"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İyi sporlar canım.Bende bir yandan.kahvaltı ediyorum....Hadi bakalım yansın yaglar.

kızlar günaydın şöyle bi baktım sohbetin dibi gelmedi kayboldum sayfalar arasında maşallah size.
ben gayet motiveyim bu gün. sabah kızı bıraktım 20dk ancak aletlerde çalıştım koşturkoştur eve geldim sonra benim avakadolu+yumurtalı+peynirli+2 dlm ekmekli kahvaltım geldi arkasından giyin süslen oğlanı hazırla onu okula bırak işe gel amanın ne koşturdum gene valla neyse motivemi düşürmeyem şimdi.
isyan yok relaks relaks

didem,seçil,neslihan ilknur,eda çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için..
dün den bu yana bile 800 gr farketmiş..inanın çok sıkmadığım halde..bugün kaçamak yapmamaya çalışcam..
kızlar sabah 3 dilim tam bugday ekmek 1 yumurta domates salatalık acı biberli kahvaltı..kahvaltılarım klasik oluyor zaten..akşam üzeri eve çok aç düşüyorum..sizce ne yapmalıyım..elma falan daha çok acıktırı diye sabahtan yiyorum elmayı..akşam üzeri için tavsiyeniz nedir.

günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum

EDA canım tama diyecem ama olmuyor biliyorum sabırlı ol canım sen eşinle huzurunu bozma ben anlamadım eşinin ailesini senin ya buda senin bu dünyadaki sınavın galiba sen elinden geleni yapıyorsun onlar için hastanelerde kaldın kaçgün bu kadarda yüklenilmezki sen sabır göster canım onlarda elbet anlayacaklar

derya canım günaydın afiyet olsun bir küçük kasede meyveli yogurt yapalirsin bir bardak süt içebilirsin hem uyku öncesi iyi olur

Canimm kacamaklari bosver..kacamak yapacagin zaman yazi dusun..alisveristeki keyfi dusun..bizi dusun:)
Benim aklima hemen burasi geliyor..aksam menu yazcam kizarlar diyorum:)

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün benim doğum günüm kuaföre geldim saçlarımı boyaticam.
Dün k.k. ya yazdığım mesajlar gelmemiş
Secilcimmm dogum gunun kutlu olsun..cok cok mutlu ol insallah sevdiklerinle bir omur..

Canım esneme hareketlerini daha cok yap.Spor öncesi ve sonrası....
Evet sana bu ara kacamak falan yok bak ona göre bu kadar emek verdin yaa
Kardeşimin cocugu olcak.Daha var ama ay dedigin cabuk geciyor.
Canimm Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin..yeni nefes yeni umut ne guzel:)
Hala olmak cok baska ben de halayim..halacim dedikce eriyip bitiyorum..Allah o gunleri de gostersin kuzum..

Kızlar ilk sayfayı okur musunuz?Eklemek istediginiz var mı dedim.Bir secil cevapladı.
6-7 olmuyor,sayfa düzenlemeden iptal oluyor.Ara ara ugrasıyorum tekrar.

Canimm beni de listeye dahil ettigin icin tekrar tesekkur ederim..

ana kralice

canım nacizane fikrim sabah 1 dlm ekmek fazla olmuş. akşam acıkmasına gelince müthiş bi önerim var. çantana bir poşette çiğ badem, ceviz, fındık, kuru üzüm,leblebi, kuru incir,kuru kayısı dan oluşan minik bi paket hazırla hatta ofisinde çekmecende de bulunsun. bence hurmayıda denemelisin
özellikle saat 3-3,5 daki ara öğününde makul miktarda bunlardan atıştır badem çok tok tutar. ama asla kavrulmuş değil ha çiğ olacaklar aktarda satılıyor.
akşam yemekten sonraki ara öğünde de makul miktarda keten tohumunu öğüt yoğurda karıştır ye oda kazınmanı giderir. keten tohumu ve çörek otu tohumunu öğütmek için minik kahve değirmenine benzer öğütücüler var büyük şehirdeysen aktarda , ilçede felandan internette mevcut mutlaka her evde olmalı bence. benden bu kadar kızlar ne önerecek bakalım.kolay gelsin

evet canım çok teşekkürler.
badem ceviz kuru üzüm karışımını deneyeyim..yoğurt ihtimali zayıf ama diğerlerini denicem..aslında aktardan yeşil çay da alayım diyorum..bakalım nasıl olacak..

evet canım çok teşekkürler.
badem ceviz kuru üzüm karışımını deneyeyim..yoğurt ihtimali zayıf ama diğerlerini denicem..aslında aktardan yeşil çay da alayım diyorum..bakalım nasıl olacak..

Canim neslihanin dedigi gibi leblebiyi de dene bence..ben bir avuc leblebi yiyip uzerine su iciyorum..cok tok tutuyor..

ana kralice

seçil doğum günün kutlu olsun..bu hafta ki hediyen 1,5 kilo giden yağ olsun inşallah:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayse canım allah sabır versin artık daha fazlaaaaa!!!!!
Aneteam canım bende cok heyecanlıyım,allah banada göstersin,olmayan cocugun bile lafını yaptılar :))))
Canım sende bizim daimi ekiptensin canım.Diger kızlarda aynı performansı sergileyince onlarıda ekleyecegim.Vericez su kg...Deryalim canım aksamları kızların dedigi gibi yogurt,tarcın yiyebilirsin yada leblebi tuzsuz

bende aynı neslihanın dediklerini diyecektim canım
leblebi badem ceviz fındık ara öğünlerde yediklerimiz diyet bisküvi olabilir kahveyle leblebi çok tok tututyo
İyi sporlar canım.Bende bir yandan.kahvaltı ediyorum....Hadi bakalım yansın yaglar.
afiyet olsun canım ben yanıyorum bacaklar gitti iyice oturup kalkamıyorum strec yaptım biraz onu bile yapamadım acısından
canım beyaz leblebimi sarı mı..tuz oranları farklı malum..

canım ben ikisinide yiyorum fark etmez miktarını az tutarsan herşeyden yiyebilirsin bence ben 1 çay bardağı yiyorum

kızlar bende pilatesimi yaptım 1 saatlik şimdi yeşilçayımı içtim
ara öğünümü yiyorum

canım ne kadarlık evlisin sen..Allah herkese nasip etsin inşallah..kim lafını yapıyor kv mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…