• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Yarin kaldigim yerden devamm..hamburgeri 16:30 gibi yedim bu arada.dondurmayida bir saat kadar once:))

Aaa avm.ye gitmeden kucuk muz ve 3 lokma ekmek yemistim..hatirladim yazayim dedim..bide dondurmadan sonra bi tane haslanmis baget yedim..uctum bugun...ama sadece bugunlukkk..metobolizmami sasirtmam lazimdi:)

Gunaydiiinnn..haftasonu kahvaltisi olunca abarttim bugun biraz..:(
Telafi edicemmm amaa
2,5 dilim ekmek.biraz tulum peynir.biraz beyaz peynir.iki bardak cay biri cok az sekerli.iki ck.recel.iki ck cikolata.1 ck zeytinyagi.3 zeytin.3-4 catal sucuklu yumurta.domates salatalik.biber.maydonoz
Doyurucu bi kahvalti oldu.bugun ara ve oglen yemegi yok bana.gec yedik zaten..bi ara yaparim bide cok hafif bi aksam yemegi..yoksa kotu olur benim icin..tarti da eksi gormeliyim arti degill..firsat bulursam biraz yuruyus yapayim bugunn..bolca suyumuda iceyim..karnim cok dolu hissediyorumm:(( simdilik bu kadar gorusuruuzz

Selaaamm..ogleden sonra dayanamadim.14:00 gibi yarim kase sehriye corbasi ictim. Bi tanede haslanmis baget.16:30 gibi de bi tane kivi 5 findik
aksami da erken yedik bugun iyi oldu.18:00 da 4 kasik bezelye 4 kasik tavuklu pilav.1 bardak ayran..bugunluk bu kadarla kalacagim insallah..kalmaliyim..istahim acildi sanki canim dondurma cikolata tarzi seyler istemeye basladi...fren yapmalii freennn..

Selaaamm..ogleden sonra dayanamadim.14:00 gibi yarim kase sehriye corbasi ictim. Bi tanede haslanmis baget.16:30 gibi de bi tane kivi 5 findik
aksami da erken yedik bugun iyi oldu.18:00 da 4 kasik bezelye 4 kasik tavuklu pilav.1 bardak ayran..bugunluk bu kadarla kalacagim insallah..kalmaliyim..istahim acildi sanki canim dondurma cikolata tarzi seyler istemeye basladi...fren yapmalii freennn..

Offf yaaaa komsum kumpir yapmis getirdii..3 kasik yedimmm..:(( bide soda ictim..sabiiirrr..

Afiyet seker olsun dun ve bugun yediklerin aman ha kilo olmasin:)
Ben dunden beri reglm ve istahim inanilmaz derece acik.yinede kendimi frenliyorum tabii cok zor oluyo.dun aksamdan cayin yaninda karisik kraker yedim gecti vakit ve fazla yedim 1kase dolusu.bidaha alma dedim esime bugun son paketi yiyebiliriz aksamdan yine :(
Neyse bugunku menum
2 haslama yumurta 1dilim kek.bol yesillik 1kk suzmepeynir .
Ara 1pikolata tarzinda hafif cikolata yaninda kahve
Oglen 3kucuk ama minik degil ortakucuk boy biberdolma + 4 -5k yogurt
3saat sonra 1dilim isoanaklikek+ kahve
Keki kendim yaptin az yag koydum ama harika olmustu
Esim gelince sekersiz cay ve kraker. buarada kahvelerimde sekersiz bazen sutlu bazen sade seviyorum.

Elmas benim icinde haftasonu kahvaltisi sadece pazar gunleri esimle birlikte yapiliyor isinden dolayi.
Ama reglmdan dolayi canm neler cekiyo.patates patlican bile kizartabilirim.kizarttmayi pecete ustune cikarinca yagini emiyo azda olsa

Buarada demeden gecemiycem
Dunden beri yaz temizligine basladim dip bucak mutfak dolaplari alti ustu
Daha iki gun daha ins. Ayaktayim.sporda yapamiyorum ki zaten buda spor oluyo bana.dunde cok yoruldum oyuzdende yazamadim

Kolay gelsin baharcim..arada kaciriyoruz ipin ucunu napalim..bizde insaniz canimiz cekiyo..onemli olan devam etmek :))
Bugunde ozenle hazirlanmis pazar kahvaltisi yaptik bizde..hem inanirmisin patates biber patlican kizarttim:))domates soslu..esim istedi..coktandir yapmiyodum.bende yedim tabiki.kucuk bi tabak dolusu kizartma:((yaninda
2zeytin.1 kk peynir.3ck recel.iki ck .cikolata
2 bardak cay 1 dilim kepek ekmek
En azindan yaninda yediklerim cok degildi.zeytin olsun ekmek olsun..eskiden olsa daha cok yerdim.buna sukur..
birde sabah kahvaltisinda fazla yesemde icim daha rahat oluyo.aksama kadar eritirim diye..aksami daha onemsiyorum.tabi yinede bahanelere siginmamak ve abartmamak lazim..

Arayi ogleni ve aksami cok hafif tutmaliyim.bide temizlik yapicam bugun.arti 1 Saat spora gidicem..dengelemis olurum umarim..

Selam gunlukcugum..sabah kahvaltisi gec olunca oglen yemedim..ustune bir guzel sil supur temizlik yaptim.cam sildim:)yansin yaglar....
arada saat16:00 gibi 1 elma iki lokma gofret
aksam 18:00 da 3 kasik pirasa 4 kasik yogurt.3 lokma ekmek......ve gunu kapadim
Su an spordayim..ter atiyorumm:)))
Bugunu iyi gecirdimm kahvalti disinda yasasiinnn..en azindan onu telafi ettim.sonrasinda az yiyip spor yaparak:))
Aksamda besi bi yerde zayiflama cayimi icecegim..bugunluk bu kadarr...byee

Bende spordan geldim.kizlarima yemek yedirdim.dondurmasindan bir kasik aldim minik kusumun..o sayilmaz ama:))sonra buyugun banyosu onlari yatirmaca kendi dusum derken yoruldum..ac ve yorgun yatiyorumm..iyi geceler gunlugumm
.

Selam gunluk
Sabah.. 1 cay b.süt. 2 zeytin 3-4 catal peynir.1 dilim kepek ekmek
Ara..1 kucuk cikolatali kruvasan
Oglen..(yemek yemedim) 1 fincan kahve 5 findik
Ara ..1 tane nektar 4 cilek
Aksam..bi dolu tabak kiymali makarna iki kasik yogurt.salata
ustune de biseylere sinirlenip bir paket cikolata:((
Bugunluk bu kadar:( iyi baslayip kotu bitirdigim bi gun oldu..diyetim adina..:((

Back