Biz tamamen gidiyoruz canim evet.memleket bura degil zaten..ankara- adana karisimi..yani gurbetteydik .yine gurbete devam..siz nereye tasincaksiniz belli mi..canım bizde eşimin işi dolayısıyla ayrılıyoruz ama inşallah üç beş sene sonra döneriz gene. Siz tamamen mi ayrılıyorsunuz? rejim nasıl gidiyor bu arada? benimki çok ağırdan gidiyor malesef. hamilelik istiyorum o yüzden ne olur olmaz diye çok sıkı diyet yapmıyorum. daha önce malesef bebeğimi 7 aylık hamileyken kaybettim.
sağol canım inşallah bir daha olur ne diyeyim. biz diyarbakıra taşınacağız kısmetse bir süreliğine canım. benim de rejim yavaş gidiyor ama olsun yavaş ama sağlam adımlarla zayıflayalım.Biz tamamen gidiyoruz canim evet.memleket bura degil zaten..ankara- adana karisimi..yani gurbetteydik .yine gurbete devam..siz nereye tasincaksiniz belli mi..
bebegin icin uzuldum..insallah cabucak bi bebek sahibi olursun ..rejimi biraz bozdum son gunlerde ama pes etmiyorum devamm
Baharcim bebisine gecmis olsun oncelikle..haftasonlari bizim rejimlerde tatile giriyo resmen:) hafta ici toparlanmak gerekiyo..sende guzel gidiyosun toparlamissin durumu..cumartesi dogum gunune dikkat cisss..tabagini yariya böl..sonrasindada bisey yemeyerek kurtarmaya calis:)
Mavimli yavas ve emin adimlarla gitmek hizla kilo vermekten daha iyidir kesinlikle katiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?