Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nice mutlu yıllara sevdiklerinle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömürün olsun inşallah
Canimm kacamaklari bosver..kacamak yapacagin zaman yazi dusun..alisveristeki keyfi dusun..bizi dusun:)
Benim aklima hemen burasi geliyor..aksam menu yazcam kizarlar diyorum:)
Secilcimmm dogum gunun kutlu olsun..cok cok mutlu ol insallah sevdiklerinle bir omur..
Canimm Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin..yeni nefes yeni umut ne guzel:)
Hala olmak cok baska ben de halayim..halacim dedikce eriyip bitiyorum..Allah o gunleri de gostersin kuzum..
Canimm beni de listeye dahil ettigin icin tekrar tesekkur ederim..
ana kralice
doğum günün kutlu olsunn cnmm zap zayıffff bir yıl olur senin için inşallahh
Çok tatlısın ya inşallah canımseçil doğum günün kutlu olsun..bu hafta ki hediyen 1,5 kilo giden yağ olsun inşallah:))))
seçil doğum günün kutlu olsun..bu hafta ki hediyen 1,5 kilo giden yağ olsun inşallah:))))
çok saoğlun kızlar..hemen akşam çıkışta leblebi alıyorum..yılmak yok..eve girince ekmek aralarına saldırmak istemiyorum
seçil nice yaşların olsun canım sevdiklerinle. bol eksili hafta dilerim bendeValla bugün çok güzel dilekler alıyorum saol tatlım hepimiz fıstık olalım inşallah
Kızlar ilk sayfayı okur musunuz?Eklemek istediginiz var mı dedim.Bir secil cevapladı.
6-7 olmuyor,sayfa düzenlemeden iptal oluyor.Ara ara ugrasıyorum tekrar.
ol bakalım perşembe sende yapıcakmısın detoksu.. hayırlı geceler canım allah rahatlık versin..
kızlar bugün kimsecikler yok..valla günlerdir ilk kez fırsat buldum uzun uzun vakit geçirmeye bu sefer de siz yoksunuz:)
Akşam ben işteyken sayfalar dolar yine geçmiş okurum uzun süre:)
umarım herkes iyidir..iyi havadan istifade edip geziyorsunuzdur:)
öptüm
canım nice mutlu huzurlu sağlıklı senelr olsun ailenle birlikte nice yaşlara olsun..Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün benim doğum günüm kuaföre geldim saçlarımı boyaticam.
Dün k.k. ya yazdığım mesajlar gelmemiş
canım sen çok kafana takıyorsun bu ara ondanda gitmiyor olabilir aklından çıkarmaya bak şu kilo işini hergğn tartılma tartıyı eşin sakların cuma sabahları çıkarsın bu böyle olmazki kafandan at gitsin rahat ol tamam..evet canım çok dikkat etmem gerekiyor öyle yapıcam artık yoksa sürekli bi artış olacak buna izin vermemeliyim
şu an bacaklarım kalçam karnım nasıl acıyo hareket ederken bacaklarım ezilmiş gibi yani okadar uğraşıyorum artık kaçamak yok uzunca bi zaman yoksa bi ileri bi geri
pilates mahvetti beni okadar spor yapıyorum hiç boş durmuyorum yürüyüş bisiklet işte pilatesin ayrı bi etkisi var böyle
bebişiniz kim
canım kızların dediklerini bende dicektim leblebi fındık kayısı vs vede sütlü türk kahveside çok tok tuutyordidem,seçil,neslihan ilknur,eda çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için..
dün den bu yana bile 800 gr farketmiş..inanın çok sıkmadığım halde..bugün kaçamak yapmamaya çalışcam..
kızlar sabah 3 dilim tam bugday ekmek 1 yumurta domates salatalık acı biberli kahvaltı..kahvaltılarım klasik oluyor zaten..akşam üzeri eve çok aç düşüyorum..sizce ne yapmalıyım..elma falan daha çok acıktırı diye sabahtan yiyorum elmayı..akşam üzeri için tavsiyeniz nedir.
ben geldim canım naber nasılsın..kızlar bugün kimsecikler yok..valla günlerdir ilk kez fırsat buldum uzun uzun vakit geçirmeye bu sefer de siz yoksunuz:)
Akşam ben işteyken sayfalar dolar yine geçmiş okurum uzun süre:)
umarım herkes iyidir..iyi havadan istifade edip geziyorsunuzdur:)
öptüm
Alistim canim yaa sicak ortama kim alismaz ki..aksamlari cok giremiyorum iste oldugumm icin..ama gece tek tek okuyorum mesajlari:)evet niyetlendim ama aksilik olmazsa
hanife ben geldim canım ee nasıl gidiyor alıştınmı bizlere
ben bu arada yediklerimi yazyım
20dk ancak aletlerde çalıştım kahvaltı 1/4 avakado+yumurta+1 t.kaş lor peynirli+2 dlm alman ekmek
ara: 1 elma
yeşilçay
öğle: 6 kşk makarna+taze fasulye 8 kaşık+1/2 köy ekmeği
ara: 1 armut+1 sütlü kahve
yeşil çay
akşama Amasya usulü pirinçsiz baklagilli,yarmalı,bulgurlu yaprak sarması var ne bilem ekmeksiz yoğurtla ölçülü yemeye çalışırım
40-60dk arası yürüyüş yapacağım aksilik olmazsa girer bildiririm size
canım nice mutlu huzurlu sağlıklı senelr olsun ailenle birlikte nice yaşlara olsun..
canım sen çok kafana takıyorsun bu ara ondanda gitmiyor olabilir aklından çıkarmaya bak şu kilo işini hergğn tartılma tartıyı eşin sakların cuma sabahları çıkarsın bu böyle olmazki kafandan at gitsin rahat ol tamam..
canım kızların dediklerini bende dicektim leblebi fındık kayısı vs vede sütlü türk kahveside çok tok tuutyor
ben geldim canım naber nasılsın..
kızlar ben geldim sabah kızımı çocuk doktoruna götürdük öksürüyün alerjik olabileceğini söyledi 3 tüp kan aldılar sonuçlar yarın çıkacak bakalım hayırlısı sabah birdaha gidicem.. bugün spor yapamadım bütün gün dışarıdaydım saat 10 a geliyordu evden çıktık 3 de eve ancak girebildik bugünde hava o kadar sıcaktıkı..
menümüde yazayımda çıksın aradan
sabah
simit
salatalık
kaşar peynir
1 çizik zeytin
salam
menemen
öğlen
3 fındık kremalı büskivi
3yulaflı bisküvi
akşam
nugget
ayran
3 yulaflı bisküvi
suyu 2.5litreye tamamlarım herhalde form çay yeşilçay içerim
bugünki menüm saçma sapan oldu regel de oldum bugün bakalım cumaya kaç kilo çıkıcam geçen ay şişkinliğim olmamıştı bu ay baya karnım şişti neyse hayırlısı öylede böylede gidecek bu kilolar takmak yok devam..
Alistim canim yaa sicak ortama kim alismaz ki..aksamlari cok giremiyorum iste oldugumm icin..ama gece tek tek okuyorum mesajlari:)
afiyet olsun..
İyiyim canimcsen nasilsin..ise gidiyorum simdi..sutlu turk kahvesi nasil oluyor canim..
ana kralice
Cok gecmis olsun canim sonuclar temiz cikar insallah..
Disarda olunca menu de oynuyor..insan ne yiyecegini bilemiyor..olsun sen dengelersin yine..bir de regl yuzunden sekerin dusuyordur...
ana kralice
amin inşallah canım.. evet yaa dışarda öyle oluyor.. şekerim zaten birkaç gündür düşüyordu başım sürekli döndü felan regele yakın hep böyle..
Kahve delisiyiz biz ama hic sutlu denememistim..yarin hemen deneyecegim..dikkat et kendine..regl doneminde vucut direnci dustugu icin insan daha cok hasta oluyor..salgin var bu ara..
ana kralice
canım öncelikle makarnayla ekmek yemişsinevet niyetlendim ama aksilik olmazsa
hanife ben geldim canım ee nasıl gidiyor alıştınmı bizlere
ben bu arada yediklerimi yazyım
20dk ancak aletlerde çalıştım kahvaltı 1/4 avakado+yumurta+1 t.kaş lor peynirli+2 dlm alman ekmek
ara: 1 elma
yeşilçay
öğle: 6 kşk makarna+taze fasulye 8 kaşık+1/2 köy ekmeği
ara: 1 armut+1 sütlü kahve
yeşil çay
akşama Amasya usulü pirinçsiz baklagilli,yarmalı,bulgurlu yaprak sarması var ne bilem ekmeksiz yoğurtla ölçülü yemeye çalışırım
40-60dk arası yürüyüş yapacağım aksilik olmazsa girer bildiririm size
canım ben hergün tartılan biri değilim ama fazla çıkınca merak ediyorum gitmişmi diyecanım nice mutlu huzurlu sağlıklı senelr olsun ailenle birlikte nice yaşlara olsun..
canım sen çok kafana takıyorsun bu ara ondanda gitmiyor olabilir aklından çıkarmaya bak şu kilo işini hergğn tartılma tartıyı eşin sakların cuma sabahları çıkarsın bu böyle olmazki kafandan at gitsin rahat ol tamam..
canım kızların dediklerini bende dicektim leblebi fındık kayısı vs vede sütlü türk kahveside çok tok tuutyor
ben geldim canım naber nasılsın..
çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin tez zamandakızlar ben geldim sabah kızımı çocuk doktoruna götürdük öksürüyün alerjik olabileceğini söyledi 3 tüp kan aldılar sonuçlar yarın çıkacak bakalım hayırlısı sabah birdaha gidicem.. bugün spor yapamadım bütün gün dışarıdaydım saat 10 a geliyordu evden çıktık 3 de eve ancak girebildik bugünde hava o kadar sıcaktıkı..
menümüde yazayımda çıksın aradan
sabah
simit
salatalık
kaşar peynir
1 çizik zeytin
salam
menemen
öğlen
3 fındık kremalı büskivi
3yulaflı bisküvi
akşam
nugget
ayran
3 yulaflı bisküvi
suyu 2.5litreye tamamlarım herhalde form çay yeşilçay içerim
bugünki menüm saçma sapan oldu regel de oldum bugün bakalım cumaya kaç kilo çıkıcam geçen ay şişkinliğim olmamıştı bu ay baya karnım şişti neyse hayırlısı öylede böylede gidecek bu kilolar takmak yok devam..
olmaz canım bende geçen hafta yaptığımda adetliydim yalnız halsiz olunuyo spor yapma istersen akşama doğru başım ağrımıştıkızlar ben şimdi regelliyken detoksu yapsam olur demi bir sorun olmaz herhalde..