- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahSlm kızlar
Oturma odasının cam, koltuk, kapı,duvar yaatiklari silindi perdesi yıkandı asıldı, yer minderlerinin kilifi yıkanıp geçirildi, cicekligimi sildim çiçeklerimin kuruyan yapraklarını koparıp toparagini gevşettim suladim halıları gonderdim salı gelecek insAllah yeni aldığım bambu çubuklu oda kokusunu da ciceklige bı yere iliştirdim mis gibi kokuyor ev balkon kaldı onu da gece oğlanı uyutunca hallederim gündü gir çık daha zor olacak kocam beyi kandirirsam oturma odama köşem istiyorum bı koltuğum vardı eskidi kumaşı kirli gibi duruyor örtü de üstünde durmuyor bklm yenilenme zamanı geldi sanki mutfağımi da yarın biraz halledersem pazartesi kalanı yaparım temizlik bitmiş olur ne çok yazmışım vala acayip yorulmuşum oğlan öğle uykusundayken alel acele soluk almadan yaptım oturunca yorgunluğu anladım simdi
Bende kullanmadım cnm aynen bklmGüzelmiş canım L koltuk hiç kullanmadım ama epeyce de büyükler
Benimki daha spor bu arada kalmış klasik koltuk takımı gibi L koltuklar biraz daha rahat olsa daha iyi canım
Şöyle gibi mesela
Aynen rahat olsun önemli olan o ikinci attığın güzel olabilir diğeri daha rahat olabilir ama kocam bey pek beğenmeyebilirYa da böyle
İnşallah kuzummSorma ablam ya bizler doğuştan şanssızız kilo konusunda kendi çabalarımla lise döneminde zayıf oldum ama 20 Li yaşlarım hep 90 üstü kiloyla geçti Bende de hamilelikte troid çıktı ondan beri ilaç kullanıyorum
Ben de ilk gruba katıldığımda öyleydim kuzum inşallah bundan bir iki ay sonra üstlere kendini taşıyacaksın azminle
Harikasın canım. Ben okurken yoruldumSlm kızlar
Oturma odasının cam, koltuk, kapı,duvar yaatiklari silindi perdesi yıkandı asıldı, yer minderlerinin kilifi yıkanıp geçirildi, cicekligimi sildim çiçeklerimin kuruyan yapraklarını koparıp toparagini gevşettim suladim halıları gonderdim salı gelecek insAllah yeni aldığım bambu çubuklu oda kokusunu da ciceklige bı yere iliştirdim mis gibi kokuyor ev balkon kaldı onu da gece oğlanı uyutunca hallederim gündü gir çık daha zor olacak kocam beyi kandirirsam oturma odama köşem istiyorum bı koltuğum vardı eskidi kumaşı kirli gibi duruyor örtü de üstünde durmuyor bklm yenilenme zamanı geldi sanki mutfağımi da yarın biraz halledersem pazartesi kalanı yaparım temizlik bitmiş olur ne çok yazmışım vala acayip yorulmuşum oğlan öğle uykusundayken alel acele soluk almadan yaptım oturunca yorgunluğu anladım simdi
Uzun zamandır boyle hızlı yapmamıştım temizliği snrm bende yorulmuşumHarikasın canım. Ben okurken yoruldum
Bebiş benimki 65.5 olsun.Arkadaşlar haftalık hedeflerinizi de lütfen yazar mısınız. @Breeze96 @Pnrrr-20 @eceboce pacman Jasminium84 @Dermabebak @ekim2009
Yok ben örnek olarak ilk onları buldum ondan attım. Mantıken pofuduk ve rahatsa güzel oluyor L koltuk. Yoksa çok güzel modeller varBende kullanmadım cnm aynen bklm
Aynen rahat olsun önemli olan o ikinci attığın güzel olabilir diğeri daha rahat olabilir ama kocam bey pek beğenmeyebilir
Aynen cnmYok ben örnek olarak ilk onları buldum ondan attım. Mantıken pofuduk ve rahatsa güzel oluyor L koltuk. Yoksa çok güzel modeller var
Aynen canım ya.Hep dikkat etmemiz lazım yoksa çok hızlı alıyoruz.ınşallah toplayalım canımAnladm cnm hayirlisi olsun insallah
Gecmis olsn cnm ya uzuldm valla hamilesin birde agrilar mahvetmisdir seni daha iyimisin bugun
Senle hizli kilo aliyoruz sanrm ben daha fazla almisim :/ yeni baslangic yapalm haftaya guzel olcak insallah cnm
Oldu mu bu şimdi süpürgem.Çocuklarıma sen mi bakacaksın 3kilo aldım diye niye öleyim ya
75 canım hedefimArkadaşlar haftalık hedeflerinizi de lütfen yazar mısınız. @Breeze96 @Pnrrr-20 @eceboce pacman Jasminium84 @Dermabebak @ekim2009
Yaz bacım @Breeze96 ya aldıklarının hepsi verilecek nasıl aldıysa öyle verecek bi iki gün hastalandım -%4 nedir
Cnm ne renk diğer mobilyalar perde duvar vs?Bu modeller çok hoşuma gidiyo ama oturma odası için kullanışı nasıl olur acaba fikriniz var mı kızlar almaya karar verirsek fikrim olsun
Yap yapppp7bin adımım olmuş bugün bı de spor yapsam da 10bin yapsam keşke ya bayadir o rakamları görmedim
Hadi hadi bahane aramayalim yiyesim var seninYine halka lokmaları götürdüm ama dayanılacak gibi birşey değil ya benim suçum ne
Benimki 65,9 olsun canımArkadaşlar haftalık hedeflerinizi de lütfen yazar mısınız. @Breeze96 @Pnrrr-20 @eceboce pacman Jasminium84 @Dermabebak @ekim2009
Kız Allah esirgesin bu YouTube fenomeninin lafı yoksa öyle bir şey ister miyim aşk olsunOldu mu bu şimdi süpürgem.Çocuklarıma sen mi bakacaksın 3kilo aldım diye niye öleyim ya
Ay sen anlatınca ben rahatladım ama birazdan kendi pis evime girince rahatligim gidecek baya iş yapmışsın helal olsunSlm kızlar
Bunlar da güzel ama denizbenimadim in dediği gibi spor modeller daha hoş duruyor sankiBu modeller çok hoşuma gidiyo ama oturma odası için kullanışı nasıl olur acaba fikriniz var mı kızlar almaya karar verirsek fikrim olsun
Evet canım şimdi yediler simdi gerisini buzluğa kaldıracağım ins canimOlsun canım liste yok ama burada yine de devam ediyoruz birlikte menüler paylaşılıyor kilolar bildiriliyor sakın pes etme daha önce de hep pes ettik noldu kiloları geri aldık hedef kiloya ulaşana kadar devam
kolay gelsin canım ellerine sağlık ama bunlar sadece misafirler ve çocuklar için unutma
Pazartesi kilonu dört gözle bekliyorum
Kesinlikle kaptanım resimli olsun zaten tartılıyoruz 5 sn ayırıp resmî çekebiliriz az da olsa kurallar olmalı kesinlikle
Ah ah artidan eksiyim aslında kaptanımaynen canım sadece baskül foto yeterli
etiket içide beni 2 haftalık dönemsel kaptallarımız kim ise onları şuan Ucmelekannesi ve @Azimliiii
yine biraz oynamış toparlanma var canım yeni adapte oluyorsun bu hafta biraz daha dikkat et olacak bu iş
haftaya yada yarın sabah fotoğraf at tabloya ekleyeyim bu kilonu kaydedemedim canım
harika harikaaa
.çok iyi kuzum tebrikler
süpersin tatlım bu haftayıda atlattık valla :)))
o halde normal canım
canım yarın sabah baskül fotosuyla at kaydedelim güncel kilonu olur mu
@Azimliiii Ucmelekannesi
harikasınn canım gelmiş 6 larrrr
ama pazartesiden bu yana bir hayli gitmiş demekki çok iyi canım
biraz fazla bırakmışsın kendini ama vakit toparlanma vakti çabuk glen çabuk giderr boşverrr
fotoğrafsız oldğu için kaydememedim canım bilgine
tmmdır kuzu öyle yapalımm
o halde takımmmmm hedeflerrr kardelelen321 e
aynen az olsun ama düzenli olsun canım biz bir anda çok çok yapıp sonra sporu sıfıra indiriyoruz ve gelsinnn kilolarr
bildirimini kaydedemedim maalesef haftaya foto istrizz yada yarın sabahh
+1 diyordun birazı gitmiş bile haftaya eksi gelir :)
bende çok sevindim deryacım bak emeklerin ziyan olmadı sabit sayılırsın
harika canım tebriklerrrr
nereyee yazalımm :)))) hani fotoğraf canım :)
baskül fotoğralı bildirim takım kuralımız canım bunu kaydedemedim maalesef
tebrikler duygucum çok güzel
:) ah dolunaayy
arada duracak kuzum bozmak yok morallarii
aaa canım hala düzelmedi mi ya (( çok geçmiş olsun
yarışma diğer takımlarla bitti kendi içimizde düzen neredeyse aynen devam ediyor kuzum
anladım tatlım hadi sen bi toparlan gel
fotoğrafsız olduğu için bunu kaydedemedim ama bilgin olsun bekliyoruz biran önce kafan dağılır iyi geliriz belki
aaaa bu kaptanlarda hep artı
64.85-65.15=-0.3/64.85*100 =-0,463 :/
sil baştan diye düşünme bir anda vücut karbonhidrata tepki veriyor bir anda da gidecek sen başla kolayca gerisi gelecek canım
canım bu hafta bildirimini almıyorum o halde haftaya cuma fotoğraflı atarsın
Eline sağlık kaptanimKİLOLAR FİRARDA 1.ETAP
kollontai (54.2/54.6/+0.4/ -%0,738)
hedef54kg (61,2/
Goklerce (62,4/62.7/1,5/%2,336)
Azimliiii (64,1/65/+0.9/ -%1.404)
Ucmelekannesi (64,85/65.15/+0,3/ -%0,463)
hadikonusalim( 65,2/63.9/1,3/%1.994)
pacman(66,1/65.8/0,3/%0.454)
Jasminium84 (66,35/66,85/
Beyaz leylak (67,3
Lizozom55 (68,85
hzlsel (69,1/68.4/0.7/%1.013)
Cagrihilal1 (69,35/69,65/+0.3/ -%0.433)
Sonsuz umut( 70,35/69.60/0,75/%1.06)
Pnrrr-20 ( 73,1
Breeze96 (73,25/76,35/+3,1/ -%4,232)
eceboce (74,1/73.2/0.9/%1.215)
nnurc( 74,25/72,45/1.8/%2.424)
Kubraaaccc (74,4
DeryaOnDiet( 74,45/74.80/+0.35/ -%0.470)
karabiber01 (74,8
Calypso95 (77,3/76.7/0.6/%0.776)
eliya (78,7
Nikinik (80,2
bilgem tomris(80,6/79.7/0.9/%1.116)
Fit mutlu anne (80,7/82,2/
Tempus(82.1/79.3/2.8/%3.410)
kardelelen321 (92,65/92.15/0.5/%0.540)
yarimuhendis(
Sağol canimcimBaşarırsın insAllah bize de öğretirsin ablacim
Eksi eksidir canım tebrikler
Çok değil halledersin canım
Bırakınca hemen alıyoruz ya
Ohh MaşAllah kolay gelsin canım
Aynen canım insAllah ekliycem
Ayy ben ekledim diğer biliyorum eklememiş miyim
Rabbim şifa versin canım tez zamanda insBi enfeksiyon geçirdi Bi türlü toparlayamadı.
Devam insallah tüm motivasyonumu kaybettim
ayy inşallah çok sagolun
İyi geldiğiniz kesin tüm motivasyonumu kaybettim tjne az almışım hiçbir düzenim yok ya çok yiyorum ya açım.
Düzelmedi kalp sıkıntısı çıktı tansiyon sıkıntısı çıktı geçen hafta bu haftanın yarısı hep raporluydu okula dün gitmeye başladı maske ayrı sorun zaten bakalim Rabbım sağlık versin neylerse güzel eyler.
Takımdan çıkarmayın önümüzdeki hafta vererek geliyorum eskiye dönmek istemiyorum yürüyüşlere de başladım 2 gündür
Oyy yazarken ben yoruldum maşallah sana. Köşe takımlarını bende çok seviyorum. Klasik mi spor mu istiyorsun modellere bogabilirim seniSlm kızlar
Duvar rengim şu anki önemli değil değiştirmek istiyorum rengini seneye boyaticaz ama net değil işte hangi renk olur perdelerim beyaz düz kapılarım kırık beyaz oturma odamda su sadece duvarda asılı cicekligim var o da beyaz çok eşya yokCnm ne renk diğer mobilyalar perde duvar vs?
Yap yapppp
9 bin adım oldum ben bi daha çıkıcaz 2 mil leslie de cepte :)
Henüz yapmadım cnm temizlik tempom vardı sadece sende durumlar neFit mutlu anne spor yaptın mı bugün balım
Yok kız pis değildir vala ben bayadir salmıştım ama temizlik yapınca bı huzur geliyorAy sen anlatınca ben rahatladım ama birazdan kendi pis evime girince rahatligim gidecek baya iş yapmışsın helal olsun
Ya kafam karışık bende hep o tarz begeniyordun spor şu ara chester modeller hoşuma gitmeye başladıBunlar da güzel ama denizbenimadim denizbenimadim in dediği gibi spor modeller daha hoş duruyor sanki
Sen begendiklerinin hepsini at ben seçerim perdelerimizi yaptırdığımız adamlara gidicez haftasonu bakalım orda nasıl model bulucazOyy yazarken ben yoruldum maşallah sana. Köşe takımlarını bende çok seviyorum. Klasik mi spor mu istiyorsun modellere bogabilirim seni