evet canım çok dikkat etmem gerekiyor öyle yapıcam artık yoksa sürekli bi artış olacak buna izin vermemeliyim
şu an bacaklarım kalçam karnım nasıl acıyo hareket ederken bacaklarım ezilmiş gibi yani okadar uğraşıyorum artık kaçamak yok uzunca bi zaman yoksa bi ileri bi geri
pilates mahvetti beni okadar spor yapıyorum hiç boş durmuyorum yürüyüş bisiklet işte pilatesin ayrı bi etkisi var böyle
bebişiniz kim
Canım esneme hareketlerini daha cok yap.Spor öncesi ve sonrası....
Evet sana bu ara kacamak falan yok bak ona göre bu kadar emek verdin yaa
evet çok haklısın tutucam kendimi artık
canım sen demeden önce mesajımı yazdım görmedinmi
Dogum günün kutlu olsun canımmmmmmm.İyiki dogdun.Eşinle,cocugunla mutlu,huzurlu,saglıklı yas almalar.Nice yasları görmek nasip etsin.
Gördüm canım ama yazdıktan sonra gördüm inan çok mutlu oldum hatirlamanada şaşırdım ama beni çok mutlu ettin saol canım benim
Saol tatlım güzel dileklerin içinAllah hepimize mutluluk sağlık sıhhat versin inşallah sevdiklerimizle beraber
Lütfen fıstık lütfen!!!Haftaya bizim 2.cadı geliyor.Bende hedefe bu kadar yakınken kendime cok dikkat etmeliyim!!!
gözünüz aydın canım hala oluyosun ozamanCanım esneme hareketlerini daha cok yap.Spor öncesi ve sonrası....
Evet sana bu ara kacamak falan yok bak ona göre bu kadar emek verdin yaa
Kardeşimin cocugu olcak.Daha var ama ay dedigin cabuk geciyor.
Kızlar ilk sayfayı okur musunuz?Eklemek istediginiz var mı dedim.Bir secil cevapladı.
6-7 olmuyor,sayfa düzenlemeden iptal oluyor.Ara ara ugrasıyorum tekrar.
Canım iyisin dimi sabah açtığın topigi gördüm merak ettim seni yaramaz bişey yoktur umarım. Cadı bu napicaksin canım kafaya takmamaya çalışacaksın fazla duymamazliktan gelmeye çalışacaksın.seni görünce ağzı bir karış açık kalacakne kadar zayıfladığını görünce diye kalacak
Sinirlerim hoplayıp,hoplayım oturuyor canım.Konuyu okuduysan zaten anlamışsındır.Cok sıkıkdım kv gitmekten,esses gibi hissediyorum kendimi!!!Ana komuta geliyor.Hazırlık hazırlık kv deli olacagım.Mutfak dolaplarını temizleyelim,evi temizleyelim.Cıldıracagım.Sinir oluyorum eşime catıyorum olmuyor.Takmıyorum diyorum.OLMUYOR.
Bakalım cok zayıflamışsın mı dicek?Ne dicek?
gözünüz aydın canım hala oluyosun ozaman
ben dün okudum canım herşeyi yazmışsın zaten gayet iyi daha değişik kurallar koyarsak sonradan değiştirirsin
katılımı olmayanların liste dışı olması falanda yazsamıydın acaba yada gerek yokmuki
Bişey yazamadım canım ama hepsini okudum hemde sabahin 7 sinde.bu senin sınavın canım napicaksin kv gormesin ama Allah görüyor yaptıklarını onun yaptıklarını da.sinir olma sakın kendinide üzme fazla.esine catinca da bu sefer aranız bozuluyo kv seviniyo sen uzuluyosun takma canım fazlaSinirlerim hoplayıp,hoplayım oturuyor canım.Konuyu okuduysan zaten anlamışsındır.Cok sıkıkdım kv gitmekten,esses gibi hissediyorum kendimi!!!Ana komuta geliyor.Hazırlık hazırlık kv deli olacagım.Mutfak dolaplarını temizleyelim,evi temizleyelim.Cıldıracagım.Sinir oluyorum eşime catıyorum olmuyor.Takmıyorum diyorum.OLMUYOR.s
Bakalım cok zayıflamışsın mı dicek?Ne dicek?
Evet canım cok güzel bir duyguymuş.Daha kucagımıza almadık ama heyecan cok hepimizde.Hayırlısıyla almak nasip etsin.
Ddem 1 hafta deneme veriyoruz ya,eger katılım olmazsa zaten liste dısı kalıyorlar.İsterseniz yine ekleriz.1.sayfayı kabul eden gelir en azından.
Ddem baktı benden hic cevap yok.Eşimi aramış bez,mama,oyuncak,ıslak mendil istiyormuş
Sanki bir tek cocuk onda var,altın dogurdu.O cok yorulmuş cocuk bakmaktan,cok uykusuzmuş gelince 25 gün biz bakcakmışız.!!!Güldüm gectim telefonda ne dicen ki????Eşimde dedi bakamıycagın cocugu niye dogurdun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?