Kilolar Firarda 😎

Tamamdir canım her zaman yardıma hazırız

Merhaba. Hayatımda çok zor bir dönem geçiriyorum eşimin sağlığıyla ilgili. Yarışma devam ediyormu?

Ben yazdım hayirli olsun diye Bi kere lütfen off kaptannn seyir defterini başkası yazsın modundayım zati kusura bakmayın. Bugun cuma olduğunu unuttum tamamen az önce aklıma geldi ve tartildim 80.1 kiloyum malesef 1.4 kilo artı yapıyor

Bebişim asla üzülme. İnişler çıkışlar elbet olur. Önemli olan buna rağmen devam ettirmek. Haftaya çok iyi bir sonuç elde edeceğine eminim.

Geçen hafta 77.3
Güncel 76.7
Fark= -0.6
Hedef 76
Azimliiii
@karabiber01 Eki Görüntüle 2917906
Tebrikler canım güzel eksi
O taşıdıkların ödem yapmıştır Sabit iyidir artı gelmemişsin ya ablacım önemli olan o
Geçen hafta: 66.1
Güncel 65.8
Fark: 0.3

Bu hafta ne olduysa veremedim hiç ya. Halbuki dikkat ettim. Kaçamağım çok çok azdır. Moralim biraz bozuldu ama dolunaya veriyorum.

G Goklerce El_Em
olsun bebiş eksi candı haftaya daha çok verirsin
Geçen cuma 64.85
Bu cuma 65.15
Fark +300
Yüzde % ?
Artinin yüzdesini nasıl hesapliyirduk hatirlayamadim
Azimliiii Lizozom55 kardelelen321 haftaya hedefim 64.5 olsun canim

Eki Görüntüle 2917951
Mezuniyet yaramadı anlaşılan canım Çok bir artı değil zaten haftaya güzelce eksiye geçersin

Geçen hafta 77.3
Güncel 76.7
Fark= -0.6
Hedef 76
Azimliiii
@karabiber01 Eki Görüntüle 2917906
Tebrikler canım ne güzel eksidesin
Harikasın abla. Bence haftaya eksiye geçeceksin 100 Gr artı da tasidiklarin ve yürüyüşün odemidir zaten
Güncel 65.8

Bu hafta ne olduysa veremedim hiç ya. Halbuki dikkat ettim. Kaçamağım çok çok azdır. Moralim biraz bozuldu ama dolunaya veriyorum.

G Goklerce El_Em
Ekşi eksidir canim . Moral bozmak yok haftaya güzel ekşi olacak
Merhaba. Hayatımda çok zor bir dönem geçiriyorum eşimin sağlığıyla ilgili. Yarışma devam ediyormu?
Merhaba canım. Geçmiş olsun neyi var esinin
Ya pazartesi artısi mahvetti beni 66 idim toparlayamadi canim ancak bu kadar oldu

Güncel 65.8

G Goklerce El_Em
Haftaya iki kat eksi olur canım sıkma canını.
Hayırdır inşallah canım. Kötü bi durum yokya? Cuma yarışmaları bitti. Burda devam ediyoruz canım.
Olsun canım üzülme. Herşeyin başı sağlık
Geçen cuma 64.85
Bu cuma 65.15
Fark +300
Yüzde % ?
Artinin yüzdesini nasıl hesapliyirduk hatirlayamadim
Azimliiii Lizozom55 kardelelen321 haftaya hedefim 64.5 olsun canim

Eki Görüntüle 2917951
Bu hafta böyle oldu haftaya güzel eksi göreceksin canım inşallah

Tunaydin kizlar gece 3 de uyuynca tosunum 12 geliyodu uyandk kahvaltı vs derken ugrayamadim tartı da beni cok uzdu ama yeni baslangic yaptm kesin artk kendimi hic begenmiyorm .
Simdi yola ciktik buyuk bir park varmis sarıyere gidiyoruz bakalm nasl gecicek

Allah razı olsun canım ablam içtenliğini samimiyetini yüreğimde hissediyorum çok şükür yalnız değilim çok çok zorlanırdım yoksa evle ilgileniyor kızımla ilgileniyor bin kere sağolsun

tişikkir edrim canımsın

geçmiş olsun gülüm eşine , bu dönemleri de atlatacaksınız allahın izniyle eşin de iyi olacak , elinden geldiği kadar stres yapmamaya çalış geçmeyen dert bitmeyen hastalık yok gülüm

Güncel 65.8

G Goklerce El_Em
ayy bu gün dolunay mı vaarr , benim hisler niye coşuyor anladım şimdii:)

sağ ol gülüm sabitte iyidir artı olmaktansa çok doğru didin ağzın bal yisiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…