FuruBebisin onemli tabiki..o iyilessin de sen sonra bakarsin spor olayina.bu arada.
Arada ..yogurt kurunu yaptim ilk kez.4-5 cubuk kraker
Saat16:00 gibi dürüm cig kofte yedik kiziml
Saat18:30 gibi bi kucuk kase meyve(kiraz cilek erik nektar)
Bugun cigkofte fazla oldu gibi..onun disinda iyi sayilir.o da yagli bisey degil ama..cok kalorili degildir umarim.en azindan erken yedim.bu da kardir..bugun birazda kucuk kizimi parka indirdim yarim saat kadar hareket oldu bana..ufaktan esya toplamayada basladim..hadi hayirlisi..yeni bir sehir yeni bir benn ile yeni bir baslangic diliyorumm:)))
Merhava canim ben trabzondayim almanya dogma buyuneyim evlenince buraya tasinndim.ayy senin durumunda cok zor yani hakikaten iyi nereye gidecegini bilmemek :))Ikimizinde bir ayda 4 kilo hedefi var yaklasik...insallah veririz ..su an 60 civarisin bu durumda:) insallah istedigin sekilde hamile kalirsin.duvar silmen ciddi spor olmus sana bugun:)istanbuldayiz canim..nereye gidicez henuz belirsiz iyi mi:)bir haftaya kadar belli olacak.esimin yeni gorev yeri insallah.sen nerdesin:)fit anneler olacagiz insallahh..ama sikilmadim degil diyetten..doyasiya yemek istiyo canim.her an tedirgin her an kontrollu olmak sikici..zaman cabucak gecse istedigimiz kiloda olsak bir an once..yiyip yiyip kilo almasak
Merhaba canim..hosgeldin..biraz kalorili gecmis bugun:) yeni evli misin..boyun kilon kac hedefin kac:) tanimak adina sordum:)genelde damat veya gelin yurt disina gider seninki tersi olmus..sen gelmissin turkiyeye..hosgelmissin..tasinma yerimiz bir haftaya kadar belli olacak canim..bizde sabirsizlikla bekliyoruz..hayirlisi bakalim..yine beklerimm..arada buyur gel..Furu
Merhava canim ben trabzondayim almanya dogma buyuneyim evlenince buraya tasinndim.ayy senin durumunda cok zor yani hakikaten iyi nereye gidecegini bilmemek :))
Bu sabah 1kaseye yakin pitinc patlagi ve yulaf karisik sut ile yedim.3bucuk saat sonra 2kalin dilim kek ve kahve arkadastaydim .3saat sonra cayin yanina kahvaltilik cikardi bide patates kavurmasi yapmistik icli kofte icin.(beraber yapip dondurucusuna attik) bolca suzme peynur ve labne yedim 1kase patates kavurmasi ve labne 3 4tatli k.
Cok acikmistim yaa dozunda birakamadim tam olarak.buarada arkadasa yuruterwk gittin markete esimin yanina ugradim derken 1saat yurudum.
Insallah canim yaa..versekte kurtulsak su kilolari..ben verdiklerimi geri almazsam iyi cozuttum bu gun hatta bu aralar cozuttum..Yanlislikla iki kere alinti yapilmis
Elmascim ben 60 59arasi oynuyorum hedefimi biliosun.ins yaa ikimizde veririz su yapisan 4kiloyu aminnn..
Yarinda benim haftasonum bakalim ne yapcamm :)
Buarada esin ne mesleginde
istanbuldan ayrılıyor musun elmaskalp? ben de yazın ayrılacağım. ama İstanbulu çok özleyeceğimSelaammm gunlukcugumm..gezmelerdeyimmm..istanbulu son gezmelerimizvapurdayizz..burayi ozlicemm
Sabah ...1 dilim tam bugday ekmegi..3-4 catal patates..biraz peynir..domates salatalik..3 zeytin..2ck recel 1 ck bal..2ck cikolata..1 bardak cay..son anda komsum hamur kizartma getirdi ve ben bayiliriimm 3 kucuk parca yedimm(
Hamuru getirmeseydi komsumm iyiydi yaaa((valla iyiydi yoksa kahvaltimm:*(
neyse gezmelere ciktik..yuruyup eriticemm insallahh..
Ara olarak da vapurda az sekerli neskafemi yudumlarken yaninda 4-5 tane kremali biskuvi yedimm...ohhh guzell oldu:))
Burasini diyet gunlugu degil..gun boyu ne yemedimki gunlugune cevirdim yahuu:)))
Neyse toparlarim ben..inaniyorumm..yedigim gibi yememeyide bilirim..evelallah..5 kiloyu verdigim gibi..hafta ici azalticam yine ..insallaaaaahhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?