"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ögle arası normalde 1 saat ama dr hemen yemek yediginde hasta bakmaya devam ediyor canım.Gecen hafta servis ve yatan hasta az oldugundan hep burdaydım,bu hafta cok karısık....Fırsat buldukca burdayım :)))

Ögle arası normalde 1 saat ama dr hemen yemek yediginde hasta bakmaya devam ediyor canım.Gecen hafta servis ve yatan hasta az oldugundan hep burdaydım,bu hafta cok karısık....Fırsat buldukca burdayım :)))

tamam canım hastane belli olmuyor ne zaman ne olacağı.. ben çıkıyorum uyku bastırdı allaha emanet olun fıstıklarım

Hosgeldin iyiki geldin :)

kızlar 30 dk bisikletimi sürdüm

birazdan yeşilçayımı içicem

bu aralar gerçekten katılım çok az
Ah didem ah cuma ya az kaldi dikkat et bari su gunlere
Menu basarili su disinda tebrikler cnm.
Oooo hosgeldin gulcan buralar terkidiyar olmustu iyiki geldin
Menu basarili canim
Ayse evde calış,işte calış kadın olmak ne zor canım :))) kolay gelsin.

Eda bide 2 cocuk dogur okut anne de ol 3 parca 5 parca bolunuyor insan canim daha neler yasayacaksin omrun bahtin guzel kolay olsun canim.bu arada kendine bi yardimci sec topikte sekerim kizlar bosladi burayi sana sikayet edeyim patron.. bi sivri dil lazim bize :)

Kizlar ideal kilonuzu hesaplattinizmi benim 53 sizin kac merak ettim..
DESTINA da gelmis hosgelmis
DIDEM menu guzel olmus
HANIFE sporyapmissin masallah canim
Canimm hosgeldin..cok sevindim gelmene..nasilsin..bebis nasil..koyde cok mutlu olmustur..
Benim ideal kilom 62ymis cnm..boyum 1.70

Hic dinlenemeden yine ise gideceksin..Allah kolaylik versin..zor ama temizlik de cok guzel ya..temizlik yapip oturunca icim ferahliyor..huzurlu oluyor insan..aklinda bir is olunca yiyip bitiriyor beynini..keyif alamiyorsun hicbir seyden..

Afiyet olsun canim..kek yaptin heralde..evde birsey yapinca yemeden durmak cok zor..
Bir de motivasyonunu dusurme sakin..hem regl yuzunden hem de diyet zamani arada vucut direnise geciyor..o yuzden kilo vermen durmustur..almamaya bak sen..bu evreyi gecince vermen devam edecek..

Ayy Allah Gulcanla bana da gostersin bebislerimizle parka gittigimiz gunleri..yine buraya yaziyor olalim:) ama bu sefer kilo vermek icin degil..ideal kilomuzu koruyabilmek icin:)

Hosgeldin canim isler yogunlasti desene..kolay gelsin..is yerinde yeme duzeninde degisti gibi geldi bana..ya da hedefe az kaldi diye arada tatli biskuvi falan yemeye basladin..sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok...

ana kralice

İyi geceler kizlar..gunduz burdayim kimse yok..benim giremedigim saatlerde muhabbet koyu oluyor..baya bir gecmis okuyup menu yaziyorum:)
Sabah..2 d kepek ekm. Bir dilim kasar peyniri..5 zeytin..domates salatalik..
Ara..1 form cay..bir avuc fistik findik
Ara..1 turk kahvesi..bir form peynirli biskuvi..bir kucuk kase puding..
Aksam..bir kase tarhana corbasi..bir tabak zeytinyagli yogurtlu kabak kavurma..iki dilim ekmek..
Ara..bir yesil cay..bir turk kahvesi..cilek..

ana kralice

Günaydın hanımlar......
Neslihan evet bu işin cocuk kısmıda var tabi :)))
Hanife evet canım işler biraz karısık bu ara....Yeme düzenim aynı secenek cogaldı,dengede tutarak devam ediyorum.
İyi sohbetler kızlarrrrr.Hepinizi seviyorum.Neslihan yardımcı oyuncuya ne gerek var sizler hepiniz asil oyuncusunuz....Siz secin liste yapanıda.Bu hafta baslatalım.Ben hedefe git gide yaklastım :)))

Günaydın fıstıklar nasılsınız? Ben kahvaltımı yaptım bugün aile katılım günü okula gidicem birazdan kltuzlu kurabiye yapıcam çocuklara heyecanlıyım baya

Maşallah canım sana darısı bizlerin başına.benim için kim olacağı farketmez

Afiyet olsun canım bu ara yine fazla yoğunluk yok eskiden okumaya yetistiremiyoduk sayfaları

Evet canım kek yaptım yapinca yeniyo yapmak istemiyorum ama bizim afacan çok istedi bende küçük kaliplarla yaptım

amin inşallah canım çok güzel oluyor inan..
menü güzel olmuş canım evet yaa seninle bi vaitleri tutturamadık..
Günaydın fıstıklar nasılsınız? Ben kahvaltımı yaptım bugün aile katılım günü okula gidicem birazdan kltuzlu kurabiye yapıcam çocuklara heyecanlıyım baya
iyim hamd olsun canım sen nasılsın.. kolay gelsin..
benim içinde fark etmez kimi seçilirese o olsun..

hayırlıs sabahlar fıstıklar üç aylara girdik bugün recep ayınız mübarek olsun ramazana az kaldı.. nasılsınız bakalım ben bu sabah sağlık merkezine gittim kaydım silinmiş onu yaptırdım geldim öğlendede kızımı doktora götürücem hemde tahliline baktırıcam bakalım neymiş..

Canimm gunaydin..benim icin hic farketmez kimin olacagi..

Siz boyle seyler yazdikca ben de heyecanlaniyorum:)ne mutlu size

Evet canım kek yaptım yapinca yeniyo yapmak istemiyorum ama bizim afacan çok istedi bende küçük kaliplarla yaptım
Yesin yarasin kuzuma:)ben de misafir gelcek diye korkuyorum yapiyorsun kaliyor yemek zorunda kaliyorsun..

kızlar selam bu gün sadece selam edebileceğim çok yoğun bi gün ay sonu malum olacak giremem heralde bilginiz olsun

kızlar selam bu gün sadece selam edebileceğim çok yoğun bi gün ay sonu malum olacak giremem heralde bilginiz olsun
Kolay gelsin canim..bugun ben sana yesilcay ismarliyorum o zaman:)

hayırlı günler fıstıklar.. bıraz önce doktordan geldik alerjiymiş haftaya çocuk alerjiye götürücez tahlillerle birlikte bakalım onlar ne dicekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…