"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

bende karadayı iledim canım baya heycanlıydı allahdan şu kaçırma olayını fazla uzatmadılar..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım..

kızlar neredesiniz bakalım kmseler yok iyice boşladınız burasını ooo olmuyor böyle ama..

günaydınlar enerjik günler kızlar

ilknur bura bize kaldı nerde bu kızlar eda,gülcan,ayşe,didem,hanife,beste , derya,..... unuttuğum varmı bilemedim kızlar bu hafta döküldünüz nerdesiniz
vallahi kaçamakta olanlar varsa yakarımmmmmm cuma günü toz ederimmmmm çabuk gelin bakim aaaaaaaa

hiç sorma canım herkes birden ortadan kayboldu kaçamaklar tavan mı yaptı noldu.. ben kızımı almaya gidiyorum gene gelirim..

Selam kızlar nasılsınız evet bu ara kimsecikler yok.bende sqbah kalktım kahvaltimi yaptim evi topladım banyoları temizledim şimdi oğlumla oyun oynuyoruz birazdanda yemek yapıcam bende durum böyle kızlar sizde ne var ne yok

Selaammm nasilsiniz kizlar...
Ben burdayim ama her seferinde yazamiyorum..kahvaltimi ettim...oglumla ugrasiyorum..

ana kralice

sayfayı kapamadım bu gün online göründüm ama iş başındaydım.
bu günki menumu yazayım bari
sabah 1 haşlanmış yumurta+1/2 avakado+1dlm peynir+2 dlm çavdar ekmeği+marul maydanoz domates
avakado salatamın resminide tarifinide vereyim size bu gün farklı hazırladım tadı mütişti
1 avakado; toz zencefil+zerdeçal+pul biber+ çekilmiş keten ve çörek otu tohumu+ dövülmüş ceviz+çiğ susam ( hepsinden birer tutam) tam bi enerji ve vitamin bombası oldu vallahi mmmmmm

ara: 1 elma+ 1 bardak yeni kaynamış inek sütü mmmm
öğle: tavuklu pirinç çorbası+1,5 dlm ekmek+ 1 dilim irmik tatlısı ...kaçtı vallahi
ara: 1 elma+3kş yoğurt
bu ara 1 haftadır doğru dürüst yeşilçay içemedim sizede ısmarlıyordum hatırlıyordum. şimdi unutuyorum en iyisi sizede ısmarlayayım bende içeyim

akşama balık ve salata var kızlar menumde. yemekten sonra yaptığım sporu da yazarım hava garip belki yürünmez gene evde yaparım. şimdilik byyy hepinize

merhaba kızlar

bende 94 kiloyum malesef ( ama 09.04.2014 de diyete başladım ve 15 günde 4 kilo verdim :)) ideal kiloma ulaşana kadar durmak yok :)) inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız

Kızlar bu tarifi paylasmadan gecemedim denesek mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398775794285.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 28
Canim bu hafta sana kacamak yoktu unutma:)
Telefondan tarifi goremiyorum..nedir..

ana kralice

Ahmet Maranki
-------------------
Ayda 5-6 Kilo vermenin formülünü veriyoruz.
Malzemeler:
1. 1 litre Su
2. Karbonat
3. Kristal Himalaya tuzu
4. Yarım litre içilebilir Elma Sirkesi

Yapılışı:
1 Litre suyun için 1 çay kaşığı karbonat ve 1 çay kaşığı Kristal Himalaya tuzu atlılıp karıştırılır.
Suya 250 ml içilebilir Elma Sirkesi katılır.
Öğünlerden önce 1 çay bardağı içilir.

Not: Elma sirkesi içilebilir olmalıdır. Marketlerde satılan sıradan yemelik sirke kullanmanız durumunda midenize zarar verebilir.

alıntıdır.
----------------------------
bu canım tarif ben aslında ingiliz karbonatı tüketiyorum hergün bana kilo felan verdirmiyor sadece alkali su içmek için tüketiyorum. sabahları anacığımın yaptığı elma sirkesinide içerim aklıma geldikçe ne bilem benim yağlar erimiyor bunlarla :)) ama bu farklı geldi paylaştım

anladım canım..ben detoks tarifi sandım..
zaten emzirdiğim için yapamam bunu..ama internetten yorumlara bakarak işe yarayıp yaramadığına bakabiliriz..

hiç sorma canım herkes birden ortadan kayboldu kaçamaklar tavan mı yaptı noldu.. ben kızımı almaya gidiyorum gene gelirim..

aynen öyle oldu kızlar:18::18:

iyi akşamlar kızlar sabahtan beri giremedim internet yoktu dün bugün yağmur yağdı hava soğuktu

3 gündür ne diyet ne spor yapabildim önüme ne geldiyse yedim kızlar umarım toparlıyabilirim

kilo vermek değilde aynı kilomda kalsam iyi olur korkumdan tartılmıyorum inşallah almamışımdır

bugün az yedim bakalım akşamda bisikletimi sürücem

şu 3 günü sormayında bugünki menümü yazıyım

kahvaltı

1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 zeytin

ara
3 kuru kayısı

öğle
2 dilim ekmek 1 tabak yoğurtlu semizotu

ara
1 sütlü kahve biraz leblebi 5 tane erik

akşam
1 dilim ekmek 1 tabak yoğurtlu semizotu

3 litre su 1 yeşilçay

30 dk bisiklet sürmeyi düşünüyorum

canımm nasılsın..
zaten foruma giremeyince kaçamaklar başlıyor:) toparlarsın inşallah cumaya kadar...
bugünkü menün çok güzel...

İyi akşamlar hanımlar
Ben geldiiiim sonunda gelebildim eşin inadını aşıp tekrar bağlattı neti aaaayyy netsiz olmak ne zormuşşş yaaa yemek tarifinden izleyemedigim dizilere kadar bir çok şeyden mahrum kaldım tabi eşimde
Ben bu yaklaşık 1,5 aylık dönemde 3 kilo verdim diyete devam yani bu sabah 105,5 idim toplamda 3 ayda 9 kilo vermiş oldum şükürler olsun ..ama burası gerçekten acaip motive ediyomuş iyi ki varsınız umarım bir daha ayrı kalmam :) artık hergün yazarımm eee sizde haller nedir ben en son 380.sayfayı hatılıyorum geçmişi okumam mümkün degil burdan devam edeyim bildirim günü değişmiş galiba cuma hadi bakalım birinci kim olacak

destina canım hoşgeldin bizde seni çok merak ediyoduk kızlarla acaba destina napıyo bıraktımı kilo verdimi falan diye
kilo vermen çok güzel son gaz devam canım

kızlar 30 dk bisikletimi sürdüm

birazdan yeşilçayımı içicem

bu aralar gerçekten katılım çok az

kızlar 30 dk bisikletimi sürdüm

birazdan yeşilçayımı içicem

bu aralar gerçekten katılım çok az

iyiyim canım..ben de yemek yedim..eşim mesai ben de bugün işe gitmedim..çok şanssızım yaa...şimdi de spor yaptım
step aletim vardı kuzenimde..geri aldım:) 250 adım attım valla 35 kalori yaktığımı gösteriyor..sonra yine yaparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…