• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Düglek,düvelek,güvelek,kücük kavunda derler.Bizim burda pek yok.En tazesini denizlide bir köylü teyzede yemiştim.Hımm olsada yesem.Tadı cok güzeldir.Soguk olursa birde :)))Afiyet olsun canım.

bende yazın yemiştimm en son burdada görmedim antalyadan kv göndermiş seradan ,,canım sen izmirin nersindesin merak ettim

Buca canım.Bizim buralarda pek yok.Denizlide yemiştim en son.

ayyy canım sen boyoz midye falan hiç yemiyorsun gerci boyoz baya yaglıda cok özledim ben onları sıcak sıcak orda calısırken gecenin 3. ü 5i alır yerdik eski günler ne güzeldi ordayken

Kızlar Naber misafirim gitti bi bakayım dedim akşam uyarilariniza uydum yazdıklarımı yarısını yedim eve gelmeden aletleri uğradım 15dk çalıştım sayenizde gaza geldim :) misafir kahveye geldi zaten yanında 1 parça çikolata yedim okadar kaçamak yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy insallah ya hedefe son 5.5 kaldı ama ben böyle beslenmeyede alıstım 5 ay olduu

insan alışınca fazla yiyemiyor ki zaten bende mesela öyle fazla yiyemiyorum yediğim zaman midem beni çok rahatsız ediyor güzel güzel kiloları verelim ve hep dikkat edelim geri gelmesin bu can sıkıcı kilolar..

Fıstıklar zaten hedefe ulastık diye ne bulduk yersek tekrar aynı kg geliriz.

insan alışınca fazla yiyemiyor ki zaten bende mesela öyle fazla yiyemiyorum yediğim zaman midem beni çok rahatsız ediyor güzel güzel kiloları verelim ve hep dikkat edelim geri gelmesin bu can sıkıcı kilolar..

benimde su aralar cok yiyesim yok ama bazen gözüm dönüyor :27: o zaman doymuyorum, su yaglar bi gitsin bidaha almaya hiiiiiiiçç niyetim yok ve kızlar hepimizde bilinçlendik kimsenin geri alacagını sanmıyorum ömür boyu cıtır kızlar olacaz:24::24::24:

ayyy canım sen boyoz midye falan hiç yemiyorsun gerci boyoz baya yaglıda cok özledim ben onları sıcak sıcak orda calısırken gecenin 3. ü 5i alır yerdik eski günler ne güzeldi ordayken

:((( boyozu bende özledim burada bi pastane yapıyor ama yapamasada özlem için arada alıp yiyorum gondersene eda :)

Canım midyeyi bir oturusta 50 tane yiyebilecek kadar cok seviyordum.Eşim yapılışını göstermek icin beni inciraltına ve sonra midye yapım yerine götürdü.Artık hic agzıma sürmüyorum.Boyozda yaglı oldugundan cok canım istemezse yemiyorum.
Neslihan masallah masallahhh!!!!

ilknur tikabasa yemek nasıl yermisim bende anlamıyorum kaçamak bile yapsam asla eskisi kadar yiyemiyorum .

Kızlar Naber misafirim gitti bi bakayım dedim akşam uyarilariniza uydum yazdıklarımı yarısını yedim eve gelmeden aletleri uğradım 15dk çalıştım sayenizde gaza geldim :) misafir kahveye geldi zaten yanında 1 parça çikolata yedim okadar kaçamak yok

maşallah canım hadi bakalım cuma güzel sonuçlar alacaksın..

işallah artık bende hakkıyla 1 olayım be yaaaa. Kızlar ben kaçar erken yatayim erken kalkiyom malum hepinizi kocaman öptüm sevgiler

çok iyi yapmısın canım hep böyle devam kacamaklar bizden uzak olsun

Fıstıklar zaten hedefe ulastık diye ne bulduk yersek tekrar aynı kg geliriz.

aman aman hayatta düşünmüyorum o kadar ugrasıyoruz bida gelmesin fazlalıklar

:((( boyozu bende özledim burada bi pastane yapıyor ama yapamasada özlem için arada alıp yiyorum gondersene eda :)

ewet edaaa hadi postala hemen :))

Canım midyeyi bir oturusta 50 tane yiyebilecek kadar cok seviyordum.Eşim yapılışını göstermek icin beni inciraltına ve sonra midye yapım yerine götürdü.Artık hic agzıma sürmüyorum.Boyozda yaglı oldugundan cok canım istemezse yemiyorum.
Neslihan masallah masallahhh!!!!

ayy canım o kadar pismiymiş ki ama ben gene yemek istiyom iştahım görmeden kesilmez heralde:52:

işallah artık bende hakkıyla 1 olayım be yaaaa. Kızlar ben kaçar erken yatayim erken kalkiyom malum hepinizi kocaman öptüm sevgiler

ol bakalım perşembe sende yapıcakmısın detoksu.. hayırlı geceler canım allah rahatlık versin..

Back