Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok EDA illa yerinde yemek lazım ,,kızlar iyi geceler bende yatayım öptüm sizleri
yok EDA illa yerinde yemek lazım ,,kızlar iyi geceler bende yatayım öptüm sizleri
Canimm tesekkurler uyarin icin..son 3 saattir daha iyiyim sukur..bakalim yarina gecer insallah..bebegime annem bakti gelip..simdi de esim ilgileniyor..cok sagol.sen de spor yapabildigine gore iyisin cok sevindim iyi olmana:)GÜZELİM sagol canım iyiyim bugün pek uyuyamadım eşim kıza baktı 2 saat falan uyudum iyi geldi,gecmişi okudup yeni bitti,kp iyi olmana sevindim tekrardan gecmiş olsun ,menüde aksam patates ve ekmek cok olacak onu dengelesen iyi olur
ANETAM,cok gecmiş olsun canım arkadaslar önerilerde bulunmus bende saglıkcı olarak kusman ve ishalin cok cok fazlaysa ve sıvı tüketemiyorsan bi hastaneye gitmeni öneririm senin birde bebegin var dahada dikkate almalısın en azından serumla sıvı takviyesi yaparlar acil şifalar diliyorum
SECİL,bugün harika yürümüşsün canım bravo valla
NESLİHAN,iş yerinde dahi yapıyorsun sporunu masallah sana
DİDEM,plates eglencelimi canım bende düşünüyorum pek cok spor aleti ama hedefe az kaldı diye almadım
DERYALIM,biranca önce fazlalarını verip alyansını takmanı dilerim canım
bende günler sonra bugün sporumu yaptım 45 dk yürüdüm kendimi daha mutlu hissediyorum sporum tamam olunca
Canimm benim oglum 8bucuk aylik..senin kuzuna da Allah uzun omurler versin insallah..canlar tekrar merhaba bu saate kadar yediklerim
sabah klasık ekmek arası peynirli kahvaltı yanında 4-5 zeytin şekersiz çay
ara yeşilçay 1 kuru incir
öğle 1 tabak nohut 3 kaşık pilav bir küçük kase yoğurt
ara yeşil çay bir küçük kurabiye
akşam mantar sote ve salata yemeği düşünüyorum
2 litreye yakın da su içmişimdir
EDA SEÇİL VE NESLİHAN tarifler ve bilgiler için sağolun kızlar sayenizde bilgineniyoruz
SEÇİL maşallah sana çok güzel yürüyosun ama dikkat et koru kendini hasta olmayasın tekrar
EDA kp iyi olmasına sevindim inşallah iyice toparlar. mumbar dolmasını annem yaptı sağolsun ben yapmam tek başıma dediğin gibi çok zahmetli
ANETAM allah acil şifalar versin canım inşallah bir önce toparlanırsın bebişinde var kuzum bebeğin ne kadarlık benimde kızım var 16 aylık oldu
GÜLCAN biz bu kuzları büyütene kar uyuyamıyacaz galiba bende bugün sarhoş gibiyim benimkinin azıları çıkıyor biri çıktı ama öbür üç tane baya zorluyor eli sürekli agzında allah yardımcın olsun canım
kızlar geçmişi okudum ama aklımda klanlar bunlar uzun süre giremeyince böyle oluyor opüldünüz
İlknurcumm menun cok guzell..afiyet olsun..kızlar buda benim menüm..
sabah öğlen bir arada oldu sabah yürüyüşe gittim 1 saat yürüyüş 25 dakika aletler ondan bıraz geç kahvaltı yaptım eve gel duş kahvaltı hazırla sürdü bıraz
2 dilim t. b. ekmeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir
salam
1 tatlı kaşığı bal
bıraz margarın
domates salatalık
ara
3 kayısı
akşam
taze fasulye
yoğurt
3 litre su 2 yeşiçay
Didemcimm afiyet olsun..salatayla gunu kapatiyorsun..ne kadar azimlisin masallah..iyi akşamlar hanımlar buda benim menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin çay biraz reçel
ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane elma 1 yeşilçay
öğle
2 dilim ekmek peynirli zeytinli salata 1 kase yoğurt
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb leblebi
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak peynirli salata
sonrasında yoğurt yeşilçay düşünüyorum
1 saat pilates akşamda 30 dk eliptik yapmayı düşünüyorum bacaklarım dayanırsa
3 litrede suyumu içtim
Edacimm acikmiyor musun aksam..cok erken yiyorsun tabi en sagliklisi o ama ben aksam calistigimdan mi gece gec yatip dogru duzgun uyumadigimdan mi bilmiyorum ama acikiyorum..Yok canım.Keske olsa.... :)))
Kızlar 16:30 gibi yedim yazdıklarımı.Baskada birsey yemedim.cok acıkıyorum sonra....Patates yemegi 1 kücük patates kadardı.Suyunu cok koydum.
ancak geldim kızlar sırtım agrıyo cok yoruldum menüm
SABAH
6 yk muhlama,yarım cb p. suyu
ARA
1 düvelek,yarım cb leblebi
AKSAM
1 hashaslı ekmek,6 yk taze fasulye susuz,6 yk kavurma,salata sonrasın da bir ısırım gofret
45 dakka yürüyüş 2 ye yakın su
Canım midyeyi bir oturusta 50 tane yiyebilecek kadar cok seviyordum.Eşim yapılışını göstermek icin beni inciraltına ve sonra midye yapım yerine götürdü.Artık hic agzıma sürmüyorum.Boyozda yaglı oldugundan cok canım istemezse yemiyorum.
Neslihan masallah masallahhh!!!!
Karsıyaka carsıdaki temiz diyorlar canım.Ben her yerden yerdim canım.Konakta otobüs durakları,sirinyer tansas....Eşim cok kızardı.Cok seviyordum ne yapıyım :)))Karsıyaka carsıda cok satıyor,kokoresci karsısında,yanında tursucu,tursu suyu.
Ekmek yemezsem cok acıkıyorum.Diger türlü acıkmıyorum canım.
Evet canim temiz diyorlar ama tabi goz gormeyince bence:)
Ya ben de acikmasam keske..ama 1den ikiden once uyumuyorum..ondan heralde acikiyorum..
ana kralice
1-2 gün zorluk cekersin sonra alışırsın canım.Sen birde gec geliyorsun,cocukta var....Eforun cok canım :)))
Günaydın kızlar...
günaydın canım benim moralim yine bozuldu
detoksla verdiğim kilolar kaçamakla birlikte geri geldi ne diyim çok kızıyorum kendime uzunca bi zaman kaçamak yapmamam gerekiyor böyle giderse hiç veremicem
yani yaptığım sporlarada yazık ya
neyse canım nasılsın
Canım senin bu ara daha cok dikkat etmen gerekiyor,hatırlasana beni.Hep aynı örnegi veriyorum sana bilerek!!Biraz dikkat ddem.İnan arkası geliyor.Kg veremediginden daha cok saldırıyorsun ama bu durum gecici.Psikolojini bu yönde etkile.Kafaya takınca hic gitmiyor.
Bende iyiyim,bugun annemle gezmeye gitcez.Bebişe alışveriş yapcaz.Daha kahvaltı etmedim.
Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün benim doğum günüm kuaföre geldim saçlarımı boyaticam.
Dün k.k. ya yazdığım mesajlar gelmemiş
Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün benim doğum günüm kuaföre geldim saçlarımı boyaticam.
Dün k.k. ya yazdığım mesajlar gelmemiş