ben de kraliçe sendromu var zannımca ,2 poşet taşıyınca bedenim tepki veriyorrrrTebrikler canım ne güzel eksidesin
Harikasın abla. Bence haftaya eksiye geçeceksin 100 Gr artı da tasidiklarin ve yürüyüşün odemidir zaten
Ekşi eksidir canim . Moral bozmak yok haftaya güzel ekşi olacak
Merhaba canım. Geçmiş olsun neyi var esinin
Ya pazartesi artısi mahvetti beni 66 idim toparlayamadi canim ancak bu kadar oldu
Anladm cnm hayirlisi olsun insallahCanım yıl başında 3u gececk, hastalığın seyrine göre vereceğim kreşe biraz daha bekliyorum simdi
Gecmis olsn cnm ya uzuldm valla hamilesin birde agrilar mahvetmisdir seni daha iyimisin bugunAh züpürge öyle hasta ki salıdan beri salı günü rapor aldım ayrıldım izne normalde bugün alacaktım önce dişim ve midem ağrıdı ki diş ağrım vardı ara ara erteliyordum dişe gittik antibiyotik parol verdi doğum yakın çürük derinde tedavi uygulayamam dedi antibiyotik midemi daha da mahvetti kıvrandım durdum mide koruyucu aldım rahatladım biraz başımda boynumda ağrım vardı dişten sanıyordum burnum vs de akınca test verdim negatif çıktı şükür ama diş mide grip hamileliğin son zamanlarının ağrıları bilmiyorum yerde miyim gökte miyim Allah beterinden esirgesin şükür halimize yine de
Senle hizli kilo aliyoruz sanrm ben daha fazla almisim :/ yeni baslangic yapalm haftaya guzel olcak insallah cnmGeçen hafta:73.5
Bu hafta:76.35
Fark:+2.85
dün senin oğlan erkenden uyumuştu değil mi o yüzden gecenin bir yarısı uykusunu alıp hopladı havaya tabiiTunaydin kizlar gece 3 de uyuynca tosunum 12 geliyodu uyandk kahvaltı vs derken ugrayamadim tartı da beni cok uzdu ama yeni baslangic yaptm kesin artk kendimi hic begenmiyorm.
Simdi yola ciktik buyuk bir park varmis sarıyere gidiyoruz bakalm nasl gecicek
çok şükürrrrAllah razı olsun canım ablam içtenliğini samimiyetini yüreğimde hissediyorum çok şükür yalnız değilim çok çok zorlanırdım yoksa evle ilgileniyor kızımla ilgileniyor bin kere sağolsun
daha zamanı gelmemiş demek ki zaten benim hisler de neye göre açılıp kapanıyor çözemedim kibirisi 20-21 inde demişti ama
Pazartesiye göre eksiyse çok iyi canım hafta sonu herkesi dağıttı zatenTebrikler canım ne güzel eksidesin
Harikasın abla. Bence haftaya eksiye geçeceksin 100 Gr artı da tasidiklarin ve yürüyüşün odemidir zaten
Ekşi eksidir canim . Moral bozmak yok haftaya güzel ekşi olacak
Merhaba canım. Geçmiş olsun neyi var esinin
Ya pazartesi artısi mahvetti beni 66 idim toparlayamadi canim ancak bu kadar oldu
Mutlaka başla bu hafta canım 6lara yaklaşmışken uzaklaşma hiç yiyince hemen geliveriyorlar bu artılar İnan hiç aklım almıyor nasıl bu kadar kolay geldiklerineKilo bildirimim:
Gecen cuma 73.1
Bugun: 76.5
Fark+ 3.4kg
Gercekten guzel yedm ama nasl bukadr arti olur 1 hafta da anlamis degilm. Sil bastan basliyorm yine
Bugün daha iyi hissediyorum Canım ama yine var ağrım sızımGecmis olsn cnm ya uzuldm valla hamilesin birde agrilar mahvetmisdir seni daha iyimisin bugun
Aynen valla iyi ki kızkardeşlerim var hiç çekinmeden her şeyi isteyebiliyorum ki istememe bile gerek kalmadan her şeyi düşünüp yapıyorlarçok şükürrrr
hep derim ya kız kardeşin insana en büyük hediyesi yeğenlerdir sen de onu teyze yaptın , yeğen baldır yenileri minnakları daha da ballıdııırrrr
takmayın kafanıza tokadan başka hiçbir şeyAnladm cnm hayirlisi olsun insallah
Gecmis olsn cnm ya uzuldm valla hamilesin birde agrilar mahvetmisdir seni daha iyimisin bugun
Senle hizli kilo aliyoruz sanrm ben daha fazla almisim :/ yeni baslangic yapalm haftaya guzel olcak insallah cnm
ablalar da kız kardeşler de candır , erkek kardeşler evlenip elin kızını görüp akılları kıtlaşasıya kadar can sonrası .. neyse boş veerrrrBugün daha iyi hissediyorum Canım ama yine var ağrım sızım
Aynen valla iyi ki kızkardeşlerim var hiç çekinmeden her şeyi isteyebiliyorum ki istememe bile gerek kalmadan her şeyi düşünüp yapıyorlar
Aynen abla uyudu sonra gece 3 kadr uyumadi sirf bu cocugn duzensizliklerine aglama krizlerine stress yapip da yiyorm cogu aburcuburu zatendün senin oğlan erkenden uyumuştu değil mi o yüzden gecenin bir yarısı uykusunu alıp hopladı havaya tabii
pınarım zararın neresinden dönersen kardır gülüm hadi bu gün senin de yeni başlangıcın hayırlı uğurlu, tartı da bol eksi rakamlı olsun inşallah gülüm
Aynen cnmm basladim bu hafta guzel olcak insallah ya sen ne guzel gidiyorsn masallah cok ozeniyorum sana bende pes etmiycem birakmiycam insallah artık kackere sil bastan yaptm tam listeye girdm gidiyodu derkn oda bozulunca motivasyon sifirlandiPazartesiye göre eksiyse çok iyi canım hafta sonu herkesi dağıttı zaten
Mutlaka başla bu hafta canım 6lara yaklaşmışken uzaklaşma hiç yiyince hemen geliveriyorlar bu artılar İnan hiç aklım almıyor nasıl bu kadar kolay geldiklerine
boşuna annelerin hakkı ödenmez denmiyor , o çocuk senin olmasaydı başkasının çocuğu olsaydı her gün bu şekil de ilgilenir miydin kimse kolay kolay yapamaz inan ki, işte rabbim onun sabrını da sevgisini de vermese kimse 1 çocuktan fazlasını yapmazdı , analık zor be gülüm , ama büyüyüp de sana can yoldaş oldu mu sana arka çıktı mı da bunların hiç birini hatırlamadan öyle mutlu öyle gururlu olacaksin kiiiAynen abla uyudu sonra gece 3 kadr uyumadi sirf bu cocugn duzensizliklerine aglama krizlerine stress yapip da yiyorm cogu aburcuburu zaten
Insallah canimm baslangic yaptim bugunn
Aynen cnmm basladim bu hafta guzel olcak insallah ya sen ne guzel gidiyorsn masallah cok ozeniyorum sana bende pes etmiycem birakmiycam insallah artık kackere sil bastan yaptm tam listeye girdm gidiyodu derkn oda bozulunca motivasyon sifirlandi
İns canimHaftaya iki kat eksi olur canım sıkma canını.
Hayırdır inşallah canım. Kötü bi durum yokya? Cuma yarışmaları bitti. Burda devam ediyoruz canım.
Olsun canım üzülme. Herşeyin başı sağlık
Bu hafta böyle oldu haftaya güzel eksi göreceksin canım inşallah
Baya çökmüş ama halledesin sen. Kafana koydunmu takir takir gidiyor canim. Bugünün keyfini çıkar iyi gezmeleKilo bildirimim:
Gecen cuma 73.1
Fark+ 3.4kg
Gercekten guzel yedm ama nasl bukadr arti olur 1 hafta da anlamis degilm. Sil bastan basliyorm yine
ben de kraliçe sendromu var zannımca ,2 poşet taşıyınca bedenim tepki veriyorrrr
sen de pazartesiye göre yine iyi toparlamışsın maşallah sana
Evet canım bence yediklerini göre de güzel ins bu hafta daha iyi olurPazartesiye göre eksiyse çok iyi canım hafta sonu herkesi dağıttı zaten
Mutlaka başla bu hafta canım 6lara yaklaşmışken uzaklaşma hiç yiyince hemen geliveriyorlar bu artılar İnan hiç aklım almıyor nasıl bu kadar kolay geldiklerine
That somebody is meeeebirisi 20-21 inde demişti ama
Dolunaydandır bacımm dolunayKilo bildirimim:
Gecen cuma 73.1
Fark+ 3.4kg
helal valla sana iyi uğraşacaksın bu gün sonra rahat olur elinin altın da , kv ni de düşünüyorsun canoom yaaaKizlarrr 2 ölçü poğaça hamuru yoğurup çıktım evden. Küçüğü okuldan aldım şimdi oturup onu yapacağım. Sonra 2 çeşit kurabiye ve kek yapıp mutfakla arama sınır koyacağım ins
Bunlar buzluğa kalkacak tabi okula götürsünler bide bir gelen falan olursa hazırda bulunsun diye.
Kv gelecek gibi yarın azcik da ondan sık acikiyor kadincagiz çayın yanına koyarım ona.
Zira bugün bu hafta hamur işi yemeyecegim diye yeminn ettimrabbim utandirma
Ay sorma abla zaten borcum da olduğu için yemeye cesaret edememhelal valla sana iyi uğraşacaksın bu gün sonra rahat olur elinin altın da , kv ni de düşünüyorsun canoom yaaa
bak yemin etmişsin bir lokma alsan 3 gün oruç tutacaksın dönüşü yooookkk
Eki Görüntüle 2917794 Gecen hafta 74.25
Bugun: 72.45
Fark: 1.8 yuzdeye gerek yok artik sanirim
Haftaya hedef 71
El_Em Nikinik