..
benim için fark etmez canım yapabilirim dün gece karanlıkta yaptım listeyi bıraz karışıklık oldu ama neyse bundan sonra en güzeli erkenden listeyi yapmak..

Eline sağlık canım listede rezillerdeyim ama önümüzdeki hafta durum daha farklı olucak ilk 3 ü hedefliyorum bu hafta

Ay canım ya çok sevindim bende gormelisin ne kadar rahatladım 2 günü geçti valla ama rahatladım bundan sonra gider kilocuklarim inşallah. Olsun canım sen baya iyi takip ediyosun bu aralar herkes bi kacista

Eline sağlık canım listede rezillerdeyim ama önümüzdeki hafta durum daha farklı olucak ilk 3 ü hedefliyorum bu hafta

inşallah canım sendeki azimle 1. bile olursun artık regelde geldi sıkı bir şekilde devam bu azimle 65i görmen yakındır.. bakalım cumaya kaç çıkıcaz bende ilk üçte olmak istiyorum..

Baya az yemissin canım ama sütlü kahve insanı baya tok tutuyo.dun canan Karatay vardı bi programda balığın faydalarindan bahsetti hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…