Kilolar Firarda 😎

Tabiki iyidir canım tebrikler

Geçmiş olsun canım geçer insAllah

insAllah cnm
teşekkür ederim canım
geçmiş olsun canım

AĞLAYAN BASKÜL
Geçen hafta 80,6
Güncel 79,7
Fark -0,900
Hedef 78
Tebrikler canım güzel eksi
Hayırlı olsun başlangıcın canim

çok çok geçmiş olsun canım.

bol sıvı almayı ihmal etme gülüm ılık ılık suyunu iç ve cidden yat dinlen ki çabuk geçsin

geçmiş olsun gülüm inşallah öğleden sonraya hiç ağrın kalmadan gelirsin

Çok teşekkür ederim canım

Öyle yapıyorum abla kızkardeşim geldi sağolsun her şeyi o hallediyor ben bi iki bir şey yapıyorum
ohh yaaa bacı candır onu öpüyorum buradan kocaman çoook selamımı söyle
bacına deki benim bacımın bacısı bacımdır , sana bizim için de iyi baksın allah ondan razı olsun onu da çok seviyorummm
teksin diye içim gidiyordu gülüm yaa cidden bir rahatlama geldi şimdi , bir de hızlıca iyileşsen harika olacak

ayy ben de kilo bildirimi yapayım
sabah 80.9 sabittim
sonra oğlanla bim e gittik bu hafta satılan şeylerin çoğunu aldık demir keski bile taşıdık geldik eve soyunnup dökülürken bir daha tartıya çıkıverem gari dedim +100 gramla 81.0 geldim

Bu hafta hepimiz kaçırdık şirazeyi. Toparliycaz bu hafta canım❤
Geçen hafta 54,2
Güncel 54.6
Fark +400 gr
Hedef 53.9
Sanırım seni etiketliyoruz Azimliiii kardelelen321 Hedef60kgolmak
Fazla değil canım. Bu hafta halledersin, eksiye bile geçersin ❤
Tartıları buraya mı koyacağız diğer sayfaya mı? Arkadaşlara yardımcı olmak maksatlı bence diğer sayfada toplayalım bunu da.
Aaa çok iyi fikir valla❤
El_Em bence muaf olup kilo takibi yapman süper
Kuzum böyle deyince heyecan yaptım. Telefondan yapabildiğim kadar yapıyorum hedef listesi. Elimden geleni yaparım hiç soru değil. ❤Beceremediğim noktada yardım isterim
Vaaov Süpersin canım bak gitmiş o seni üzen artıların büyük çoğunluğu. Haydi eski enerjini topla 6lara doğru yola devam❤
Merhabalar kızlar

Geçen hafta: 74.1
Bugün: 73.2
Fark: -900

Hiç yoktan iyidir di mi? Eki Görüntüle 2917843
El_Em Ucmelekannesi @yarimuhendis
Vaayy harika
Kuzuuummm çok teşekkür ederim.
Dediğin gibi yapıcam

Start verdin mi sende o zmn hadi bklm spor bende de şişlik yapıyor hemen tartilmıyorum

Geçen hafta 77.3
Güncel 76.7
Fark= -0.6
Hedef 76
Azimliiii
Deniz ve Kum Eki Görüntüle 2917906
Harikasın canım
Başlangıç hayırlı olsun canım. ❤

Start verdin mi sende o zmn hadi bklm spor bende de şişlik yapıyor hemen tartilmıyorum
üşüdüm dışarı çıkınca az kasıldım hatta belki ondandır neyse çok da önemli değil startı mecbur verdim gülüm , hayallerim hedeflerim var , herkese(başta kendime) diyetsiz de zayıflanabileceğini kanıtlamam lazım, sürekli, her şeyin, iç dünyamızı inanışlarımızı değiştirirsek , değişeceğini güzelleşeceğini söylüyorum bedenen de yaşam kalitemiz için de geçerli bu . önce kendim de kanıtlamam lazım, iç dünyanı düşünceni kimse göremez ama fiziksel değişim anın da görünür , insanlara en büyük kanıt gözleriyle görebildiği şeylerdir :)))
çenem düştü yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…