Olsun canım liste yok ama burada yine de devam ediyoruz birlikte menüler paylaşılıyor kilolar bildiriliyor sakın pes etme daha önce de hep pes ettik noldu kiloları geri aldık hedef kiloya ulaşana kadar devamAynen abla uyudu sonra gece 3 kadr uyumadi sirf bu cocugn duzensizliklerine aglama krizlerine stress yapip da yiyorm cogu aburcuburu zaten
Insallah canimm baslangic yaptim bugunn
Aynen cnmm basladim bu hafta guzel olcak insallah ya sen ne guzel gidiyorsn masallah cok ozeniyorum sana bende pes etmiycem birakmiycam insallah artık kackere sil bastan yaptm tam listeye girdm gidiyodu derkn oda bozulunca motivasyon sifirlandi
kolay gelsin canım ellerine sağlık ama bunlar sadece misafirler ve çocuklar için unutmaKizlarrr 2 ölçü poğaça hamuru yoğurup çıktım evden. Küçüğü okuldan aldım şimdi oturup onu yapacağım. Sonra 2 çeşit kurabiye ve kek yapıp mutfakla arama sınır koyacağım ins
Bunlar buzluğa kalkacak tabi okula götürsünler bide bir gelen falan olursa hazırda bulunsun diye.
Kv gelecek gibi yarın azcik da ondan sık acikiyor kadincagiz çayın yanına koyarım ona.
Zira bugün bu hafta hamur işi yemeyecegim diye yeminn ettimrabbim utandirma
Pazartesi kilonu dört gözle bekliyorumDolunaydandır bacımm dolunay
Ben de bugün kaloriyi çok kısamıcam ama kh kısıcam ancakalori de kısarsam çıldırıp tatlıya saldırıyorum
Sen de dediğim o soğuk çorbayı bir düşün derim cnm ya da soğuk çay olabilir hoşaf olabilir
Kesinlikle kaptanım resimli olsun zaten tartılıyoruz 5 sn ayırıp resmî çekebiliriz az da olsa kurallar olmalı kesinliklegeldim kızlar hala başım fena ama listeyi toplayalım
fotoğrafsız bildirimler gördüm onları yok gibi sayıyoruz değil mi ? yani notu kaldıralım dedik fotoğrafı değil ki şimdi o bile mi yokkuralları yazmıştık fazla relax oluncada gitmiyor bu kilolar siz ne diyorsunuz?
Harika canım tebrik ederimEki Görüntüle 2917794 Gecen hafta 74.25
Bugun: 72.45
Fark: 1.8 yuzdeye gerek yok artik sanirim
Haftaya hedef 71
El_Em @Nikinik
Sporu mutlaka ekle canım,hem motivasyon da sagliyorKilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 80.70
Bu hafta: 82.20
Fark: +1.5
Yüzde: -%1.859Hedef60kgolmak
Ben ideal kilona ulassam kilo koruma işini basaracam snrmkünefe sabit bırakmış muhtemelen biraz daha eksi olurdum yemesem ama pişman değilim bu hafta hedefim 81 kg olmak insAllah başarabilirim başarırım bence yani olabilir şu temizliği bitireyim kesinlikle hastalık vs olmazsa insAllah spor illa yapicam hergun yarim saatte olsa fazlasına gerek yok bu sefer az az yapicam ama hergun sonra birden bırakınca iyi gelmiyor çünkü
İnşallah canım ama bugün yedim inşallah geri almamisimdiraynen öyle canım haftasonu sapıtmamam gerekiyor
hadi inşallah canım
inşallah canım bundan sonra daha istikrarlı olacağız
normal o zaman zaten canımm haftaya güzel bi eksi gelecek o zaman
evet kuzum bundan sonra daha dikkatli olacağız inşallah
kuzum pazartesinin artısını vermişsin, hem kabızlık varken hem de regl zamanı
haftaya muhtemelen bomba gibi geliyorsun
Pazartesiyi eritmissin canım sen mutluysan biz de mutluyuzSelam kizlar
Gecen hafta: 74,45
Bugun:74,8 ( pazartesi arti 1,5 tum. O yuzden gayet mutluyum bu kiloyu gordugum icin)
Fark: +0,35
Yuzde: -0,47
Haftaya hedef: 74,2
kardelelen321
El_Em hzlsel Azimliiii
Ucmelekannesi
Güzel eksi canım tebrik ederim
Hayırlı olsun başlangıcın ablaayy ben de kilo bildirimi yapayım
sabah 80.9 sabittim
sonra oğlanla bim e gittik bu hafta satılan şeylerin çoğunu aldık demir keski biletaşıdık geldik eve soyunnup dökülürken bir daha tartıya çıkıverem gari dedim +100 gramla 81.0 geldim
Abla bana kanıtla o yoldan gideyimüşüdüm dışarı çıkınca az kasıldım hatta belki ondandır neyse çok da önemli değil startı mecbur verdim gülüm , hayallerim hedeflerim var , herkese(başta kendime) diyetsiz de zayıflanabileceğini kanıtlamam lazım, sürekli, her şeyin, iç dünyamızı inanışlarımızı değiştirirsek , değişeceğini güzelleşeceğini söylüyorum bedenen de yaşam kalitemiz için de geçerli bu . önce kendim de kanıtlamam lazım, iç dünyanı düşünceni kimse göremez ama fiziksel değişim anın da görünür , insanlara en büyük kanıt gözleriyle görebildiği şeylerdir :)))
çenem düştü yine
Ben dePazartesi kilonu dört gözle bekliyorum
evet canımcım yazdıktan sonra hatırladım so sorrryyyyyyThat somebody is meeee
Çoğu ödemdir canım zaten. Pes etmeden yola devam ❤Kilo bildirimim:
Gecen cuma 73.1
Bugun: 76.5
Fark+ 3.4kg
Gercekten guzel yedm ama nasl bukadr arti olur 1 hafta da anlamis degilm. Sil bastan basliyorm yine
Haklısın kuzum kurallara uyalımki ciddiye alalım burayı da. Yoksa salarız iyice..geldim kızlar hala başım fena ama listeyi toplayalım
fotoğrafsız bildirimler gördüm onları yok gibi sayıyoruz değil mi ? yani notu kaldıralım dedik fotoğrafı değil ki şimdi o bile mi yokkuralları yazmıştık fazla relax oluncada gitmiyor bu kilolar siz ne diyorsunuz?
aynen canım sadece baskül foto yeterliGunaydin
Tartida kimi etiket yapiyoruz onu kacirdim ben
Ben cuma 70 dim
pazartesi 69.35 dim
bugun 69.65 im
Fark 350 gr
haftaya hedef 69
Listeye yeni dahil oldugum icin yuzde hesaplamayacagim sanirim.
Eki Görüntüle 2917668
Resim olacak tarih falan olmayacak diye okumustum en son degismediyse
El_Em
yine biraz oynamış toparlanma var canım yeni adapte oluyorsun bu hafta biraz daha dikkat et olacak bu işGeçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 66,45tim
Bu hafta: 66,85
+400üm
Pazartesiye göre 700 gr eksiyim ama işe yaramıyor işte ahhh
harika harikaaaGünaydın kızlar
Geçen hafta :65.2
Bugün:63.9
Fark:1.3
Gelecek hafta hedef:62.5
.çok iyi kuzum tebriklerGünaydın herkese ❤
Geçen cuma: 92,65
Bugün : 92,15
Fark: 500 g
Haftaya hedef: 90
(92,65/ 92,15/ - 0,5/ %0,540)Eki Görüntüle 2917685
süpersin tatlım bu haftayıda atlattık valla :)))Geçen Hafta:69,1
Bu Hafta:68,4
Fark:0,7
Yüzde:1,013
Hedef: 67,5
El_Em (ben de kimi etiketleyeceğimi bilemedim ) Azimliiii @Beyaz leylak
o halde normal canımGeçen hafta :64.8
Bugün : 65
Fark: +200
Regl olurum bugün yarın şişkinlik var,
canım yarın sabah baskül fotosuyla at kaydedelim güncel kilonu olur muMerhaba kızlar çok üzgünüm ama sabah tartılamadım hiç yapmazdım böyle birşey eski takımıma sorabilirsiniz sabah uyandım biraz geç kalktım nöbetçiyim hem de yine de tartılacaktım dedim en son tartılayım şimdi ödem çoktur yeni uyandım son dakikalar yetişebilmek için o kadar koşturdum ki unuttum 5 e kadar burdayım öğlen yemek yiyeceğim isterseniz akşam göndereyim ama gerçekçi olmaz ne yapayım @AzimliUcmelekannesi hzlsel
harikasınn canım gelmiş 6 larrrr
ama pazartesiden bu yana bir hayli gitmiş demekki çok iyi canımKızlar hemen bildirimi yapayım
Geçen hafta: 62.4
Bugün : 62.7
Fark : +300
Hedef: 62.00
Kızlar çok üzgünüm , sabah regle uyandım zaten pazartesi +1 ile başlamıştımAzimliiii Ucmelekannesi pacman
biraz fazla bırakmışsın kendini ama vakit toparlanma vakti çabuk glen çabuk giderr boşverrrGeçen hafta:73.5
Bu hafta:76.35
Fark:+2.85
tmmdır kuzu öyle yapalımmHedef Listesi tutuyordum diğer tarafta biliyorsun. Burda da devam edebilirim. Kaptanlıktan muaf olabilirsem hep tutarım ben hiç sorun değil. Ama hepsi tek bir listede olacaksa ben ayrı bir liste tutmasam da olur
aynen az olsun ama düzenli olsun canım biz bir anda çok çok yapıp sonra sporu sıfıra indiriyoruz ve gelsinnn kilolarrKilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 80.70
Bu hafta: 82.20
Fark: +1.5
Yüzde: -%1.859Hedef60kgolmak
Ben ideal kilona ulassam kilo koruma işini basaracam snrmkünefe sabit bırakmış muhtemelen biraz daha eksi olurdum yemesem ama pişman değilim bu hafta hedefim 81 kg olmak insAllah başarabilirim başarırım bence yani olabilir şu temizliği bitireyim kesinlikle hastalık vs olmazsa insAllah spor illa yapicam hergun yarim saatte olsa fazlasına gerek yok bu sefer az az yapicam ama hergun sonra birden bırakınca iyi gelmiyor çünkü
+1 diyordun birazı gitmiş bile haftaya eksi gelir :)Geçen hafta 54,2
Güncel 54.6
Fark +400 gr
Hedef 53.9
Sanırım seni etiketliyoruzAzimliiii kardelelen321 Hedef60kgolmak
bende çok sevindim deryacım bak emeklerin ziyan olmadı sabit sayılırsınSelam kizlar
Gecen hafta: 74,45
Bugun:74,8 ( pazartesi arti 1,5 tum. O yuzden gayet mutluyum bu kiloyu gordugum icin)
Fark: +0,35
Yuzde: -0,47
Haftaya hedef: 74,2
kardelelen321
El_Em hzlsel Azimliiii
Ucmelekannesi
harika canım tebriklerrrrMerhabalar kızlar
Geçen hafta: 74.1
Bugün: 73.2
Fark: -900
Hiç yoktan iyidir di mi?Eki Görüntüle 2917843
El_Em Ucmelekannesi @yarimuhendis
nereyee yazalımm :)))) hani fotoğraf canım :)Kızlar annemin getirdigi tartı her yerde farklı gösteriyor.Bu hafta 69.5 yazalım. Çok değiştiğini sanmiyorum. Daha yeni basladim Kızlar ben tam buğday dilim ekmeğine kremfistik sürdüm de yedim İki tane yapılan yumurtadan omlet yaptım yedim zeytin peynir domates de yedim Çok mu abartmisim
tebrikler duygucum çok güzel
:) ah dolunaayy
aaa canım hala düzelmedi mi yaMerhaba. Hayatımda çok zor bir dönem geçiriyorum eşimin sağlığıyla ilgili. Yarışma devam ediyormu?
anladım tatlım hadi sen bi toparlan gelBen yazdım hayirli olsun diye Bi kere lütfenoff kaptannn seyir defterini başkası yazsın modundayım zati kusura bakmayın. Bugun cuma olduğunu unuttum tamamen az önce aklıma geldi ve tartildim 80.1 kiloyum malesef 1.4 kilo artı yapıyor
aaaa bu kaptanlarda hep artıGeçen cuma 64.85
Bu cuma 65.15
Fark +300
Yüzde % ?
Artinin yüzdesini nasıl hesapliyirduk hatirlayamadim
Azimliiii @Lizozom55 kardelelen321 haftaya hedefim 64.5 olsun canim
Eki Görüntüle 2917951
sil baştan diye düşünme bir anda vücut karbonhidrata tepki veriyor bir anda da gidecek sen başla kolayca gerisi gelecek canımKilo bildirimim:
Gecen cuma 73.1
Fark+ 3.4kg
Gercekten guzel yedm ama nasl bukadr arti olur 1 hafta da anlamis degilm. Sil bastan basliyorm yine
canım bu hafta bildirimini almıyorum o halde haftaya cuma fotoğraflı atarsınEl_Em kaptanım annem tartısı içyaylaya niğdeee götürmüş yazın giderken evinde baskül yok tartılamadım o yüzden ne yapacağız
İnşallah canımmSağol canım
Ahhh canım çok geçmiş olsun son ay son haftalar çok zor Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın vala ayyyy son haftalar bı dogsada hafiflesem yoruldum diyordum çok zor vala dikkat et kendine
Geçen hafta kilon kaçtı hatırlamıyorum ama hedefini bu hafta tutturursun insAllah
Bı gün önce eşime yaptım o yedi hiç canım istememişti ama dün birden istedi nedense
Eksi eksidir tebrikler canım
Çok değil cnm halledersin bu hafta
Tebrikler canım süper
Cumaya göre artiyim ama künefenin artısı değil sabit bırakmış beni
Tebrikler canım güzel eksi
Regl şişkinliği için az bile cnm halledersin
İnsanlık hali bende tam unutuyordjm koşa koşa sofradan kalktım tartıldım bugün
Oo 6lar gelmiş tebrikelr cnm
WC sorununu hallettin mi canım çok değil bence halledersin bu hafta
Gel sarılalımbende baya artiyimm ama haftaya hemen eksiye ceviricez cnm senle arayı kapatmak için elimden geleni yapicam
Eksi gelirsin bence ya da sabit
Süper eksi cnm tebrikler
Çok değil halledersin cnm insAllah
Aynen ya mezun olamayacam hiç ama napalim beni liste hep geriyordu zaten
inşallah bitanemGeçmiş olsun canım.Üstüste gelmiş nazara geldin sen.rabbim sifa versin.
Tebrikler canım
halledersin canım
Maşallah tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Regl şişliği gidince haftaya süper eksi gelir
Tebrikler canım
Halledersin canım
Aynen ya bir toplayamadık ikimizde.Hadi yarışalım bu hafta
Halledersin canım
çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Kalktığımdan beri migren bırakmadı yakamı bildirimlere etiketlere çocuğu okula bıraktıktan sonra bakayım ilaç aldım birazda yürüyüp gelince belki iyi gelir öğleden sonra buradayım inşallah
doğru diyorsun aslında hafta başında epey artıdaydım çünkü :)Canım geçen haftaki kilon kactiki eksiysen süper
Ekşi eksidir canim super
Canım bu kadar eksiye geçmek bile süper.
Harikasın be sennnn
Tebrikler canim
Harikasın canim tebrikler
Regle bağlıdır canim. Artı 200 çok değil bence haftaya bomba ekşi geliyor
Bilemedim canim yarın bildir olmazsa . Akşam tok karna doğru sonuç çıkmaz heralde
Sabah regle bağlıysa bence bu artı hicbirsey pazartesiye güzel ekşi gelir bence
Ah canım vurma o güzel kafanı . Bu kadar artı kilo değildir bence pazartesiye çoğu gidecek
Harika ekşi canim
Ortaklar için gerekli yüzde canim. Kazananı yuzdeye göre hesapliyoruz
Kafana koyunca yapacaksın canim inaniyorum ben sana
Niye artı olduğunu biliyorsan bence çok bir artı değil canim halledersin sen
Artı çok değil eksiye geçtiğine göre buda kısa sürede gidecektir canim
yok yok almadın tabii ki de, 7000 kalorilik yediğini sanmamHarika canım tebrik ederim
Sporu mutlaka ekle canım,hem motivasyon da sagliyor
İnşallah canım ama bugün yedim inşallah geri almamisimdir
Pazartesiyi eritmissin canım sen mutluysan biz de mutluyuz
Hayırlı olsun başlangıcın ablainşallah güzel eksiler olur
Abla bana kanıtla o yoldan gideyim
neyi kaydedemedin kuzum anlayamadımaynen canım sadece baskül foto yeterli
etiket içide beni 2 haftalık dönemsel kaptallarımız kim ise onları şuanUcmelekannesi ve Azimliiii
yine biraz oynamış toparlanma var canım yeni adapte oluyorsun bu hafta biraz daha dikkat et olacak bu iş
haftaya yada yarın sabah fotoğraf at tabloya ekleyeyim bu kilonu kaydedemedim canım
harika harikaaa
.çok iyi kuzum tebrikler
süpersin tatlım bu haftayıda atlattık valla :)))
o halde normal canım
canım yarın sabah baskül fotosuyla at kaydedelim güncel kilonu olur mu
Azimliiii Ucmelekannesi
harikasınn canım gelmiş 6 larrrr
ama pazartesiden bu yana bir hayli gitmiş demekki çok iyi canım
biraz fazla bırakmışsın kendini ama vakit toparlanma vakti çabuk glen çabuk giderr boşverrr
fotoğrafsız oldğu için kaydememedim canım bilgine
tmmdır kuzu öyle yapalımm
o halde takımmmmm hedeflerrrkardelelen321 e
aynen az olsun ama düzenli olsun canım biz bir anda çok çok yapıp sonra sporu sıfıra indiriyoruz ve gelsinnn kilolarr
bildirimini kaydedemedim maalesef haftaya foto istrizz yada yarın sabahh
+1 diyordun birazı gitmiş bile haftaya eksi gelir :)
bende çok sevindim deryacım bak emeklerin ziyan olmadı sabit sayılırsın
harika canım tebriklerrrr
nereyee yazalımm :)))) hani fotoğraf canım :)
baskül fotoğralı bildirim takım kuralımız canım bunu kaydedemedim maalesef
tebrikler duygucum çok güzel
:) ah dolunaayy
arada duracak kuzum bozmak yok morallarii
aaa canım hala düzelmedi mi ya(( çok geçmiş olsun
yarışma diğer takımlarla bitti kendi içimizde düzen neredeyse aynen devam ediyor kuzum
anladım tatlım hadi sen bi toparlan gel
fotoğrafsız olduğu için bunu kaydedemedim ama bilgin olsun bekliyoruz biran önce kafan dağılır iyi geliriz belki
aaaa bu kaptanlarda hep artı
64.85-65.15=-0.3/64.85*100 =-0,463 :/
sil baştan diye düşünme bir anda vücut karbonhidrata tepki veriyor bir anda da gidecek sen başla kolayca gerisi gelecek canım
canım bu hafta bildirimini almıyorum o halde haftaya cuma fotoğraflı atarsın
İnşallah canımm
inşallah bitanem
çok geçmiş olsun canım
doğru diyorsun aslında hafta başında epey artıdaydım çünkü :)
yok yok almadın tabii ki de, 7000 kalorilik yediğini sanmam
neyi kaydedemedin kuzum anlayamadım
tartı fotosunu mu istiyorsun
Ancak kurtarır diyorsunBen de
Ama heveslenme bugün kh kıstım yarın da vejetaryen yaparım
Pazar da isveç
Ellerine sağlık kaptanımfotoğrafsız bildirimleri kaydetmedim kızlar yüzdeleri bir ara hesaplayacağım şöyle kalsında :)bildiirm yapıpta eklemediğim var mı acaba
KİLOLAR FİRARDA 1.ETAP
kollontai (54.2/54.6/+0.4/-%0,738)
hedef54kg (61,2/
Goklerce (62,4/62.7/1,5/%2,336)
Azimliiii (64,1/65/+0.9/-%1.404)
Ucmelekannesi (64,85/65.15/+0,3/-%0,463)
hadikonusalim( 65,2/63.9/1,3/%1.994)
pacman(66,1/65.8/0,3/%0.454)
Jasminium84 (66,35
Beyaz leylak (67,3
Lizozom55 (68,85
hzlsel (69,1/68.4/0.7/%1.013)
Cagrihilal1 (69,35/69,65/+0.3/-%0.433)
Sonsuz umut( 70,35/69.60/0,75/%1.06)
Pnrrr-20 ( 73,1
Breeze96 (73,25
eceboce (74,1/73.2/0.9/%1.215)
nnurc( 74,25/72,45/1.8/%2.424)
Kubraaaccc (74,4
DeryaOnDiet( 74,45/74.80/+0.35/-%0.470)
karabiber01 (74,8
Calypso95 (77,3/76.7/0.6/%0.776)
eliya (78,7
Nikinik (80,2
bilgem tomris(80,6/79.7/0.9/%1.116)
Fit mutlu anne (80,7
Tempus(82.1/79.3/2.8/%3.410)
kardelelen321 (92,65/92.15/0.5/%0.540)
yarimuhendis(
Sağ ol kaptanım ama Sabah eksi görmek için 5-6 defa tartıldım yalan değilİnşallah canımm
inşallah bitanem
çok geçmiş olsun canım
doğru diyorsun aslında hafta başında epey artıdaydım çünkü :)
yok yok almadın tabii ki de, 7000 kalorilik yediğini sanmam
neyi kaydedemedin kuzum anlayamadım
tartı fotosunu mu istiyorsun
Tmmdır canım çok sağol
troid bezi ameliyat sonrası doktorun bundan sonra karnını az doyursan iyişe şişersin gel bir kaç ay sonra mide ameliyatı yapayım dediğin de 111 kiloydum , diyetsiz ameliyatsız ilaçsız sporsuz (çok çabuk yoruluyorum tembelim daa) evden çıkmadan 30 kiloyu verdim kaldı 20 kilooooooHarika canım tebrik ederim
Sporu mutlaka ekle canım,hem motivasyon da sagliyor
İnşallah canım ama bugün yedim inşallah geri almamisimdir
Pazartesiyi eritmissin canım sen mutluysan biz de mutluyuz
Hayırlı olsun başlangıcın ablainşallah güzel eksiler olur
Abla bana kanıtla o yoldan gideyim
ortaya karışık yap en iyisi canı sağ olasıcaBen de
Ama heveslenme bugün kh kıstım yarın da vejetaryen yaparım
Pazar da isveç
Başarırsın insAllah bize de öğretirsin ablacimüşüdüm dışarı çıkınca az kasıldım hatta belki ondandır neyse çok da önemli değil startı mecbur verdim gülüm , hayallerim hedeflerim var , herkese(başta kendime) diyetsiz de zayıflanabileceğini kanıtlamam lazım, sürekli, her şeyin, iç dünyamızı inanışlarımızı değiştirirsek , değişeceğini güzelleşeceğini söylüyorum bedenen de yaşam kalitemiz için de geçerli bu . önce kendim de kanıtlamam lazım, iç dünyanı düşünceni kimse göremez ama fiziksel değişim anın da görünür , insanlara en büyük kanıt gözleriyle görebildiği şeylerdir :)))
çenem düştü yine
Eksi eksidir canım tebrikler
Çok değil halledersin canımGeçen cuma 64.85
Bu cuma 65.15
Fark +300
Yüzde % ?
Artinin yüzdesini nasıl hesapliyirduk hatirlayamadim
Azimliiii @Lizozom55 kardelelen321 haftaya hedefim 64.5 olsun canim
Eki Görüntüle 2917951
Bırakınca hemen alıyoruz yaKilo bildirimim:
Gecen cuma 73.1
Fark+ 3.4kg
Ohh MaşAllah kolay gelsin canımKizlarrr 2 ölçü poğaça hamuru yoğurup çıktım evden. Küçüğü okuldan aldım şimdi oturup onu yapacağım. Sonra 2 çeşit kurabiye ve kek yapıp mutfakla arama sınır koyacağım ins
Bunlar buzluğa kalkacak tabi okula götürsünler bide bir gelen falan olursa hazırda bulunsun diye.
Kv gelecek gibi yarın azcik da ondan sık acikiyor kadincagiz çayın yanına koyarım ona.
Zira bugün bu hafta hamur işi yemeyecegim diye yeminn ettimrabbim utandirma
Aynen canım insAllah ekliycemSporu mutlaka ekle canım,hem motivasyon da sagliyor
Ayy ben ekledim diğer biliyorum eklememiş miyimfotoğrafsız bildirimleri kaydetmedim kızlar yüzdeleri bir ara hesaplayacağım şöyle kalsında :)bildiirm yapıpta eklemediğim var mı acaba
KİLOLAR FİRARDA 1.ETAP
kollontai (54.2/54.6/+0.4/-%0,738)
hedef54kg (61,2/
Goklerce (62,4/62.7/1,5/%2,336)
Azimliiii (64,1/65/+0.9/-%1.404)
Ucmelekannesi (64,85/65.15/+0,3/-%0,463)
hadikonusalim( 65,2/63.9/1,3/%1.994)
pacman(66,1/65.8/0,3/%0.454)
Jasminium84 (66,35
Beyaz leylak (67,3
Lizozom55 (68,85
hzlsel (69,1/68.4/0.7/%1.013)
Cagrihilal1 (69,35/69,65/+0.3/-%0.433)
Sonsuz umut( 70,35/69.60/0,75/%1.06)
Pnrrr-20 ( 73,1
Breeze96 (73,25
eceboce (74,1/73.2/0.9/%1.215)
nnurc( 74,25/72,45/1.8/%2.424)
Kubraaaccc (74,4
DeryaOnDiet( 74,45/74.80/+0.35/-%0.470)
karabiber01 (74,8
Calypso95 (77,3/76.7/0.6/%0.776)
eliya (78,7
Nikinik (80,2
bilgem tomris(80,6/79.7/0.9/%1.116)
Fit mutlu anne (80,7
Tempus(82.1/79.3/2.8/%3.410)
kardelelen321 (92,65/92.15/0.5/%0.540)
yarimuhendis(
Göndermiştim canım sanki ama dur bi daha atayımçok sağol canım daha iyi gibiyim :)
aynen fotoğraf yok değil mi ben mi kaçırdım yoksa
inşallahhh gülümBaşarırsın insAllah bize de öğretirsin ablacim
Eksi eksidir canım tebrikler
Çok değil halledersin canım
Bırakınca hemen alıyoruz ya
Ohh MaşAllah kolay gelsin canım
Aynen canım insAllah ekliycem
Ayy ben ekledim diğer biliyorum eklememiş miyim