- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
menü az olmus canım yogurt falan ekleyebilirdin
amin canım seninde inş
fazla degil canım bi yerden dengelemişsin
eda harika sonuc ilknurun dediği gibi durdun durdun şimdi tıkır tıkır gidiyor masallah 60a da yakında ulasırsın sen
:124::124: harikasın ilknur 6 lara kavustunn masallah
artık düzene girersin canım güne iyi baslamısın
kahvaltıya misafirim var bende bildirim yapıp çıkıyım hemen çok kötü bi bildirim:18::18::18:
yedim yedim sonuç hüsran bu hafta böyle oldu öbür hafta inşallah toparlıcam
geçen hafta ; 59.6
bu hafta ;61.4
düşünün artık ne kadar fark var
hayırlıs cumalar günaydın canım nasılsın..
hmm hayırlısı olsun canım aslında heryer tatil olmuş oluyor ne iş yaparki tatil günü muhasebeci oturmayamı çağırmışlar..
teşekkür ederim canım hadi bakalım sizlerin bildirimide görelim bakalım..
aşırı değil kaçamakların dengelersin bu gün canım
oh sana eda tebrikler harikasın
tebrikler şekerim
hadi bakalım derya bende az sonra bildirim yapıcam sana gaz vereyim az kilolarımız yakın kim önce 80 i görecek varmısın ha varmısın
teşekkürler kızlar inşallah canım benim artık 65 i görmek istiyorum..canım toparlarsın sen azimlisin
ooooo eda solladın beni
bende takıldım şu 66 da neyse inşallah yetişirim sana bende bi 65 görsem benimde çok yavaş gidiyıor
yaşasınnnn süpersin seninde gerisi gelir artık bu gazla
iyim hamd olsun canım tamadır..cogu ödemdir canım haftaya gider onlar
şükür canım sen nasılsın ben tattılıp geleyim
1.aneteam...77.5/1100
2.ddem......59.6/1
3.ayse,güzelim=900 gr
66.5 kg ve 67 kg
4.secil.......74/600
5.deryalim...81.9/200
6.ilknur......70.5
7.gülcan.....köyde
8.beste....bildirim yok
@@@@kg alan
1.neslihan..86.1/700 gr
olsun canım en azındna aynı kilodasın en azından..kızlar günaydın bende bildirim yapıyım belki çıkmak zorunda kalabilirim izin dönüşü yoğun
geçen hafta 66.5
bu hafta 66.5
ne giden var ne gelen neyse offff offff kaldım buralarda haftaya detoks yapıcam bende
geçen hafta: 86,100
bu gün: 84,900
giden: - 1,200gr
oleyyyyyyyyyyyyy
bildirim yapım cıkacam eşim gelir şimdi kahvaltı hazırlıcam,detoks 1 bucuk kilo götürmüşş cok sevindim
-300
2 hafta önce 59
bu hafta 58.7
bildirim yapım cıkacam eşim gelir şimdi kahvaltı hazırlıcam,detoks 1 bucuk kilo götürmüşş cok sevindim
-300
2 hafta önce 59
bu hafta 58.7
geçen hafta: 86,100
oleyyyyyyyyyyyyy
iyi geceler canlarım,
yeni girebiliyorum..bugün eşim evdeydi..sabah bir çıktık evden 12 gibi geldik..çocuğu yatır et derken bu saat oldu size bakabilmem..menüler güzel..yarın ne olacak bakalım çok heyecanlı..
bugün sabah kayınvalidemlerde, öğleden sonra da kuzenlerimin bahçe evindeydikyerken çok suçlu hissettim ama bakalım siz nasıl bulacaksınız..
sabah..1/4 gevrek..bir lokma boyoz..1/4 gözleme...bir dilim peynir..6 7 zeytin...domates salatalık çay..
ara..bir türk kahvesi..
ara..form kayısılı kepekli bisküvi..
öğleden sonra..mangalda balık..bir de çingene tavuğu yaptık ufak bir parça tavuk...bir dilim patates..2 yk yoğurtlu köz patlıcan salatası..yarım bardak kola..ekmek yok..
ara..bir küçük gofret...
bir de bahçede bir avuç çiğdem yedim
annem de kandil diye pişi yapıp dağıtmış..bir tane de pişi yedim akşam yemeği olarak
canım menündeki şeyleri az yiyerek dengelemişsin bakalım bugün tartıda neler olacak..
huuuu fıstık oldun canım fıstık maşallah sana durdun durdun bak kilolar gitmeye başladı tebrikler azmin sonu zafere ulaşmaktır canlar durmak yok aynen devam ediyoruz tatillere az kaldı..
Canimm tebrik ediyorum valla...insallah devami cabucak gelir..hayırlı cumalar günaydınlar fıstıklar nasılsınız bakalım bugün bende hemen bildirimimi yapmak istiyorum beklemeden sonunda 6 ları gördüüüüüüüümmm..
bildirim
geçen hafta 70,500
bu hafta 69,800
giden 700
Canimm artik toparlarsin..utandir oyle diyenleri...cok konusuyor bu insanlar ya her seye bir laflari var..takilma sen..birkac aya kadar utanacaklar..günaydın arkadaşlar..
sonunda misafirlerim gitti..
bana da 1.100 gr bırakıp gittiler..her gün hamur işi..her gün kızartmalar..mahvoldum..mecburen yiyorsunuz..hayır diyemiyorum..insanlara rejimdeyim diyince'' aaa rejimdeki halin buysa düşünemiyorum'' diyorlar deli oluyorum..
evet kızlar bu hafta cezalıyım..83 kilo çıktım..ama bugün itibariyle yeter artık diyorum..
sabah 2 dilim tahıllı bugday domates salatalık biber peynir çay..
bir de köy yumurtası..
detoks günlerini takip edicem..
Didemcim biliyordun arti cikacagini..bu hafta toparlarsin sen..sakin sikma canini..kahvaltıya misafirim var bende bildirim yapıp çıkıyım hemen çok kötü bi bildirim:18::18::18:
yedim yedim sonuç hüsran bu hafta böyle oldu öbür hafta inşallah toparlıcam
geçen hafta ; 59.6
bu hafta ;61.4
düşünün artık ne kadar fark var
Valla sizsen ogrendim dengeleme isini..rahatladim yorumlarinizi okuyunca..menü az olmus canım yogurt falan ekleyebilirdin
amin canım seninde inş
fazla degil canım bi yerden dengelemişsin
eda harika sonuc ilknurun dediği gibi durdun durdun şimdi tıkır tıkır gidiyor masallah 60a da yakında ulasırsın sen
:124::124: harikasın ilknur 6 lara kavustunn masallah
artık düzene girersin canım güne iyi baslamısın
tebrikler şekerim
hadi bakalım derya bende az sonra bildirim yapıcam sana gaz vereyim az kilolarımız yakın kim önce 80 i görecek varmısın ha varmısın
Ohh cok sevindim valla..tebrik ediyorum canim seni...geçen hafta: 86,100
oleyyyyyyyyyyyyy
Canim tebrik ederim..detoksun tarifini verir misin..bir gun ben de yapacagim haftaya...bildirim yapım cıkacam eşim gelir şimdi kahvaltı hazırlıcam,detoks 1 bucuk kilo götürmüşş cok sevindim
-300
2 hafta önce 59
bu hafta 58.7
Evet kızlar bende bildirim yapayım
Geçen hafta:74
Bu hafta:75.5
Gelen:1.5 dün biraz abarttim onun için menumu yazmamistim ama bu kadarını beklemiyordum neyse önümüzdeki hafta gidecek inşallah
Gidecek canim merak etme sen..sen hele bir regl de ol..bak 3 kilo birden farkeder..
ana kralice
tebrikler şekerim
evet canım..utandırıcam inşallah...nesli ile de yarışa girdik..bakalım..Canimm tebrik ediyorum valla...insallah devami cabucak gelir..
Canimm artik toparlarsin..utandir oyle diyenleri...cok konusuyor bu insanlar ya her seye bir laflari var..takilma sen..birkac aya kadar utanacaklar..
Didemcim biliyordun arti cikacagini..bu hafta toparlarsin sen..sakin sikma canini..
Valla sizsen ogrendim dengeleme isini..rahatladim yorumlarinizi okuyunca..
Ohh cok sevindim valla..tebrik ediyorum canim seni...
Canim tebrik ederim..detoksun tarifini verir misin..bir gun ben de yapacagim haftaya...
Gidecek canim merak etme sen..sen hele bir regl de ol..bak 3 kilo birden farkeder..
ana kralice
hayırlıs cumalar günaydın canım nasılsın..
hmm hayırlısı olsun canım aslında heryer tatil olmuş oluyor ne iş yaparki tatil günü muhasebeci oturmayamı çağırmışlar..
Teşekkür ederim canım hadi bakalım sizlerin bildirimide görelim bakalım..
-300
2 hafta önce 59
bu hafta 58.7
gunaydin bildirimimi yapip gecmise bakacagimm..
Gecen hafta..77.5
bu hafta..77.3
giden..200 gr
Ana kralice
evet kızlar bende bildirim yapayım
geçen hafta:74
bu hafta:75.5
gelen:1.5 dün biraz abarttim onun için menumu yazmamistim ama bu kadarını beklemiyordum neyse önümüzdeki hafta gidecek inşallah
evet canım..utandırıcam inşallah...nesli ile de yarışa girdik..bakalım..
:)))) GİRDİK VALLA YAŞIMA GÖRE ( 37) RAKİP BULAMAM AMA NEYSE. SEN BENDEN AVANTAJLI BAŞLA BAKALIM SENİ TUTUP GEÇECEĞİM MAYIS SONUNA KADAR ZAMAN VERDİM KENDİME OKEY BU GÜN: 85,900 ÜM BEN
SEN??
evet canım..utandırıcam inşallah...nesli ile de yarışa girdik..bakalım..
varım neslihan..
bu sabah 83 kiloyu gördüm..artık hiçbir kuvvet bana kaçamak yaptıramaz..yani ufak olabilir ama asla aşırısı olamaz..mahvoldum bu hafta..
buradaki arkadaşların desteği çok güzel..bugün başlamış sayıyorum kendimi..
başladık iddiaya dimi:)))
OK MAYIS 30 DA AYIN SON BİLDİRİMİNE KADAR KİM DAHA ÖNCE 80 İ GÖRECEK. REKABET BU OKEY. BU GÜN AYIN 2 Sİ YOLUN BAŞI 1 AY VAR VE TOPLAM 4 BİLDİRİM. 4. BİLDİRİM DE DAHİL YANİ 30 MAYIS BİLDİRİMİNDE HEDEFE ULAŞAN KAZANIR.AY ÇOK HEVESLENDİM HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN
:)))) GİRDİK VALLA YAŞIMA GÖRE ( 37) RAKİP BULAMAM AMA NEYSE. SEN BENDEN AVANTAJLI BAŞLA BAKALIM SENİ TUTUP GEÇECEĞİM MAYIS SONUNA KADAR ZAMAN VERDİM KENDİME OKEY BU GÜN: 85,900 ÜM BEN
SEN??
özür dilerim 84,900 üm ben :))
OK MAYIS 30 DA AYIN SON BİLDİRİMİNE KADAR KİM DAHA ÖNCE 80 İ GÖRECEK. REKABET BU OKEY. BU GÜN AYIN 2 Sİ YOLUN BAŞI 1 AY VAR VE TOPLAM 4 BİLDİRİM. 4. BİLDİRİM DE DAHİL YANİ 30 MAYIS BİLDİRİMİNDE HEDEFE ULAŞAN KAZANIR.AY ÇOK HEVESLENDİM HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN
aynen bendeee
daha verimli olcağına eminim..
aynen bendeee
daha verimli olcağına eminim..
aynen ben haftada hiç 1 kilo veremedim nasıl verecem bakalım sürekli tepinmem az yemem lazım ayyyy 84,900 80 leri görmek için tam 5 kilom var haftada 1,300 civarı vermem gerek aboooooo hadi bakalım vay bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?