- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Sanmıyorum canım şu dönem hamile kalmamam lazım ilaç kullandığım için. Doktor ilacın dozunu arttırdı canım vücut bocaliyo şu dönem ondan sanırım regl olamadım kilo veremiyorum bugün yarın olurum inşallah canım oluraam rahatlicam bende
o zaman o ilaçdandır herhalde adaçayı içsene eda söylüyorduya adet söktürüyor diye belki bi işe yarar..
Bugün markete gidicem canım bulursam alırım iyi gelir belki denemek lazım. Inşallah ilactandir canım çokta korkuyorum aslında bebis olmaz ya olursa diye.insallah olurum bir an önce
canım o zaman olma ihtimalidemi var kendinden aminsen yokturda eğer emin değilsen olabilirde o zaman bilemiyrum bir idrar testide al o zaman derim ben o çayı içmeden hem aklınıda kurcalamamış olur..
Canım eğer hamileysemde operasyon geçirmem gerekir kullandığım ilaçtan dolayı hamile kalmamam lazım. Hamile olduğumu sanmıyorum ama. Ben çayı alıp iciyim en iyisi bir an önce regl olayım
hmmm o zaman inşallah hamile felan değilsinidr sen adaçayını iç belki işe yarar..
İnsallah canimm ya agzindan bal damliyor:)hmm tamamdır canım yapacak bişey yok böyle devam se yeterki azşmli ol bırakma gidecek o fazlalıklar..
Erken yemissin canim ondandir:)Günaydınnnnnnnnn kızlar nasılsınız?
Aneteam kız sabah kalktım yine acım :)))
Aksam 17:00-18:00 arası yedim aksam yemegini....Hicbişey kalmamış midede.
Canim saatli mi yapmak zorundayiz pilayesi benim de topum falan var..denesem mi ki..günaydın kızlar kahvaltımı yaptım birazdan pilates saatim onu bekliyorum bugün çoook işim var malum geçen hafta bacaklarımın acısından eve pek bakamadım bugün inşallah ama önce spor
Ev isi biter ki hic canim ya yap yap yine ayni..Günaydın kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız? Oh tarifler bile verilmiş. Ben kısırı yogurarak yapıyorum çiğ köfte gjbi didemcim.oyle de guzel oluyor.senin diyetisyen haklı canım bundan sonra bende bende öyle yapayım. Ilknur kısırı da Bulgurlu şeyleride çok severim ben sende yap ye canım afiyet olsun.
Didem kolay gelsin canım ev işi hiç bitmiyo bi de bendeki çamaşırları görsen sepetten taştı bugun yıka ütüle iş var yani bana.bide evi toparlamam lazim malum hafta sonu dağılıyo iyice.
Yürüyüş yaptım geldim kızlar5.50 km yürüdüm
Ohh cok iyi gelmistir.canim..insan rutinden sıkıliyor cunku..dondurmayi da dert etme yurumussun baya..oyun güzeldi. Keyifliydi. çıkışta da mado da dondurma yedik kocamandı yuttum kalorileri :) ama arkasından yürüdük akşam akşam 1 saatten fazla. Onun dışında dün biraz abarttım yemeyi. Akşam eve gelince tam 40dk lesli kardiyo+pilates esneme yaptım bi terledim ki sormayın.bu gün keyfim yerinde sabah spor yapamadım ama ofistede yaparım ikindine doğru az spor.
Gunaydin kizlar r dun genelin menusu guzel olmus NESLIHAN dondurma yemis ama okadarda yurumus
ILKNUR canim BENIM istah yok oldu aksamlari daha acikiyorum dun aksam cok yedim
ANETAM iyiyim canim keyfim yerinde AMA. kacamak yapinca canim sikildi
DIDEM ne guzELmis topun kolay gelsin
KIZLAR yarin asil kacamak gunum benim ,kizimin dogum gunu malum pastalar falan ins tutarim biraz kendimi,bu hafta ben veremiycem galiba ins almamda ,yarindan itibaren 5.6 gun annemlerde kalacaz esim is nedeniyle olmuycak tartida yok cokda giremem bilginize
sağol canım bitirdim işlerimi akşama yemek kaldı biGünaydın kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız? Oh tarifler bile verilmiş. Ben kısırı yogurarak yapıyorum çiğ köfte gjbi didemcim.oyle de guzel oluyor.senin diyetisyen haklı canım bundan sonra bende bende öyle yapayım. Ilknur kısırı da Bulgurlu şeyleride çok severim ben sende yap ye canım afiyet olsun.
Didem kolay gelsin canım ev işi hiç bitmiyo bi de bendeki çamaşırları görsen sepetten taştı bugun yıka ütüle iş var yani bana.bide evi toparlamam lazim malum hafta sonu dağılıyo iyice.
Yürüyüş yaptım geldim kızlar5.50 km yürüdüm
bebişin doğum günü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah 1 yaşına giriyor sanırım maşallahGunaydin kizlar r dun genelin menusu guzel olmus NESLIHAN dondurma yemis ama okadarda yurumus
ILKNUR canim BENIM istah yok oldu aksamlari daha acikiyorum dun aksam cok yedim
ANETAM iyiyim canim keyfim yerinde AMA. kacamak yapinca canim sikildi
DIDEM ne guzELmis topun kolay gelsin
KIZLAR yarin asil kacamak gunum benim ,kizimin dogum gunu malum pastalar falan ins tutarim biraz kendimi,bu hafta ben veremiycem galiba ins almamda ,yarindan itibaren 5.6 gun annemlerde kalacaz esim is nedeniyle olmuycak tartida yok cokda giremem bilginize
sağol canımGülcan canım minigin dogum günü kutlu olsun...Ddem kolay gelsin canım.
İnsallah canimm ya agzindan bal damliyor:)
Erken yemissin canim ondandir:)
Canim saatli mi yapmak zorundayiz pilayesi benim de topum falan var..denesem mi ki..
Ev isi biter ki hic canim ya yap yap yine ayni..
Ne guzel yurumussun masallah..
Ohh cok iyi gelmistir.canim..insan rutinden sıkıliyor cunku..dondurmayi da dert etme yurumussun baya..
Canim Allah melegine uzun omurler versin..bahti guzel olsun.insallah..mutlu saglikli nice senelere..
ana kralice
sağol canım bitirdim işlerimi akşama yemek kaldı bi
bebişin doğum günü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah 1 yaşına giriyor sanırım maşallah
sağol canım
kahvaltıdan 1 yada 1,5 saat sonra yapıyorum canım akşamda bisiklet sürdüğüm için yoksa günün her saati yapabilirsin yanlız yemekten 1,5 saat sonra
Hadi canım ya sallama aldım ben burda aktar nerde var bilmiyorum annemler yarın gelicek onlara aldiriyim ben o zaman :26:Kızlar nasılsınız?Ben iyiyim.
Secil adacayını aktardan al canım.Sallama olanlar iyi degil.
kızlar geçmişi okuyum dedim yetişemiyorum vallahi kaynatmışsınız gene. eee ne var ne yok bakalım herkes nerde
spor damı kaçamaktamı heee.
afiyet olsun canım akşam hiçbir şey yemeyecek misin..evet kızlar kısırı şimdi yedim akşama daha bişey yemem sütlü türkkahvesi içerim artık..
Ben yemek yiyorum şimdi canım bende kaçamak yok spor var toplamda 8km yürüdüm bugün
Saol canım dışarıda yürüyorum açık havada yürümek daha keyifli geliyo mecbur kalırsam koşu bandında yürüyorum hava soguksa falanafiyet olsun canım akşam hiçbir şey yemeyecek misin..
sana da afiyet olsun canım...koşu bandında mı yürüyorsun..
adım sayar mı kullanıyorsun canım km için... nasıl ayarlıyorsun..yoksa ortalama mı söylüyorsun..Saol canım dışarıda yürüyorum açık havada yürümek daha keyifli geliyo mecbur kalırsam koşu bandında yürüyorum hava soguksa falan
Ben yemek yiyorum şimdi canım bende kaçamak yok spor var toplamda 8km yürüdüm bugün
Saol canım dışarıda yürüyorum açık havada yürümek daha keyifli geliyo mecbur kalırsam koşu bandında yürüyorum hava soguksa falan
afiyet olsun canım akşam hiçbir şey yemeyecek misin..
sana da afiyet olsun canım...koşu bandında mı yürüyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?