Geçmiş olsun canım.Üstüste gelmiş nazara geldin sen.rabbim sifa versin.Ah züpürge öyle hasta ki salıdan beri salı günü rapor aldım ayrıldım izne normalde bugün alacaktım önce dişim ve midem ağrıdı ki diş ağrım vardı ara ara erteliyordum dişe gittik antibiyotik parol verdi doğum yakın çürük derinde tedavi uygulayamam dedi antibiyotik midemi daha da mahvetti kıvrandım durdum mide koruyucu aldım rahatladım biraz başımda boynumda ağrım vardı dişten sanıyordum burnum vs de akınca test verdim negatif çıktı şükür ama diş mide grip hamileliğin son zamanlarının ağrıları bilmiyorum yerde miyim gökte miyim Allah beterinden esirgesin şükür halimize yine de
Tebrikler canımGunaydin
Tartida kimi etiket yapiyoruz onu kacirdim ben
Ben cuma 70 dim
pazartesi 69.35 dim
bugun 69.65 im
Fark 350 gr
haftaya hedef 69
Listeye yeni dahil oldugum icin yuzde hesaplamayacagim sanirim.
Eki Görüntüle 2917668
Resim olacak tarih falan olmayacak diye okumustum en son degismediyse
El_Em
halledersin canımGeçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 66,45tim
Bu hafta: 66,85
+400üm
Pazartesiye göre 700 gr eksiyim ama işe yaramıyor işte ahhh
Maşallah tebrikler canımGünaydın kızlar
Geçen hafta :65.2
Bugün:63.9
Fark:1.3
Gelecek hafta hedef:62.5
Tebrikler canımGünaydın herkese ❤
Geçen cuma: 92,65
Bugün : 92,15
Fark: 500 g
Haftaya hedef: 90
(92,65/ 92,15/ - 0,5/ %0,540)Eki Görüntüle 2917685
Tebrikler canımGeçen Hafta:69,1
Bu Hafta:68,4
Fark:0,7
Yüzde:1,013
Hedef: 67,5
El_Em (ben de kimi etiketleyeceğimi bilemedim ) Azimliiii @Beyaz leylak
Regl şişliği gidince haftaya süper eksi gelirGeçen hafta :64.8
Bugün : 65
Fark: +200
Regl olurum bugün yarın şişkinlik var,
Tebrikler canım
Halledersin canımKızlar hemen bildirimi yapayım
Geçen hafta: 62.4
Bugün : 62.7
Fark : +300
Hedef: 62.00
Kızlar çok üzgünüm , sabah regle uyandım zaten pazartesi +1 ile başlamıştımAzimliiii Ucmelekannesi @pacman
Aynen ya bir toplayamadık ikimizde.Hadi yarışalım bu haftaKilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 80.70
Bu hafta: 82.20
Fark: +1.5
Yüzde: -%1.859 @hedef54kg
Ben ideal kilona ulassam kilo koruma işini basaracam snrmkünefe sabit bırakmış muhtemelen biraz daha eksi olurdum yemesem ama pişman değilim bu hafta hedefim 81 kg olmak insAllah başarabilirim başarırım bence yani olabilir şu temizliği bitireyim kesinlikle hastalık vs olmazsa insAllah spor illa yapicam hergun yarim saatte olsa fazlasına gerek yok bu sefer az az yapicam ama hergun sonra birden bırakınca iyi gelmiyor çünkü
Halledersin canımGeçen hafta 54,2
Güncel 54.6
Fark +400 gr
Hedef 53.9
Sanırım seni etiketliyoruzAzimliiii kardelelen321 @hedef54kg
Sağol canım
Ahhh canım çok geçmiş olsun son ay son haftalar çok zor Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın vala ayyyy son haftalar bı dogsada hafiflesem yoruldum diyordum çok zor vala dikkat et kendine
Geçen hafta kilon kaçtı hatırlamıyorum ama hedefini bu hafta tutturursun insAllah
Bı gün önce eşime yaptım o yedi hiç canım istememişti ama dün birden istedi nedense
Eksi eksidir tebrikler canım
Çok değil cnm halledersin bu hafta
Tebrikler canım süper
Cumaya göre artiyim ama künefenin artısı değil sabit bırakmış beni
Tebrikler canım güzel eksi
Regl şişkinliği için az bile cnm halledersin
İnsanlık hali bende tam unutuyordjm koşa koşa sofradan kalktım tartıldım bugün
Oo 6lar gelmiş tebrikelr cnm
WC sorununu hallettin mi canım çok değil bence halledersin bu hafta
Gel sarılalımbende baya artiyimm ama haftaya hemen eksiye ceviricez cnm senle arayı kapatmak için elimden geleni yapicam
Eksi gelirsin bence ya da sabit
Süper eksi cnm tebrikler
Çok değil halledersin cnm insAllah
Aynen ya mezun olamayacam hiç ama napalim beni liste hep geriyordu zaten
Tamam canım yarışalımAynen ya bir toplayamadık ikimizde.Hadi yarışalım bu hafta
Artinin çoğunu halletmissin o zmn canım kalanı da bu hafta gider eksiye geçersin insAllahSelam kizlar
Gecen hafta: 74,45
Bugun:74,8 ( pazartesi arti 1,5 tum. O yuzden gayet mutluyum bu kiloyu gordugum icin)
Fark: +0,35
Yuzde: -0,47
Haftaya hedef: 74,2
El_Em hzlsel Azimliiii Ucmelekannesi
Cok mutlu oldum gitmesine, sagolTamam canım yarışalım
Artinin çoğunu halletmissin o zmn canım kalanı da bu hafta gider eksiye geçersin insAllah
Teşekkür ederim abla antibiyotiği kesince midem rahatladı biraz şükür dişi de çekeceğim mecbur doğuma kadarahh gülüm ne oldu sana böyle permeperişan olmuşsun çok geçmiş olsun dişin inşallah aşırı zorlamaz, miden için de aç karnına bal yada pekmez ye azıcık kaldı şunun şurasın da doğuma sık dişini gülüm
Çok sağol canım sağ Salim gelsin de inşallahAhhh canım çok geçmiş olsun son ay son haftalar çok zor Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın vala ayyyy son haftalar bı dogsada hafiflesem yoruldum diyordum çok zor vala dikkat et kendine
Sağolasın canım valla durduk yere neler geldi başımaGeçmiş olsun canım.Üstüste gelmiş nazara geldin sen.rabbim sifa versin.
Harikaasiinn canim. Masallah sanaGeçen Hafta:69,1
Cook guzel bir eksi vee 70e vedaa
Canim pazartesiye gore gayet guzel. Artinin cogu gitmisKızlar hemen bildirimi yapayım
Kızlar çok üzgünüm , sabah regle uyandım zaten pazartesi +1 ile başlamıştımAzimliiii Ucmelekannesi @pacman
KİLOLAR FİRARDA
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ
Noo Üye Nick 13.09 14.09 15.09 16.09 1 Azimliiii 4.000 6.000 4.000 2 @Beyaz leylak 7.000 3 @bilgem tomris 6.000 7.000 4 @Breeze96 15.073 12.403 5 @Cagrihilal1 10.000 10.000 6 @Calypso95 4.000 7 DeryaOnDiet 8 eceboce 8.600 6000 9 @eliya 10 Fit mutlu anne 7.460 6.075 11 @Goklerce 5.500 12 @hadikonusalim 13 @hedef54kg 12.000 13.028 15.927 14 hzlsel 6.000 9.428 14.074 15 @Jasminium84 16 @karabiber01 17 kardelelen321 18 @Kubraaaccc 19 @Lizozom55 18.200 20 @Nikinik 4.976 21 @nnurc 5.500 22 @pacman 12.800 6.442 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut 5.000 6.000 7.000 25 Ucmelekannesi 7.600 10.255 3.927 26 yarimuhendis 12.247 27 El_Em 13.900 12.660 6.866
Her geçen gün adım atanlarimizin sayısı artsada hala çok fazla kişi var adım atmayan
Canım geçen haftaki kilon kactiki eksiysen süper
Ekşi eksidir canim superGunaydin
Tartida kimi etiket yapiyoruz onu kacirdim ben
Ben cuma 70 dim
pazartesi 69.35 dim
bugun 69.65 im
Fark 350 gr
haftaya hedef 69
Listeye yeni dahil oldugum icin yuzde hesaplamayacagim sanirim.
Eki Görüntüle 2917668
Resim olacak tarih falan olmayacak diye okumustum en son degismediyse
El_Em
Canım bu kadar eksiye geçmek bile süper.Geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 66,45tim
Bu hafta: 66,85
+400üm
Pazartesiye göre 700 gr eksiyim ama işe yaramıyor işte ahhh
Harikasın be sennnnGünaydın kızlar
Geçen hafta :65.2
Bugün:63.9
Fark:1.3
Gelecek hafta hedef:62.5
Tebrikler canimGünaydın herkese ❤
Geçen cuma: 92,65
Bugün : 92,15
Fark: 500 g
Haftaya hedef: 90
(92,65/ 92,15/ - 0,5/ %0,540)Eki Görüntüle 2917685
Harikasın canim tebriklerGeçen Hafta:69,1
Regle bağlıdır canim. Artı 200 çok değil bence haftaya bomba ekşi geliyorGeçen hafta :64.8
Bugün : 65
Fark: +200
Regl olurum bugün yarın şişkinlik var,
Bilemedim canim yarın bildir olmazsa . Akşam tok karna doğru sonuç çıkmaz heraldeMerhaba kızlar çok üzgünüm ama sabah tartılamadım hiç yapmazdım böyle birşey eski takımıma sorabilirsiniz sabah uyandım biraz geç kalktım nöbetçiyim hem de yine de tartılacaktım dedim en son tartılayım şimdi ödem çoktur yeni uyandım son dakikalar yetişebilmek için o kadar koşturdum ki unuttum 5 e kadar burdayım öğlen yemek yiyeceğim isterseniz akşam göndereyim ama gerçekçi olmaz ne yapayım @AzimliUcmelekannesi hzlsel
Sabah regle bağlıysa bence bu artı hicbirsey pazartesiye güzel ekşi gelir benceKızlar hemen bildirimi yapayım
Ah canım vurma o güzel kafanı . Bu kadar artı kilo değildir bence pazartesiye çoğu gidecekGeçen hafta:73.5
Bu hafta:76.35
Fark:+2.85
Harika ekşi canimEki Görüntüle 2917794 Gecen hafta 74.25
Bugun: 72.45
Fark: 1.8 yuzdeye gerek yok artik sanirim
Haftaya hedef 71
El_Em @Nikinik
Kafana koyunca yapacaksın canim inaniyorum ben sanaKilo bildirimimi yapayım
Ben ideal kilona ulassam kilo koruma işini basaracam snrmkünefe sabit bırakmış muhtemelen biraz daha eksi olurdum yemesem ama pişman değilim bu hafta hedefim 81 kg olmak insAllah başarabilirim başarırım bence yani olabilir şu temizliği bitireyim kesinlikle hastalık vs olmazsa insAllah spor illa yapicam hergun yarim saatte olsa fazlasına gerek yok bu sefer az az yapicam ama hergun sonra birden bırakınca iyi gelmiyor çünkü
Niye artı olduğunu biliyorsan bence çok bir artı değil canim halledersin senGeçen hafta 54,2
Güncel 54.6
Fark +400 gr
Hedef 53.9
Artı çok değil eksiye geçtiğine göre buda kısa sürede gidecektir canimSelam kizlar
Bugun:74,8 ( pazartesi arti 1,5 tum. O yuzden gayet mutluyum bu kiloyu gordugum icin)
kardelelen321
El_Em hzlsel Azimliiii
Ucmelekannesi
Geçmiş olsun canım benimGünaydın kızlar
Kalktığımdan beri migren bırakmadı yakamı bildirimlere etiketlere çocuğu okula bıraktıktan sonra bakayım ilaç aldım birazda yürüyüp gelince belki iyi gelir öğleden sonra buradayım inşallah
Tabiki iyidir canım tebriklerMerhabalar kızlar
Geçen hafta: 74.1
Bugün: 73.2
Fark: -900
Hiç yoktan iyidir di mi?Eki Görüntüle 2917843
El_Em Ucmelekannesi yarimuhendis
Geçmiş olsun canım geçer insAllahGünaydın kızlar
Kalktığımdan beri migren bırakmadı yakamı bildirimlere etiketlere çocuğu okula bıraktıktan sonra bakayım ilaç aldım birazda yürüyüp gelince belki iyi gelir öğleden sonra buradayım inşallah
insAllah cnmKafana koyunca yapacaksın canim inaniyorum ben sana
Oo tebrikler canım güzel eksiMerhabalar kızlar
Anlatmak paylaşmak iyi oluyor canım herkes bambaşka oluyor gerçekten ne kadar şanslı aslında senin gibi bir gelini olduğundan dolayı Allah’a havale et canım kendini de hiç üzmeCanım haftaya güzel eksiler görcez senden devam
Geçen hafta bildirim yapmamıştı canım. Bi önceki hafta 79 du
Tebrikler canım regl olunca anca bu kadar olur
Bu hafta dengemiz bozuldu csnım haftaya düzene gireriz tam olarak. Eksileri görürüz yine merak etme
Ortiiiimmm süpersin.❤
Sağol canım. Dün bi patlama noktasındaydım, yazdım buraya. Çok teşekkür ederim derdime ortak oldunuz. İyiki varsınız. Ben onu olduğu gibi kabul etmiştim aslında. Keşke o da beni böyle olduğum gibi kabul edebilse yargılamasa. Ama olmuyo bazı insanlar kendini çok önemsiyor ve dünyanın merkezi sanıyor. Ben Rabbime sığındım... ❤
Yarın paylaşırsın canım bir şey olmaz sıkma canını oluyor öyle yetişme telaşındanMerhaba kızlar çok üzgünüm ama sabah tartılamadım hiç yapmazdım böyle birşey eski takımıma sorabilirsiniz sabah uyandım biraz geç kalktım nöbetçiyim hem de yine de tartılacaktım dedim en son tartılayım şimdi ödem çoktur yeni uyandım son dakikalar yetişebilmek için o kadar koşturdum ki unuttum 5 e kadar burdayım öğlen yemek yiyeceğim isterseniz akşam göndereyim ama gerçekçi olmaz ne yapayım @AzimliUcmelekannesi hzlsel
En azından pazartesiye göre eksisin öyle düşün canım haftaya güzel giderKızlar hemen bildirimi yapayım
Biraz fazla artı ama olsun canım çoğu ödem eminim haftaya çok güzel blr eksiyle geleceksinGeçen hafta:73.5
Bu hafta:76.35
Fark:+2.85
Yok ya artık o kadar veremem herhalde 1 kilo civarı veririm o yüzden yarışabiliriz hem sende bolca ödem vardırVay be gectin beni bak gordunmu helal olsun sana ne diyeyim harikasin yarisiriz haftaya diyecem ama az vermis halin bu meydan okuyamiyorum
Cok guzel eksi ortim tebrik ederim ben seni etiket yapmayi unutmusum
çok iyi canım tebriklerEki Görüntüle 2917794 Gecen hafta 74.25
Bugun: 72.45
Fark: 1.8 yuzdeye gerek yok artik sanirim
Haftaya hedef 71
El_Em @Nikinik
künefeden sonra çok doğal canım haftaya inşallah eksi olsunKilo bildirimimi yapayım
Sağ ol canımGüzel eksi canım tebrik ederim
Çok güzel eksi canım tebrik ederim
Ben de ayiniyim canıminşallah haftaya güzel eksi geliriz
Oo baya artıya gecmissin canımbence sadece regl değil sen psikolojik olarak çok etkilendin ve uzaklaştın burdan,artık daha fazla zaman geçir burda
İnşallah canım haftaya güzel bir ekşi gelir
Haftaya 53 gelir artık canışGeçen hafta 54,2
Güncel 54.6
Fark +400 gr
Hedef 53.9
Sağ ol canımSağol canım
Ahhh canım çok geçmiş olsun son ay son haftalar çok zor Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın vala ayyyy son haftalar bı dogsada hafiflesem yoruldum diyordum çok zor vala dikkat et kendine
Geçen hafta kilon kaçtı hatırlamıyorum ama hedefini bu hafta tutturursun insAllah
Bı gün önce eşime yaptım o yedi hiç canım istememişti ama dün birden istedi nedense
Eksi eksidir tebrikler canım
Çok değil cnm halledersin bu hafta
Tebrikler canım süper
Cumaya göre artiyim ama künefenin artısı değil sabit bırakmış beni
Tebrikler canım güzel eksi
Regl şişkinliği için az bile cnm halledersin
İnsanlık hali bende tam unutuyordjm koşa koşa sofradan kalktım tartıldım bugün
Oo 6lar gelmiş tebrikelr cnm
WC sorununu hallettin mi canım çok değil bence halledersin bu hafta
Gel sarılalımbende baya artiyimm ama haftaya hemen eksiye ceviricez cnm senle arayı kapatmak için elimden geleni yapicam
Eksi gelirsin bence ya da sabit
Süper eksi cnm tebrikler
Çok değil halledersin cnm insAllah
Aynen ya mezun olamayacam hiç ama napalim beni liste hep geriyordu zaten
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım.Üstüste gelmiş nazara geldin sen.rabbim sifa versin.
Tebrikler canım
halledersin canım
Maşallah tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Regl şişliği gidince haftaya süper eksi gelir
Tebrikler canım
Halledersin canım
Aynen ya bir toplayamadık ikimizde.Hadi yarışalım bu hafta
Halledersin canım
Artıyı güzel göndermişsin canım haftaya güzelce eksiye geçersinSelam kizlar
kardelelen321
El_Em hzlsel Azimliiii
Ucmelekannesi
Sağ ol kuzum inşallah ya yavaş yavaş ilerliyorum sen de inşallah en kısa zamanda 6lara geleceksinHarikaasiinn canim. Masallah sana70 cooktan geride kaldi yakinda 65i geride birakacaksin. Supersin
Cook guzel bir eksi vee 70e vedaa
Canim pazartesiye gore gayet guzel. Artinin cogu gitmis
Ne demek hiç yoktan çok iyi canım tebriklerMerhabalar kızlar
Geçmiş olsun kaptancığım o migren insanı serseme çeviriyorGünaydın kızlar
Sağ ol canımCanım geçen haftaki kilon kactiki eksiysen süper
Ekşi eksidir canim super
Canım bu kadar eksiye geçmek bile süper.
Harikasın be sennnn
Tebrikler canim
Harikasın canim tebrikler
Regle bağlıdır canim. Artı 200 çok değil bence haftaya bomba ekşi geliyor
Bilemedim canim yarın bildir olmazsa . Akşam tok karna doğru sonuç çıkmaz heralde
Sabah regle bağlıysa bence bu artı hicbirsey pazartesiye güzel ekşi gelir bence
Ah canım vurma o güzel kafanı . Bu kadar artı kilo değildir bence pazartesiye çoğu gidecek
Harika ekşi canim
Ortaklar için gerekli yüzde canim. Kazananı yuzdeye göre hesapliyoruz
Kafana koyunca yapacaksın canim inaniyorum ben sana
Niye artı olduğunu biliyorsan bence çok bir artı değil canim halledersin sen
Artı çok değil eksiye geçtiğine göre buda kısa sürede gidecektir canim
tişikkir idirim cinimSağ ol canım
Sağ ol canım
Artıyı güzel göndermişsin canım haftaya güzelce eksiye geçersin
Sağ ol kuzum inşallah ya yavaş yavaş ilerliyorum sen de inşallah en kısa zamanda 6lara geleceksin
Ne demek hiç yoktan çok iyi canım tebrikler
Geçmiş olsun kaptancığım o migren insanı serseme çeviriyor
Sağ ol canım