• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

selam kızlaarrrrrrrrrrrr ben geldim menümü yazyım hemen

SABAH: 3 siyah zeytin 1 yumurta 4 dilim sucuk yarıım k.k. peynir

ara: 4 yemek kaşığı yoğurt

ÖĞLE: 6 yemek kaşığı bezelye yemeği (susuz) 2 yemek kaşığı makarna

ara: 2 tost yağsız

AKŞAM: 6 yaprak kıvırcık marul küçük bir kase cacık

ara: henüz yemedim yarım saate yerim 1 elma
yarım saat tempolu yürüyüş 45 dk egzersiz yaptım ne mutlu banaaaaaaaaa :52::52::52:

öğle sonrası ara öğünde haddi aştım bu gün bari akşam yemeyeyim dedim sade kıvırcık salata yedim dengeleyeyim diye ama acaip şişkinlik var neden oluyo anlamıyorum reglim gecikiyo ondanmı artık bilmiyorum tartıya çıkıyorum kilo vereceğim yerde almışım üzüldüm bu gün moralim bozuldu
öyle olunca kendimi daha zor tutuyorum strese girince yiyen tiplerdenim
neyse artık dayancaz kilolar gitsin diye dimi :49::52::52::52:

canım öncelikle makarnayla ekmek yemişsin
ayrıca makarna yemişsin öğlen akşama sarma yeme bence sen onu yarın öğleye kaydır

canım ben hergün tartılan biri değilim ama fazla çıkınca merak ediyorum gitmişmi diye

çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin tez zamanda

olmaz canım bende geçen hafta yaptığımda adetliydim yalnız halsiz olunuyo spor yapma istersen akşama doğru başım ağrımıştı

iyi akşamlar kızlar menüm

kahvaltı
2 dilim ekmek 1 yumurta 5 tane zeytin biraz reçel

ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane elma

öğle
2 yk pilav 1 tabak etli nohut 3 yk yoğurt

ara
3 tane diyet bisküvi

akşam
1 dilim ekmek 1 kase yayla çorbası

3 litre su 2 yeşilçay

1 saat pilates yaptım 30 dk bisiklet sürmeyi düşünüyorum dayanabilirsem inşallah:8:

sağolasın canım.. menü çok güzel olmuş afiyet olsun

yarım saat tempolu yürüyüş 45 dk egzersiz yaptım ne mutlu banaaaaaaaaa :52::52::52:

öğle sonrası ara öğünde haddi aştım bu gün bari akşam yemeyeyim dedim sade kıvırcık salata yedim dengeleyeyim diye ama acaip şişkinlik var neden oluyo anlamıyorum reglim gecikiyo ondanmı artık bilmiyorum tartıya çıkıyorum kilo vereceğim yerde almışım üzüldüm bu gün moralim bozuldu

canım tostun biri fazla olmuş akşamı dengelemişsin.. kilo verememen belki yediğin bişeyler sana şişkinik yapmış olabilir suyu ne kadar içiyorsun yeşilçay felan içiyormusun..

İyi aksamlar kızlar misafirimiz var.Menümü yazıp cıkacagım hemen...
Sabah saganda 1 yumurta,4 zeytin,1 dilim ekmek
ögle,ara yarım kg erik
aksam 4 yk pilav,1 tabak tavuk cigeri.Bol domates salatası.
3.5 litre su.1 türk kahvesi
2 saat orta tempoda yürüyüş.

Kizlar selam ders arasindayimm..valla uygulamada bir problem var galiba..725.sayfadan sonrasi gorunmuyor..ya da kimse birsey yazmamis:)
Benim dis yine tuttu is cikisi disciye gidecegim..bugun yine yiyemedim dogru duzgun..saka maka yemeyi ozledim:mad:
Allah saglik versin ilk once..firsat bulamazsam diyr menumu yazmak istedim..isteyerek yememezlik yapmiyorum kizmayin lutfen..hatta en cok sutum gidecek diye korkuyorum:eek:
Menum..
Sabah..2 dilim tb ekmegi..1 dilim beyaz peynir..6 zeytin..2 bardak cay.
Ara..bir muz..
Oglen.yani aksam ustu bir kepekli gevrek bir dilim.peynir..
Disciye gidecegim icin aksam yok..
ana kralice:-)

Kizlar selam ders arasindayimm..valla uygulamada bir problem var galiba..725.sayfadan sonrasi gorunmuyor..ya da kimse birsey yazmamis:)
Benim dis yine tuttu is cikisi disciye gidecegim..bugun yine yiyemedim dogru duzgun..saka maka yemeyi ozledim:mad:
Allah saglik versin ilk once..firsat bulamazsam diyr menumu yazmak istedim..isteyerek yememezlik yapmiyorum kizmayin lutfen..hatta en cok sutum gidecek diye korkuyorum:eek:
Menum..
Ara..bir muz..

725. sayfaya kadar canım kimse gelmedi daha.. canım benim yaa çok geçmiş olsun biran önce geçer inşallah canım çorba felan içsen daha rahat olur senin için.. ama canında istmeyince nasıl yiceksin ama belki zorla 1 kasre felan içebilsen hem sana hem bebişe yarar..

Selam menunuz güzel ama arada ki tostlar akşam olsaydı dengeli olurdu. Marul gaz ve şişlik yapabiliyor merak etmeyin kilo değildir sık tartilmayin moral bozmasin. Sabah aç karna maydanoz la çay yapın gazını sisliginizi alir moral bozmak yok kolay gelsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi aksamlar kızlar misafirimiz var.Menümü yazıp cıkacagım hemen...
Sabah saganda 1 yumurta,4 zeytin,1 dilim ekmek
ögle,ara yarım kg erik
aksam 4 yk pilav,1 tabak tavuk cigeri.Bol domates salatası.
3.5 litre su.1 türk kahvesi
2 saat orta tempoda yürüyüş.

Menum..
Ara..bir muz..

kızlar ben geldim sabah kızımı çocuk doktoruna götürdük öksürüyün alerjik olabileceğini söyledi 3 tüp kan aldılar sonuçlar yarın çıkacak bakalım hayırlısı sabah birdaha gidicem.. bugün spor yapamadım bütün gün dışarıdaydım saat 10 a geliyordu evden çıktık 3 de eve ancak girebildik bugünde hava o kadar sıcaktıkı..

menümüde yazayımda çıksın aradan

sabah
simit
salatalık
kaşar peynir
1 çizik zeytin
salam
menemen

öğlen
3 fındık kremalı büskivi
3yulaflı bisküvi

akşam
nugget
ayran
3 yulaflı bisküvi

suyu 2.5litreye tamamlarım herhalde form çay yeşilçay içerim

bugünki menüm saçma sapan oldu regel de oldum bugün bakalım cumaya kaç kilo çıkıcam geçen ay şişkinliğim olmamıştı bu ay baya karnım şişti neyse hayırlısı öylede böylede gidecek bu kilolar takmak yok devam..

ilknur kızını iylestiremedin dimi canım durumdan haberdar et alerji ise ev ortamında yada beslenmesinde ufak tefek degisiklik yapman gerekebilir. Sana önerim olabilir bu kadar muzmin öksürüğün altında ne var cidden merak ettim bende yakinimda olsan hemen el atardim duruma. Bi aklindan gecirsene yakin zamanda eve yeni esya aldinmi deterjan degistirdinmi kızının yastık yorgan degistirdinmi kizina yeni sayilacak bisi yedirdinmi yani oksuruk basladigindan beri değişen bişi varmı hayatınızda bi bak sen alerjik kesfedersin boylece.Neyse canım çok geçmiş olsun acil sifa

evet niyetlendim ama aksilik olmazsa

hanife ben geldim canım ee nasıl gidiyor alıştınmı bizlere
ben bu arada yediklerimi yazyım
20dk ancak aletlerde çalıştım kahvaltı 1/4 avakado+yumurta+1 t.kaş lor peynirli+2 dlm alman ekmek
ara: 1 elma
yeşilçay
öğle: 6 kşk makarna+taze fasulye 8 kaşık+1/2 köy ekmeği
ara: 1 armut+1 sütlü kahve
yeşil çay
akşama Amasya usulü pirinçsiz baklagilli,yarmalı,bulgurlu yaprak sarması var ne bilem ekmeksiz yoğurtla ölçülü yemeye çalışırım
40-60dk arası yürüyüş yapacağım aksilik olmazsa girer bildiririm size

Kizlar 1 saat gezinti yürüyüş yaptım dolmayida abarttim malesef :( tabagimdakinden sonra oğlumun kalan 2 si kızımın kalan 3 derken baklagilli olunca dolma davul gibide sistim :) neyse yürüyüş kurtardı da indi biraz telefonda online lar görünmüyor kimse yokmu

süpersin maşallah sana nasıl düştün bende 60 kiloydum geri aldım 50 ye düşmek hayal bence sarkma oldumu

yok canım sarkma olmadı hiç hatta çatlak bile olmadı.Benim boyum 1.59 gibi, zaten 60 kg bile kilolu duruyordum.1 yıl içinde yavaş yavaş gitti.Eskiden çok iştahlıydım ve sürekli diyet yapıyordum bir türlüde gitmiyordu (60kg 2sene kadar öylediydim, öncesinde 53 felandım). Aslında benim zayıflamam biraz kötü bir şekilde başladı. Sözlümden ayrıldım ve dayanamıcak gibiydi doktora gittim 2tane ilaç yazdı ve ben sadce 1ay kulladnm yan etkisiyle 5-6 kg verince bir anda güvenim geldi aldıgım herşeye eskisine göre yakışıyordu felan , sabahları ne çok ne az yedim öglen sürekli çorba belki çok az ekmek ,çoban salatası akşamda sebze az ekmekle derken 2ayda 7 kg verdim. Aslına zayıflamak önce kafada başlıyor bide 4-5 kg verdigin zaman devamı geliyor...çünkü kendine güvenin başlıyor...

Kizlar bugun gerginim yarina toparlancam ins menumu yazim uyucam,
SABAH.2yk muhlama,yarm cb p.suyu
ARA.1cb sut,1incir
Az oncede biraz yogurt,5tane haslama fasulye 1lt su 1s yuruyus

canım ne kadarlık evlisin sen..Allah herkese nasip etsin inşallah..kim lafını yapıyor kv mi

okudum canım eklemek isteyebileceğim bişey aklıma gelmediği için bişey yazmadım böyle tekrardan sorunca söyleyeyim dedim

kızlar bugün kimsecikler yok..valla günlerdir ilk kez fırsat buldum uzun uzun vakit geçirmeye bu sefer de siz yoksunuz:)
Akşam ben işteyken sayfalar dolar yine geçmiş okurum uzun süre:)
umarım herkes iyidir..iyi havadan istifade edip geziyorsunuzdur:)
öptüm

Menum..
Ara..bir muz..

Hanife 4 yıllık tatlım :)) Evet kv dogmamış cocuk icin tartısıyor benle!!Dedim yorma kendini cocuk olsun,o zaman görüşürüz anne!
Bugun izmir havası cok güzeldi :))
Bluefolmon canım moralini bozma regl döneminde,kabızlıkta şişkinlik olabiliyor.Ben 4-4.5 kg fazla cıktıgımı bilirim ödemden.Sabret sen yeter ki!!
Tost biri fazla olmuş,sende farketmişsin zaten.
Hanife gecmiş olsun tekrar.

Son düzenleme:
İlknur cok gecmiş olsun canım....
Uykumdan uyandım tekrarda uyuyamadım :( Saat 4'ten beri....:47:

Son düzenleme:
Günaydın hanımlarrrrr.Nasılsınız?Hepinize mutlu bir gün diliyorum.
Sporumu yaptım geldim.İlk defa bu kadar erken gittim,cok kalabalıktı yinede.Sasırdım.:15:Şimdi kahvaltımı yapıyorum.

günaydın GÜZELİM sorma ya dü eşimin densiz arkadasları yüzünden sorun yasadık gerildik o yüzden moralim bozuktu şimdide keyfim cok yerinde sayılmaz huzurum kactı...
SECİL canım dün dogum gününmüş yeni yasın hayırlı olsun ailelnle nice güzel yaslara girmeni dilerim

ANETAM canım ancak cevap veriyorum ben 2 sene önce calısırken diyetisyenden destek almıstım biraz bilgiliyim ama simdi gitmiyorum bildiklerim dogrultusunda besleniyorum
İLKNUR canım gecmiş olsun inşallah yoktur alerjik bidurum

günaydın GÜZELİM sorma ya dü eşimin densiz arkadasları yüzünden sorun yasadık gerildik o yüzden moralim bozuktu şimdide keyfim cok yerinde sayılmaz huzurum kactı...
SECİL canım dün dogum gününmüş yeni yasın hayırlı olsun ailelnle nice güzel yaslara girmeni dilerim

Esinle mi sorun yasadın tatlım?Arkadaslarıyla eşin mi yasadı??
Eger eşin ile sen yasadıysan,umarım en kısa zamanda halledersiniz canım.

Kızlar son 1 gün.Hadi bakalım 1.kim olcak?...Yeni katılan arkadaslardan tugba geldi ama sürekli ugramıyor.

Hanife 4 yıllık tatlım :)) Evet kv dogmamış cocuk icin tartısıyor benle!!Dedim yorma kendini cocuk olsun,o zaman görüşürüz anne!
Bugun izmir havası cok güzeldi :))
Bluefolmon canım moralini bozma regl döneminde,kabızlıkta şişkinlik olabiliyor.Ben 4-4.5 kg fazla cıktıgımı bilirim ödemden.Sabret sen yeter ki!!
Tost biri fazla olmuş,sende farketmişsin zaten.
Hanife gecmiş olsun tekrar.

güzelim sen izmirdemisin:3::3:ben de burdayım.
günaydın arkadaşlar.
dün leblebi işine bayıldım.çok güzel oldu.hiçte acıkmadım.
sabah klasik kahvaltım.bugün kızımın doğum günü.o nedenle işten izin aldım.öğlen yemeği yiyemem koşusuturma.akşama bezelyem var.yanına yoğurt.1 dilim ekmek.
dün neslihan 3 dilim ekmeğe çok demişti.haklıyıd sanırım.şiştim hemen.ama akşamına telefi ettim.:16::16:

Back