Kilolar Firarda 😎

Maşallah

Güzelmiş canım L koltuk hiç kullanmadım ama epeyce de büyükler
Bende kullanmadım cnm aynen bklm
Benimki daha spor bu arada kalmış klasik koltuk takımı gibi L koltuklar biraz daha rahat olsa daha iyi canım
Şöyle gibi mesela
Aynen rahat olsun önemli olan o ikinci attığın güzel olabilir diğeri daha rahat olabilir ama kocam bey pek beğenmeyebilir

İnşallah kuzumm

Harikasın canım. Ben okurken yoruldum

Bende kullanmadım cnm aynen bklm

Aynen rahat olsun önemli olan o ikinci attığın güzel olabilir diğeri daha rahat olabilir ama kocam bey pek beğenmeyebilir
Yok ben örnek olarak ilk onları buldum ondan attım. Mantıken pofuduk ve rahatsa güzel oluyor L koltuk. Yoksa çok güzel modeller var

Anladm cnm hayirlisi olsun insallah

Gecmis olsn cnm ya uzuldm valla hamilesin birde agrilar mahvetmisdir seni daha iyimisin bugun

Senle hizli kilo aliyoruz sanrm ben daha fazla almisim :/ yeni baslangic yapalm haftaya guzel olcak insallah cnm
Aynen canım ya.Hep dikkat etmemiz lazım yoksa çok hızlı alıyoruz.ınşallah toplayalım canım
Oldu mu bu şimdi süpürgem.Çocuklarıma sen mi bakacaksın 3kilo aldım diye niye öleyim ya
Arkadaşlar haftalık hedeflerinizi de lütfen yazar mısınız. @Breeze96 @Pnrrr-20 @eceboce pacman Jasminium84 @Dermabebak @ekim2009
75 canım hedefim
Yaz bacım @Breeze96 ya aldıklarının hepsi verilecek nasıl aldıysa öyle verecek bi iki gün hastalandım -%4 nedir

Bu modeller çok hoşuma gidiyo ama oturma odası için kullanışı nasıl olur acaba fikriniz var mı kızlar almaya karar verirsek fikrim olsun
Cnm ne renk diğer mobilyalar perde duvar vs?

7bin adımım olmuş bugün bı de spor yapsam da 10bin yapsam keşke ya bayadir o rakamları görmedim
Yap yapppp
9 bin adım oldum ben bi daha çıkıcaz 2 mil leslie de cepte :)

Ay sen anlatınca ben rahatladım ama birazdan kendi pis evime girince rahatligim gidecek baya iş yapmışsın helal olsun
Bu modeller çok hoşuma gidiyo ama oturma odası için kullanışı nasıl olur acaba fikriniz var mı kızlar almaya karar verirsek fikrim olsun
Bunlar da güzel ama denizbenimadim in dediği gibi spor modeller daha hoş duruyor sanki

Evet canım şimdi yediler simdi gerisini buzluğa kaldıracağım ins canim
Ah ah artidan eksiyim aslında kaptanım
Eline sağlık kaptanim
Sağol canimcim
Rabbim şifa versin canım tez zamanda ins
Oyy yazarken ben yoruldum maşallah sana. Köşe takımlarını bende çok seviyorum. Klasik mi spor mu istiyorsun modellere bogabilirim seni

Cnm ne renk diğer mobilyalar perde duvar vs?

Yap yapppp
9 bin adım oldum ben bi daha çıkıcaz 2 mil leslie de cepte :)
Duvar rengim şu anki önemli değil değiştirmek istiyorum rengini seneye boyaticaz ama net değil işte hangi renk olur perdelerim beyaz düz kapılarım kırık beyaz oturma odamda su sadece duvarda asılı cicekligim var o da beyaz çok eşya yok

Süpersin bende tamamliycam insAllah
Fit mutlu anne spor yaptın mı bugün balım
Henüz yapmadım cnm temizlik tempom vardı sadece sende durumlar ne
Ay sen anlatınca ben rahatladım ama birazdan kendi pis evime girince rahatligim gidecek baya iş yapmışsın helal olsun
Yok kız pis değildir vala ben bayadir salmıştım ama temizlik yapınca bı huzur geliyor
Bunlar da güzel ama denizbenimadim denizbenimadim in dediği gibi spor modeller daha hoş duruyor sanki
Ya kafam karışık bende hep o tarz begeniyordun spor şu ara chester modeller hoşuma gitmeye başladı
Oyy yazarken ben yoruldum maşallah sana. Köşe takımlarını bende çok seviyorum. Klasik mi spor mu istiyorsun modellere bogabilirim seni
Sen begendiklerinin hepsini at ben seçerim perdelerimizi yaptırdığımız adamlara gidicez haftasonu bakalım orda nasıl model bulucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…