• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Sabah...1 kase süt.3 kaşık yulaf.biraz tarçın .4-5 tane çilek karışımı

Ara..2 kuru incir 1 bardak yeşil çay

Öğlen ..2 kaşık bulgur pilavı

Ara..1 ince dilim yaş pasta .3 sigara böreği .3 kuru dolma(saat 15.30 gibi)

Akşam..2 kaşık makarna 2 kaşık tavuk çorbası ...

Şimdilik böyleee komşular oturmaya gelince ara öğün ziyafete dönüştü ...neyseki erken vakit yedim..belki birazdan spora giderim ✋

Selaaamm...dün akşam yemekten sonra bir güzel spora gittim yarın tartılıcam bakalım...sonuç iyi olur umarım

Selaaamm...dün akşam yemekten sonra bir güzel spora gittim yarın tartılıcam bakalım...sonuç iyi olur umarım

Gelelim bugünde haftasonu kahvaltısı olunca biraz kaçtı tabi

Sabah...2 inçe d çavdar ekm.2 bardak çay .3-5 dilim sucuk..biraz patates kızartma ..3-4 zeytin .biraz peynir domates salatalı

Ara..yapmadım tabiki geç ve fazla kahvaltı olunca

Öğlen de aynı şekilde yapmadım

Ara...bu aralıkta bol bol gezdik dışarda hemde hareket oldu bi güzel

Akşam ..1 porsiyon Adana kebap 1 bardak ayran salata 2 parça pidesinden de yedim valla .....sonrada biraz meyve yedim

Çayla birazda çekirdek

Bazende biraz salmak gerek

Gelelim bugünde haftasonu kahvaltısı olunca biraz kaçtı tabi

Sabah...2 inçe d çavdar ekm.2 bardak çay .3-5 dilim sucuk..biraz patates kızartma ..3-4 zeytin .biraz peynir domates salatalı

Ara..yapmadım tabiki geç ve fazla kahvaltı olunca ..

Öğlen de aynı şekilde yapmadım

Ara...bu aralıkta bol bol gezdik dışarda hemde hareket oldu bi güzel

Akşam ..1 porsiyon Adana kebap 1 bardak ayran salata 2 parça pidesinden de yedim valla .....sonrada biraz meyve yedim

Çayla birazda çekirdek

Bazende biraz salmak gerek

Selaaaamm günlükçüm

Kaç gündür yazamadım sana

Görüşmeyeli 1 kilo daha gitti ...58 olduuuummm

Devam ediyorum diyetime kaçamaklarıma rağmen...5 kilo vermenin mutluluğundayım ...şu anda spordayım eve dönüşte bir arkadaşa gideceğim ..kibarca hiç birşey yememeye nasıl ikna etsem bilemiyorım ev sahibini :((

Sırf bu yüzden bi yere gidesim yok

Bide akşama misafirim var ama yemicem akşam kusuruma bakmasınlar...zaten yaptığım kekin tadına baktım sabah ..kalın bir dilimle..

Sabah...1 adet krep..biraz süzme peynir ..5 Zeytin ..2 bardak şekersiz çay .domates salatalık ..1 salam

Ara..şekersiz Türk kahvesi 1 kalın dilim kek

Öğlen 5 yaprak sarma....

Veeee şimdide spordayım...misafirlikte kaçırmamam gerek

Selam günlüğüm
Bir süredir yazmasamda sana yine dikkat etmeye devam ediyorum ..ywrın tartılacaktım ama bugün tartıldım yarım kilo kadar vermişim biraz kaçamaklarım olsada bolca spor yapmıştım aslında 1 kilo umuyordum verdiğimi olmamış ..artık daha da zorlaştıRamazan geldi ..ilk günden saldırdım sofraya midem rahatsız oldu ilk günden. ..yarın daha iyi olur umarım ..spora gitmemde zorlaştı çünkü ..iftar sonrası geç oluyor ...keşke 2 ay daha önce başlasaydım diyet işine ..hedefe ulaşamadım ..3 kilo verebilsem çok iyi olacak umarım gider Ramazan ayı içinde umutsuzum ama kilo almazsam oda iyi diyeceğim ..neyse iyi geceler ..

Sahur yaptık ..1 çay bardağı süt içtim sadece daha akşamki yediklerim erimedi çünkü ...iyi uykular sanada -banada

Selaaaammm günlükçüğümmm ikinci hedefim olan 57 eeee ulaşmış bulunuyorum geçen yarım kilo gitti görünüyordu belki biraz şişlik ödem vardı bilmiyorum ..her neyse bugün oruç ağız bomboş mideyle tartıldım ...net 57 immmnŞu anda da oruç ağız spordayım valla çok susamış olsamda geldim başladım ...vücut sıkılaşmışken salıvermek istemiyorum ..iftar sonrası da geç oluyor ..Fırsat bulduğum gibi kaçıp geldim sporumaiftar da dengeli yemeye devamm

Back