- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
bende karadayı iledim canım baya heycanlıydı allahdan şu kaçırma olayını fazla uzatmadılar..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
kızlar neredesiniz bakalım kmseler yok iyice boşladınız burasını ooo olmuyor böyle ama..
günaydınlar enerjik günler kızlar
ilknur bura bize kaldı nerde bu kızlar eda,gülcan,ayşe,didem,hanife,beste , derya,..... unuttuğum varmı bilemedim kızlar bu hafta döküldünüz nerdesiniz
vallahi kaçamakta olanlar varsa yakarımmmmmm cuma günü toz ederimmmmmçabuk gelin bakim aaaaaaaa
Kızlar bu tarifi paylasmadan gecemedim denesek mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bu hafta sana kacamak yoktu unutma:)
Telefondan tarifi goremiyorum..nedir..
ana kralice
anladım canım..ben detoks tarifi sandım..Ahmet Maranki
-------------------
Ayda 5-6 Kilo vermenin formülünü veriyoruz.
Malzemeler:
1. 1 litre Su
2. Karbonat
3. Kristal Himalaya tuzu
4. Yarım litre içilebilir Elma Sirkesi
Yapılışı:
1 Litre suyun için 1 çay kaşığı karbonat ve 1 çay kaşığı Kristal Himalaya tuzu atlılıp karıştırılır.
Suya 250 ml içilebilir Elma Sirkesi katılır.
Öğünlerden önce 1 çay bardağı içilir.
Not: Elma sirkesi içilebilir olmalıdır. Marketlerde satılan sıradan yemelik sirke kullanmanız durumunda midenize zarar verebilir.
alıntıdır.
----------------------------
bu canım tarif ben aslında ingiliz karbonatı tüketiyorum hergün bana kilo felan verdirmiyor sadece alkali su içmek için tüketiyorum. sabahları anacığımın yaptığı elma sirkesinide içerim aklıma geldikçe ne bilem benim yağlar erimiyor bunlarla :)) ama bu farklı geldi paylaştım
hiç sorma canım herkes birden ortadan kayboldu kaçamaklar tavan mı yaptı noldu.. ben kızımı almaya gidiyorum gene gelirim..
günaydınlar enerjik günler kızlar
ilknur bura bize kaldı nerde bu kızlar eda,gülcan,ayşe,didem,hanife,beste , derya,..... unuttuğum varmı bilemedim kızlar bu hafta döküldünüz nerdesiniz
vallahi kaçamakta olanlar varsa yakarımmmmmm cuma günü toz ederimmmmmçabuk gelin bakim aaaaaaaa
iyi akşamlar kızlar sabahtan beri giremedim internet yoktu dün bugün yağmur yağdı hava soğuktu
3 gündür ne diyet ne spor yapabildim önüme ne geldiyse yedim kızlar umarım toparlıyabilirim
kilo vermek değilde aynı kilomda kalsam iyi olur korkumdan tartılmıyorum inşallah almamışımdır
bugün az yedim bakalım akşamda bisikletimi sürücem
canımm nasılsın..şu 3 günü sormayında bugünki menümü yazıyım
kahvaltı
1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 zeytin
ara
3 kuru kayısı
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak yoğurtlu semizotu
ara
1 sütlü kahve biraz leblebi 5 tane erik
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak yoğurtlu semizotu
3 litre su 1 yeşilçay
30 dk bisiklet sürmeyi düşünüyorum
canımm nasılsın..
zaten foruma giremeyince kaçamaklar başlıyor:) toparlarsın inşallah cumaya kadar...
bugünkü menün çok güzel...
İyi akşamlar hanımlar
Ben geldiiiim sonunda gelebildim eşin inadını aşıp tekrar bağlattı neti aaaayyy netsiz olmak ne zormuşşş yaaa yemek tarifinden izleyemedigim dizilere kadar bir çok şeyden mahrum kaldım tabi eşimde
Ben bu yaklaşık 1,5 aylık dönemde 3 kilo verdim diyete devam yani bu sabah 105,5 idim toplamda 3 ayda 9 kilo vermiş oldum şükürler olsun ..ama burası gerçekten acaip motive ediyomuş iyi ki varsınız umarım bir daha ayrı kalmam :) artık hergün yazarımm eee sizde haller nedir ben en son 380.sayfayı hatılıyorum geçmişi okumam mümkün degil burdan devam edeyim bildirim günü değişmiş galiba cuma hadi bakalım birinci kim olacak
kızlar 30 dk bisikletimi sürdüm
birazdan yeşilçayımı içicem
bu aralar gerçekten katılım çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?