Kilolar Firarda 😎

Harikasın canım 30 kilo ne demek hem de diyetsiz sporsuz inşallah kalan kiloları da vereceksin

Ellerine sağlık kuzum. Yalnız listenin sonunda olmak hiç hoşuma gitmedi. İkişer üçer verip yukarılara çıkmam lazım

Kızlar ben ve henüz geldim. Eksi gelen herkesi tebrik ediyorum. Diğerleri de inş daha iyi yapacaklar. Sonuçta yeni bir şeye başladık burda. Kendi adıma en zor haftamı atlattığını düşünüyorum. Sürekli aşırı yemeye alışan biri için birden kısmak hele abur cuburdan kısmak çok çok zor başlangıç için. Bilhassa çikolata gibi hassas mevzular söz konusuysa
Ama inşallah bu defa 55 i göremeden bırakmayı düşünmüyorum inşallah

Geçen hafta: 66.1
Güncel 65.8
Fark: 0.3

Bu hafta ne olduysa veremedim hiç ya. Halbuki dikkat ettim. Kaçamağım çok çok azdır. Moralim biraz bozuldu ama dolunaya veriyorum.

G Goklerce El_Em
Ekside olman çok iyi canım , harika bence ,
Geçen cuma 64.85
Bu cuma 65.15
Fark +300
Yüzde % ?
Artinin yüzdesini nasıl hesapliyirduk hatirlayamadim
@Azimliiii @Lizozom55 kardelelen321 haftaya hedefim 64.5 olsun canim

Eki Görüntüle 2917951
Çok artı değil canım halledilir
Bebişim asla üzülme. İnişler çıkışlar elbet olur. Önemli olan buna rağmen devam ettirmek. Haftaya çok iyi bir sonuç elde edeceğine eminim.
Ay inşallah canım,bence 300 Gr gitti bile çünkü saçımı kestirdim
Kilo bildirimim:

Gecen cuma 73.1
Bugun: 76.5
Fark+ 3.4kg

Gercekten guzel yedm ama nasl bukadr arti olur 1 hafta da anlamis degilm. Sil bastan basliyorm yine
Canım baya fazla artı olmis silkelen kendine gel, sen yaparsın
Eline emeğine sağlık canım
Abla süpersin, ben de tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum 8 yıldır ve nodül var bende de,o yüzden kilo almak istemiyorum

Bi enfeksiyon geçirdi Bi türlü toparlayamadı.

Devam insallah tüm motivasyonumu kaybettim

geçmiş olsun gülüm eşine , bu dönemleri de atlatacaksınız allahın izniyle eşin de iyi olacak , elinden geldiği kadar stres yapmamaya çalış geçmeyen dert bitmeyen hastalık yok gülüm
ayy inşallah çok sagolun

İyi geldiğiniz kesin tüm motivasyonumu kaybettim tjne az almışım hiçbir düzenim yok ya çok yiyorum ya açım.
Düzelmedi kalp sıkıntısı çıktı tansiyon sıkıntısı çıktı geçen hafta bu haftanın yarısı hep raporluydu okula dün gitmeye başladı maske ayrı sorun zaten bakalim Rabbım sağlık versin neylerse güzel eyler.

Takımdan çıkarmayın önümüzdeki hafta vererek geliyorum eskiye dönmek istemiyorum yürüyüşlere de başladım 2 gündür

inşallah gülüm doğuştan kiloluydum hep kendimi normal hiç görmedim zihnim de bile canlandırmazdım şimdi çok net canlanıyor
Sorma ablam ya bizler doğuştan şanssızız kilo konusunda kendi çabalarımla lise döneminde zayıf oldum ama 20 Li yaşlarım hep 90 üstü kiloyla geçti Bende de hamilelikte troid çıktı ondan beri ilaç kullanıyorum
Ellerine sağlık kuzum. Yalnız listenin sonunda olmak hiç hoşuma gitmedi. İkişer üçer verip yukarılara çıkmam lazım
Ben de ilk gruba katıldığımda öyleydim kuzum inşallah bundan bir iki ay sonra üstlere kendini taşıyacaksın azminle

Slm kızlar
Oturma odasının cam, koltuk, kapı,duvar yaatiklari silindi perdesi yıkandı asıldı, yer minderlerinin kilifi yıkanıp geçirildi, cicekligimi sildim çiçeklerimin kuruyan yapraklarını koparıp toparagini gevşettim suladim halıları gonderdim salı gelecek insAllah yeni aldığım bambu çubuklu oda kokusunu da ciceklige bı yere iliştirdim mis gibi kokuyor ev balkon kaldı onu da gece oğlanı uyutunca hallederim gündü gir çık daha zor olacak kocam beyi kandirirsam oturma odama köşem istiyorum bı koltuğum vardı eskidi kumaşı kirli gibi duruyor örtü de üstünde durmuyor bklm yenilenme zamanı geldi sanki mutfağımi da yarın biraz halledersem pazartesi kalanı yaparım temizlik bitmiş olur ne çok yazmışım vala acayip yorulmuşum oğlan öğle uykusundayken alel acele soluk almadan yaptım oturunca yorgunluğu anladım simdi

Tmm

Bu modeller çok hoşuma gidiyo ama oturma odası için kullanışı nasıl olur acaba fikriniz var mı kızlar almaya karar verirsek fikrim olsun
Benimki daha spor bu arada kalmış klasik koltuk takımı gibi L koltuklar biraz daha rahat olsa daha iyi canım

Eklentiler

• C03E701E-39BD-4330-A6F5-59EA2C8B8C0E.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…