• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

evet canım çok dikkat etmem gerekiyor öyle yapıcam artık yoksa sürekli bi artış olacak buna izin vermemeliyim
şu an bacaklarım kalçam karnım nasıl acıyo hareket ederken bacaklarım ezilmiş gibi yani okadar uğraşıyorum artık kaçamak yok uzunca bi zaman yoksa bi ileri bi geri
pilates mahvetti beni okadar spor yapıyorum hiç boş durmuyorum yürüyüş bisiklet işte pilatesin ayrı bi etkisi var böyle
bebişiniz kim

Canım esneme hareketlerini daha cok yap.Spor öncesi ve sonrası....
Evet sana bu ara kacamak falan yok bak ona göre bu kadar emek verdin yaa:20:
Kardeşimin cocugu olcak.Daha var ama ay dedigin cabuk geciyor.

Son düzenleme:
Kızlar ilk sayfayı okur musunuz?Eklemek istediginiz var mı dedim.Bir secil cevapladı.
6-7 olmuyor,sayfa düzenlemeden iptal oluyor.Ara ara ugrasıyorum tekrar.

Gördüm canım ama yazdıktan sonra gördüm inan çok mutlu oldum hatirlamanada şaşırdım ama beni çok mutlu ettin saol canım benim:38:

rica ederim canım ne demek bi kere yazmıştında nisan girdi gireli aklımdaydı unutmadım tekrar doğum günün kutlu olsun
bugün yersin artık pastanı

Lütfen fıstık lütfen!!!Haftaya bizim 2.cadı geliyor.Bende hedefe bu kadar yakınken kendime cok dikkat etmeliyim!!!

Canım iyisin dimi sabah açtığın topigi gördüm merak ettim seni yaramaz bişey yoktur umarım. Cadı bu napicaksin canım kafaya takmamaya çalışacaksın fazla duymamazliktan gelmeye çalışacaksın.seni görünce ağzı bir karış açık kalacak:53: ne kadar zayıfladığını görünce:53: diye kalacak

Canım esneme hareketlerini daha cok yap.Spor öncesi ve sonrası....
Evet sana bu ara kacamak falan yok bak ona göre bu kadar emek verdin yaa:20:
Kardeşimin cocugu olcak.Daha var ama ay dedigin cabuk geciyor.
gözünüz aydın canım hala oluyosun ozaman
Kızlar ilk sayfayı okur musunuz?Eklemek istediginiz var mı dedim.Bir secil cevapladı.
6-7 olmuyor,sayfa düzenlemeden iptal oluyor.Ara ara ugrasıyorum tekrar.

ben dün okudum canım herşeyi yazmışsın zaten gayet iyi daha değişik kurallar koyarsak sonradan değiştirirsin
katılımı olmayanların liste dışı olması falanda yazsamıydın acaba yada gerek yokmuki

Son düzenleme:
Canım iyisin dimi sabah açtığın topigi gördüm merak ettim seni yaramaz bişey yoktur umarım. Cadı bu napicaksin canım kafaya takmamaya çalışacaksın fazla duymamazliktan gelmeye çalışacaksın.seni görünce ağzı bir karış açık kalacak:53: ne kadar zayıfladığını görünce:53: diye kalacak

Sinirlerim hoplayıp,hoplayım oturuyor canım.Konuyu okuduysan zaten anlamışsındır.Cok sıkıkdım kv gitmekten,esses gibi hissediyorum kendimi!!!Ana komuta geliyor.Hazırlık hazırlık kv deli olacagım.Mutfak dolaplarını temizleyelim,evi temizleyelim.Cıldıracagım.Sinir oluyorum eşime catıyorum olmuyor.Takmıyorum diyorum.OLMUYOR.
Bakalım cok zayıflamışsın mı dicek?Ne dicek?

Sinirlerim hoplayıp,hoplayım oturuyor canım.Konuyu okuduysan zaten anlamışsındır.Cok sıkıkdım kv gitmekten,esses gibi hissediyorum kendimi!!!Ana komuta geliyor.Hazırlık hazırlık kv deli olacagım.Mutfak dolaplarını temizleyelim,evi temizleyelim.Cıldıracagım.Sinir oluyorum eşime catıyorum olmuyor.Takmıyorum diyorum.OLMUYOR.

neyse canım sakin olmaya çalış çokmu kalıcak idare et yapıcak bişey yok bez mama siparişi verdimi yine

gözünüz aydın canım hala oluyosun ozaman

ben dün okudum canım herşeyi yazmışsın zaten gayet iyi daha değişik kurallar koyarsak sonradan değiştirirsin
katılımı olmayanların liste dışı olması falanda yazsamıydın acaba yada gerek yokmuki

Evet canım cok güzel bir duyguymuş.Daha kucagımıza almadık ama heyecan cok hepimizde.Hayırlısıyla almak nasip etsin.
Ddem 1 hafta deneme veriyoruz ya,eger katılım olmazsa zaten liste dısı kalıyorlar.İsterseniz yine ekleriz.1.sayfayı kabul eden gelir en azından.

Sinirlerim hoplayıp,hoplayım oturuyor canım.Konuyu okuduysan zaten anlamışsındır.Cok sıkıkdım kv gitmekten,esses gibi hissediyorum kendimi!!!Ana komuta geliyor.Hazırlık hazırlık kv deli olacagım.Mutfak dolaplarını temizleyelim,evi temizleyelim.Cıldıracagım.Sinir oluyorum eşime catıyorum olmuyor.Takmıyorum diyorum.OLMUYOR.s
Bişey yazamadım canım ama hepsini okudum hemde sabahin 7 sinde.bu senin sınavın canım napicaksin kv gormesin ama Allah görüyor yaptıklarını onun yaptıklarını da.sinir olma sakın kendinide üzme fazla.esine catinca da bu sefer aranız bozuluyo kv seviniyo sen uzuluyosun takma canım fazla
Hala oluyormussun canım gözün aydın. Vakti geldiğinde Allah sanada hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı bir çocuk nasib etsin canım. Kardeşinin eşine de sağlıklı sıhhatlı çocuğunu kucağına almayı nasib etsin

Ddem baktı benden hic cevap yok.Eşimi aramış bez,mama,oyuncak,ıslak mendil istiyormuş :(
Sanki bir tek cocuk onda var,altın dogurdu.O cok yorulmuş cocuk bakmaktan,cok uykusuzmuş gelince 25 gün biz bakcakmışız.!!!Güldüm gectim telefonda ne dicen ki????Eşimde dedi bakamıycagın cocugu niye dogurdun?

Evet canım cok güzel bir duyguymuş.Daha kucagımıza almadık ama heyecan cok hepimizde.Hayırlısıyla almak nasip etsin.
Ddem 1 hafta deneme veriyoruz ya,eger katılım olmazsa zaten liste dısı kalıyorlar.İsterseniz yine ekleriz.1.sayfayı kabul eden gelir en azından.

amin canım inşallah sen bilirsin canım gerek yok ozaman 1. sayfayı kabul eden aramızda daha önce kimler geldi geçti

Ddem baktı benden hic cevap yok.Eşimi aramış bez,mama,oyuncak,ıslak mendil istiyormuş :(
Sanki bir tek cocuk onda var,altın dogurdu.O cok yorulmuş cocuk bakmaktan,cok uykusuzmuş gelince 25 gün biz bakcakmışız.!!!Güldüm gectim telefonda ne dicen ki????Eşimde dedi bakamıycagın cocugu niye dogurdun?

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:
şuna bak ya sanki mecbursunuz almaya eşin iyi cevap vermiş ayrıcada diyememişmi kocan alsın diye
bu nasıl iş arkadaş ya nasıl istenirki böyle şeyler ee aldımı eşin

Secil sınavdan ya kalcam,ya gecicem bakalım hayırlısı.Gamsız olmayı ögrenebilsem.işim cok kolay.Adam ne yapsın ama beni bile bile kv götürdügü için tüm hırsımı ondan cıkarıyorum.Kızıyor,lafta söylüyor yine yapıyor....!!!!
Evet tatlım hala olcam inşallah.Kıyafet,battaniye,beşik falan alcaz bebişimize.Annem alcak,ben yanında gidiyorum.

Ddem yasadıgı yerde kp,kocası alıyormuş canım.Ordan buraya tasıyamazmış biz alcakmışız.Ben emri vakiden hic hoslanmam.Yapılırsada tam tersini yaparım.....Haftaya burda.Bakalım görcez eşim alcak.mı?Hic sesimi cıkarmıyorum al,alma,almıcaksında demedim.Ne yapcak görcez!

neyse kızlar ben çıkıyorum pilates saatim geldi
eda canım sabredebildiğin yere kadar sabret canım zor ama napıcaksın işte eşinin ailesi
bugün düşünme yeni gelecek bebişinizi düşün iyi gezmeler canım:34:

Back