Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karar defterimizi henüz yazmadık kısmetse cumaya kadarKız ne ara 12 sayfa oldu hepsini okuyamadım kurallar netleşti mi
Ben de kuru üzüm koyuyorum. Muz ve tarçın da yakışıyorKızlar yulafla ve meyveyle yapılacak güzel tarifleriniz var mı
daha doğrusu aslında nette binlerce tarif var da size şunu sormak istiyorum
yulaf ve yoğurtla en çok hangi meyve güzel oluyor ya da sadece yulafla yoğurt mu yemeliyim
Allah uzun ömürler versin. Nice mutlu yaşlar oğluna canımYarın küçük oğlumun doğum günü
Doğum günün kutlu olsun canımBenim de
Kuzum ilk sayfada sabit bi liste olabilir herkes kilosunu yazabilir. Hatta aylık liste şeklinde olabilir denizbenimadim ın dediği gibi.
Kurallarımızı oluşturalım mı
***Fotoğraflı bildirimlere devam edilsin mi ? Bence evet
ama nick tarih olmasın sizce ??
**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun ?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?
**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)
**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.
**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?
Ayrıca aylık liste yaparsak ve her hafta listeye yazarsak kilomuzu hep gözümüzün önünde olur sonucumuz. Liste ana sayfada sabit kalabilir El_Em
Aaaa benim burcum da boğa ve eşim de başak.. Ben de ev kuşuyum. Eşim de evden ziyade doğa tutkunudur. Bırak dağda bayırda yaşasınEhhhh zaman zaman
Benim burcum boğa ama yükselenim kova ve her iki burcun da özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum
Evet eşim de gezmeyi tozmayı çok sever ben de aksine ev kuşuyumdur
Allahtan arkadaşı çok da bana çok kalmıyor dışarı çıkma konusunda
Fotoğraflı bildirim olsun canım.Ben yazarım yine nick tarih.
Kurallarımızı oluşturalım mı
***Fotoğraflı bildirimlere devam edilsin mi ? Bence evet
ama nick tarih olmasın sizce ??
**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun ?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?
**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)
**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.
**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?
Aminn canım çok teşekkürlerHmmm böğürtleni deneyeyim merak ettim nasıl olacak
faydasını gördün mü kuzum
Benim kabızlık problemine çözüm arıyorum da işe yarar mı diye deneyeceğim
Hmmm ben de ne varsa deneyeyim o zamn
Ben meyve olarak muzu çok aramam elmayı daha çok severim öyle bi deneyeceğim
hasarsız atlatalım hatta, inşallah
Yaaaa paşamızın doğumgünü kutlu olsun, Allah sağlıklı mutlu huzurlu uzuuunn bir ömür nasip etsin
Ahaaaa aradığım mesaj
Nasıl yapıyoruz peki ne kadar yoğurt ne kadar soda ve yatmadan ne kadar önce içmeliyiz
Ayyyy senin de mi doğumgünün
İlk ikisiyle ilgili yorumum şu şekilde;
1- bence de tartı fotosu olsun ama nick tarih falan gerek olmasın niyeyse onu yazmak bi zor geliyor bana
2- bence tek bi listemiz olmasın mı?
Ben 39 da karar verdim 2 yıl 39 kilo kalıp sonrası geriye doğru gideceğim.Bu yıl 38Evet bebişim tam 37 olcam. 40 a son 3 tek sorun kendimi hala 20 yaşında sanmam
Teşekkürler canımOhh ne guzel iyi alisverislerrr
Insallah canim
Benm favorim muz, ama armut ve cilek de yakisiyor yada kuru meyveler kuru uzum gunkurusu kayisi gbi
Ayy kolay gelsn tek seferde 25 kg cok ben gecn hafta 10kg aldm o bile baya ugrastirdk toplamda 20kg yaptm bende bu hafta bi 5 dha yapip kapaticam sos konusunu
Nice yaslara cnm
Limonsuz kilo aldirmisti bana
Bencede tarti resmi olsun genel olark takimdaki kurallari bozmasak sanki herkez daha cok motive olur gbi.
Liste icinde donusumlu mantikli olur herkez yapsinki kimseye yuk olmasn mesela spor listesi her hafta baskasi yapsn mesela gbi yada aylik degistirilebillr
Aaa öyle mi doğumgünün ne zamanBen de kuru üzüm koyuyorum. Muz ve tarçın da yakışıyor
Allah uzun ömürler versin. Nice mutlu yaşlar oğluna canım
Doğum günün kutlu olsun canım
Kuzum ilk sayfada sabit bi liste olabilir herkes kilosunu yazabilir. Hatta aylık liste şeklinde olabilir denizbenimadim ın dediği gibi.
Kendi içimizde de takım oluşturup iki takım arasında yarışmalar yapabiliriz.
Aaaa benim burcum da boğa ve eşim de başak.. Ben de ev kuşuyum. Eşim de evden ziyade doğa tutkunudur. Bırak dağda bayırda yaşasın
Teşekkür ederim canımBen de kuru üzüm koyuyorum. Muz ve tarçın da yakışıyor
Allah uzun ömürler versin. Nice mutlu yaşlar oğluna canım
Doğum günün kutlu olsun canım
Kendi içimizde de takım oluşturup iki takım arasında yarışmalar yapabiliriz.
Aaaa benim burcum da boğa ve eşim de başak.. Ben de ev kuşuyum. Eşim de evden ziyade doğa tutkunudur. Bırak dağda bayırda yaşasın
Yaaa inşaallahh bende gaza gelirsem şu diyet işi yaparımm ama gaza gelmem lazımmiyi yaptın cnm takımlar kapandı bakalım yeni kuralları tartışıyoruz ama genel olarak cuma günleri kilo bildirimi yapılan ve günlük menü spor su vs bildirmi yapılarak gidişatın takip edildiği yerdi cuma zayıflama yarışmaları
E gel bizle başla yarın o zamanYaaa inşaallahh bende gaza gelirsem şu diyet işi yaparımm ama gaza gelmem lazımm
Ya ben tam gaza gelmistim grup kapanma falan derken iyice cozuttum yarin yeni bastan tartilip baslayacagimŞaka maka dolunay yaklaşıyor kızlar 2 katı şişmece
Herkes planını yapsın başlayalım valla
aynen cnm çoğumuz da cozuttukYa ben tam gaza gelmistim grup kapanma falan derken iyice cozuttum yarin yeni bastan tartilip baslayacagim
Yaaa bide eşime ayrı yemek bana ayrı yemek aşıri derece zorlanıyorummE gel bizle başla yarın o zaman
sadece akşam yemeği mi cnm? bir şekilde ayarlanır yaYaaa bide eşime ayrı yemek bana ayrı yemek aşıri derece zorlanıyorumm
2.el olmuyormuyduyepyeni gıcır bir sayfa olsa
Neden 2 katı şişmece ?ödem falan mı oluyor o zamanŞaka maka dolunay yaklaşıyor kızlar 2 katı şişmece
Herkes planını yapsın başlayalım valla
Aynen bebikk kahvaltıda çok sorunum yoksa hazirliyorum herşey geçen enfeksiyondan yatağa düstüm 3 gunde 3 kilo vermişim asla veremediğim birşeysadece akşam yemeği mi cnm? bir şekilde ayarlanır ya