Ay lutfen kusura bakma ben zaten o gun den sonra bidaha ugrayamadim gunlugune zaten diyetede baslayamadim motivasyonumda dusuk buara.Hosgeldin cnm evet bende bu kadar yalniz kalacagimi sanmiyordum:).ama bi hedef icin burdayim bu yuzden gunlukumle idare ediyorum.ama ugrarsan mutlu olurum .hatta birlikte yola devam edebiliriz.kac yasindasin boyun kac kac kilo vermek istiyosun..cok mu sordum ne:)
iyi gidiyorsun tebriklerSabah bi bardak sute iki uc kasik yulaf ve tarcin atip yedim
Arada iki grisini azcik krem peynir
oglen yarim kase tarhana corbasi
arada bi isirik muz iki parca ceviz.
Arkadasla cok az sekerli neskare iki uc cubuk kraker
aksam 5 kasik taze fasulye 3 kasik bulgur pilavi.salata .1 bardak ayran.4-5 kasik hosaf(adetliyken malum seker isteginin bedeli olsun artik buda:))
Ustune mutfagi topladiktan sonra.cocuklari esime birajip 1 saat spor yaptim
gelincede bikac rabe kiraz..veee..kapanis..iyi gecelerr..fena sayilmaz bugunku durumumda"))
Masallah cok gzl gidiyosun gercektenSabah bi bardak sute iki uc kasik yulaf ve tarcin atip yedim
Arada iki grisini azcik krem peynir
oglen yarim kase tarhana corbasi
arada bi isirik muz iki parca ceviz.
Arkadasla cok az sekerli neskare iki uc cubuk kraker
aksam 5 kasik taze fasulye 3 kasik bulgur pilavi.salata .1 bardak ayran.4-5 kasik hosaf(adetliyken malum seker isteginin bedeli olsun artik buda:))
Ustune mutfagi topladiktan sonra.cocuklari esime birajip 1 saat spor yaptim
gelincede bikac rabe kiraz..veee..kapanis..iyi gecelerr..fena sayilmaz bugunku durumumda"))
Edelim canim cok sevinirimBaharcim birlikte devam edebiliriz istersen:))her zaman beklerim..buraya yazmak cok iyi geliyo bana
sabah..1 dilim kepek ekmegi.1 bardak yesil cay.az tereyaginda tek yumurtadan yapilmis omlet.az peynir 3 zeytin.domates.1 ck bal
arada 1 fincan kahve 2 erik
oglen 2 lokma ekmek yesil sogan esliginde.ve iki isirik muz 1 dilim kivi
Su an spordayim..gidince kraker atistirayim diyorum.
Tabiki aralarda su bugun az ictim ama
canim ya çok sekersin:)) çocukların yemediği küçük bi bölümü kalmıştı muzun. ondan öyle iki isirik oldu:)) bir yesil elmayı bitir tabiki sen:)) onda sıkıntı yok.buyuk muz olursa yarısı. küçük olursa tamamı yenebilir bence:))ah ben de bir muzdan iki ısırık alıp bırakabilmeyi isterdim ama bak şimdi yeşil elma yiyorum sonuna kadar yiyorum ne yersem
Edelim canim cok sevinirim
Bugun benim ilk gunumdu oyuzden habire acikip agzima ufakta olsa biseyler attim diyebilirim.
Sabah dedigim gibi yaptim
Yumurta peynir vessyre ekmeksiz
Ara yogurt+tarcin+muz
Oglen 1simit (pazara ciktim 1saat gezindim o ara yedim)
Ara 2kuru kayisi az tatli+2kuru incir ve yesl cay
Aksamda 1kasik pilav 5kasik nohut yemegi az yagliydi ve ceyrekten kucuk simit + 4 -5kasik yogurt
Yogurdumu kendim mayaliyorum
Spor olarakta yuruyus ve bitane aletim var evde yuruywmedigimde ona cikcam ins. (Crosstrainer)valla banada motivasyon sart ve buraya bakip yazdilarmi acaba diye dusunmekte hosuma gitmiyo deell :))
Ozel bi soru neden bukadar ara verdin cocuklar arasinda ben simdi bitane daha istiyorum ins.nasip olursa.ama bu karari vermeden oncede epey dusundum
ah ben de bir muzdan iki ısırık alıp bırakabilmeyi isterdim ama bak şimdi yeşil elma yiyorum sonuna kadar yiyorum ne yersem
boyum 173 kilom 70. hedefim 60 canım.canim bu arada sen kaç kilosu. boyun kaç. .yani ne kadar fazlalık var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?