Bu arada 62 kiloyla basladim bir hafta oldu 1 kilo gitti.sporada yazildim bir haftadir.kendimi cok kasmadan.azaltmaya calisiyorum yemekleri.suyu artirdim.aksam atistirmalarini biraktim.hedef 8-10 kilo kadar verebilmek iki ayda insallah.ne kadar olursa kardir.Slm kizlar eski bir kk uyesiyim.bi zamanlar yine geziniyirdum buralarda.bana iyi gelmisti .ilk kizimin dogumu sonrasi spor ve diyetle forma girmistim.sonra tekrar aldim tekrar verdim.ikinci kizim oldu yine aldim..hatta biraz aldim basimi gittim.simdi verme zamani.insallah
Gunaydin kizlarrr..dun pazara gittim baya efor harcadim ordanda spora gittim 1 saar ter doktum.super oldu..sabah az yemistim .oglen bi elmayla gecistirdim.aksam yemeginde bi tabak yaprak sarma yogurt yedim(sarma biraz fazla kacti:)) kucuk bi kurabiye yedim.10 tane kadar cilek. Bu sabah limonlu ilik su.yarim dilim kek.yarim dilim ekmek 1 ceviz.azcik peynir.4 zeytin.bi kucuk domates.2 yesil biber.yesil cayBu arada 62 kiloyla basladim bir hafta oldu 1 kilo gitti.sporada yazildim bir haftadir.kendimi cok kasmadan.azaltmaya calisiyorum yemekleri.suyu artirdim.aksam atistirmalarini biraktim.hedef 8-10 kilo kadar verebilmek iki ayda insallah.ne kadar olursa kardir.
Gunaydin gunluk..kimsecikler ugramamisneyse kendim icin burdayim:) bu sabah kahvaltiyi gec yaptim 1o.30 gibi.neler yedim.2 dilim ekmek .2 ck bal .kucuk parca peynir.4 zeytin.domates salatalik biber.bi ck tereyaginda yapilmis omle .sekersiz yesil cay.guzel bi kahvalti oldu.ardindan 2-3ck nutella yemeseydim iyiydi ((. Neyse toparlicam durumu insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?