- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
aaaaa öylemi beni unutmamanıza çok sevindim ...bırakırmıyım hiç bırakmadım diyeti.destina canım hoşgeldin bizde seni çok merak ediyoduk kızlarla acaba destina napıyo bıraktımı kilo verdimi falan diye
kilo vermen çok güzel son gaz devam canım
aaaaa öylemi beni unutmamanıza çok sevindim ...bırakırmıyım hiç bırakmadım diyeti.
2 hafta grip oldum suyuma yürüyüşüme dikkat edemedim ama toparladım çok şükür haftada 4 gün kesin yürüyorum 3 lt suyumu içiyorum he birde 2 gündür yeşil kahveye başladım bakalım souç nasıl olck
Kızlar iyi akşamlar ben bugun baya yoruldum yine oturma odasının koltuk kiliflarini yikadim onlar gecirmek baya zor kollarim acayip ağrıyor birde 1 saat ütü örtüler falan canım çıktı neyse menumu yazayım
SABAH OGLE
1 yumurta tavada peynir salam 3 dilim ekmek bal tereyağ şekersiz çay
ARA
1 kuru incir
AKSAM
5-6 yaprak sarma 2yk biber kavurma yoğurt
Kızlar su az içiyorum is yerindeki gibi olmuyor ise dalıyorum gözümün önünde olmayınca aklıma gelmiyor yesil çayda yok:26:
bi araştırmak lazım o tarifi.. menün çok iyi oluş canım..sayfayı kapamadım bu gün online göründüm ama iş başındaydım.
bu günki menumu yazayım bari
sabah 1 haşlanmış yumurta+1/2 avakado+1dlm peynir+2 dlm çavdar ekmeği+marul maydanoz domates
avakado salatamın resminide tarifinide vereyim size bu gün farklı hazırladım tadı mütişti
1 avakado; toz zencefil+zerdeçal+pul biber+ çekilmiş keten ve çörek otu tohumu+ dövülmüş ceviz+çiğ susam ( hepsinden birer tutam) tam bi enerji ve vitamin bombası oldu vallahi mmmmmm
Eki Görüntüle 1092755
ara: 1 elma+ 1 bardak yeni kaynamış inek sütü mmmm
öğle: tavuklu pirinç çorbası+1,5 dlm ekmek+ 1 dilim irmik tatlısı...kaçtı vallahi
ara: 1 elma+3kş yoğurt
bu ara 1 haftadır doğru dürüst yeşilçay içemedim sizede ısmarlıyordum hatırlıyordum. şimdi unutuyorum en iyisi sizede ısmarlayayım bende içeyim
Eki Görüntüle 1092737
akşama balık ve salata var kızlar menumde. yemekten sonra yaptığım sporu da yazarım hava garip belki yürünmez gene evde yaparım. şimdilik byyy hepinize
inşallah canım güzel kilo vermişsin bırakmadan aynen devam..merhaba kızlar
bende 94 kiloyum malesef( ama 09.04.2014 de diyete başladım ve 15 günde 4 kilo verdim :)) ideal kiloma ulaşana kadar durmak yok :)) inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız
iyi akşamlar kızlar sabahtan beri giremedim internet yoktu dün bugün yağmur yağdı hava soğuktu
3 gündür ne diyet ne spor yapabildim önüme ne geldiyse yedim kızlar umarım toparlıyabilirim
kilo vermek değilde aynı kilomda kalsam iyi olur korkumdan tartılmıyorum inşallah almamışımdır
bugün az yedim bakalım akşamda bisikletimi sürücem
menü gayet güzel olmuş canım cumaya kadar toparlarsın..şu 3 günü sormayında bugünki menümü yazıyım
kahvaltı
1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 zeytin
ara
3 kuru kayısı
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak yoğurtlu semizotu
ara
1 sütlü kahve biraz leblebi 5 tane erik
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak yoğurtlu semizotu
3 litre su 1 yeşilçay
30 dk bisiklet sürmeyi düşünüyorum
İyi akşamlar hanımlar
Ben geldiiiim sonunda gelebildim eşin inadını aşıp tekrar bağlattı neti aaaayyy netsiz olmak ne zormuşşş yaaa yemek tarifinden izleyemedigim dizilere kadar bir çok şeyden mahrum kaldım tabi eşimde
Ben bu yaklaşık 1,5 aylık dönemde 3 kilo verdim diyete devam yani bu sabah 105,5 idim toplamda 3 ayda 9 kilo vermiş oldum şükürler olsun ..ama burası gerçekten acaip motive ediyomuş iyi ki varsınız umarım bir daha ayrı kalmam :) artık hergün yazarımm eee sizde haller nedir ben en son 380.sayfayı hatılıyorum geçmişi okumam mümkün degil burdan devam edeyim bildirim günü değişmiş galiba cuma hadi bakalım birinci kim olacak
olsun canım spor spordur bıkmadan usanmadan devam.. bacakları sıkılaştırır..iyiyim canım..ben de yemek yedim..eşim mesai ben de bugün işe gitmedim..çok şanssızım yaa...şimdi de spor yaptım
step aletim vardı kuzenimde..geri aldım:) 250 adım attım valla 35 kalori yaktığımı gösteriyor..sonra yine yaparım..
oh misler gibi olmuşdur canım ellerine sağlık.. menüde güzel ama suyunu unutma şişede yanında taşı cancazım..Kızlar iyi akşamlar ben bugun baya yoruldum yine oturma odasının koltuk kiliflarini yikadim onlar gecirmek baya zor kollarim acayip ağrıyor birde 1 saat ütü örtüler falan canım çıktı neyse menumu yazayım
SABAH OGLE
1 yumurta tavada peynir salam 3 dilim ekmek bal tereyağ şekersiz çay
ARA
1 kuru incir
AKSAM
5-6 yaprak sarma 2yk biber kavurma yoğurt
Kızlar su az içiyorum is yerindeki gibi olmuyor ise dalıyorum gözümün önünde olmayınca aklıma gelmiyor yesil çayda yok:26:
Iyi aksamlar kizlar gelebildim sonunda hem evime hem topige,tartildim artilardayim cumaya kadar ins gider bugun dikkat ettim ama spor yok,keyifler yerindemi ?gectigmiz haftaa takip edemedim benle ilgli cvp veremedgm msjlar icin kusura bakmayin. . Menum
Sabah
1yumurta,1dpeynir,2d ekmek,5zeytin,1ck bal,domates
Ogle
2dekmek,5yk taze fasulye,yogurt,aci biber,yesilik
Ara
1isirim hob.. cikolata,1cb sut,5kayisi
Aksam
8yk fasulye,yogurt,1d ekmek
Ara
1cb capucino,1cb leblebi
2lt su
bi araştırmak lazım o tarifi.. menün çok iyi oluş canım..
inşallah canım güzel kilo vermişsin bırakmadan aynen devam..
menü gayet güzel olmuş canım cumaya kadar toparlarsın..
canım hoşgeldin inan seni geçenlerde konuştuk naptı devam ediyormu felan diye çok sevindim geri geldiğine nasısın neler yaptın bakalım canım..
olsun canım spor spordur bıkmadan usanmadan devam.. bacakları sıkılaştırır..
oh misler gibi olmuşdur canım ellerine sağlık.. menüde güzel ama suyunu unutma şişede yanında taşı cancazım..
hoşgeldin canım naptın bakalım nasıl geçti.. dert etme toparlarsın bir kaç güne..
Iyi aksamlar kizlar gelebildim sonunda hem evime hem topige,tartildim artilardayim cumaya kadar ins gider bugun dikkat ettim ama spor yok,keyifler yerindemi ?gectigmiz haftaa takip edemedim benle ilgli cvp veremedgm msjlar icin kusura bakmayin. . Menum
Sabah
1yumurta,1dpeynir,2d ekmek,5zeytin,1ck bal,domates
Ogle
2dekmek,5yk taze fasulye,yogurt,aci biber,yesilik
Ara
1isirim hob.. cikolata,1cb sut,5kayisi
Aksam
8yk fasulye,yogurt,1d ekmek
Ara
1cb capucino,1cb leblebi
2lt su
Selam kızlar
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı:Bir tost peynir salatalık bir minik kek
Öğle:yarım tabak kadar pilav ve 3 kaşık tavuk yemeği 1 kaşık karniyarik içi
Ara:1 Türk kahvesi 2 lokma kek biraz beyaz leblebi
Akşam:1 karniyarik 3 kaşık pilav
3 km yürüyüş ve aletlerde çalıştım biraz
Afiyet olsun canım menün gayet iyi.seb uyutmussun ne güzel bizimki türlü bahaneler buluyo bakalım uyutucam birazdanhayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.. bugün yürüyüş yapamadım kzımıda götürdüm aletlerde 1.20 dakika sporumu yaptım geldim eve geldik kızıma gel spordan sonra banyo yapılır dedim aman bir hoşuna gitti yıkadım pakladım yatırdım şimdi uyudu cimcimem..
menüm
sabah
2 dilim ekmek
menem
salam beyaz peynir
helva
ara
sütlü türk kahvesi
akşam
1 buçık haşlama yumurta
2 salatalık
2 baby domates
1 sivri biber
3 litre su yeşilçay formçay
Harika canim bu hafta ins guzel sonuc alirsin regl oldunmu gittimi odem?
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.. bugün yürüyüş yapamadım kzımıda götürdüm aletlerde 1.20 dakika sporumu yaptım geldim eve geldik kızıma gel spordan sonra banyo yapılır dedim aman bir hoşuna gitti yıkadım pakladım yatırdım şimdi uyudu cimcimem..
menüm
sabah
2 dilim ekmek
menem
salam beyaz peynir
helva
ara
sütlü türk kahvesi
akşam
1 buçık haşlama yumurta
2 salatalık
2 baby domates
1 sivri biber
3 litre su yeşilçay formçay
Hoşgeldin canım ozlettin kendini.koy havası gibisi yok tabi herşey doğal cumaya kadar toparlarsin canım
Kizlar ideal kilonuzu hesaplattinizmi benim 53 sizin kac merak ettim..
DESTINA da gelmis hosgelmis
DIDEM menu guzel olmus
HANIFE sporyapmissin masallah canim
benimde 53 sanırım.. iyiyim hamd olsun canım kızımın sesi kısılmaya başladı anlamadım gitti nasıl bir hastalık bu..Ins canim koy guzeldi bol bol temiz hava koy yogurdu,yumurtasi,yesilligi benim istahi aldi goturdu ,birde dua ya ciktik yagmur icin nasil gecti zaman anlamadim sen nasilsin
Selam kızlar
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı:Bir tost peynir salatalık bir minik kek
Öğle:yarım tabak kadar pilav ve 3 kaşık tavuk yemeği 1 kaşık karniyarik içi
Ara:1 Türk kahvesi 2 lokma kek biraz beyaz leblebi
Akşam:1 karniyarik 3 kaşık pilav
3 km yürüyüş ve aletlerde çalıştım biraz
Olmadım daha canım hala belirtileri devam ediyo regl olmadan kg gider mi bilemiyorum
canım akşam onuda götürdüm ya ondan yoruldu sanırım yoksa benimkide öyle bahaneler tam uyucak su ister bebek ister baya bi yorulmuş..Afiyet olsun canım menün gayet iyi.seb uyutmussun ne güzel bizimki türlü bahaneler buluyo bakalım uyutucam birazdan
Guzel canim menu ,sporda yapilmis kizda uyumus simdi keyfn yerindedir masallah
Hosbuldum bende ozledm sizi ins cuma ola hayrola
benimde 53 sanırım.. iyiyim hamd olsun canım kızımın sesi kısılmaya başladı anlamadım gitti nasıl bir hastalık bu..
canım menün güzelde öğle ve akşam pilav olmamış akşam yemesen daha iyidi iki kes fazla..
Bahar havasi yaramiyo galiba cocuklara,sicak seyler icseydi minign baska bi sikintisi yok deglmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?