Kilolar Firarda 😎

Ya da böyle

Eklentiler

• 175D2692-B649-4A51-BDC9-0A1543A03E94.jpeg
    175D2692-B649-4A51-BDC9-0A1543A03E94.jpeg
    130,8 KB · Görüntüleme: 28
Slm kızlar 🤗
Oturma odasının cam, koltuk, kapı,duvar yaatiklari silindi perdesi yıkandı asıldı, yer minderlerinin kilifi yıkanıp geçirildi, cicekligimi sildim çiçeklerimin kuruyan yapraklarını koparıp toparagini gevşettim suladim halıları gonderdim salı gelecek insAllah yeni aldığım bambu çubuklu oda kokusunu da ciceklige bı yere iliştirdim mis gibi kokuyor ev balkon kaldı onu da gece oğlanı uyutunca hallederim gündü gir çık daha zor olacak kocam beyi kandirirsam oturma odama köşem istiyorum bı koltuğum vardı eskidi kumaşı kirli gibi duruyor örtü de üstünde durmuyor bklm yenilenme zamanı geldi sanki mutfağımi da yarın biraz halledersem pazartesi kalanı yaparım temizlik bitmiş olur ne çok yazmışım vala 🙈 acayip yorulmuşum oğlan öğle uykusundayken alel acele soluk almadan yaptım oturunca yorgunluğu anladım simdi
Maşallah

Güzelmiş canım L koltuk hiç kullanmadım ama epeyce de büyükler
Bende kullanmadım cnm aynen bklm
Benimki daha spor bu arada kalmış klasik koltuk takımı gibi L koltuklar biraz daha rahat olsa daha iyi canım
Şöyle gibi mesela
Aynen rahat olsun önemli olan o ikinci attığın güzel olabilir diğeri daha rahat olabilir ama kocam bey pek beğenmeyebilir

Sorma ablam ya bizler doğuştan şanssızız kilo konusunda kendi çabalarımla lise döneminde zayıf oldum ama 20 Li yaşlarım hep 90 üstü kiloyla geçti 🙈 Bende de hamilelikte troid çıktı ondan beri ilaç kullanıyorum 🥺

Ben de ilk gruba katıldığımda öyleydim kuzum inşallah bundan bir iki ay sonra üstlere kendini taşıyacaksın azminle🤩🤩
İnşallah kuzumm 😍😍😍

Slm kızlar 🤗
Oturma odasının cam, koltuk, kapı,duvar yaatiklari silindi perdesi yıkandı asıldı, yer minderlerinin kilifi yıkanıp geçirildi, cicekligimi sildim çiçeklerimin kuruyan yapraklarını koparıp toparagini gevşettim suladim halıları gonderdim salı gelecek insAllah yeni aldığım bambu çubuklu oda kokusunu da ciceklige bı yere iliştirdim mis gibi kokuyor ev balkon kaldı onu da gece oğlanı uyutunca hallederim gündü gir çık daha zor olacak kocam beyi kandirirsam oturma odama köşem istiyorum bı koltuğum vardı eskidi kumaşı kirli gibi duruyor örtü de üstünde durmuyor bklm yenilenme zamanı geldi sanki mutfağımi da yarın biraz halledersem pazartesi kalanı yaparım temizlik bitmiş olur ne çok yazmışım vala 🙈 acayip yorulmuşum oğlan öğle uykusundayken alel acele soluk almadan yaptım oturunca yorgunluğu anladım simdi
Harikasın canım. Ben okurken yoruldum😊

Bende kullanmadım cnm aynen bklm

Aynen rahat olsun önemli olan o ikinci attığın güzel olabilir diğeri daha rahat olabilir ama kocam bey pek beğenmeyebilir
Yok ben örnek olarak ilk onları buldum ondan attım. Mantıken pofuduk ve rahatsa güzel oluyor L koltuk. Yoksa çok güzel modeller var

Anladm cnm hayirlisi olsun insallah

Gecmis olsn cnm ya uzuldm valla hamilesin birde agrilar mahvetmisdir seni daha iyimisin bugun

Senle hizli kilo aliyoruz sanrm ben daha fazla almisim :/ yeni baslangic yapalm haftaya guzel olcak insallah cnm
Aynen canım ya.Hep dikkat etmemiz lazım yoksa çok hızlı alıyoruz.ınşallah toplayalım canım💕
Oldu mu bu şimdi süpürgem.Çocuklarıma sen mi bakacaksın 3kilo aldım diye niye öleyim ya :KK61: :işsiz::olamaz::KK42:
Arkadaşlar haftalık hedeflerinizi de lütfen yazar mısınız. @Breeze96 @Pnrrr-20 @eceboce pacman pacman Jasminium84 Jasminium84 @Dermabebak @ekim2009
75 canım hedefim💕
Yaz bacım @Breeze96 ya aldıklarının hepsi verilecek :mapus: nasıl aldıysa öyle verecek bi iki gün hastalandım -%4 nedir :KK67:
:KK42::KK42::KK42::KK42:

Bu modeller çok hoşuma gidiyo ama oturma odası için kullanışı nasıl olur acaba fikriniz var mı kızlar almaya karar verirsek fikrim olsun
Cnm ne renk diğer mobilyalar perde duvar vs?

7bin adımım olmuş bugün bı de spor yapsam da 10bin yapsam keşke ya bayadir o rakamları görmedim :KK70:
Yap yapppp 😍
9 bin adım oldum ben bi daha çıkıcaz 2 mil leslie de cepte :)

Slm kızlar 🤗
Ay sen anlatınca ben rahatladım ama birazdan kendi pis evime girince rahatligim gidecek 🤣🤣baya iş yapmışsın helal olsun 😍😘
Bu modeller çok hoşuma gidiyo ama oturma odası için kullanışı nasıl olur acaba fikriniz var mı kızlar almaya karar verirsek fikrim olsun
Bunlar da güzel ama denizbenimadim denizbenimadim in dediği gibi spor modeller daha hoş duruyor sanki ☺️

Olsun canım liste yok ama burada yine de devam ediyoruz birlikte menüler paylaşılıyor kilolar bildiriliyor sakın pes etme daha önce de hep pes ettik noldu kiloları geri aldık hedef kiloya ulaşana kadar devam🤩🤩

kolay gelsin canım ellerine sağlık ama bunlar sadece misafirler ve çocuklar için unutma🤭🤭

Pazartesi kilonu dört gözle bekliyorum🤣🤣

Kesinlikle kaptanım resimli olsun zaten tartılıyoruz 5 sn ayırıp resmî çekebiliriz az da olsa kurallar olmalı kesinlikle
Evet canım şimdi yediler simdi gerisini buzluğa kaldıracağım ins canim
aynen canım sadece baskül foto yeterli
etiket içide beni 2 haftalık dönemsel kaptallarımız kim ise onları şuan Ucmelekannesi Ucmelekannesi ve @Azimliiii

yine biraz oynamış toparlanma var canım yeni adapte oluyorsun bu hafta biraz daha dikkat et olacak bu iş
haftaya yada yarın sabah fotoğraf at tabloya ekleyeyim bu kilonu kaydedemedim canım

harika harikaaa :rapci:

.çok iyi kuzum tebrikler

süpersin tatlım bu haftayıda atlattık valla :)))

o halde normal canım

canım yarın sabah baskül fotosuyla at kaydedelim güncel kilonu olur mu
@Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi

harikasınn canım gelmiş 6 larrrr

ama pazartesiden bu yana bir hayli gitmiş demekki çok iyi canım

biraz fazla bırakmışsın kendini ama vakit toparlanma vakti çabuk glen çabuk giderr boşverrr
fotoğrafsız oldğu için kaydememedim canım bilgine

tmmdır kuzu öyle yapalımm :KK200: :KK200:
o halde takımmmmm hedeflerrr kardelelen321 kardelelen321 e :halay:

aynen az olsun ama düzenli olsun canım biz bir anda çok çok yapıp sonra sporu sıfıra indiriyoruz ve gelsinnn kilolarr
bildirimini kaydedemedim maalesef haftaya foto istrizz yada yarın sabahh

+1 diyordun birazı gitmiş bile haftaya eksi gelir :)

bende çok sevindim deryacım bak emeklerin ziyan olmadı sabit sayılırsın :KK200:

harika canım tebriklerrrr

nereyee yazalımm :)))) hani fotoğraf canım :)
baskül fotoğralı bildirim takım kuralımız canım bunu kaydedemedim maalesef

tebrikler duygucum çok güzel :KK200:

:) ah dolunaayy
arada duracak kuzum bozmak yok morallarii

aaa canım hala düzelmedi mi ya :KK43:(( çok geçmiş olsun
yarışma diğer takımlarla bitti kendi içimizde düzen neredeyse aynen devam ediyor kuzum

anladım tatlım hadi sen bi toparlan gel
fotoğrafsız olduğu için bunu kaydedemedim ama bilgin olsun bekliyoruz biran önce kafan dağılır iyi geliriz belki :KK200:

aaaa bu kaptanlarda hep artı :ukala: :ukala: :ukala:

64.85-65.15=-0.3/64.85*100 =-0,463 :/

sil baştan diye düşünme bir anda vücut karbonhidrata tepki veriyor bir anda da gidecek sen başla kolayca gerisi gelecek canım

canım bu hafta bildirimini almıyorum o halde haftaya cuma fotoğraflı atarsın
Ah ah artidan eksiyim aslında kaptanım😂😂
KİLOLAR FİRARDA 1.ETAP

kollontai (54.2/54.6/+0.4/ -%0,738)
hedef54kg (61,2/
Goklerce (62,4/62.7/1,5/%2,336)
Azimliiii (64,1/65/+0.9/ -%1.404)
Ucmelekannesi (64,85/65.15/+0,3/ -%0,463)
hadikonusalim( 65,2/63.9/1,3/%1.994)
pacman(66,1/65.8/0,3/%0.454)
Jasminium84 (66,35/66,85/
Beyaz leylak (67,3
Lizozom55 (68,85
hzlsel (69,1/68.4/0.7/%1.013)
Cagrihilal1 (69,35/69,65/+0.3/ -%0.433)
Sonsuz umut( 70,35/69.60/0,75/%1.06)
Pnrrr-20 ( 73,1
Breeze96 (73,25/76,35/+3,1/ -%4,232)
eceboce (74,1/73.2/0.9/%1.215)
nnurc( 74,25/72,45/1.8/%2.424)
Kubraaaccc (74,4
DeryaOnDiet( 74,45/74.80/+0.35/ -%0.470)
karabiber01 (74,8
Calypso95 (77,3/76.7/0.6/%0.776)
eliya (78,7
Nikinik (80,2
bilgem tomris(80,6/79.7/0.9/%1.116)
Fit mutlu anne (80,7/82,2/
Tempus(82.1/79.3/2.8/%3.410)
kardelelen321 (92,65/92.15/0.5/%0.540)
yarimuhendis(
Eline sağlık kaptanim❣️
Başarırsın insAllah bize de öğretirsin ablacim

Eksi eksidir canım tebrikler

Çok değil halledersin canım

Bırakınca hemen alıyoruz ya

Ohh MaşAllah kolay gelsin canım

Aynen canım insAllah ekliycem

Ayy ben ekledim diğer biliyorum eklememiş miyim
Sağol canimcim❣️
Bi enfeksiyon geçirdi Bi türlü toparlayamadı.

Devam insallah tüm motivasyonumu kaybettim 😓

ayy inşallah çok sagolun 🙏

İyi geldiğiniz kesin 🙏 tüm motivasyonumu kaybettim tjne az almışım hiçbir düzenim yok ya çok yiyorum ya açım.
Düzelmedi kalp sıkıntısı çıktı tansiyon sıkıntısı çıktı geçen hafta bu haftanın yarısı hep raporluydu okula dün gitmeye başladı maske ayrı sorun zaten bakalim Rabbım sağlık versin neylerse güzel eyler.

Takımdan çıkarmayın önümüzdeki hafta vererek geliyorum eskiye dönmek istemiyorum yürüyüşlere de başladım 2 gündür 🙏
Rabbim şifa versin canım tez zamanda ins
Slm kızlar 🤗
Oyy yazarken ben yoruldum maşallah sana. Köşe takımlarını bende çok seviyorum. Klasik mi spor mu istiyorsun modellere bogabilirim seni😂😂

Cnm ne renk diğer mobilyalar perde duvar vs?

Yap yapppp 😍
9 bin adım oldum ben bi daha çıkıcaz 2 mil leslie de cepte :)
Duvar rengim şu anki önemli değil değiştirmek istiyorum rengini seneye boyaticaz ama net değil işte hangi renk olur perdelerim beyaz düz kapılarım kırık beyaz oturma odamda su sadece duvarda asılı cicekligim var o da beyaz çok eşya yok

Süpersin bende tamamliycam insAllah
Fit mutlu anne Fit mutlu anne spor yaptın mı bugün balım:KK50:
Henüz yapmadım cnm temizlik tempom vardı sadece sende durumlar ne
Ay sen anlatınca ben rahatladım ama birazdan kendi pis evime girince rahatligim gidecek 🤣🤣baya iş yapmışsın helal olsun 😍😘
Yok kız pis değildir vala ben bayadir salmıştım ama temizlik yapınca bı huzur geliyor
Bunlar da güzel ama denizbenimadim denizbenimadim denizbenimadim denizbenimadim in dediği gibi spor modeller daha hoş duruyor sanki ☺️
Ya kafam karışık bende hep o tarz begeniyordun spor şu ara chester modeller hoşuma gitmeye başladı
Oyy yazarken ben yoruldum maşallah sana. Köşe takımlarını bende çok seviyorum. Klasik mi spor mu istiyorsun modellere bogabilirim seni😂😂
Sen begendiklerinin hepsini at ben seçerim 😄😄 perdelerimizi yaptırdığımız adamlara gidicez haftasonu bakalım orda nasıl model bulucaz

X