• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Sabah..1 kucuk pohaca 1 domates 1 salatalik.2 zeytin 2 catal peynir.1 bardak yesil cay
Ara ...3-4 ck nutella...:((
Simarikliga devam ediyo gibiyim..nutellayi 3-4 kasikta birakmakta hic yoktan iyidir..dayanilmaz bisey yahuu:)
Oglen yemicem sivi hafif seylerle devam edeyim diyorum.insallah..yogurt kuru deneyebilirim..veya bi bardak ayran

Eninde sonunda bu kilolar verilecek kafaya taktim bi kere.kalan 5 kilo gi- de -ceeekkkk:KK54:
diyet ve spora devamm..ramazanda bana iyi gelecek insallah..gecen ramazan 2-3 kilo vermistim..ustune ustluk ramazanda haril haril ev toplicam..cunku tasiniyoruz..o_Oo aradada baya efor harcarim..bir ay sure verdim kendime yaklasik..o bir ayda 4-5 kilo verebilirim sanirim..haydi kolay gelsin bana gunlukcugum..olacak insallah iki cocuklu fit bir anne olucamm..giydiklerim yakisacak insallah:):21:

Hee bide aklima gelmisken kilo verirken duraksamalar olabiliyo..o yuzden yarim kilo fela sayilmaz yinede ..kacamaklarima ragmen:(

Hayatim yarim kilo vermissin ama dedigin gibi bunada sukur ki arkani donup baktiginda 5bucuk kilo gitmis.ben 29yasindayim allah izin verirse agustosta 30.hedefimde 56 buara hamile kalmayi planliyoruz oyuzden 56yi gormem lazim 1ayda 3 4 kilo ins. Gider.evet yaa gurbetteyim sen nerdesin nereye tasiniyosun?
Ben bu sabah 1dilim ekmek 1bucuk kk kasar 2lokma beyazpeynir kahve sutlu
sekersiz
4saat sonra 1bucuk pikolata ve kahve
2saat sonra 1kase yogurt 1muz
2saat sonra 50gr cubukkraker yaklasik 35 40tane 180kalori
Kahvaktidan 2saat sonra butun evin duvarlarini sildim bayaa calkalandi heryerim silerken terledimde oyuzden sik sik acimtim 3 4saat surdu isimin bitmesi.aksan ve iglen yemek yemedim ondan heralde tuzlu krakere saldirdim :)
Esim gelince cay ile orta boy kase pizza kraker 3buyuk erik eksi eksi yedim azcikta cubukkraker 10tane vardir.
Bu aksam yemesini direk kesemicem ama ne tesadufturki bende citir anne ve hamile kadin olmayi dusundukce motive oluyorum.
Yurutuslere baslama vakti geldi ama ins oglum sunnet olunca eve kapancam.amaan o iyi olsun yeterki

Ikimizinde bir ayda 4 kilo hedefi var yaklasik...insallah veririz ..su an 60 civarisin bu durumda:) insallah istedigin sekilde hamile kalirsin.duvar silmen ciddi spor olmus sana bugun:)istanbuldayiz canim..nereye gidicez henuz belirsiz iyi mi:)bir haftaya kadar belli olacak.esimin yeni gorev yeri insallah.sen nerdesin:)fit anneler olacagiz insallahh..ama sikilmadim degil diyetten..doyasiya yemek istiyo canim.her an tedirgin her an kontrollu olmak sikici..zaman cabucak gecse istedigimiz kiloda olsak bir an once..yiyip yiyip kilo almasak:(

Bebisin onemli tabiki..o iyilessin de sen sonra bakarsin spor olayina.bu arada.
Arada ..yogurt kurunu yaptim ilk kez.4-5 cubuk kraker
Saat16:00 gibi dürüm cig kofte yedik kiziml
Saat18:30 gibi bi kucuk kase meyve(kiraz cilek erik nektar)
Bugun cigkofte fazla oldu gibi..onun disinda iyi sayilir.o da yagli bisey degil ama..cok kalorili degildir umarim.en azindan erken yedim.bu da kardir..bugun birazda kucuk kizimi parka indirdim yarim saat kadar hareket oldu bana..ufaktan esya toplamayada basladim..hadi hayirlisi..yeni bir sehir yeni bir benn ile yeni bir baslangic diliyorumm:)))

Gunaydinnn...bu gun cumartesi olunca malum..genisce kahvalti yapildi...cisss mamalar yendi:((
Bende doyasiya yedim vallaa...aksama kadar eritirim artik napimm..diger ogunlerimi cok hafif tutarimm..bide spora gideyimm bugun..:(
Sabah ve oglen karisti bugun gec yiyince..sabah ilik limonlu su
3-4 dilim yumurtali ekmek.
biraz peynir.domates salatalik.3zeytin.3-4 kasik recel.2 bardak cay..
..................simdilik bu kadar..hoscakaall.......

Bebisin onemli tabiki..o iyilessin de sen sonra bakarsin spor olayina.bu arada.
Arada ..yogurt kurunu yaptim ilk kez.4-5 cubuk kraker
Saat16:00 gibi dürüm cig kofte yedik kiziml
Saat18:30 gibi bi kucuk kase meyve(kiraz cilek erik nektar)
Bugun cigkofte fazla oldu gibi..onun disinda iyi sayilir.o da yagli bisey degil ama..cok kalorili degildir umarim.en azindan erken yedim.bu da kardir..bugun birazda kucuk kizimi parka indirdim yarim saat kadar hareket oldu bana..ufaktan esya toplamayada basladim..hadi hayirlisi..yeni bir sehir yeni bir benn ile yeni bir baslangic diliyorumm:)))
Furu
Ikimizinde bir ayda 4 kilo hedefi var yaklasik...insallah veririz ..su an 60 civarisin bu durumda:) insallah istedigin sekilde hamile kalirsin.duvar silmen ciddi spor olmus sana bugun:)istanbuldayiz canim..nereye gidicez henuz belirsiz iyi mi:)bir haftaya kadar belli olacak.esimin yeni gorev yeri insallah.sen nerdesin:)fit anneler olacagiz insallahh..ama sikilmadim degil diyetten..doyasiya yemek istiyo canim.her an tedirgin her an kontrollu olmak sikici..zaman cabucak gecse istedigimiz kiloda olsak bir an once..yiyip yiyip kilo almasak:KK43:
Merhava canim ben trabzondayim almanya dogma buyuneyim evlenince buraya tasinndim.ayy senin durumunda cok zor yani hakikaten iyi nereye gidecegini bilmemek :))
Bu sabah 1kaseye yakin pitinc patlagi ve yulaf karisik sut ile yedim.3bucuk saat sonra 2kalin dilim kek ve kahve arkadastaydim .3saat sonra cayin yanina kahvaltilik cikardi bide patates kavurmasi yapmistik icli kofte icin.(beraber yapip dondurucusuna attik) bolca suzme peynur ve labne yedim 1kase patates kavurmasi ve labne 3 4tatli k.
Cok acikmistim yaa dozunda birakamadim tam olarak.buarada arkadasa yuruterwk gittin markete esimin yanina ugradim derken 1saat yurudum.

Yanlislikla iki kere alinti yapilmis
Elmascim ben 60 59arasi oynuyorum hedefimi biliosun.ins yaa ikimizde veririz su yapisan 4kiloyu aminnn..
Yarinda benim haftasonum bakalim ne yapcamm :)

Buarada esin ne mesleginde

Furu

Merhava canim ben trabzondayim almanya dogma buyuneyim evlenince buraya tasinndim.ayy senin durumunda cok zor yani hakikaten iyi nereye gidecegini bilmemek :))
Bu sabah 1kaseye yakin pitinc patlagi ve yulaf karisik sut ile yedim.3bucuk saat sonra 2kalin dilim kek ve kahve arkadastaydim .3saat sonra cayin yanina kahvaltilik cikardi bide patates kavurmasi yapmistik icli kofte icin.(beraber yapip dondurucusuna attik) bolca suzme peynur ve labne yedim 1kase patates kavurmasi ve labne 3 4tatli k.
Cok acikmistim yaa dozunda birakamadim tam olarak.buarada arkadasa yuruterwk gittin markete esimin yanina ugradim derken 1saat yurudum.
Merhaba canim..hosgeldin..biraz kalorili gecmis bugun:) yeni evli misin..boyun kilon kac hedefin kac:) tanimak adina sordum:)genelde damat veya gelin yurt disina gider seninki tersi olmus..sen gelmissin turkiyeye..hosgelmissin..tasinma yerimiz bir haftaya kadar belli olacak canim..bizde sabirsizlikla bekliyoruz..hayirlisi bakalim..yine beklerimm..arada buyur gel..

Yanlislikla iki kere alinti yapilmis
Elmascim ben 60 59arasi oynuyorum hedefimi biliosun.ins yaa ikimizde veririz su yapisan 4kiloyu aminnn..
Yarinda benim haftasonum bakalim ne yapcamm :)

Buarada esin ne mesleginde
Insallah canim yaa..versekte kurtulsak su kilolari..ben verdiklerimi geri almazsam iyi cozuttum bu gun hatta bu aralar cozuttum..

Sabah kahvaltidan sonra canim cekti 1 cay b.gazoz ictim
ustune 1 saat spora gittim..gelince 1 elma 1 dilim kek
Aksam..5-6 kofte yaninda 5-6 catal firinlanmis sebze 1 kase cacik.yarim dilim ekmek.
ustune sutlu sekerli kahve yanimda 3 kare bitter cikolata..offf kotu bi diyet oldu bugun..hatta diyet olmadi bu..midemm bayram etti bee..aman beee kasmayim bi gunde dedimmm:))

Yarin cooookkk dikkat edecegim..etmeliyim..etmemm gerekk...yoksa geri almaya baslicaamm:((
Hayiiiirrrr istemiyorummm...boyle olmasin..insallahh:)

Selaammm gunlukcugumm..gezmelerdeyimmm..istanbulu son gezmelerimiz:(vapurdayizz..burayi ozlicemm:(
Sabah ...1 dilim tam bugday ekmegi..3-4 catal patates..biraz peynir..domates salatalik..3 zeytin..2ck recel 1 ck bal..2ck cikolata..1 bardak cay..son anda komsum hamur kizartma getirdi ve ben bayiliriimm 3 kucuk parca yedimm:((
Hamuru getirmeseydi komsumm iyiydi yaaa:(((valla iyiydi yoksa kahvaltimm:*(
neyse gezmelere ciktik..yuruyup eriticemm insallahh..
Ara olarak da vapurda az sekerli neskafemi yudumlarken yaninda 4-5 tane kremali biskuvi yedimm...ohhh guzell oldu:))
Burasini diyet gunlugu degil..gun boyu ne yemedimki gunlugune cevirdim yahuu:)))
Neyse toparlarim ben..inaniyorumm..yedigim gibi yememeyide bilirim..evelallah..5 kiloyu verdigim gibi..hafta ici azalticam yine ..insallaaaaahhhh....

Selaammm gunlukcugumm..gezmelerdeyimmm..istanbulu son gezmelerimiz:KK43:vapurdayizz..burayi ozlicemm:KK43:
Sabah ...1 dilim tam bugday ekmegi..3-4 catal patates..biraz peynir..domates salatalik..3 zeytin..2ck recel 1 ck bal..2ck cikolata..1 bardak cay..son anda komsum hamur kizartma getirdi ve ben bayiliriimm 3 kucuk parca yedimm:KK43:(
Hamuru getirmeseydi komsumm iyiydi yaaa:KK43:((valla iyiydi yoksa kahvaltimm:*(
neyse gezmelere ciktik..yuruyup eriticemm insallahh..
Ara olarak da vapurda az sekerli neskafemi yudumlarken yaninda 4-5 tane kremali biskuvi yedimm...ohhh guzell oldu:))
Burasini diyet gunlugu degil..gun boyu ne yemedimki gunlugune cevirdim yahuu:)))
Neyse toparlarim ben..inaniyorumm..yedigim gibi yememeyide bilirim..evelallah..5 kiloyu verdigim gibi..hafta ici azalticam yine ..insallaaaaahhhh....
istanbuldan ayrılıyor musun elmaskalp? ben de yazın ayrılacağım. ama İstanbulu çok özleyeceğim :KK43:

Evet mavimli ayriliyoruz:KK43: malesef:KK43: bende ozleyecegim cok..hemen degil 1ay sonra felan..sende oyle sanirim..yazin dedigine gore oyle olmali..siz ne tarafa belli mi bari:KK43:
Son gezmelerimizi yapiyoruz bu sehirde..dunyanin en guzel ve ozel adina bi cok siirler yazilan sehrinde:KK43:

Bu arada bugun dondurma yedim.portakal suyu ictim aralarda.ayrica epeyce yuruduk gezdik.aksamida gec yemeseydik iyi olacakti ama neyse..yapacak bisey yok
Aksam..disarda kebap yedimm..yaninda meyve suyu..ve supangle...battim bugun..yarin oruc tutayim diyorum insallah niyetlenebilirsem.hem organlarimi dinlendireyim..hem ibadet..iyi geceler gunluk..gayet guzel ve yorucu bi gundu..

Gunaydin gunlukcugumm..bomba gibi basladim gune..sonuna kadar iyi giderim bugun insallah..oruc degilim ne yazikki:KK43:ayrica sabah tartida verdigim o yarim kiloyu aldigimi gordum..belki 250 gr aldim..belki biraz siskinlik var bilmiyorum..benimki hassas tarti olmadigindan..ne olursa olsun..acil durum alarmi verdimm..bu hafta 1 kilo verilmis olacak insallah.kilo almaya niyetim yok:KK43:

Sabah sicak limonlu su..1 d.tam bugday e.2 zeytin.1 kk kadar peynir.yaninda form cay.1ck bal

temizlige girisicemm simdi..sil supur topla derken yansin yaglar:))haftasonu epey dagittik evi..toplama zamani geldi..haziran da geldi catti..hareketli gunler beni bekliyo..okul tatili ..tasinma telasi..ramazan ayi..Allah guc kuvvet versin herkese..ozellikle hafta basi temizligiyle cebellesen biz hanimlara...kolay geleeee:))

Ogle...1 kase naneli pul biberli cacik..2 lokma ekmek

Cookk guzell..devammm...bu ne kendini begenmislikse:))

canım bizde eşimin işi dolayısıyla ayrılıyoruz ama inşallah üç beş sene sonra döneriz gene. Siz tamamen mi ayrılıyorsunuz? rejim nasıl gidiyor bu arada? benimki çok ağırdan gidiyor malesef. hamilelik istiyorum o yüzden ne olur olmaz diye çok sıkı diyet yapmıyorum. daha önce malesef bebeğimi 7 aylık hamileyken kaybettim.

Back