• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

:( bende muhasebeciyim özel şirkette bende çalıştım ve ay sonu ay başı tatil mümkün değil bizde ben bu günde pek yoğunum çok işim var ya imdattttt

ah kızlar ne diim ben size uğramadınız bu hafta buraya hepiniz döküldünüz.:20: :20: :20: :20: Bana kızın derken ben size kızıcam haaa :47: :47: :47: :47: Valla hooop bi sirkeleninin bakim. Bende gene adam yokluğunda dereceye girecem hiç hoşuma gitmiyor sizi yakalayamadım bi türlü :))) çekişmesiz olmuyor yaa

hadi motivasyon yeni hafta yeni umutlar
Eki Görüntüle 1097176

evet canım..utandırıcam inşallah...nesli ile de yarışa girdik..bakalım..

aynen ben haftada hiç 1 kilo veremedim nasıl verecem bakalım sürekli tepinmem az yemem lazım ayyyy 84,900 80 leri görmek için tam 5 kilom var haftada 1,300 civarı vermem gerek aboooooo hadi bakalım vay bana:36: :36: :36:

Hadi hayirlisi olsun kizlar:)

ana kralice:-)

HANİFE

AYRAN DETOKSU*****
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını gorece

kızlar günaydın bende bildirim yapıyım belki çıkmak zorunda kalabilirim izin dönüşü yoğun

geçen hafta 66.5
bu hafta 66.5

ne giden var ne gelen neyse offff offff kaldım buralarda haftaya detoks yapıcam bende

YAP CANIM COK GÜZEL SONUC VERDİRİYOR SIKMA CANINI

geçen hafta: 86,100
bu gün: 84,900
giden: - 1,200gr
oleyyyyyyyyyyyyy :8: :8: :8: :8: :8:

:nazar::nazar::nazar: SONUC HARİKA HER HAFTA BÖYLE SONUCLAR ALIRIZ İNŞ HEPİMİZ

Gunaydin bildirimimi yapip gecmise bakacagimm..
Gecen hafta..77.5
Bu hafta..77.3
Giden..200 gr:mad:

AZDDA OLSA GİTMİŞ CANIM :3:

Evet kızlar bende bildirim yapayım
Geçen hafta:74
Bu hafta:75.5
Gelen:1.5 dün biraz abarttim onun için menumu yazmamistim ama bu kadarını beklemiyordum neyse önümüzdeki hafta gidecek inşallah

AH CANIM Bİ GÜN KALA ABARTINCA SONUC BÖYLE OLUYOR HAFTAYA BOMBA GİBİ SONUCLAR BEKLİYORUM SENDEN:10:

:( bende muhasebeciyim özel şirkette bende çalıştım ve ay sonu ay başı tatil mümkün değil bizde ben bu günde pek yoğunum çok işim var ya imdattttt

ah kızlar ne diim ben size uğramadınız bu hafta buraya hepiniz döküldünüz.:20: :20: :20: :20: Bana kızın derken ben size kızıcam haaa :47: :47: :47: :47: Valla hooop bi sirkeleninin bakim. Bende gene adam yokluğunda dereceye girecem hiç hoşuma gitmiyor sizi yakalayamadım bi türlü :))) çekişmesiz olmuyor yaa

hadi motivasyon yeni hafta yeni umutlar
Eki Görüntüle 1097176

EVDEN UZAKLASMAK İYİ GELMİYOR BANA BU HAFTA Bİ YERE GİTMİYORUM GELEN OLURMU BİLMİYORUM KACAMAK YAPMIYCAM İNŞALLAH BUGÜNDE ŞÜKÜR İYİ GİDİYORUM KAHVALTIMI YAPTIM BİRAZDN ARA MI YAPSAM YEMEK Mİ YESEM BİLEMEDİM

geçen hafta: 86,100
bu gün: 84,900
giden: - 1,200gr
oleyyyyyyyyyyyyy :8: :8: :8: :8: :8:
çok tebrik ediyorum canım sana kızmak işe yaramış hadi bu haftada sen bana kız
bildirim yapım cıkacam eşim gelir şimdi kahvaltı hazırlıcam,detoks 1 bucuk kilo götürmüşş cok sevindim
-300
2 hafta önce 59
bu hafta 58.7
tebrikler canım 300 gram 300 gramdır
Gunaydin bildirimimi yapip gecmise bakacagimm..
Gecen hafta..77.5
Bu hafta..77.3
Giden..200 gr:mad:

tebrikler canım 200 gram 200 gramdır 1 paket yağ

bu kadınlar kulübünün rengine ne olmuş ya gözüme bi tuhaf geliyo pembeye alışmışım bilgisayarmı bozulduki sizinkide öylemi gülcan

HANİFE

AYRAN DETOKSU*****
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını gorece

AH CANIM Bİ GÜN KALA ABARTINCA SONUC BÖYLE OLUYOR HAFTAYA BOMBA GİBİ SONUCLAR BEKLİYORUM SENDEN:10:

EVDEN UZAKLASMAK İYİ GELMİYOR BANA BU HAFTA Bİ YERE GİTMİYORUM GELEN OLURMU BİLMİYORUM KACAMAK YAPMIYCAM İNŞALLAH BUGÜNDE ŞÜKÜR İYİ GİDİYORUM KAHVALTIMI YAPTIM BİRAZDN ARA MI YAPSAM YEMEK Mİ YESEM BİLEMEDİM
Tarif icin tesekkurler canim..
Evde insan duzen tutturuyor da bir yere.gidince israrlar mahvediyor insani..gelen de olmaz insallah:)

çok tebrik ediyorum canım sana kızmak işe yaramış hadi bu haftada sen bana kız

tebrikler canım 300 gram 300 gramdır

tebrikler canım 200 gram 200 gramdır 1 paket yağ

Oyle dusununce hakikaten az degil gibi geliyor insana ama daha sıkı tutmam lazin isi

geçmişi okudum kızlar teşekkürler bana kızdınız netice çok güzel oldu :3::3::3::70::70::71::71:
ifadelere bende bayılıyorym
menumu yazayım şimdiye kadarki
akşam pasta yedim ya bi küçük sabaha kadar midem bulandı sabahta zorla 2 parça yumurta 2 lokma ekmek zorla yedim. 20dk sonra yeni kaynayan sütten 1 fincan içtim 1 saat sonra 2 kandil simidi yedim
ara: 1 elma+3kş yoğurt
öğle: 1 kase dolusu kadar kısır
ara: yeşilçay + elma
akşama eklerim kalanı şimdilik sporda yok yazarım hem listede çıkar. herkes dökülünce derece bana kalmıştır :4::4::4: hadi sizde toparlanın hafta sonundan sıkı tutmaya başlayın ben artık hafta sonları kaçırmamaya gayret edecem.:21::21:

aynen canım dün aile gezmesindeydik.annemlere gorumcemlere ve bir arkadaşa ugradim sonuç böyle oldu haftaya daha güzel sonuçlar alırız inşallah

Canimm tebrik ediyorum valla...insallah devami cabucak gelir..

Canimm artik toparlarsin..utandir oyle diyenleri...cok konusuyor bu insanlar ya her seye bir laflari var..takilma sen..birkac aya kadar utanacaklar..

Didemcim biliyordun arti cikacagini..bu hafta toparlarsin sen..sakin sikma canini..

Valla sizsen ogrendim dengeleme isini..rahatladim yorumlarinizi okuyunca..

Ohh cok sevindim valla..tebrik ediyorum canim seni...

Canim tebrik ederim..detoksun tarifini verir misin..bir gun ben de yapacagim haftaya...

Gidecek canim merak etme sen..sen hele bir regl de ol..bak 3 kilo birden farkeder..

Inşallah canım dediğin gibi olur

kahvaltıya misafirim var bende bildirim yapıp çıkıyım hemen çok kötü bi bildirim:18::18::18:

yedim yedim sonuç hüsran bu hafta böyle oldu öbür hafta inşallah toparlıcam

geçen hafta ; 59.6

bu hafta ;61.4

düşünün artık ne kadar fark var :35::35:

Aynen bendede durum hüsran canım önümüzdeki haftaya vericez merak etme

kahvaltıya misafirim var bende bildirim yapıp çıkıyım hemen çok kötü bi bildirim:18::18::18:

yedim yedim sonuç hüsran bu hafta böyle oldu öbür hafta inşallah toparlıcam

geçen hafta ; 59.6

bu hafta ;61.4

düşünün artık ne kadar fark var :35::35:

Aynen bendede durum hüsran canım önümüzdeki haftaya vericez merak etme

Back