Sagol canim..evet yine iki isirik..kucuk muzun yarisi iki isirik ediyo napim:))sanada kolay gelsin:)yine mi iki ısırık muzçok tatlısın valla. kolay gelsin canım
Süpersin tebriklerAradan sonra bi saat spora gittim.cikinca kizimin dondurmasindan iki kasik aldim ama sorun degil okadari
Aksam..3 kasik patlican yemegi.3 lokma ekmek.1 bardak ayran
ustune 6-7 tane kiraz veeee besi bi yerde cayimm..yasasinn bugun guzel gectiii..:))
Sagol canim..gayret ediyorum arada kacsada:)57 bi cok kisi icin iyi bi rakam.lakin boy olmayinca fazla geliyoMerhaba canım kolay gelsin gayet iyi gidiyorsun tebrikler boyun kaç çünkü kilon gayet iyi
Evet boyun ideal kilo 50 herlde ama en önemlisi kendini iyi hissettiğin kilo ideal kilondur bence fazla takılma yavaş yavaş vermeye çalış sonra ise korumaSagol canim..gayret ediyorum arada kacsada:)57 bi cok kisi icin iyi bi rakam.lakin boy olmayinca fazla geliyoboyum 152 evlenmeden once 48-49 dum.su an icin hedef 55 .ama gonlumde 52 var:)
Evet 50 cok iyi benim icin..52 yi gorebilirsem 50 olmayida zorlarim belki:).bu kadar alana kadar daha once dikkat etseymisim keskeEvet boyun ideal kilo 50 herlde ama en önemlisi kendini iyi hissettiğin kilo ideal kilondur bence fazla takılma yavaş yavaş vermeye çalış sonra ise koruma
INan hep aklimdasin elmascimBu arada baharcimm..iyice temizlik islerine daldin sanurim..unuttun buralari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?