• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

$2013-12-23-502.jpg $2013-12-23-507.jpg

kızlar spor aletlerim diğer topiğede koymuştumya

hareketler çok zor gerçekten internetten bi araştır bak ebru şallı ile 21 günsde yağlarınızdan kurtulun diye
ilk başlarda çok zor ama alışınca vız geliyo alışmakda zor oluyo biraz

neyse benim pilates saatim geldi yapıyım sonra görüşürüz herkese mutlu bir hafta diliyorum kızlar:16::16:

Eki Görüntüle 1080099 Eki Görüntüle 1080100

kızlar spor aletlerim diğer topiğede koymuştumya

günaydın canım çok sağol geçti geçti 4 günden sonra 1 gün yapmadımya şimdi gene ağrır ama ilk günki gibi değil tabiki
sen nasılsın canım

hareketler çok zor gerçekten internetten bi araştır bak ebru şallı ile 21 günsde yağlarınızdan kurtulun diye
ilk başlarda çok zor ama alışınca vız geliyo alışmakda zor oluyo biraz

aletler hazır seni bekliyor.. neyse önceki gibi olmaz artık canım alışınca daha esnek olursun1 hafta sonra daha bi rahatedersin.. bakarım canım ama benim plates aletlerim felan yok önce onları almam gerekecek sanırım başlarsam ama ben bıraz daha kilo verimde öyle başlarım artık..

Günaydın kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız? Oh tarifler bile verilmiş. Ben kısırı yogurarak yapıyorum çiğ köfte gjbi didemcim.oyle de guzel oluyor.senin diyetisyen haklı canım bundan sonra bende bende öyle yapayım. Ilknur kısırı da Bulgurlu şeyleride çok severim ben sende yap ye canım afiyet olsun.
Didem kolay gelsin canım ev işi hiç bitmiyo bi de bendeki çamaşırları görsen sepetten taştı bugun yıka ütüle iş var yani bana.bide evi toparlamam lazim malum hafta sonu dağılıyo iyice.
Yürüyüş yaptım geldim kızlar:21: 5.50 km yürüdüm :8:

günaydın arkadaşlar..hafta sonu giremedim..misafirlerim vardı..hemde yatılı..ne spor yapabildim ne de dikkat edebildim..sürekli dışarıda kahvaltı,piknik..ister istemez kaçırdım..acill detoksa ihtiyacım var..detoks günümüz ne zaman..

valla cok taktim kafama dun..ama yemis bulundum:)
ben nesfitin meyvelisini yiyorum canim..

Ohh ne guzel canim sefan olsun..dun oyuna gidecektin sanirim nasildi..

Afiyet olsun canim cok guzel..

Ohh afiyet bal seker olsun canim..aksam yediklerin yarin da tutar seni:)

hafta sonu keyfi bir baska..

Ana kralice:-)

oyun güzeldi. Keyifliydi. çıkışta da mado da dondurma yedik kocamandı yuttum kalorileri :) ama arkasından yürüdük akşam akşam 1 saatten fazla. Onun dışında dün biraz abarttım yemeyi. Akşam eve gelince tam 40dk lesli kardiyo+pilates esneme yaptım bi terledim ki sormayın.bu gün keyfim yerinde sabah spor yapamadım ama ofistede yaparım ikindine doğru az spor.

günaydın arkadaşlar..hafta sonu giremedim..misafirlerim vardı..hemde yatılı..ne spor yapabildim ne de dikkat edebildim..sürekli dışarıda kahvaltı,piknik..ister istemez kaçırdım..acill detoksa ihtiyacım var..detoks günümüz ne zaman..

derya uygun bi çorba seç sıvı detoksu yap hem tüm organlar ve mide3 dinlenir hem de fazlalıklar bağırsaktan çıkar gider. Bence sıvı detoksunu yapmak için günü bekleme bu öğlen bende çorbayla başlayıp akşamıda öyle bitirecem. Ekmek yemicem sadece sıvı tüketeceğim.

Günaydın kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız? Oh tarifler bile verilmiş. Ben kısırı yogurarak yapıyorum çiğ köfte gjbi didemcim.oyle de guzel oluyor.senin diyetisyen haklı canım bundan sonra bende bende öyle yapayım. Ilknur kısırı da Bulgurlu şeyleride çok severim ben sende yap ye canım afiyet olsun.
Didem kolay gelsin canım ev işi hiç bitmiyo bi de bendeki çamaşırları görsen sepetten taştı bugun yıka ütüle iş var yani bana.bide evi toparlamam lazim malum hafta sonu dağılıyo iyice.
Yürüyüş yaptım geldim kızlar:21: 5.50 km yürüdüm :8:
günaydın canım yapıcam bugün herhalde canım 3-4 gündür canım çok istedi akşamdabişey yemem hem allahdan bişey olmazsa bu akşam yürüyüşe gidicem bakalım.. sende çokiyi yürümüşsün senin şişkinlik noldu regel olabildinmi..
canım bugünden başlayabilirsin detoksa istersen iki gün yaparsın sıvı detoksu yap istersen az kalorili bir çorbada olabilir..
oyun güzeldi. Keyifliydi. çıkışta da mado da dondurma yedik kocamandı yuttum kalorileri :) ama arkasından yürüdük akşam akşam 1 saatten fazla. Onun dışında dün biraz abarttım yemeyi. Akşam eve gelince tam 40dk lesli kardiyo+pilates esneme yaptım bi terledim ki sormayın.bu gün keyfim yerinde sabah spor yapamadım ama ofistede yaparım ikindine doğru az spor.

hmm bu hafta kaçamak yasaklandı canım sana evet kızlar unutmayalımki cumaya sadece 4 gün kaldı hadi bakalım cumaya kadar çok dikkat edelim biran önce gitsin fazlalıklar..:8::8::8:

Gunaydin kizlar r dun genelin menusu guzel olmus NESLIHAN dondurma yemis ama okadarda yurumus
ILKNUR canim BENIM istah yok oldu aksamlari daha acikiyorum dun aksam cok yedim
ANETAM iyiyim canim keyfim yerinde AMA. kacamak yapinca canim sikildi
DIDEM ne guzELmis topun kolay gelsin
KIZLAR yarin asil kacamak gunum benim ,kizimin dogum gunu malum pastalar falan ins tutarim biraz kendimi,bu hafta ben veremiycem galiba ins almamda ,yarindan itibaren 5.6 gun annemlerde kalacaz esim is nedeniyle olmuycak tartida yok cokda giremem bilginize

Gunaydin kizlar r dun genelin menusu guzel olmus NESLIHAN dondurma yemis ama okadarda yurumus
KIZLAR yarin asil kacamak gunum benim ,kizimin dogum gunu malum pastalar falan ins tutarim biraz kendimi,bu hafta ben veremiycem galiba ins almamda ,yarindan itibaren 5.6 gun annemlerde kalacaz esim is nedeniyle olmuycak tartida yok cokda giremem bilginize

evet farkındayım canım.. minik kızının doğum günü kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin sizlere bağışlasın minnakı.. doğum günü olduğu için kaçamaklı olacak olsun ertesi güne dengelemeye çalışırsın bu doğumgünü sonuçta yapacak bişey yok..

evet farkındayım canım.. minik kızının doğum günü kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin sizlere bağışlasın minnakı.. doğum günü olduğu için kaçamaklı olacak olsun ertesi güne dengelemeye çalışırsın bu doğumgünü sonuçta yapacak bişey yok..

Guzel dileklerin icin tesekkurler canim,evet oyle yapacam artik bu hafta tartilamicamda hayirlisi olsun

Kızlar starda Ayça Kaya tarif veriyo izleyebilirseiz izleyin.
Ilknur canım regl olamadım daha dün 73leri görmüştüm ucundan ama bugün yine 74 ler anlamadım canım dün öyle kaçamak falanda yapmadım ama
Gulcancım kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel ve sağlıklı yillar yaşasın inşallah fazla kaçırmamaya çalış canım
Neslihan izleyebilirsen programı izle Derya sende izle canım çorba tarifi veriyo

Ilknur canım regl olamadım daha dün 73leri görmüştüm ucundan ama bugün yine 74 ler anlamadım canım dün öyle kaçamak falanda yapmadım ama
Gulcancım kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel ve sağlıklı yillar yaşasın inşallah fazla kaçırmamaya çalış canım
Neslihan izleyebilirsen programı izle Derya sende izle canım çorba tarifi veriyo

canım senin baya bi gecikti acaba hamile olabilirmisin.. açtım şimdi izliyorum

Son düzenleme:
canım senin baya bi gecikti acaba hamile olabilirmisin.. açtım şimdi izliyorum

Sanmıyorum canım şu dönem hamile kalmamam lazım ilaç kullandığım için. Doktor ilacın dozunu arttırdı canım vücut bocaliyo şu dönem ondan sanırım regl olamadım kilo veremiyorum bugün yarın olurum inşallah canım oluraam rahatlicam bende

doğum gününde ye ama çok yeme şeker en azından ++ olma koru kilonu oda yeter.kaçamak yapma çok fazla cıs olursun :20: :20: kızın için nice güzel yaşlar dilerim

keşke izleyebilsem.ama mümkün değil. belki beğendiğiniz tariflerden bi liste yaparsınız benim için :34: :34:

Back