kilolara savas actim:)

Selaaamm bugun iyi basladim iyi de biter umarim.dunu telafi gunu bugun:)
Sabah..5 findik iki catal peynir
Ara..iki kepekli grisini sutlu az seker kahve

Oglen...kucuk bi tabak kiymali makarna bol yesillik domates
Ara...iki isirik muz 5 cilek....

aralarda bol su tabiki:)

Aradan sonra bi saat spora gittim.cikinca kizimin dondurmasindan iki kasik aldim ama sorun degil okadari
Aksam..3 kasik patlican yemegi.3 lokma ekmek.1 bardak ayran
ustune 6-7 tane kiraz veeee besi bi yerde cayimm..yasasinn bugun guzel gectiii..:))

Aradan sonra bi saat spora gittim.cikinca kizimin dondurmasindan iki kasik aldim ama sorun degil okadari
Aksam..3 kasik patlican yemegi.3 lokma ekmek.1 bardak ayran
ustune 6-7 tane kiraz veeee besi bi yerde cayimm..yasasinn bugun guzel gectiii..:))
Süpersin tebrikler

Merhaba canım kolay gelsin gayet iyi gidiyorsun tebrikler boyun kaç çünkü kilon gayet iyi

Merhaba canım kolay gelsin gayet iyi gidiyorsun tebrikler boyun kaç çünkü kilon gayet iyi
Sagol canim..gayret ediyorum arada kacsada:)57 bi cok kisi icin iyi bi rakam.lakin boy olmayinca fazla geliyo boyum 152 evlenmeden once 48-49 dum.su an icin hedef 55 .ama gonlumde 52 var:)

Gelelim bugune..
Sabah ...iki dilim ekmek 4-5 zeytin.1 kk kadar peynir.iki ck recel.iki ck cikolata.1 bardak cay.domates biber
Ara..arkadasla icilmis bi fincan kahve yaninda kucuk bi browni
Oglen...1 kase mercimek corbasi .3 lokma ekmek.yesillik.
Ara...1 kase sutlac .5 cubuk kraker
Aksam ..3 kasik ispanak .3 kasik yogurt.3 lokma ekmek
Ardindan 1 saat spora gidildi:) bugun browni ve sutlac kacti valla.pisman degilim.spor rahatlatti icimi..arada kacirmak gerek ..vucud cok yoksun birakilinca ..geri almasi kolay olur gibi geliyo.yemeyip yemeyip birden saldirmaktansa boyle arada nefsi korlemek daha iyidir bence gunlukcugum:)) nitekim su an karnim ac yatiyorum..iyi gecelerr

Sagol canim..gayret ediyorum arada kacsada:)57 bi cok kisi icin iyi bi rakam.lakin boy olmayinca fazla geliyo boyum 152 evlenmeden once 48-49 dum.su an icin hedef 55 .ama gonlumde 52 var:)
Evet boyun ideal kilo 50 herlde ama en önemlisi kendini iyi hissettiğin kilo ideal kilondur bence fazla takılma yavaş yavaş vermeye çalış sonra ise koruma

Evet boyun ideal kilo 50 herlde ama en önemlisi kendini iyi hissettiğin kilo ideal kilondur bence fazla takılma yavaş yavaş vermeye çalış sonra ise koruma
Evet 50 cok iyi benim icin..52 yi gorebilirsem 50 olmayida zorlarim belki:).bu kadar alana kadar daha once dikkat etseymisim keske
bu arada sen kac kilosun hedefin kac yasin boyun kac:)
bende yavas yavas vermeye calisiyorum.insallah basaricam.yolun yarisi oldu..bi bu kadar daha:)

Sabah... 1 yumurta 3 lokma ekmek .3 catal peynir.1 salatalik.2 ck fistik ezmesi
Ara....5 cubuk kraker
Oglen...1 kase mercimek corbasi 1 grisini

Bu arada baharcimm..iyice temizlik islerine daldin sanurim..unuttun buralari
INan hep aklimdasin elmascim
Ben basladigim yerden maalesef devam edemedim acikca pazar gununden beri kaciyor.dunde arkadaslar kahvaltidaydi bende hadi az yiyim dedim yine yapamadim.avartmiyorun ama kiloda veremiyorumki regl donenimdeyim siskinligimde sinirimi bozuyo yiyorum derken tekrar sinirim bozuluyo kisir dongudeyim kisacasi motivem yok 58in altina azicikta olsa dussem hemen motive olcam.yaz temizligm henuz bitmedi yavas yavas ediyorum.insallah haftaya sali oglusum sunnet olcak ve allah izin verirse ondan 1hafta sonra sunnetmevlidi yapcam.o ara kosustururda zayiflarsam ne mutlu bana.en onemlisi oglum sagsalim atlatsinda ins.
Buarada super gidiiosun elmas masallah
Internettim bitti giremedim iki gun

Ara ..yarim kase sutlac ustune 1 soda
Aksam...3 kucuk pohaca(ev yapimi az yagli yaptim)1 domates
Ustune iki bardak cay
pohacayi iki de biraksam iyiydi ama dayanamadim..Bu hafta cok verimli gecmedi gibi.veer yarin tarti gunum..eksiyi gormeyecek gibiyim..bakalim ne cikacak..
bu arada spora gitmedim bugun yorgun hissediyorum sabahtir enerjim yok.yuruyuse ineyim en azindan dedim.yuruyusteyim su an gorusuruuzzz gunluk..

Baharcim pes etmek yok..arada bosvermislik yapsakta devam lutfen canim..kilo vermek sabir isi..sunnet telasinda verirsin bence stres yapmak da kilo vermeyi engelliyomus bilgin olsun..bende cok mukemmel gitmiyotum bu ara..5 kilo verdim simardim gibi..spora guveniyorum birazda..ama yanlis yapiyorum..yarin telafi gunu yapicam pohacalari insallah

Gunaydiin
Tamam pes etmiyorum ama motivasyonumuda ins. Seninle birlikte tekrar kazanirim.sabahlari iyi gidiyorum ne oluyosa aksam vakti oluyo tamda en kotu zaman. Bu aksam yemelrrini birakmakta zorlancam ama ha gayret olacak allahin izniyle .
Sabahlari ilk isim kahve icmek (aliskanlik) bugunde musli yerim diyodum sut ile eyvah sutum bitmis .bakalim bende 1dilim ekmek kasar yerim heralde bakalim duruma yazarim yine ins.
Evet canim sende bu hafta hafiften simarmis olsanda ☺yinede supersin birakmiyosun en azindan sporun var.yuruyuse baslamam lazim hatta sart .1ay once annemler yanima gelip kaldiklarinda 2 hafta ara ara yuruyus yapioduk cok iyi geliodu hic kilo almadim beraber yedik ictik ama arada kisarak yedim cokta buyuk istahim yoktu.
Buarada senin yasin kacti
Ve spor olarak fitnes derken tam olarak ne yapiosun

Gunaydin canim..evet aksam yerine sabah yapmaliyiz kacamaklarimizi.sabahtan olunca eritme imkani var aksama kadar en azindan..bu arada benim yas 30 seninki kacti:) fitnes olarak yuruyus bandinda bi sure tepiniyorum:) sonra biraz bisiklet ..biraz ekliptik aletle.biraz mekik..bi saati buluyo.gidemedigim vakit.disarda yuruyus yapmaya calisiyorum. haftada 3-4 gun spor cok iyi geliyo.sende gurbettesin sanirim ben gibi
Onlar yakin olsa hersey daha iyi olurdu gibi geliyo.bende annem geldiginde hergun gittim spora:) sende en azindan evde yapabilirsin spor..cocuk uyudugunda felan.yada aksam esine birakip yuruyus:)

Bende bu sabah sadece bi bardak sut iceyim dedim..geri bozdum.tartida istedigim sonuc olmayinca uzuldum yedim..
Yarim kilo kadar vermisim bu hafta.56,5 oldum..yine bunada sukur..tahminimde boyleydi zaten..baharcim sen kac kilo verecektin bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…