teşekkür ederim canımTabiki iyidir canım tebrikler
Geçmiş olsun canım geçer insAllah
insAllah cnm
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Kalktığımdan beri migren bırakmadı yakamı bildirimlere etiketlere çocuğu okula bıraktıktan sonra bakayım ilaç aldım birazda yürüyüp gelince belki iyi gelir öğleden sonra buradayım inşallah
teşekkür ederim canımTabiki iyidir canım tebrikler
Geçmiş olsun canım geçer insAllah
insAllah cnm
Tebrikler canım güzel eksiAĞLAYAN BASKÜL
Geçen hafta 80,6
Güncel 79,7
Fark -0,900
Hedef 78
Hayırlı olsun başlangıcın canimKızlar annemin getirdigi tartı her yerde farklı gösteriyor.Bu hafta 69.5 yazalım. Çok değiştiğini sanmiyorum. Daha yeni basladim Kızlar ben tam buğday dilim ekmeğine kremfistik sürdüm de yedim İki tane yapılan yumurtadan omlet yaptım yedim zeytin peynir domates de yedim Çok mu abartmisim
çok çok geçmiş olsun canım.Ah züpürge öyle hasta ki salıdan beri salı günü rapor aldım ayrıldım izne normalde bugün alacaktım önce dişim ve midem ağrıdı ki diş ağrım vardı ara ara erteliyordum dişe gittik antibiyotik parol verdi doğum yakın çürük derinde tedavi uygulayamam dedi antibiyotik midemi daha da mahvetti kıvrandım durdum mide koruyucu aldım rahatladım biraz başımda boynumda ağrım vardı dişten sanıyordum burnum vs de akınca test verdim negatif çıktı şükür ama diş mide grip hamileliğin son zamanlarının ağrıları bilmiyorum yerde miyim gökte miyim Allah beterinden esirgesin şükür halimize yine de
çok daha fazla olur diye düşünüyordum ama dün akşam yediğim kek fln herhalde etkilediOo tebrikler canım güzel eksi
bol sıvı almayı ihmal etme gülüm ılık ılık suyunu iç ve cidden yat dinlen ki çabuk geçsinTeşekkür ederim abla antibiyotiği kesince midem rahatladı biraz şükür dişi de çekeceğim mecbur doğuma kadarinşallah şu gribi de atlatırım artık
Çok sağol canım sağ Salim gelsin de inşallah
Sağolasın canım valla durduk yere neler geldi başıma
geçmiş olsun gülüm inşallah öğleden sonraya hiç ağrın kalmadan gelirsinGünaydın kızlar
Kalktığımdan beri migren bırakmadı yakamı bildirimlere etiketlere çocuğu okula bıraktıktan sonra bakayım ilaç aldım birazda yürüyüp gelince belki iyi gelir öğleden sonra buradayım inşallah
Çok teşekkür ederim canımçok çok geçmiş olsun canım.
Öyle yapıyorum abla kızkardeşim geldi sağolsun her şeyi o hallediyor ben bi iki bir şey yapıyorumbol sıvı almayı ihmal etme gülüm ılık ılık suyunu iç ve cidden yat dinlen ki çabuk geçsin
ohh yaaa bacı candır onu öpüyorum buradan kocaman çoook selamımı söyleÇok teşekkür ederim canım
Öyle yapıyorum abla kızkardeşim geldi sağolsun her şeyi o hallediyor ben bi iki bir şey yapıyorum
Bu hafta hepimiz kaçırdık şirazeyi. Toparliycaz bu hafta canım❤Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 80.70
Bu hafta: 82.20
Fark: +1.5
Yüzde: -%1.859Hedef60kgolmak
Ben ideal kilona ulassam kilo koruma işini basaracam snrmkünefe sabit bırakmış muhtemelen biraz daha eksi olurdum yemesem ama pişman değilim bu hafta hedefim 81 kg olmak insAllah başarabilirim başarırım bence yani olabilir şu temizliği bitireyim kesinlikle hastalık vs olmazsa insAllah spor illa yapicam hergun yarim saatte olsa fazlasına gerek yok bu sefer az az yapicam ama hergun sonra birden bırakınca iyi gelmiyor çünkü
Fazla değil canım. Bu hafta halledersin, eksiye bile geçersin ❤Geçen hafta 54,2
Güncel 54.6
Fark +400 gr
Hedef 53.9
Sanırım seni etiketliyoruzAzimliiii kardelelen321 Hedef60kgolmak
Aaa çok iyi fikir valla❤Tartıları buraya mı koyacağız diğer sayfaya mı? Arkadaşlara yardımcı olmak maksatlı bence diğer sayfada toplayalım bunu da.
Kuzum böyle deyince heyecan yaptım. Telefondan yapabildiğim kadar yapıyorum hedef listesi. Elimden geleni yaparım hiç soru değil. ❤
Vaaov Süpersin canım bak gitmiş o seni üzen artıların büyük çoğunluğu. Haydi eski enerjini topla 6lara doğru yola devam❤Selam kizlar
Gecen hafta: 74,45
Bugun:74,8 ( pazartesi arti 1,5 tum. O yuzden gayet mutluyum bu kiloyu gordugum icin)
Fark: +0,35
Yuzde: -0,47
Haftaya hedef: 74,2
kardelelen321
El_Em @hzlsel Azimliiii
Ucmelekannesi
Vaayy harikaMerhabalar kızlar
Geçen hafta: 74.1
Bugün: 73.2
Fark: -900
Hiç yoktan iyidir di mi?Eki Görüntüle 2917843
El_Em Ucmelekannesi @yarimuhendis
Kuzuuummm çok teşekkür ederim.Anlatmak paylaşmak iyi oluyor canım herkes bambaşka oluyor gerçekten ne kadar şanslı aslında senin gibi bir gelini olduğundan dolayı Allah’a havale et canım kendini de hiç üzme
Yarın paylaşırsın canım bir şey olmaz sıkma canını oluyor öyle yetişme telaşından
En azından pazartesiye göre eksisin öyle düşün canım haftaya güzel gider
Biraz fazla artı ama olsun canım çoğu ödem eminim haftaya çok güzel blr eksiyle geleceksin
Start verdin mi sende o zmn hadi bklm spor bende de şişlik yapıyor hemen tartilmıyorumayy ben de kilo bildirimi yapayım
sabah 80.9 sabittim
sonra oğlanla bim e gittik bu hafta satılan şeylerin çoğunu aldık demir keski biletaşıdık geldik eve soyunnup dökülürken bir daha tartıya çıkıverem gari dedim +100 gramla 81.0 geldim
insAllah cnmkünefeden sonra çok doğal canım haftaya inşallah eksi olsun
Tebrikler canım güzel eksi
Aynen canım insAllahBu hafta hepimiz kaçırdık şirazeyi. Toparliycaz bu hafta canım❤
Harikasın canım
Başlangıç hayırlı olsun canım. ❤ayy ben de kilo bildirimi yapayım
sabah 80.9 sabittim
sonra oğlanla bim e gittik bu hafta satılan şeylerin çoğunu aldık demir keski biletaşıdık geldik eve soyunnup dökülürken bir daha tartıya çıkıverem gari dedim +100 gramla 81.0 geldim
üşüdüm dışarı çıkınca az kasıldım hatta belki ondandır neyse çok da önemli değil startı mecbur verdim gülüm , hayallerim hedeflerim var , herkese(başta kendime) diyetsiz de zayıflanabileceğini kanıtlamam lazım, sürekli, her şeyin, iç dünyamızı inanışlarımızı değiştirirsek , değişeceğini güzelleşeceğini söylüyorum bedenen de yaşam kalitemiz için de geçerli bu . önce kendim de kanıtlamam lazım, iç dünyanı düşünceni kimse göremez ama fiziksel değişim anın da görünür , insanlara en büyük kanıt gözleriyle görebildiği şeylerdir :)))Start verdin mi sende o zmn hadi bklm spor bende de şişlik yapıyor hemen tartilmıyorum
sağ ol gülümmm her yeni gün muhteşem bir başlangıçtır , inşallah haftaya kimse aynı rakamları tartıda görmez bol bol eksi rakamları kocaman gülümsemeyle yazarlar burayaHarikasın canım❤
Başlangıç hayırlı olsun canım. ❤
Amin canım benim. İnşallahsağ ol gülümmm her yeni gün muhteşem bir başlangıçtır , inşallah haftaya kimse aynı rakamları tartıda görmez bol bol eksi rakamları kocaman gülümsemeyle yazarlar buraya