- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
neslihancım deryayla yarışa girişmişsiniz hadi bakalım ayın sonunda kim hedefe ulaşacak çok merak ediyorum ikinizede bol bol eksili bir ay diliyorum..
tamam listeyide düzelltiğime göre ben çıkar kızlar hayırlı geceler..
Girdik canim size yetismek lazim dimi ama daha cok yol var. Ban 1 ayda 5 kilo vrrcem :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:thumbup::thumbup::thumbup:02.05.2014 tarihli bildirimimiz
1.) neslihank04 84,900/1200
2.) güzelimm 65,9/1100, ,
3.) ilknur84 69,8/700
4.) gülcan 58,7/300
5.) anetam 77,3/200
kilo veremeyen
ayse0908 66,5/66,5
kilo alanlar
deryalımm07 83/+1200
ddem89 61,4/+1200
secilsecil 75,5/+1500
destina +800 olmuş ma kaç kiloydu bilemedim şimdi yazdığı zaman yenilerim listeyi..
kilo veren kızları tebrik ediyorum.. kilo veremeyen kızlarımızada haftaya bildirim gününe kadar kaçamaksız geçirmelerini öneriyorum..
iyi geceler canim byyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınlar fıstıklarrrr....
Kilo alanlar abur cuburu kesiyorsunuz bu hafta.Kızlar yaza cok az kaldı.Siz millete bakmayın düzenli besleninn,bedeninizi sevin.
Kilo verenleride tebrik ediyorum.Neslihan tebrikler canım gecen hafta işe yaradı desene 1.koltuguna -100 gr la oturdun.Hadi iyisin sekerim,bu hafta aynen devam.Kızlar kg verme sürecinde devam edenler lütfen menülerinizi paylasın ve burda olun.Ben pek katılamıyorum hedefi gördüm artık,fırsat buldukca giriyorum......
Sizler hemen pes etmeyin.Destina allah sabır versin canım....Görüşmemek en güzeli.
İlknur ellerine saglık....
.......Durdum durdum kızlar kg gitmeye basladı artık.65 hedef.Daha fazla vermek istemem.
günaydın canım sen genede abartma sonra dahada üsütne alırsın vermen zorlaşır yediklerine dikkat et akşam yemeğinden sonra bişeyler yememeye çalış..Günaydın kıızlar iyi haftasonları mutlu günler
Biz annemlere gidiyoruz pazartesinden itibaren son gaz devam sporve diyete kaldığım yerden inşallah bugün ne kadarda sıksam tutamıyorum kendimi
Sizler çok güzel gidiyorsunuz
Günaydın kızlar. Dünkü menümü yazamadım şimdi yazıyorum
Sabah:1 muz
Öğle:2-3 kaşık patates püresi ve yoğurt
Ara:1 sütlü nescafe ve bir paket form bisküvi
Akşam:3 kaşık yoğurt 2 kaşık kabak oturtma ve bir dilim ekmek
6 kmden fazla yürüdüm
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım.. kızlar bir önerim var her hafta biriiz listeyi yapsın olurmu sonuçta kimseyi seçemedik her hafta sırayla birimiz liste yapsın sizler nedersiniz????
Günaydınlar fıstıklarrrr....
Kilo alanlar abur cuburu kesiyorsunuz bu hafta.Kızlar yaza cok az kaldı.Siz millete bakmayın düzenli besleninn,bedeninizi sevin.
Kilo verenleride tebrik ediyorum.Neslihan tebrikler canım gecen hafta işe yaradı desene 1.koltuguna -100 gr la oturdun.Hadi iyisin sekerim,bu hafta aynen devam.Kızlar kg verme sürecinde devam edenler lütfen menülerinizi paylasın ve burda olun.Ben pek katılamıyorum hedefi gördüm artık,fırsat buldukca giriyorum......
Sizler hemen pes etmeyin.Destina allah sabır versin canım....Görüşmemek en güzeli.
İlknur ellerine saglık....
.......Durdum durdum kızlar kg gitmeye basladı artık.65 hedef.Daha fazla vermek istemem.
Menümde salatalık ve 2 çilek vardı yazmayı unutmuşum.
Listeyi sen yap istersen canım senin için uygunsa eğer ben senin yapmanı isterim diğer kızlardan da ses çıkmadı çünkü.
Regl oldum ben
Bu sabah dünkü odemin bir kiloya yakını gitmiş
02.05.2014 tarihli bildirimimiz
1.) neslihank04 84,900/1200
2.) güzelimm 65,9/1100, ,
3.) ilknur84 69,8/700
4.) gülcan 58,7/300
5.) anetam 77,3/200
kilo veremeyen
ayse0908 66,5/66,5
kilo alanlar
deryalımm07 83/+1200
ddem89 61,4/+1200
secilsecil 75,5/+1500
destina +800 olmuş ma kaç kiloydu bilemedim şimdi yazdığı zaman yenilerim listeyi..
kilo veren kızları tebrik ediyorum.. kilo veremeyen kızlarımızada haftaya bildirim gününe kadar kaçamaksız geçirmelerini öneriyorum..
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bak gördünmü ne güzel oldugitsin ödemler çok iyi oldu bu eee haftaya bomba gibi geliyorsun o zaman hadi bakalım senin adına sevindim ne biçim bir ilaçmış o yahuu 3 hafta geçti değilmi..
benim için fark etmez canım yapabilirim dün gece karanlıkta yaptım listeyi bıraz karışıklık oldu ama neyse bundan sonra en güzeli erkenden listeyi yapmak..
Eline sağlık canım listede rezillerdeyim ama önümüzdeki hafta durum daha farklı olucak ilk 3 ü hedefliyorum bu hafta
Baya az yemissin canım ama sütlü kahve insanı baya tok tutuyo.dun canan Karatay vardı bi programda balığın faydalarindan bahsetti hephayırlı akşamalar fıstıklar kimseden ses çıkmayınca listeyii yaptım sromadan inşallah sorun olmaz..
menüm bugün çok saçmaydı akşam bişey yemedim fırsat bulamadım geç oluncada yemek istemedim
sabah
2 dilim t.b.ekmeği
çokokrem
salam
beyaz peynir
biberli zeytin
çıtır leblebi
azıcık çips
1 sütlü türk kahvesi
su sanırım 2 litre 1 yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?